Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Teşekkürler canım sen nasılsın? Bak Ata'yı da getir Berkay'la tanışsınlar. Biz öğleden sonra yola çıkarız ama şimdi bir saat söyleyemiyorum. O gün tekrar yazışırız zaten.

aynen öle vallahi benim annemlerde mköyde tarfik yoksa 20 dakkada geçiyoruz varsa 1 saatimizi alıyor malum:)))benimde gençliğim mköyde geçti bu tarafa 4 yıl oldu hala alışmadım bizde yetmişevlerin üstündeyzi çok yakınız zümrütevlerdeyim bende bundan sonra annene geldiğinde ikinci durağın belli:)))banada beklerim canım bu arada eşinde bize katılcakmı seni bırakmaya geldiğinde ben yeni araç kullanmaya başladım biraz acemilik var gecen carfura yalnız gittimde süreyya ile çocuklarıda alıp pazar günü kalablaık olursa cesaret edemem eşim bırakır

evet nınım ya umarım gelirsin atayıda senide çok merak ediyorum ata iyileşti ise kuzcuklar tanışsın:)))))

Aaa gerçekten çok yakınmışız. Bundan sonra da sık sık görüşürüz inşallah. Yok canım pazar günü benim arabayla geçeceğiz ama biz hala bebek koltuğu almadık ve ben Berkay'la tek yola çıkamıyorum. Yani onu öyle tek bebek koltuğuna bırakamam gibi geliyor. Biraz daha büyüsün sonra bebek koltuğuna tek bırakabilirim belki. Berkayla biryere gideceğimiz zaman eşim bizi bırakıyor. Eşim arabayı kullanır bizi bırakır kendisi uzaklarda bizi bekler:))) Kadın kadına bir sürü şey konuşuruz değil mi ama:))
Ben de şunu düşünüyorum şimdi Berkay'ı bize getirdiğimizde beyefendi mama sandalyesi olmadan bişey yemediği için mama sandalyesini de almamız gerekiyor. Berkay'ın plates topu, eşyaları, kıyafetleri, çantaları derken bebek arabasını koyacak yer kalmıyor. Eğer sığdıramazsam o gün carrefourda kucağımda taşımak zorunda kalıcam o da uzun süre zor olacak. İnşallah arabasını biryerlere sığdırabiliriz.

inşalalh canım bundan sonra sık sık görüşürüz evet baya yakınız çocuk olunca arabada yer kalmıyor vallahi biz sığmadığı zman puseti ön koltuğa koyuyoruz sizde öyle yapın:)evet cnm ozman benimki ile senin eşi tanıştırırız onlarda free takılırlar:)))))erkek erkeğe uzaktan bizi keserler:)))canı sıkılmamış olur eşinin

Ya kızlar ben Maltepedeki carrefouru bilmiyorum..
ıçerenköy Carrefour olsun nolurrrrrrrrr...
Arabayla geleceğim maltepe tarafını bilmiyorum...
Lütfen ıçerenköy Bauhause Carreforu olsun .......

:)) Plates topunu şişirip indirmek zor olduğu için ön koltuk plates topunun:))
Evet güzel olur. Benim eşim teknosa falan bulursa oraya gider senin eşin sıkılmaz di mi teknolojiye meraklı mıdır eşin?

Ya kızlar ben Maltepedeki carrefouru bilmiyorum..
İçerenköy Carrefour olsun nolurrrrrrrrr...
Arabayla geleceğim maltepe tarafını bilmiyorum...
Lütfen İçerenköy Bauhause Carreforu olsun .......
Olur canım hem orası daha büyük. Yalnız inşallah pazar günü fazla kalabalık olmaz. Sen de eşine söyle o da gelsin eşlerimiz de tanışmış olur:))

nınım maltepe carrefour tuzladan gelirken e-5 te solda kalıyor orası hepimize daha yakın:))) içerenköy hsonu çok kalabalık oluyor eşin gelirse o bulur:))))ama yalnız olursan tabi seni kırmayız:))))

mehtapcığım aynen benim eşimde meraklıdır alışveriş merkezlerine gittiğimizde o teknoloji ,elektronik ve hırdavat bölümünden ayrılmaz:)))))))))
valalhi eşelrde anlaşırsa erkeklerkulubüü oluştururu:)))

Süper o zaman iyi anlaşacaklar demektir. Pazar öğlene kadar kesinleşir sanırım nerede buluşacağımız. Nınım cevap yazmamış.

Süper o zaman iyi anlaşacaklar demektir. Pazar öğlene kadar kesinleşir sanırım nerede buluşacağımız. Nınım cevap yazmamış.

hiç farketmez cnm nınım bir yazsın bakalım ne diyecek ona göre netleştiririz yarın...
bu arada teyzeleri bizim zilli iki gündür beni çok mutlu ediyor onu uyuturken ee gibi şeyler söylüyorum bıcırık taklidimi yapıyor şimdi uykusu geldiğinde eee diyor ben susunca bazende bana eşlik ediyor sizce nasıl bir gelişme bu ay çok sevindim aynı zamandada şok oldum yanlışmı duyorum diye eşimde süreyyada aynen yapıyor diyolar:))))))

Canım çok güzel bir gelişme tabi ki. Bu kadar erken seni taklit etmeye başladıysa harika. İnşallah daha güzel gelişmelerini de görürsün kuzucuğunun.

Arkadaşlar merhaba..
Sehercim ben karşının çocuğuyum..Buraları yeni yeni öğreniyorum..
ınan Maltepe tarafını bilmiyorum ve kaybolmakda istemiyorum..
Lütfen sizin için uygunsa ıçerenköy Carrefoure olsun????????????
Oraya gelmem çok daha kolay...
Saatinide yazın lütfen...

canım sendemi karşıdan transfer oldun benim gibi :)))))bende buraları hiç bilmem ana hatları bilirim karşıda neredeydin???
tamm cnm senimi kırcaz benim için farketmez mehtap içinde uygunsa orada buluşuruz saati mehtap ayarlasın bnce biz ona uyalım uzak yoldan gelicek o :)))))

Berrağımızda kocaman bir Maşallah...
Walla süper bu ayda taklit etmesi....

saolun teyzeleri yavaş yavaş bişieyler yapmaya başladı her yaptığı şeyi beni havalara uçuruyo ....birde yoğurdu ve ek besinleri yese çok mutlu olacam en az 45 dakka yeme mücadelesi veriyoruz ve sonunda o kazanıyor kıyamet koparcasına ağladığı için pes etmek zorunda kalıyorum....
mecbue neredesin bugün sorun yok umarım...yazılarını göremedimde

Canım bizim hala 45 dk bazen 1 saat sürüyor mama saatleri. Oynaya oynaya mama yiyor Berkay'da:))
Evet 2 gündür pek giremiyor mecbue. Ecrin'cik iyidir inşallah.

Evet ya yemmeyen bebeğe yemek yedirmek çok zor..
Mecbue bu aralar doktora gitmeyecekmiydi ???

Evet canım..Levent'de oturuyorduk..Daha önce Sefaköyde oturduk..Çok teşekkür ederim
Mehtap'a da uyar sanırım.. Soraya gelecekmi ??????

Evet canım..Levent'de oturuyorduk..Daha önce Sefaköyde oturduk..Çok teşekkür ederim
Mehtap'a da uyar sanırım.. Soraya gelecekmi ??????

Neresi derseniz ben oraya gelirim canım. Ata hasta olduğu için mi sen belki Atayla gelirim belki Atasız dedin canım? İnşallah pazar gününe kadar iyileşir de onu da görebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…