Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Canım teşekkür ederim..
Çok iyi oldu ıçerenköy carrefoure ..
Aslında geçenki gibi kötü değil...Geçen geldiğimizde ateşide vardı..
Şimdi ara ara burnu akıyor...Yani daha iyi oğlum..Terini soğutmazsam burnu akmaz...

Zaten bebeklerinize geçecek bir hastalığı olsaydı
asla getirmeyi düşünmezdim...

Canım soğuk algınlığı bulaşıcı bir hastalık değildir zaten korkma.
Hem ben artık o kadar çok korumuyorum ilk bir sene içinde geçirilen rahatsızlıklar bağışıklık sistemini de geliştiriyor çünkü. 2 hafta önce falan carrefoura gitmiştik o kadar kalabalıktı ki burada kesin hastalanır diye düşünmüştüm Berkay için ama birşey olmadı çok şükür.

Zaten geçen eşim Ata hastalandığında sevinmişti..
Sabah kalktığımızda oğlumuzun burnu akıyor annesi demişti..Müjde vermişti...guclubacismile
Canım ben çıkıyorum oğlumun mama saati geldi..Yarın görüşürüz ...

slm kızlar yoktum iki gündrü hoş olmayan bi takım haberler aldım çok can sıkıntısı yaşıyorum kimseyle paylaşamıyorumda burda ecrinide götüremedim bi türlü doktora ona sıkıldım bugün götürecektik gideceyimiz doktor acil çıkmış hastanenin aciline bebek getirmişler müdahale etmesi gerekmiş pazartesine kaldı sinirim burnumda ama bu olayla alakalı deyil

MERHABA KIZLAR..mehtapcım muayenenizin ii geçmesine çok sevindim..mecbuecum canını sıkan şey çok önemli değildir inşallah canım..sıkma canını..biz bu ara sıkıntılıyız kızım yine diş çıkarıyor sanırım..3 gündür gece gündüz uykumuz iştahımız ve keyfimiz yok maalesef..havalarda çok kötü gidiyo..insanın ruhu sıkılıyo valla.kızlar buluşmanız çok güzel keşke bizde gelebilseydik(çok ii olurdu kendini anlayabilecek arkadaşlarla oturup sohbet etmek..şanslısınız aynı şehirdesiniz kızlar..sizlere ii vakt geçirmeler..bebişlerle beraber ay çok güzel onlarda birbirini görücek..ilerde çok ii arkadaş olurlar belki bebişlerolumunekankayizsmile

tamam canım oraya gelincemi yer kararlaştıralım?

mecbueciğim canını sıkan herneyse çok önemli değil ise lütfen üzülme ecirni düşün üzüntüden herşey olabilir bu sebeple takılmamaya çalış umarım kısa zamanda sorunda çözülür ..ecrinide en kısa zamanda dr götürebilirsin...
arzucuğum umarım rahatlar kuzucuğun bi an önce evt keşke sizlerlede görüşebilsek yolunuz ist düşerse ama ayarlarız birgün görüşürüz inşalalh kzuzucuklarda iyi arkadaş olurlar

saolun kızlar seher arzu saolun hayat işte insan her an herşeyi yaşayabiliyo malesefki can sıkıntısından napacağımı şaşırdım boş durunca olmuyo bi bakayım dedim buraya

saolun kızlar seher arzu saolun hayat işte insan her an herşeyi yaşayabiliyo malesefki can sıkıntısından napacağımı şaşırdım boş durunca olmuyo bi bakayım dedim buraya

canım iyi yapmışsın girmekle bizde snei merak ettik telefonun olmadığı için arayıp bilgide alamadık içine atma cnm paylaşılacak birşey ise yaz rahataalrsın belki

Mecbue sıkma diyeceğim canını ama sen zaten 2 gündür sıkmışsın..
Anlatırsan dinleriz canım..ıçini rahatlatabilirsin...

:lepi: ayy İçerenköy Carrefourda buluşuyoruz ne güzel...hihoyyyt
Cafe Gimm De buluşalım 2. katta Boyner girşinde ..
Saat vermişsin Mehtap'cım 13.30 ...:1hug:
Hayde o vakıttttt görüşmek üzere...:teytey:

gnd hanımlar beklenen an geliyo yavaş yavaş ne güzel buluşacağız inşallah havada güneş açtı inşallah daha çok ısınır

Günaydın arkadaşlar Nasılsınız ??*
Dün keşke uzun kalabilseydim... Seher canım resimleri bekliyoruz ...

Evet buluştuk ama ben bu buluşmadan hiçbişey anlamadım. Bıdışları doğru dürüst sevemedim bile oturdum ve kalktım gibi oldu bir dahaki buluşmayı öyle bir ayarlayalım ki daha uzun oturabilelim. Trafiğe takıldığımız ve Berkay'ın mama saati yaklaştığı için erken kalkmak zorunda kaldım. Sehercim fotorafları bekliyoruz.

Evet mecbuşş buluştuk canım..Ama ben fazla kalamadım..işim vardı..keşke uzun süre beraber olsaydık..
Ya görmeni isterdim sanki kırk yıldır ahbap gibiyiz..O kadar güzlediki...Bu arada seher resimleri koyarsa sende görürsün bacım kaydirigubbakcemile3
buluştunuzmu kızlar

e kızlar ev buluşması yapın daha rahat edersiniz mama saati uyku saati sıkınıtınz olmaz bari evde daha rahat olursunuz koyun görelim bakalım güzel buluşmanız nasıl geçmiş ayy özendim yani şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…