Akşam muhallebi falan gibi birşey veriyor musun yatmadan önce ne yiyor? Gece uyanıyor mu? Berkay'da çok iştahsız hep oyuncaklarıyla oynatarak birşeyler yedirmeye çalışıyoruz.mehtapcım aynı sabah kahvaltı öğlen çorba akşam pilav yada ne varsa patates haşladım bugün mesela ondan çeyreyi kadar yedirdim zorla katıya alıştırmaya çalışıyorm ben veriyorum o öğürüyo arkasına yoğurt verdim 6 gibiydi sonra hazır daninolardan verdim yermi diye bi kaç kaşık yedi ama çok iştahsız bugünlerde iki geced,ir gene kusuyo diş çıkarıyo gene çok huysuz ve uykusu hiç yok saat başı uyanıyo pınarın çocuk sütünü veriyorum ben geceleride bu arada herkes iyimi tospikler nasıl
Canım teşekkürler biz iyiyiz sen nasılsın? Hadi bakalım maşallah Ata'ya bundan sonrakiler de sıkıntısız çıkar inşallah. Nınım diş gıcırdattığına göre üst dişleri önce çıktı galiba. Berkay'ın dişleri sırayı şaşırdı alt yan dişleri üst dişlerden önce çıkacak gibi ve çok huzursuz etti.K,mseler uğramıyor artık topiğe..
nasılsınız???
Ata'nın 4 . dişide nihayet göründü :))
Bu arada Ata bazen dişlerini gıcırtıyor..
sizinkilerde yapıyormu ??????????????????????????????
Evet bundan sonra en büyük sorun kafa çarpma bir de kapı arkasında bekleme.nınım malum hareketlendi çok kötü ecrin o yüzden pek fırsat vermiyo cadı bugün kaşla göz arası kafasını çarptı gene bol bol kafa çarpıyo bu aralar gıcırdatıyo ecrinde diş etleri kaşınıyoya artık gıcırdatınca rahatlatıyomu ne oluyo bilmiyorum bol bol gıcırdatıyo zilli sen nasılsın ata nasıl ve diyer güzel annelerle tospikleri nasıl seherden haber yok ne zamandır soraya gittimi
Akşam muhallebi falan gibi birşey veriyor musun yatmadan önce ne yiyor? Gece uyanıyor mu? Berkay'da çok iştahsız hep oyuncaklarıyla oynatarak birşeyler yedirmeye çalışıyoruz.
Canım teşekkürler biz iyiyiz sen nasılsın? Hadi bakalım maşallah Ata'ya bundan sonrakiler de sıkıntısız çıkar inşallah. Nınım diş gıcırdattığına göre üst dişleri önce çıktı galiba. Berkay'ın dişleri sırayı şaşırdı alt yan dişleri üst dişlerden önce çıkacak gibi ve çok huzursuz etti.
Ata'nın ilk dişlerde olduğu gibi üst dişlerde sıkıntısı oldu mu?
Evet bundan sonra en büyük sorun kafa çarpma bir de kapı arkasında bekleme.
Bir de Berkay son zamanlarda sürekli numaradan öksürüyor. Daha önceden de yapıyordu ama bu kadar sık değildi. Ama boğazını yırtarcasına 2-3 gündür biraz rahatsızlığım vardı soğukalgınlığı gibi ben öksürdüğüm için mi neden anlamadım. O numaradan öksürdüğünde müdahale etmeyip dikkatini başka tarafa çekmeye çalışıyorum dikkat çektiği için öksürmeye devam etmesin diye ama pek başarılı olamadım.
hepinize merhaba..
oğlumun yoğun bakımda benimse yüreğim ağzımda yaşadığım aylar boyunca KK prematüre bebekler yazarak ve yazılanları okuyarak avunduğum,sanal bi paylaşımdan ziyade bir dost omuzu gibi çekinmeden başımı yaslayıp,tüm kalbimle dinlediğim,tüm içtenliğimle konuştuğum,sıcacık bi mekan oldu benim için..
hikayemi biliyosunuz..şimdi size utkumu ve beni de aranıza alırmısınız diye sormak istiyorum..başlıkta bizim küçük kızlar sayılıp katılım sınırlanmış belki..ama hep okuyorum burayı,bebeklerinizi büyürken izliyorum..daha yakınınızda olmak istiyorum..yine yakınımızda olun istiyorum..
oğlumda Ata, Berkay,Ecrin ve sizin küçük kızlarla oynayabilir mi Teyzeleri?????a.s.
Canım bizim sadece altta 2 dişimiz var:)) Üstte hiç diş yok kabartı falan da yok ama sanki önce alt yan dişleri çıkacak çok beyazlayıp kabarmışlar.Mecbue canım şimdi bizim 2 altta 2 üstte dişimiz var..
4. diş yeni çıktı..
Sırada hangileri gelir alttan mı ???
Mehtap ve Mecbue bebeklerinizin kaç dişi var ????????
Canım uzun zamnadır haber yoktu merak ettik sher de girmiyor son zamanlarda iyi olduğuna sevindim. Seni tebrik ediyorum çok doğru kararlar verdin Allah yüzüne baksın güzel bir öğrencilik hayatı sürdürür ve çok başarılı bir hemşire olursun inşallah.selam kizlaar uzun zaman oldu ama anca gelebildim ne yapiyim:)
dun okulda mulakat vardi ona katildim iste cok sukur allahima okula alindim hemsirelik bolumne 4 yillik 23 agustosta basliyacam allah izin verirse yani anliyacaginiz bende artik bir universite ogrencisiyim:)
hepinize merhaba..
oğlumun yoğun bakımda benimse yüreğim ağzımda yaşadığım aylar boyunca KK prematüre bebekler yazarak ve yazılanları okuyarak avunduğum,sanal bi paylaşımdan ziyade bir dost omuzu gibi çekinmeden başımı yaslayıp,tüm kalbimle dinlediğim,tüm içtenliğimle konuştuğum,sıcacık bi mekan oldu benim için..
hikayemi biliyosunuz..şimdi size utkumu ve beni de aranıza alırmısınız diye sormak istiyorum..başlıkta bizim küçük kızlar sayılıp katılım sınırlanmış belki..ama hep okuyorum burayı,bebeklerinizi büyürken izliyorum..daha yakınınızda olmak istiyorum..yine yakınımızda olun istiyorum..
oğlumda Ata, Berkay,Ecrin ve sizin küçük kızlarla oynayabilir mi Teyzeleri?????a.s.
yok mehtap muhallebiyi uzun zaman önce bıraktım ben akşam yemek yediriyorum bu aralar hiçbişey yemiyo gerçi sadece yoğurt yedi mesela dün akşam yatarkende süt veriyorum bal koysammı diye düşündüm ama önümüz yaz olduğu için vazgeçtim çok susatırsa diye gece uyanıyo en az iki kere ecrindede var hafif öksürük ve kusma dişleri çıkarken hep yapıyo bunu her diş çok yoruyo
İyi yolculuklar, iyi tatiller canım. Ecrin'i ve seni çok merak edeceğiz. Fırsat bulursan ara ara bize yaz lütfen.kızlar ben önce ankaraya sonrada yozgata gidiyorum 1 ay sonra görüşürüz...
Meraba kızlar size güzel haberlerimiz var Ece psikolojik gelişim doktorundan tam not aldı. Duzeltilmisini sordum yakalamış normal yasını dedi. Eve gelince sürünmeye basldi artık bıraktığım yerde bulamıyorum cadıyı çok mutluyuz bisss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?