Olur canım öyle de yaparız bak haziranda bizim burdaki havuz da açılıyor. Bebek havuzu da var. Ben Berkay'ı havuza koymayı pek düşünmüyorum ama biraz ayaklarını falan sokarız eğlenir kuzucuklar.mehtapcığım hepimiz anadoludayız:))3 kişi trafikle karşıya geçmeye çalışmadan sen buraya gelirsin burda ya bende ya nınımda toplanırız:))))güzel olur çocuklaraı bşizde toplanırsak parkada indirebiliriz adalara karşı kahvelerimizi içerken:))))))
Beni tanıdın di mi:)))mehtapın yanındaki kim fotolar küüçkya belli olmuyo ya vallahi özendim inanınki şimdi bende orda olup sizinle doya doya konuşmayı çok isterdim
Vallahi aynen ben de öyleyim:)) Benim yaptıklarım da yenilmeyecek kadar kötü olmaz merak etmeyin:))çok becerikli deyilsemde yaptığıma ses çıkarmadan yerdiniz en azından dimi beni utandırmazdınız kızlar ecrin iki gündür öğrenmiş alla allaa diyo ecrindeki gelişmelere bile sevinemiyorum şu aralar
En becerikli olduğum konu kahvaltıdır zaten:))Doğru söylüyorsun canım..
Artık kahvaltıyı sende yaparım :))))
Aldım canım fotoğrafları çok güzel hepsi de. Berkay kamera ya da fotoğraf makinesi görünce aynen duruyor ve yakalamaya çalışıyor. Parmağını objektiften içeri doğru sokmaya çalışıyor.mehtapcığım sana gönderdim kontrol et istersen gelmedi ise tekrar gönderirim ...
ecrini yerim ben ne güzel şeyler diyor maşallah...
kızlar dün bende eve gelince berrak beni sevinç çığlıklarına boğdu çok sevindim ilk defa kızım tebessüm yerine kıkırdayarak kahkaha tonunda dakikalrca güldü hemen babası kameraya aldı kamerayı farkedince durdu zilli sizinkilerde kamerayı farkedince duruyorlarmı ben bi kaç bebekte farkettim bu davaranışı...
ayrıca biberonu tutturmayı öğretiyorum 30-40 sn tutabiliyor cam olduğu için fazla tutamıyor
Ben de babasına çok benzetiyorum Berkay'ı. İlk gördüğüm gün bile öyle söylemiştim. Hemşireler ve doktor bile ilk doduğunda bu kadar küçükken kimseye benzemez normalde bebekler ama bu aynı babası diyorlardı:))tamam çıkardım şimdi sizi:)evet seher ecrinde daha küçücüktü kamera makina telefon neyle çekersen çek hemen duruyodu ona odaklanıyodu şimdi foto çekileceyini anlıyo ve poz verip gülüyo zilli maşallah berra çok cadı olcak ata kocaman olmuş nınım berkayda aynı mehtap çok benziyo oğluna sana mehtap benim kızımda aynı babası tersine işte kız anneye erkekte babaya benzese ama olmuyo işte berkay da atada çok tatlı ama diyer bebişlerin fotosunu yakından koymamışsınız
Seher biz Mecbue ile diyet yapıyoruz..
Hadi sende katıl aramıza..
Hakemde Mehtap..
Kilonu bildir...her ay kaç kiloysak Mehtapa bildiriyoruz..
Bu arada mail adresimi göndersdim sana...
Fotoları bekliyorum...
Walla ben 1 gr bile vermedim..halen aynıyım sanırım..
Geçen ay ne kaç kiloydum onuda bilmiyorum ya....
62.4 tün.klava:
büyümüşmü nınım teyzesi ecrin fotoları zor koydum küçültemiyorum bi türlü iki hafta önceki pazar gününden
günaydın hanımlar,
mecbueciğim gece yatınca aklıma geldi görmüştüm resimleri pardon ya hafızam gitti berrak yüzünden:))))
nınım cnm saol inşallah yapbilirim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?