merhaba kızlar..yine toplaştıkkaydirigubbakcemile3.ayşenur ii canım emeklemeye başladı işim biraz kolay birazda zorlaştı..artık elimden tutun yürütün baskısı yok ama her yere gidiyo emekleyerek peşinde dolanıyorum..bugün koşu bandına çıkmıştı..fazla kilo aldığını düşünüyo zayıflıcak sanırım kaydirigubbakcemile3 edacım ebrizim yumi öpüyorum sizi ben dışarı çıkıyorumŞenizŞenizŞeniz
gitmiş kadar oldun değil tatlım meleğimin balonları çantamda emanet onları mutlaka götürücem kızımızacanım ebrucum mezarlığa girince ilerde sağdaki geniş yola dön dümdüz git sanırım yanlış hatırlamıyorsam 32.adanın ordan dön aşağı doğru yani dereye doğru dere yatağının sağında kalıyor eda küçükakıncı yazıyor siyah tabela var daha mezarını malesef yaptıramadık inş. bu ay yada bir dahaki ay yaptıracağız yine eşime tam sorayım yazarım yine ben mezarlığa daha varmadan kötü olduğum için valla pek bilmiyom kafam yerinde pek olmuyor saol yinede gitmiş kadar oldunuz teşekkür ederim
ebrizim bayıldım kocaman olmuş :lepi: yerim ben onun dişlerini çoooooook tatlı maşallahayakta durabiliyomu senin ki canım.yoksa fotoşopmu bende çektiriyim stüdyo fotosu yok çok güzel oluyo opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanöpüyorum kocaman genç kızımızı büyüdüler artık:hulya:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
İyi haftasonu tatili hepinize mis kokulu yiğenlerimi çok öpüyorum. kendinize iyi bakın iyi vakit geçirin canım arkadaşlarım
kızımı fotoğraf çektirdim özel eğitime başlıyoruz ya okullu olucaz diye vesikalık istediler bende kızımı arife günü götürüp fotoğrafını çektirdim ekliyorum prensesimin fotolarını. görüntü kalitesi iyi değil çünü scanerde sorun var makineyle çekip pc ortamına attım ( türk işi demekrasilerde çare tükenmez) görüntü kalitesi pek iyi değil o yüzden
yaaa kızın ne kadar büyümüş maşallah yalnız bakışlar mühtiş .
servisteki dr bakışlar çok önemli bir değişim içine girmeleri gerekiyor demişlerki seninkinin bakışlarıda aynı benimkiler gibi civncin.Kızın çok iyi annesi meraklanma o bir açılacak bir büyücek ki .Şaşırtacak seni.kilosu boyu gayet iyi.
MAŞALLAH......:lepi:
canım ya maşşallah fıstığıma...o gülücüğü hiç eksilmesin yüzünden...öpüyorum şekeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?