Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
selam kızlar nasılsınız??
Evet kızlar sağlıklı olsunlar yeter..
Mehtap sizin için hayırlısını diliyorum canım..

of kızlar ya bu oğlana ne yedireceğimi şaşırdım walla..
En güzel tarhana yiyor..Bugün yayla çorbası yaptım 4-5 kaşık yedirebildim of offf

Teşekkür ederim canım. Amin hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun. Canım doktorunuz da demiş ya tarhanaya değişik sebzesini kıymasını koy oradan da alır vitaminlerini.
Canım çok sıcaklarda ne yapacağız bakalım. Berkay'a siperlikli, kulaklarını da kapatan alttan bağlamalı şapka aldım güneş için geçenlerde ama hemen kafasından indiriyor kerata.
Bir de chiccoda güneş gözlüğü gördüm 1 yaş sonrası için polarize çok şekerdi ama almadım.

Bir de kızlar size de söyleyeyim bizim nörolog çok dik saatlerde değil ama yazın öğleden önce ve öğleden sonra bol bol güneşe çıkarın dedi. Çimenlere, toprağa kuma bırakın dedi. Güneşi sadece d vitamini olarak düşünmeyin bebeğin gelişiminde çok büyük faydası var dedi. Yani bu yaz bol bol dışarı çıkartıyoruz kuzucukları.

Canım evet doktorumuz dedi ama nebileyim arada değişik şeyler vermek istiyorum..Bıkacak diye korkuyorum..Bıkarsa ne yedireceğim bu tospiğe eyvahedigeldismile
Bizimkinede siperlikli şapka aldım o da bırakmıyor hemen atıyor kafasından..
Ama ben sanki çözdüm gibi şimdi bunlar dışardayken ilgileri başka yöne kayıyor ya işte o zaman unutabilirler diye düşünüyorum...
Güneş gözlüğü bende istiyorum ama şapkayı başında tutmadıkdan sonra gözlüğü hiç tutmazlar alsanaalsanasmile

Ben zaten hergün çıkarıyorum dışarı Mehtapcım..
Sabah ve öğleden sonra hep bahcedeyiz..Çok ilgili ağaçlara ve çiçeklere..
Koparmak istiyor kuşum lmaz:
Bazen çimin üzerine bir örtü seriyorum üstünde Ata debeleniyor ve çimleri yoluyor..
Bu çim yolma işine bayılıyor walla...

Berkay için bir blog hazırlamıştım. Hala birçok eksiği var ama zamanla tamamlayacağım. Sizlerle de paylaşmak istedim:)) 18 yaşından sonra kendisine teslim edeceğim bloğunu:)) Allah'ım sağlıkla o günlerini gösterir inşallah bize.
http://berkayimsin.blogspot.com/

Berkay ilgisi nerde olursa olsun kafasına taktığımız anda anlıyor ve çekiştiriyor bakalım inşallah bizimki de alışır. Gözlüğü bir iki defa da olsa fotoğraf çekmek için de olsa almak istiyorum kulak taraflarına falan baktım gayet güzel yumuşak yapmışlar. Uzun süre gözünde tutamaz zaten sağlıklı da olmaz öylesi.
Berkay'ı ve yeğenimi de annemle babam hergün çıkarıyorlar ama şimdiye kadar rüzgarlı havalarda fazla tutmuyorduk. Yazın sıcak olacağı için bol bol dışarıda kalabilecek kuzucuklar.

evet yeterki sağlıklı olsunlar gerisi boş bende takmıyorum kafamı boyu kilous diye napayım elimden geleni geldiyi kadarıyla yapıyorum yedirmeye herşeyden tattırmaya çalışıyorum bende çıkarıyorum ama dik güneş olduğunda deyil geçen senede demişti doktorumuz sabah 11 gibi öğleden sonra 3 gibi diye ama 3 gibi burası yanıyo gene akşam üstü falan çıkarıyorum ayyy gözlükle ne şeker olurlar ama ecrin deneme maksatlı bile taktırmıyo şapkadan bende dertliyim ne model olursa olsun mümkün deyil takmıyo zilli dışarda ilgisini ne çekerse çeksin kafasında hissetsin sn sürmeden hop atıyo yere toka takmıyo bi sürü aldım iki tel saçı var yakışıyo ama takmıyo

Günaydın arkadaşlar..

Mehtap dün bir ara baktım bloğuna çok güzel olmuş eline ve emeğine sağlık..
Fakat not yazmak istedim olmadı..
Biliyorsun bilgisayar konusunda cahilim..
Ne yapabilirim bir yere üye olmam gerekiyormu not yazmam için..
Blog aktif halde değilmi????
Özellikle doğum hikayesi benimde gözlerimi doldurdu...

Canım sen de bir blog oluştursana. Sadece üyeler not yazabiliyor diye biliyorum. Google'dan mail alıp blog oluşturabiliyorsun.
Ben 18 yaşına kadar tutup ondan sonra Berkay'a devretmeyi düşünüyorum.

bende baktım mehtap çok güzel olmuş cidden bize hiç foto çektirmediler kuvözdeyken bazen üzülüyorum bazende iyiki çektirmemişler diyorum bu arada teyzeleri kızım ileriye emekliyo azcık ama iki kere falan gidiyo sonra duruyo poposunu dikiyo havaya ama ellerini öne atmak aklına gelmiyo cadının

Canım sen de bir blog oluştursana. Sadece üyeler not yazabiliyor diye biliyorum. Google'dan mail alıp blog oluşturabiliyorsun.
Ben 18 yaşına kadar tutup ondan sonra Berkay'a devretmeyi düşünüyorum.

Canım blog oluşturmadanda üye olunmuyormu ????
Google dan mail alıp üye olsam damı olmuyor ???

Ohhh ne güzel Ecrine maşallah alkisalkisalkis
Bak Mehtap diyordu sana emekler diye işte yaptı senin zilli...

Bugün iki güzel arkadaşım mutlu olmuş ne güzel..
Daha güzel haberler yazın buraya....
Maşallah kuzulara....

Canım şimdilik 2 kere gitsin bir kaç güne kalmaz gerisi gelir..
Bu arad birşey yapmadın değilmi kendiliğinden yaptı ???

of ben giriyorum nette sorun var durmadan düşüyorum yok nınım ben bişey yapmadım zamanında çok çabaladım ama sıkılıp ağlıyodu bende bıraktım peşini gördüm ayy napıyosun sen dedim çocukta korktu tabi poposunu dikiyo iyice ayaklarını öne doğru itiyo ama ellerini ileri atmıyo onuda atacak inş

Canım ya süper haber bu işte. Canım önce çok az ileri giderlermiş zaten. Yani yeni yaptıkları için tedirgin oluyorlar alışınca çok yakında hızla heryere gitmeye başlayacak.
Canım blog oluşturmadanda üye olunmuyormu ????
Google dan mail alıp üye olsam damı olmuyor ???
Tam bilmiyorum ama öyle de olur herhalde canım.

İnşallah canım hep böyle güzel haberler verelim inşallah birbirimize. Emekleme konusunda da darısı bizim kuzucukların başına inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…