Evet canım atlanmış olabilir. Sen sorduğunda mutlaka bir tarih verirler. İnşallah bütün testleri iyi çıkar kuzucuğun.atladılar herhalde,bize nöroloji takibi için bi yönlendirme yapılmadı. ama hidrosefalisi nedeniyle mr ve tomografi çekildi,beyin cerrahına muayene oldu. göz takibini göz muayenesnde,diğer şeyleri (kafa çevresi,refleks gibi) neonatalojiydi sanırım o bölümde değerlendirdiler..düzeltilmiş ayına göre henüz zamanı gelmediği için de söylenmemiş olabilir. muayeneye gittiğimizde bunu soracağım.
Selam canım Arada sırada da olsa bekleriz topiğimize:))merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrr ve onların güzel bebişleriiiiiiiiiiiii uzuzuuuuzzzuuuzmnnnnnnn zamandır yazmadım topiğimeee hepinizi haberlerini ve tabikiii minişlerimi .çok özledimmmm çalışıyorum bakıcı krizleriyle uğraşıyorum taneli yedirme exercise larıyla uğraşıyorum çoğu zman haberlerinizi okuyorum fakat yazmaya fırsatım olmuyor...derin cikle hepinize sevgi kucak ve öpücük gönderiyorum buarada prenses beril in annesiyle dün görüştüm sağlığıyla iligi yoğun endişeleri var belki tekrar ankaraya gelme durumları var umarım sağlıkla gelir gider ve görüşürüz defne nin annesindende haber ler var çok az yiyormuş kusması için de ilaç kullanıyorlarmış işte böyleeekızlar hepiniziöptümolumunekankayizsmile
Canım düzeltilmiş 2.5 aylık değil mi bebeğin?slm kızlar gnaydın hepinize birşey sorucam bebeğim 5.5 aylık oldu çok şükür ama çok iştahsız hiçbişey yemiyor birde eli sürekli ağzında salya akıtıyor başında ateş var sürekli bugün elime ağzı gelince farkettim alttarafta çok sertlik var iki minik delik oyulmuş içleride beyazlaşmış diş için erken değilmi daha sizdede böle oldumu
kizlaar nerdesiniz ya kimse yazmiyor kusecem ama haa...:):):)
bu arada guzel bir haberim var size ufuk bu cuma gunu krese basliyacak kismetse umarim onun icin hayirli olur ve bol bol gelismeler gostersin...
Ebrucum sonunda senden haber alabildik. Bizde seni çok özledik. Yüzüm yok falan gibi şeyler düşünme lütfen. Bizi birbirimizi biliyoruz. Bu kadar sıkıntının arasında düşünmen bile benim için çok önemli. Çok teşekkür ederiz.
Berilciğimin fizyoterapiyi hala reddetmesine üzüldüm. Biraz daha zamana ihtiyacı vardır annesi. İnşallah sen de emeklediği yürüdüğü günleri de yazarsın. Kocaman çok sevimli bir kız olmuş maşallah Berilcik. Her ikinizi de çok öpüyorum.
İyi dileklerin için çok teşekkürler arkadaşım. Bende sizleri gerçekten çok özlüyorum.Beril iyice huzursuz oluyor fizyoterapide bu günde tekrar kulakları ile ilgili tetkikler istediler acaba ortakulakta yada kristallerde sorunmu var diye yarın gidicez bakalım neler diycekler. Bir şey çıkacağını sanmıyorum çünkü nisan ayında işitme testleri iyi çıkmıştı ama fizyoterapistte ne yapacağını bilmiyor yüzükoyun bir saniye bile durmayı red ediyor bir nedeni vardır mutlaka ama çözemiyoruz. YakışıklıBerkayımızın komando dansını izledim maşallah ona azimli bıcırık hep güzel gelişmelerini duyalım inşallah.
Çok doğru söylemişsin canım. Umudumuzu asla kaybetmeyelim hiçbirimiz. İnşallah herşeyi yapabilir duruma gelir kuzucuklarımız.
Yağmurlu biz de hastanedeyken nörolaji muayenelerimizi yapmıştık. Nörolog bize taburcu olurken düzeltilmiş 4 aylıkken tekrar görmek istediğini söylemişti. Size de böyle bir zaman vermiştir herhalde. Nöroloji muayenesinde baş çevresi, bebeğin genel duruşu, göz takibi gibi şeylere bakılıyor. Utkunun baş çevresini kontrol edip gerek görürlerse kranial usg çekeceklerdir. Çünkü hidrosefali ilerlerse zaten baş çevresi büyür.
Sana tavsiyem konusunda uzman çok iyi bir nörolog bulup bütün takiplerini ona yaptır. İnşallah sizin de bütün sonuçlarınız iyi çıkar canım.
ebrizm, Allah yardımcınız olsun, inşallah Beril de Allahın izniyle yol kateder..emeklemesini yürümesini müjdelersin bir gün bizlere,inşallah ama inşallah..
ebrucum yazdigina cok ama cok sevindim cok merak etmistim numarani da kaybettim aramayi cok dusundum seni valla
berille ilgili uzuldum acikcasi ufuktada hala gelisen bisey yok canim oda ayni...bunada sukur canim
kocaman kiz olmus cokta tatli olmus canim resimleerde gordugum kadariyla masallah berilimize
insallah onunda guzel gunlerini goreceksin ebrucum umudunu kaybetme
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrr ve onların güzel bebişleriiiiiiiiiiiii uzuzuuuuzzzuuuzmnnnnnnn zamandır yazmadım topiğimeee hepinizi haberlerini ve tabikiii minişlerimi .çok özledimmmm çalışıyorum bakıcı krizleriyle uğraşıyorum taneli yedirme exercise larıyla uğraşıyorum çoğu zman haberlerinizi okuyorum fakat yazmaya fırsatım olmuyor...derin cikle hepinize sevgi kucak ve öpücük gönderiyorum buarada prenses beril in annesiyle dün görüştüm sağlığıyla iligi yoğun endişeleri var belki tekrar ankaraya gelme durumları var umarım sağlıkla gelir gider ve görüşürüz defne nin annesindende haber ler var çok az yiyormuş kusması için de ilaç kullanıyorlarmış işte böyleeekızlar hepiniziöptümolumunekankayizsmile
Merhaba arkadaşlar Soraya ; Mehtap, Yumyy , Ebrizim , Hiram ve Yağmurlu nasılsınız ??
bebeklerinizi çok öpüyorum...
Arkadaşlar ben fazla giremiyorum bu aralar..
merak edersiniz diye söyledim :))
selam arkadaslar mehtapcim west sendromunun tedavisi yokmus
hava guzel turkiyede mehtap kisa kollu cit citli badi giydirebilirsin
bu arada ufuk hasta geceden beri atesi var 40 derece eger yarinda dusmezse cuma gunune baslayamiyacak krese kismet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?