selam kizlar meltemcim cok sevindim ataya masallah inanin kendi cocugum gibi seviniyorum sizlerin bebislerine mehtapcim sanada yazamamistim hayirli olsun berkayda surunuyor artik
yavas yavas atlatiyorsunuz sorunlari cok seviniyorum sizin adiniza masallah onlara
Evet canım vakitsizlikten sanırım bazı arkadaşlar pek sık giremiyorlar. Ama yine de zaman zaman girip bebeklerindeki gelişimleri paylaşıyorlar. İnsan kendi çevresinde erken doğmuş bebeği olan ailelere pek rastlayamıyor o açıdan burası gerçekten benim için de çok önemli. Herşeyden önce erken doğan bebek anneleri birbirlerini çok daha iyi anlıyorlar.merhabalar..
başka başlıklarda rastladığım kadarıyla kadınlar kulubunde pek çok prematüre bebek annesi var. ama gördüğüm kadarıyla çoğu bebekleri küvezden çıktıktan sonra bu topiğe uğramıyo..önce belli bi aranızda yazıştığınız belli bi grup sanmıştım sizleri ama gördüm ki herkese açıkmış başlığınız. belki yaşanılanları unutma isteği..belki zaman bulamama..bilemiyorum..ama ben başka erkenci bebekler ve onların anneleriyle buluşup sohbet edebileceğimiz böyle bi imkan olmasından dolayı mutluyum...
Utkuma gelince..düzeltilmiş 3 aylık oldu...3 kilo 700 gram..akciğerleriyle ilgili bi sıkıntı çıkmadı şükür.mamayla besliyorum sütüm kesildiği için. şu an 75-80 yiyo..gelişimine gelince başını tutabiliyo ama çabuk yoruluyo. hareketli kıpır kıpır bi bebek.nesneleri takip ediyo,eliyle uzanıp oyuncaklarına dokunuyo..henüz gülme ya da agu gugu faaliyeti yok..geçen hafta beyin cerrahisinde kontrolu vardı. hidrosefalisiyle ilgili bi sorun olmadığını söyledi doktor.şantı çalışıyor,beyin dokusu gelişmeye devam ediyormuş..çok normal,sağlıklı ve zeki bi bebek olabilr dedi doktor. bu beni çok mutlu etti.yaşıtlarını yakalaması yıllar alacak belki ama umrumda değil.yeterki sağlığı yerinde olsun.bana onunla tanışma mutluluğunu yaşattığı için her an şükrediyorum Allaha..Utkumdan haberler böyle teyzeleri
Evet canım mecbue de gitti
Sen nasılsın? Neler yapıyorsun?
selam kizlar meltemcim cok sevindim ataya masallah inanin kendi cocugum gibi seviniyorum sizlerin bebislerine mehtapcim sanada yazamamistim hayirli olsun berkayda surunuyor artik
yavas yavas atlatiyorsunuz sorunlari cok seviniyorum sizin adiniza masallah onlara
merhabalar..
başka başlıklarda rastladığım kadarıyla kadınlar kulubunde pek çok prematüre bebek annesi var. ama gördüğüm kadarıyla çoğu bebekleri küvezden çıktıktan sonra bu topiğe uğramıyo..önce belli bi aranızda yazıştığınız belli bi grup sanmıştım sizleri ama gördüm ki herkese açıkmış başlığınız. belki yaşanılanları unutma isteği..belki zaman bulamama..bilemiyorum..ama ben başka erkenci bebekler ve onların anneleriyle buluşup sohbet edebileceğimiz böyle bi imkan olmasından dolayı mutluyum...
Utkuma gelince..düzeltilmiş 3 aylık oldu...3 kilo 700 gram..akciğerleriyle ilgili bi sıkıntı çıkmadı şükür.mamayla besliyorum sütüm kesildiği için. şu an 75-80 yiyo..gelişimine gelince başını tutabiliyo ama çabuk yoruluyo. hareketli kıpır kıpır bi bebek.nesneleri takip ediyo,eliyle uzanıp oyuncaklarına dokunuyo..henüz gülme ya da agu gugu faaliyeti yok..geçen hafta beyin cerrahisinde kontrolu vardı. hidrosefalisiyle ilgili bi sorun olmadığını söyledi doktor.şantı çalışıyor,beyin dokusu gelişmeye devam ediyormuş..çok normal,sağlıklı ve zeki bi bebek olabilr dedi doktor. bu beni çok mutlu etti.yaşıtlarını yakalaması yıllar alacak belki ama umrumda değil.yeterki sağlığı yerinde olsun.bana onunla tanışma mutluluğunu yaşattığı için her an şükrediyorum Allaha..Utkumdan haberler böyle teyzeleri
Hala tam emin değilim ama teşekkür ederiz teyzesi. Burun akıntısının da kendiliğinden geçmesini bekleyeceğiz artık.mehtap'cım gözün aydın diyelim 3. diş için..
Bende Ata'nın burun akıntısın da hiç bir şey kullanmadım..
Selam canım. Bu topic kolay kolay unutulmaz ama merak etme:))selam diyeceğim ama kimsecikler uğramamış topiğe...
böyle giderse unutulacak topiğimiz...(((
Teşekkürler canım. Merak ettik seni en azından uyuduğunda falan birkaç cümle yaz merakta bırakma bizi.selam kızlar kuzlar sizler nasılsınız?
ay vallahi eskisi gibi giremiyorum bizim kız fena cadılık yapıyor önceden süreyya tutuyordu ben yazıyordum ama şimdi oda yok
atayla berkayın emeklemesine çok sevindim atanında inci gibi dişleri dizilecek süper ya:)))
birde misafirim eksik olmuyor ve bizde ziyareti iade yapyıyoruz:)
berrah hanıma dün eeg çektirdik pazartesi sonuç çıkacak inşalalh düzensizlikleri düzelmiştir çarşamba günüde kranile usg çekilecek ve nöroloji muaynesi olucak bakalım inş.iyi haberler alırız çok endişleyim hidrosefeli teşhisi konup konmayacağı konusunda...
yağmurlu cnm gözün aydın aramıza hoşgeldin utkumuzu mıncıkla benim için
Evet evet Hollanda'dan gelip Berrak'ı tut ki Sher yazı yazabilsin:)))selam kizlar meltemcim evet kisikta oldugunu tahmin ediyordum zaten unutulmaz canim biz surekli takilirsak hicbiseycik olmaz:)
sehercim rahat ol insallah berrakta hersey temiz cikar hareketleri filan cok guzeldi icini rahat ve ferah tut berragin masallahi var tabi uzulmemek insanin elinde degil ama cok yipratma kendini olurmu...
bu arada geleyim tutayim berragi sende kadinlar kulubune yaz:):)
selam kızlar kuzlar sizler nasılsınız?
ay vallahi eskisi gibi giremiyorum bizim kız fena cadılık yapıyor önceden süreyya tutuyordu ben yazıyordum ama şimdi oda yok
atayla berkayın emeklemesine çok sevindim atanında inci gibi dişleri dizilecek süper ya:)))
birde misafirim eksik olmuyor ve bizde ziyareti iade yapyıyoruz:)
berrah hanıma dün eeg çektirdik pazartesi sonuç çıkacak inşalalh düzensizlikleri düzelmiştir çarşamba günüde kranile usg çekilecek ve nöroloji muaynesi olucak bakalım inş.iyi haberler alırız çok endişleyim hidrosefeli teşhisi konup konmayacağı konusunda...
yağmurlu cnm gözün aydın aramıza hoşgeldin utkumuzu mıncıkla benim için
hoş bulduk...çok teşekkür ediyorum..
canım inşallah hiçbişeycik çıkmaz kızında.
ben bu nöroloji muayenesi nasıl yapılıyor,nelere bakılıyor merak ediyorum,yazarsan sevinirim..utku hidrosefali hastası.nöroloji muaynsi bikaç kez yoğun bakımdayken olmuş ama taburcu olduktan sonra hiç gitmedik..o kadar çok tetkik,tahlil,kontrolu falan var ki,daha sıranın gelmesinede çok var o işe
Ebrucum sonunda senden haber alabildik. Bizde seni çok özledik. Yüzüm yok falan gibi şeyler düşünme lütfen. Bizi birbirimizi biliyoruz. Bu kadar sıkıntının arasında düşünmen bile benim için çok önemli. Çok teşekkür ederiz.Canım arkadaşlarım sizleri çok özledim ama malesef hala internetim yok ve Berille ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Mehtap a da hiç yüzüm yok yakışıklı Berkaycığımızın doğum gününü telefonuma hatırlatma yapmama rağmen arayamadım bile çok özür dilerim mehtapçım Berille hastanelerdeydik malesef. Hepiniz iyisinizdir umarım tek tek hepinizi merak ediyorum. Biz çok zor günler yaşıyoruz açıkçası Beril fizyoterapiyi hala red ediyor dün yine çıldırdı hiç bir şey yapılmadan eve geldik artık her gün gidiyoruz fizyoterapiye alışsın diye yapmadığımız yok ama morarıp kasılıyor ağlamaktan işi iyice abarttı. Sayesinde bende yarım akıllı oldum üst üste sıkıntılarla gerçekten psikolojimde iyi değil idare etmeye çalışıyorum sizlerin iyi haberlerini okurum birazdan geriye dönüp bakmadım henüz ama anladığım kadarıyla emeklemeler diş sevinçleri peşpeşe maşallah kuzularımıza: inşallah bende beril emekledi diye yazabileceğim günleri görürüm kızımın son halini ekliyebilirsem şimdi ekliycem kocaman oldu ama hareketler hala bebek. Hepinizi çok öpüyorum özlemle kucaklıyorum canım arkadaşlarım.
Çok doğru söylemişsin canım. Umudumuzu asla kaybetmeyelim hiçbirimiz. İnşallah herşeyi yapabilir duruma gelir kuzucuklarımız.ebrucum yazdigina cok ama cok sevindim cok merak etmistim numarani da kaybettim aramayi cok dusundum seni valla
berille ilgili uzuldum acikcasi ufuktada hala gelisen bisey yok canim oda ayni...bunada sukur canim
kocaman kiz olmus cokta tatli olmus canim resimleerde gordugum kadariyla masallah berilimize
insallah onunda guzel gunlerini goreceksin ebrucum umudunu kaybetme
hoş bulduk...çok teşekkür ediyorum..
canım inşallah hiçbişeycik çıkmaz kızında.
ben bu nöroloji muayenesi nasıl yapılıyor,nelere bakılıyor merak ediyorum,yazarsan sevinirim..utku hidrosefali hastası.nöroloji muaynsi bikaç kez yoğun bakımdayken olmuş ama taburcu olduktan sonra hiç gitmedik..o kadar çok tetkik,tahlil,kontrolu falan var ki,daha sıranın gelmesinede çok var o işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?