Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

ah yerim ben onun fazla kilolarını fıstığıma bak sen koşu bandında yürüyüş yapçakmış kuzucuk biz 1 gr fazla alsınlar diye gözlerinin içine bakalım o zayıflıycak alkisalkisalkis aferin berilede öğretsin lütfen emeklemeyi

canım ebrucum mezarlığa girince ilerde sağdaki geniş yola dön dümdüz git sanırım yanlış hatırlamıyorsam 32.adanın ordan dön aşağı doğru yani dereye doğru dere yatağının sağında kalıyor eda küçükakıncı yazıyor siyah tabela var daha mezarını malesef yaptıramadık inş. bu ay yada bir dahaki ay yaptıracağız yine eşime tam sorayım yazarım yine ben mezarlığa daha varmadan kötü olduğum için valla pek bilmiyom kafam yerinde pek olmuyor saol yinede gitmiş kadar oldunuz teşekkür ederim

dereyi bir türlü bulamadık berenin ordaki giriştenmi girip dümdüz yürüycez aşağıdaki ana giriş kapısındanmı

gitmiş kadar oldun değil tatlım meleğimin balonları çantamda emanet onları mutlaka götürücem kızımıza

Bereninde mermer değil daha bizde yaptıramadık sadece demrlerle çevrildi etrafı o kadar anneannesi ve dedesi sağolsunlar hiç bırakmıyorlar her hafta gidiyorlar çiçekler soldukça değiştiriyorlar

kızlarrrr bebişleeerrr günaaaaydıııınnn aşk kokulu canlar hergününüz birbirinden güzel olsunnnopuyorumnanaktan

esracım aşkolsun küstünmü hiç cvp yazmıyorsun kaç kere burdan yazdım hiçbirine cvp alamadım

yok canım niye küsiyim bebiş büyüdüya onun işi biraz fazlalşıyo zaman kalmıyo ben zaten 1 buçuk aydır londradaydım yeni geldim tatilden canım..opuyorumnanaktan

kızımı fotoğraf çektirdim özel eğitime başlıyoruz ya okullu olucaz diye vesikalık istediler bende kızımı arife günü götürüp fotoğrafını çektirdim ekliyorum prensesimin fotolarını. görüntü kalitesi iyi değil çünü scanerde sorun var makineyle çekip pc ortamına attım ( türk işi demekrasilerde çare tükenmez) görüntü kalitesi pek iyi değil o yüzden

Eklentiler

• $100_2295.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 55
  • $100_2296.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 74
bide düzgün yazabilseymişim demokrasilerdeki çözüm lafımı :kedi:

ebrizim bayıldım kocaman olmuş :lepi: yerim ben onun dişlerini çoooooook tatlı maşallah ayakta durabiliyomu senin ki canım.yoksa fotoşopmu bende çektiriyim stüdyo fotosu yok çok güzel oluyo opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanöpüyorum kocaman genç kızımızı büyüdüler artık:hulya:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

teşekkürler arzucum birer birer büyüdü bıcırıklarımız. yok şekerim ayakta durması bile o kadar kısa ki anlık arkada benim ellerim vardı parmaklarımı yok etmişler photoshopla dişlerimizi göstermeye bayılıyoruz sorma. Bencede götürüp çektir nur prensesinde 1 yaş hatırası olsun. ben doğum gününde götürücektim aslında ama vesikalık ihtiyacı ortaya çıkınca çektirdim.

anne diye koştukları günleride görürüz inşallah canım

ıyi haftasonu tatili hepinize mis kokulu yiğenlerimi çok öpüyorum. kendinize iyi bakın iyi vakit geçirin canım arkadaşlarım

canlarım benim ya arzucum merak etme inş. allahın izniyle annede babada diyecekler ondan sonra susturamayacaksınız dualarım hepinizle ebrucum maşallah çooooook tatlıymış bıcırığım teyzesinin prensesi o elbisesiyle zaten tam bir prenses olmuş annesi ne güzel süslemiş bıcırığımı onun ben 2kuyruğunu seveyim maşallah allah nazarlardan korusun inş. görüşürüzde sevmekte nasip olur prensesimi darısı benim başıma inş. bende inş. birgün evlat sahibi olurda onu böyle süsler fotolarını çeker size gösteririm

İyi haftasonu tatili hepinize mis kokulu yiğenlerimi çok öpüyorum. kendinize iyi bakın iyi vakit geçirin canım arkadaşlarım

yaaa kızın ne kadar büyümüş maşallah yalnız bakışlar mühtiş .
servisteki dr bakışlar çok önemli bir değişim içine girmeleri gerekiyor demişlerki seninkinin bakışlarıda aynı benimkiler gibi civncin.Kızın çok iyi annesi meraklanma o bir açılacak bir büyücek ki .Şaşırtacak seni.kilosu boyu gayet iyi.

MAŞALLAH......:lepi:

canım ya maşşallah fıstığıma...o gülücüğü hiç eksilmesin yüzünden...öpüyorum şekeri

amin canım iyi dileklerin içinde duaların içinde çok teşekkür ederim inşallah senin bıcırıklarda aynen hep sağlıkla büyürler.Merak konusuna gelince çok kötüyüm o konuda her şeyden bir anlam çıkartıyorum sorma her şeyi yerine geldi artık iyi kızın denildiğini duyamamaktan çok endişeliyim

canım ya maşşallah fıstığıma...o gülücüğü hiç eksilmesin yüzünden...öpüyorum şekeri

inşallah canım büyüsünlerde tanıştıralım bıcırıklarımızı onlara sahip olup büyütmek için neler çektik dimi bizler o yüzden o gülücüklerle ömür boyu bizi mükafatlandırsınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…