Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Şekerim bu Ecrin olamaz...
Ama çok güzel bir kız...Kim ???
Profil resmindeki kız mecbuenin yeğeni sanırım.

Mehtap canım nerelerdesin ?????????????????????????????
Canım buralardayım. İşlerimiz biraz ters gidiyor bu sıralar onunla uğraşıyoruz canım. Eğer çözülmezse ortaklıktan ayrılmayı bile düşünüyoruz.

canım inşallah kısa zamanda çözülür işleriniz iş sahibi olmakta çok zor ortaklık ondan zor allah kolaylık versin

Hadi ya bak üzüldüm şimdi sorunlar çıkmasına..
İnşallah çözüme ulaşır.. O kadar emek var yani..

ınşallah kızlar bizim için hayırlısı neyse öyle ilerlesin diyorum. Siz nasılsınız kuzucuklar neler yapıyor? Mecbue sen neler yapıyorsun biraz daha iyi misin?

Nınım bahsettiğin fotoğraf çok komik gerçekten. Bir de Ata'ya öyle bakmış yeğenime benzetti herhalde:)) Bir fotoğrafta da gözlerini yukarıya doğru dikmiş ya en çok ona güldüm.

Hayırlısı olsun canım..
evet ya bende güldüm..
Bu arada senin çektiklerinle bunları birleştirdim bir dosya yaptım...
Güzel bir anı olarak kalsın istedim...

Ne tatlı ne güzel değilmi insanın kendi yavrusu..
O gün herkes yavrusunu kucağına almıştı herkes nasıl bağımlı ve sevgi (aşk) dolu kuzusuna..

Canım Ata çok şeker maşallah benim gözlemlediğim etrafa karşı ilgisi çok iyi ve Ata artık erken doğmuş bir çocuk gibi değil. Yani 10 aylık bebekler gibi hiçbir farkı yok. O nedenle sen hiç endişe duyma.
Benim zaman zaman endişelenmemin nedeni Berkay'ın çok erken doğmuş olmasından kaynaklanıyor. Ama sizin böyle bir riskiniz yok Allah'a şükür.

evet mehtap doğru tahmin abimin kızı ben bugün dahada moralim bozuldu mehtap işler karışmış sorma neyse bugün doktora gittik ilk kez gittiyimiz için ben gerildim ama doktor gayte iyiydi saolsun yeşim hanımın hastasıydık size yönlendirdi dedim boyunu kilosunu söyledi ama ecrin öyle bi ağladıki duyamadım aşısını yaptırdım o an yıktı hastaneyi duymadım ne dediyini o kadar çok şey sordum ki onu unuttum 1 kilo doğan bi bebeke göre çok güzel bakılmış çok iyi bakmışsın annesi dedi yaşıtlarını yakalamış dedi bu aylarda bi iki kelime söyleyebilir dedi bende 6 yada 7 aylıktı anne baba demeye başladı şimdi atta tay tay diyo dedim çok güzel beklenenden daha iyi o zaman dedi durum böyle

mehtap şimdi farkettim üzüldüm inan sorun olmasına iş yerinde ama ben hep söylerim ortaklık zor iş

Canım inşallah bizim işler için de senin sorunların için de hepimiz hakkında hayırlısı neyse o olsun.
Ecrinciğin iyi olmasına sevindim. Ecrin maşallah çok dilli bişey olacak belli zaten annesi. Keşke onu da yakından görebilme imkanımız olsaydı. Bu aşıyı da atlattınız bir daha ki aşı 18 aylıkken oluyormuş o da çocuk felci ağızdan verilen yani ağrı sızı olmaz onda.

evet canım zaten doktorumuzda demişti yaşıtlarını yakaladı diye..
Ayrıca Berkay da 3 ay erken doğmasına rağmen bence çok iyi..
Maşallah diyorum..Sen endişelenme artık yavaş yavaşherşey iyi olacak canım..
Sizin işler nasıl oldu varmı bir gelişme???

Mecbue maşallah Ecrine canım..
ıyi bakmış annesi kızına...

Yok canım hala sürüncemede ama eşime de söylüyorum bıktım artık ayrılalım ortaklıktan diye. Ortaklarla beyin uyuşmayınca bir yerde tıkanıyorsun. Artık herkes dolandırıcı olmuş. Bizim en güvendiğimiz ortak yaklaşık 500.000 Euro parayı yok etmiş. Hesabını sorduğumuzda cevap veremiyor. Yani bu kadar parayı yok eden bir insanla nereye kadar ortaklık sürdürülebilir ki? Büyük ihtimalle ayrılacağız ama bakalım.

ne diyorsunnnnnn 500.00 euro
Ynai nasıl veremiyor bunun hesabını ya..Bencede dolandırıcı adam ya..
Ayrılın canım ama hakkınızı almanız lazım..
Almadan gitmezsiniz herhalde..
Ay canım ya üzüldüm.. az parada değilki lanet edip gidesin...
peki kabul ediyormu ayrılmayı??
Orası onamı kalacak...
Siz hakkınızı alabilecekmisiniz???

Canım çok güvenip finans kontrolünü ona bırakmıştık. Ama herşeyi mahfetmiş ve bu paranın hesabını veremiyor şimdi. Diğer ortak da sıkıştırıyor. Ama yok birşey söyleyemiyor. Bilemiyorum biz hakkımızı alabilir miyiz ama mahkemeye verip uğraşmak gerekir açıkçası bizde de artık o güç yok. Çok sinirlerim bozuluyor bu konuda fazla konuşmak istemiyorum konuştukça içim daralıyor çünkü.
Şöyle düşünüyorum bazen de belki de bu insanı bu şekilde tanıtmış oldu Allah bize. Zararın neresinden dönersek kardır. Sonuçta bizim şer diye bildiğimiz şeylerin içinde de bir hayır olabilir. Bunu Allah bilir.
Bundan sonra hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyorum sadece.

evet 18 aylıkken varmış ama boyu gene 76 cm galiba bi ara çığlık arası öyle duydum gibi dışarıya çıktık bekleyen anneler ne yaptınız çocuğa çığlığı inletti hastaneyi diyolar dedim aşı oldu kayınvalidem çıkardı hemen odadan ama bende ilk kez gittiyimiz için sordumda sordum adamı hem tanıma maksatlı hem sorularıma cevap alma maksatlı yarında sağlık ocağına götürcem ordan bakarım artık boyuna falan ama zayıfladı onu biliyorum bu aralar çok hareketlendi vallahi nınım hem ecrin hem ata berrkay diyer bütün bebekler bence prematüre doğmuş gibi deyiller kim inanır ki onlar 1 kilo doğup bu hale gelsinler biz elimizden geleni yaptık rabbimin izniylede kalıtımsal bi hastalıklarıda olmadığı için büyüdüler

çok duygulu bir yazıolmuş.ben annelik nedir bilmeden ya o annenin yerinde ben olsaydım diye düşünmek bile yetti.Allahh kimsenin yavrusuna kıymasın.

Evet canım bizim bebeklerimiz gerçek birer mucize. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize. Canım ben artık boy kiloya çok takmıyorum bizim doktorumuzda bazen bebeklerde bir iki ay kilo ya da boy duraklayabilir sonraki aylarda hızlı artar böyle şeyler olabilir demişti. Gerçekten de bizde öyle oldu Yani 2 ay 7.5-8 kg arasındaydı sonraki aylarda birden 9 kg oldu. Hareketlenince zaten kilo alımı daha da yavaşlıyor Ecrin'in bir de dişleri peşpeşe çıktıından o da etkilemiştir. Sağlıklı olsunlar yeter ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…