Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
nınım fotolar küçükya anlaşılmıyo atayı bile tanımadım baksan:)))))aman boşver kiloyu ben üç gündür saldım kendimi yiyorum kendimi yemeye vurdum

nınım sende kiloluysan ben napim:))))))
canım yakından onları çekemeik bu resimlerden sonra kalktık zaten yakın zamanda berrakla ufuğun resmi çeker koyarım bizde ecrini görebilsek sende koysana son halini

Seher biz Mecbue ile diyet yapıyoruz..
Hadi sende katıl aramıza..
Hakemde Mehtap..
Kilonu bildir...her ay kaç kiloysak Mehtapa bildiriyoruz..

Bu arada mail adresimi göndersdim sana...
Fotoları bekliyorum...

Olur canım öyle de yaparız bak haziranda bizim burdaki havuz da açılıyor. Bebek havuzu da var. Ben Berkay'ı havuza koymayı pek düşünmüyorum ama biraz ayaklarını falan sokarız eğlenir kuzucuklar.

mehtapın yanındaki kim fotolar küüçkya belli olmuyo ya vallahi özendim inanınki şimdi bende orda olup sizinle doya doya konuşmayı çok isterdim
Beni tanıdın di mi:)))

çok becerikli deyilsemde yaptığıma ses çıkarmadan yerdiniz en azından dimi beni utandırmazdınız kızlar ecrin iki gündür öğrenmiş alla allaa diyo ecrindeki gelişmelere bile sevinemiyorum şu aralar
Vallahi aynen ben de öyleyim:)) Benim yaptıklarım da yenilmeyecek kadar kötü olmaz merak etmeyin:))
Canım üzülme geçecek hepsi sen kızının tadını çıkarmaya bak.

Doğru söylüyorsun canım..
Artık kahvaltıyı sende yaparım :))))
En becerikli olduğum konu kahvaltıdır zaten:))

Aldım canım fotoğrafları çok güzel hepsi de. Berkay kamera ya da fotoğraf makinesi görünce aynen duruyor ve yakalamaya çalışıyor. Parmağını objektiften içeri doğru sokmaya çalışıyor.

Ben de babasına çok benzetiyorum Berkay'ı. İlk gördüğüm gün bile öyle söylemiştim. Hemşireler ve doktor bile ilk doduğunda bu kadar küçükken kimseye benzemez normalde bebekler ama bu aynı babası diyorlardı:))
Ama benim çocukluğumu bilenler de bana benzetiyor.

Seher biz Mecbue ile diyet yapıyoruz..
Hadi sende katıl aramıza..
Hakemde Mehtap..
Kilonu bildir...her ay kaç kiloysak Mehtapa bildiriyoruz..

Bu arada mail adresimi göndersdim sana...
Fotoları bekliyorum...

Bu arada ayın 1'i yaklaşıyor.

Walla ben 1 gr bile vermedim..halen aynıyım sanırım..
Geçen ay ne kaç kiloydum onuda bilmiyorum ya....

sehercim koymuştumya bi hafta olmuyo daha en son hali onlar işte vallahi ben sana çok benzetiyorum mehtap berkayı eşini görmediyim için evet seni tanıdım maşallahın var çok fitsin:)nınımıda sonra dikkatli bakınca tanıdım süreyya zaten kapalı seheride uzaktanda olsa gördüm yemek yaparım öyle mükemmel olur deyil ama yenecek gibi olur hamur işi yaparım hemen hemen herşeyi yaparım işte bazen tutar bazen tutmaz ama eşim her durumda yer sesini çıkarmadan saolsun ecrine konsantre oldum zaten onunla uğraşıyorum sürekli yarın 1 gibi doktor randevumuz var inş doktoru beyeniriz bakalım amma yazdım yaa

nınım bu ay bende saldım verecem derken almadıysam iyidir şunun farkına vardım benim canım sıkkınken çok yemek yiyorum

ay ben o kadar sıkıya gelememki aslında çok yediğim bişeyde yok yalnız olduğum i.çin pek kahvaltı yapmıyorum sadece akşam yemeği eşim geldiğinde (bu ara süreyya olduğu için kahvaltı yapıyorum)genede kilo almışım deneyeyim bakalım verebilcem ne yapıyorsunuz özel formülünüz varmı?
bu arada nınımcım attım email geldimi?

Seher mailini aldım çok teşekkür ederim..
Diyete gelince canım öncelikle akşam yemeğini eşinle ye ama çok çok az..
Bu arada 1500 kalorilik bir diyet hazırla kendine...
Zaten yaptığın doğru değil.. Yemeyip akşama yemek..
Canım 3 ana 3 ara öğün yapmalısın..
Kahvaltıda 1 dilim kepek yada çavdar yanına bol domates salatalık ve peynir (bazen zeytin ve yumurta
olabilir bunları dönüşümlü yap hepsi bir arada olmasın ) yanına yeşilçay mutlaka..
Ara öğünde ayran veya meyve veya salatalık1 tane
Öğlen 1 tabakap sebze ve salata 1 dilim ekmek
Ara yine yukarıdakilerden biri
Akşam 1 tabak yemek yanına ya salata yada yoğurt..
Akşam yemeği en geç 6 yada 7 olsun canım..
Sonra tekarar ara salataşık yopurt yada ayran yada meyve bunlardan 1 tanesi...
ok

Mehtap resimlere baktınmı
Berkay birinde bana hayran hayran bakmış canım :roflol: :roflol: :asigim:

büyümüşmü nınım teyzesi ecrin fotoları zor koydum küçültemiyorum bi türlü iki hafta önceki pazar gününden

günaydın hanımlar,
mecbueciğim gece yatınca aklıma geldi görmüştüm resimleri pardon ya hafızam gitti berrak yüzünden:))))
nınım cnm saol inşallah yapbilirim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…