Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Vallahi bence de en doğrusu evde buluşmak bir dahaki buluşmaya bana gelin kızlar. Rahat rahat otururuz mamalarını yediririz. Çok becerikli bir ev hanımı değilimdir ama dışardan daha rahat ederiz en azından.

bana gelin topluca ben size ne isterseniz yaparım kızlar konuşuruz dertleşiriz

Bak şimdi onu diyecektin ha ...
Sen Mehtap dan daha yakınsın bana :))))))))))))))))))))))))))))))9
En azından trafik yok :))))

selam kızlar evet ya dün çok çabuk bitti oynayamadık bile bıcırlarla:)))))
bundan sonraki görüşme evde olabilir süroş gitmeden yapalım isterseniz:)))))banada gelebilirsiniz mehtapcığım annene geldiğinde bi gün kalırsın ertesi günü bizde toplanabiliriz rahat rahat otururuz ben ev işlerinde becerikliyimdir:))))))))

kızlar diğerlerini büyük diye eklemedi anlamıyorum aynı boyutta çekliyor ama neden böyle yapıyor:))))))mehtapcığım e-mailine birazdana atarım nınım sende adresini yazarsan sanada atarım cnm bu arada rüyamda seni gördüm nınım kk webcam üzerinden konuşuyoz ama senin şifrelerini biri hacklemiş konuştuğum kişi başka biri çıktı :))))))

Eklentiler

• $berrak 128.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 34
  • $berrak 126.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 40
Ben de beklerim..Becerikli değilim Mecbue ve Seher gibi ...
Ama hazır olan gıdalar sağolsun..
bana gelin walla hem bahçede otururuz ... Açık hava tosbiklere iyi gelir...

mehtapcığım hepimiz anadoludayız:))3 kişi trafikle karşıya geçmeye çalışmadan sen buraya gelirsin burda ya bende ya nınımda toplanırız:))))güzel olur çocuklaraı bşizde toplanırsak parkada indirebiliriz adalara karşı kahvelerimizi içerken:))))))

mehtapın yanındaki kim fotolar küüçkya belli olmuyo ya vallahi özendim inanınki şimdi bende orda olup sizinle doya doya konuşmayı çok isterdim

çok becerikli deyilsemde yaptığıma ses çıkarmadan yerdiniz en azından dimi beni utandırmazdınız kızlar ecrin iki gündür öğrenmiş alla allaa diyo ecrindeki gelişmelere bile sevinemiyorum şu aralar

Seher mailimi gönderiyorum canım.. Rüyan hayırlara cıksın inşallah.. Yorumlayın kızlarrr
Bu arada çantalardan ve arabalardan biz neredeyse görünmeyecekmişiz ha :roflol:

çok becerikli deyilsemde yaptığıma ses çıkarmadan yerdiniz en azından dimi beni utandırmazdınız kızlar ecrin iki gündür öğrenmiş alla allaa diyo ecrindeki gelişmelere bile sevinemiyorum şu aralar

Ben onun alla allaa diyen dilini yerim...opuyorumnanaktan

mehtapcığım sana gönderdim kontrol et istersen gelmedi ise tekrar gönderirim ...
ecrini yerim ben ne güzel şeyler diyor maşallah...
kızlar dün bende eve gelince berrak beni sevinç çığlıklarına boğdu çok sevindim ilk defa kızım tebessüm yerine kıkırdayarak kahkaha tonunda dakikalrca güldü hemen babası kameraya aldı kamerayı farkedince durdu zilli sizinkilerde kamerayı farkedince duruyorlarmı ben bi kaç bebekte farkettim bu davaranışı...
ayrıca biberonu tutturmayı öğretiyorum 30-40 sn tutabiliyor cam olduğu için fazla tutamıyor

Kocaman bir maşallah Berrağa...
Canım bizikide çekerken öyle yapıyor..Ama şimdi
resmi çekildiğini anlıyor ve gülüyor...

mehtapın yanındaki kim fotolar küüçkya belli olmuyo ya vallahi özendim inanınki şimdi bende orda olup sizinle doya doya konuşmayı çok isterdim

keşke olabilseydin cnm ya ...sende artık ev toplantımıza gelirsin:)))))))))
nınım gri gömlekli,mehtapla süroşu tanıdın,bende beyazlı:))))))

Mecbuşşşşş beni tanımadın haaa :)))
Aşkolsun ben tanınmayacak hatunmuyum..
Kilomdan tanıman lazımdı :))))))))))))))))))))99

tamam çıkardım şimdi sizi:)evet seher ecrinde daha küçücüktü kamera makina telefon neyle çekersen çek hemen duruyodu ona odaklanıyodu şimdi foto çekileceyini anlıyo ve poz verip gülüyo zilli maşallah berra çok cadı olcak ata kocaman olmuş nınım berkayda aynı mehtap çok benziyo oğluna sana mehtap benim kızımda aynı babası tersine işte kız anneye erkekte babaya benzese ama olmuyo işte berkay da atada çok tatlı ama diyer bebişlerin fotosunu yakından koymamışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…