Profil resmindeki kız mecbuenin yeğeni sanırım.Şekerim bu Ecrin olamaz...
Ama çok güzel bir kız...Kim ???
Canım buralardayım. İşlerimiz biraz ters gidiyor bu sıralar onunla uğraşıyoruz canım. Eğer çözülmezse ortaklıktan ayrılmayı bile düşünüyoruz.Mehtap canım nerelerdesin ?????????????????????????????
Profil resmindeki kız mecbuenin yeğeni sanırım.
Canım buralardayım. İşlerimiz biraz ters gidiyor bu sıralar onunla uğraşıyoruz canım. Eğer çözülmezse ortaklıktan ayrılmayı bile düşünüyoruz.
Yok canım hala sürüncemede ama eşime de söylüyorum bıktım artık ayrılalım ortaklıktan diye. Ortaklarla beyin uyuşmayınca bir yerde tıkanıyorsun. Artık herkes dolandırıcı olmuş. Bizim en güvendiğimiz ortak yaklaşık 500.000 Euro parayı yok etmiş. Hesabını sorduğumuzda cevap veremiyor. Yani bu kadar parayı yok eden bir insanla nereye kadar ortaklık sürdürülebilir ki? Büyük ihtimalle ayrılacağız ama bakalım.
ne diyorsunnnnnn 500.00 euro
Ynai nasıl veremiyor bunun hesabını ya..Bencede dolandırıcı adam ya..
Ayrılın canım ama hakkınızı almanız lazım..
Almadan gitmezsiniz herhalde..
Ay canım ya üzüldüm.. az parada değilki lanet edip gidesin...
peki kabul ediyormu ayrılmayı??
Orası onamı kalacak...
Siz hakkınızı alabilecekmisiniz???
evet 18 aylıkken varmış ama boyu gene 76 cm galiba bi ara çığlık arası öyle duydum gibi dışarıya çıktık bekleyen anneler ne yaptınız çocuğa çığlığı inletti hastaneyi diyolar dedim aşı oldu kayınvalidem çıkardı hemen odadan ama bende ilk kez gittiyimiz için sordumda sordum adamı hem tanıma maksatlı hem sorularıma cevap alma maksatlı yarında sağlık ocağına götürcem ordan bakarım artık boyuna falan ama zayıfladı onu biliyorum bu aralar çok hareketlendi vallahi nınım hem ecrin hem ata berrkay diyer bütün bebekler bence prematüre doğmuş gibi deyiller kim inanır ki onlar 1 kilo doğup bu hale gelsinler biz elimizden geleni yaptık rabbimin izniylede kalıtımsal bi hastalıklarıda olmadığı için büyüdüler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?