Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Burda yarın F1 (formüla) yarışları başlıyor...
Nasıl sesler geliyor biliyormusunuz sanki yanımızda oluyor gibi..
Çok yakınız piste...En kötüsüde felaket trafik, bütün hafta sonu eve mahkumuz...

bn sevinçten bağırdım ama kızım kızdım sandı:)
Canım ya insan o sevinçle kendine hakim olamaz tabi. Ama birkaç gün içinde atar o tedirginliği üzerinden merak etme.
Burda yarın F1 (formüla) yarışları başlıyor...
Nasıl sesler geliyor biliyormusunuz sanki yanımızda oluyor gibi..
Çok yakınız piste...En kötüsüde felaket trafik, bütün hafta sonu eve mahkumuz...
Ne güzel ben çok severim yarış seslerini 2 sene önce haliçte uçak yarışı vardı ya ona gitmiştik çok eğlenmiştim. Araba yarışlarını da televizyonda rastlayınca seyrediyorum. Çok seviyorum ben ne güzel adrenalin işte:))
3-4 sene önceydi fethiyede babadağa çıkıp yamaç paraşütü yapmıştım. 2000 metreden aşağıya paraşütle indim eşimi zor ikna etmiştim o da bana uymak zorunda kaldı. Benim zorumla adamcağız yukarıdan aşağıya dağlara doğru afedersiniz midesi bulanarak inmiş. Ben indiğimde adrenalinin etkisiyle gülüyorum katıla katıla. O bir yere oturdu kendine gelmesi 1 saati buldu:)))

sevinçten bağırdığımı ne bilsin dimi mehtap ayy ben hayatta yapamam paraşüt bilmem ne helal olsun sana gerçekten beni hiç bi kuvvet o kadar yükseklikten atlatamaz eşimde atlamak isterse kendi atlar hayatta yapamam yani lunaparkalra olurya gondolllar ona bindim bağıra bağıra canım çıktı o gün bugündür hiç bi kuvvet beni bindiremez

Kızlar bugün havuz açılışını yaptım :)))
10 tur attım.. kafama koydum bu zayıflama işini...
tabi anneciğim burda olupda Ata Beye bakarsa :)))

Selam arkadaşlar nerelerdesiniz??
Ben 2 gündür Ata'ya kiraz ve kayısı suyu veriyorum..
Severek içiyor...Artık yaz meyveleri çıktı verebiliriz kuzulara...

oh nınım yüzmeyede başladın artık hızla gider kilolar valla ben bu ay saldım vermemişimdirde almasaydım hayırlısıyla herkes iyi inş benim kızım emeklemeyi çok sevdi dün banyoya girdim abdest alayım diye kapıyı bi açtım küçücük dişleriyile sırıtıyo karşımda bu saatten sonra zor kilo alır ecrin sn durmuyo yerinde

Kızlar selamlar ben annemdeyim ayrıntıları daha sonra anlatacağım alıntı yaptım bilgisayarım birden kapandığı için yazdıklarım gitti. Bir sürpriz var diğer topicte:))

okudum okudum mehtap ve inan bana çokkkkk sevindim bak boşuna evham yapmışız :)rabbim hep böyle güzel haberler verdirmeyi nasip etsin sanada günaydın muallim

Teşekkürler mecbue amin canım inşallah hep böyle güzel haberler paylaşalım. Bundan sonra sıra yürümekte ama bunun için bizim çok zamanımız var gibi görünüyor çünkü Berkay'ın bacak kasları çok zayıf.

burdayım ben ecrinin tepesindeyim sabahtan akşama kadar kızlar uyuymuyo hiç sabah 6 gibi uyanıyo gece uyanıyo zilli yaz günler uzadı benim kızım ısrarla gündüz uyumuyo gece uyumuyo benim enerjim bitiyo onda tık yok canımı okuyo zilli ama muzurlukları çok hoşuma gidiyo bide kızacağımı bildiyi şeylere bakıyo cıss diyo genede bana bakıp sırıtıp elliyo

Mehtap canım diğer toğpiğe yazdım..
İnşallah yürümeside yakında olacak...
İnşallah canım çok teşekkürler.

Günaydın nerelerdesiniz ??????????????????

Biz buralardayız sen nerelerdesin?
Mecbue gittikçe yaramazlaşıyorlar. Berkay da çirkin yap diyince çirkin yapmaya başladı. Kendini çirkin yaptığını sanıyor ama öyle yapınca daha da sevimlileşiyor kerata:))
Bu arada mecbue birşey soracağım Ecrin'in mama saatlerini ve gün içinde yedirdiklerini yazar mısın? Yani bir değişiklik yaptın mı? Geceleri ne veriyorsun mesela?

Günaydın arkadaşlar
Bende buralardayım :))
Offf aynı şeyler bizi bekliyor Mecbue....
Aman uyku düzeni bozulmasın gerçi Ata da sabah 6 da dikiliyor...

Bu arada biz yürüteç aldık..Asla demiştim ..ama eşim ısrar edince aldık..
ıyikide almışız hergün 10-15 dk bindiriyorum çok mutlu oluyor bebeğim...
Fır dönüyor walla..Benim ne yapıyorsun çocuğum dediğimi duyunca nasıl kapıya doğru kaçıyor
sormayın birde dönüp bakıyor sırıtarak..Yerim ben ballı lokmamı...

Berkay'ın bu günlerde bir huzursuzluğu var yine. Uyku düzeni bozuldu ve uykuya geçmekte zorlanıyor. Dün ve bugün birer defa çıkardı. Sanırım diş sıkıntısı üst dişleri görünmüyor aslında sanki alt yan dişleri çıkacak gibi onlar daha beyaz gibi.

mehtapcım aynı sabah kahvaltı öğlen çorba akşam pilav yada ne varsa patates haşladım bugün mesela ondan çeyreyi kadar yedirdim zorla katıya alıştırmaya çalışıyorm ben veriyorum o öğürüyo arkasına yoğurt verdim 6 gibiydi sonra hazır daninolardan verdim yermi diye bi kaç kaşık yedi ama çok iştahsız bugünlerde iki geced,ir gene kusuyo diş çıkarıyo gene çok huysuz ve uykusu hiç yok saat başı uyanıyo pınarın çocuk sütünü veriyorum ben geceleride bu arada herkes iyimi tospikler nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…