Canım ya insan o sevinçle kendine hakim olamaz tabi. Ama birkaç gün içinde atar o tedirginliği üzerinden merak etme.bn sevinçten bağırdım ama kızım kızdım sandı:)
Ne güzel ben çok severim yarış seslerini 2 sene önce haliçte uçak yarışı vardı ya ona gitmiştik çok eğlenmiştim. Araba yarışlarını da televizyonda rastlayınca seyrediyorum. Çok seviyorum ben ne güzel adrenalin işte:))Burda yarın F1 (formüla) yarışları başlıyor...
Nasıl sesler geliyor biliyormusunuz sanki yanımızda oluyor gibi..
Çok yakınız piste...En kötüsüde felaket trafik, bütün hafta sonu eve mahkumuz...
İnşallah canım çok teşekkürler.Mehtap canım diğer toğpiğe yazdım..
İnşallah yürümeside yakında olacak...
Günaydın nerelerdesiniz ??????????????????
Mecbue gittikçe yaramazlaşıyorlar. Berkay da çirkin yap diyince çirkin yapmaya başladı. Kendini çirkin yaptığını sanıyor ama öyle yapınca daha da sevimlileşiyor kerata:))burdayım ben ecrinin tepesindeyim sabahtan akşama kadar kızlar uyuymuyo hiç sabah 6 gibi uyanıyo gece uyanıyo zilli yaz günler uzadı benim kızım ısrarla gündüz uyumuyo gece uyumuyo benim enerjim bitiyo onda tık yok canımı okuyo zilli ama muzurlukları çok hoşuma gidiyo bide kızacağımı bildiyi şeylere bakıyo cıss diyo genede bana bakıp sırıtıp elliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?