selam kizlar mehtapcim insallah hep kisa kisa bulusuyoruz ama onada sukur ediyorum:)
ben gelmesemde sizde is yok:):)
meltemcim asil ben ozur dilerim telefon kac defa yuzune kapandi
biraz daha iyim bugun neye karar verecegimi de hala bilmiyorum belkide hayatimda cok daha farkli bisey yapacam allah bilir:)ama emin olunca hepinize bildirecem soz:):)
Teşekkürler canım inşallah.bu arada atayada berkayada gecmis olsun bir an once dislerini cikarsalarda rahatlarlar sizde rahatlarsiniz bu arada
Bizde çok özledik seni. Elvinciğimiz nasıl? Sen yokken kim bakıyor kuzucuğa?merhaba kızlar... sonunda tatile girebildim ve bakabiliyorum siteye. özlemişim valla sizleri...umarım hepinizde güzel haberler vardır,kuzucuklarınız da siz de iyisinizdir keyifler yerindedir. yarın musait bi zaman da geçmişe bakmak istiyorum.
Yağmurlu bunları hiç kafana takma yeter ki Utkumuz sağlıkla büyüsün. Kilosu az olabilir zamanla toparlar inşallah. Erken doğan bebekler bazen sonradan birdenbire kilo alırlarmış belki de öyle olur.önerileriniz için teşekkürederim,gerçekten yardımcı oldunuz. sher,çocuk odasına bi de pilli radyo aldım tavsiyene uyup. mehtapdokunma olayını denedim dün akşam,en çok poşette ve koltuğun döşemesinde(tırtıklı) oyalandı. bu arada Ata da diş çıkarıyomuş bak Berkay yerine Ata yazmıştım ya içime doğmuş )) internetten renkli ve sesli-hareketli oyuncaklar aldım ama dediğim gibi pek ilgilenmiyo henüz onlarla. göz teması hiç kurmuyo değil ama ne yazık ki çoğunlukla yok. başını sola çeviriyo daha çok. düzeltilmiş 4 ayı bitirmek üzereyiz.4 kiloyu yeni buldu.ay sonunda nöroloji kontrolumuz var.inşallah beyin kanamasıyla ilgili bi aksaklık değildir,uzun süre küvezde kalmasından kaynaklanan geçici bişeydir.
bu arada sizleri çok kıskandım.ne güzel hepiniz istanbuldaymışsınız.tanışıp görüşebiliyosunuz..ben utkuya ve bana bakışlarından,yaklaşımlarından,sorularından,özetle ''acımalarından'' rahatsız olduğum için arkadaşlarımın çoğuyla görüşmez oldum bu ara.
Mehtap canım inşallah en kısa zamnada kafana göre
içine sinen birini bulursun...
Ata da çok sıkıntı yaptı ve halen devam ediyor...
Bu arada pipiyi keşfetti :)))))))))))))))))
Pipi nerde diyorum parmağıyla tutuyor burda diye ve pispis sırıtıyor bebeğim... :)))
Süreyya canım herşey güzel olacak inşallah senin için....
Kornelya sarı kızım nasıl onşa ilgli gelişmeleride yazmayı unutma..Çok öpüyorum minik kuzuyu...
Yağmurlu sen böyle ilgilendikçe kuzunla herşey daha çabuk ve güzel olacak canım..
Seher senin kuzunuda tombik Berrağımızı da öpüyorum...
Selam canım. İnşallah sen ve miniklerin de iyisinizdir.selam tatlı hatıunlar ınş herkes ıyıdır
seher cim yogurt konusunda berragin ne kadar direndigini bende cok sahit oldum:)
halla ayni mi cadi yaa cok ozledim onu bu ayin sonunda belki yine gelirim istanbula ozaman sizde tatilde olmazsaniz sevmeye gelirim fistigimi...ozamanda biraz buyumus olur belki disi bile cikmis olur kuzum yaa
Mehtap canım inşallah en kısa zamnada kafana göre
içine sinen birini bulursun...
Ata da çok sıkıntı yaptı ve halen devam ediyor...
Bu arada pipiyi keşfetti :)))))))))))))))))
Pipi nerde diyorum parmağıyla tutuyor burda diye ve pispis sırıtıyor bebeğim... :)))
Süreyya canım herşey güzel olacak inşallah senin için....
Kornelya sarı kızım nasıl onşa ilgli gelişmeleride yazmayı unutma..Çok öpüyorum minik kuzuyu...
Yağmurlu sen böyle ilgilendikçe kuzunla herşey daha çabuk ve güzel olacak canım..
Seher senin kuzunuda tombik Berrağımızı da öpüyorum...
seher cim yogurt konusunda berragin ne kadar direndigini bende cok sahit oldum:)
halla ayni mi cadi yaa cok ozledim onu bu ayin sonunda belki yine gelirim istanbula ozaman sizde tatilde olmazsaniz sevmeye gelirim fistigimi...ozamanda biraz buyumus olur belki disi bile cikmis olur kuzum yaa
benım kızım da 2 ay 17 gunluk gecen asıya goturdum 23 de yanı kılosu 5.880 boy 59,5 ve bas cevresı 49,5 sızce nasıl normal mı bıde benım bebegım emmıyo bıraktı ne yapmalıyım ama buyuk bı sorunum daha var ben calısıyorum bılıyorum gerıye donmesı zor ama yok mu benım gıbı olan acaba
Selam arkadaşlar...
Nasılsınız???
Biz iyiyiz Ata'nın önce altın yanındaki dişler patlaması gerekiyordu
ama bir sürpriz yaptı üst sol patladı :)))
Bütün kuzuları öpüyorum...
Mehtap nasıl gidiyor bakıcı ile ???
Bize 3 gün gelen elif teyzemize teklif ettik 5.5 günü
diğer 2 gün başka bir yerde çalıştığı için kabul etmedi...
Biz de 5.5 gün istiyoruz.. neyse geçen birinin tavsiyesi ile bir gürcu bulduk
ben telde evi tarif edeceğim kadın bana demesinmi sizin eviniz villa ben villada çalışmam
işi çok olur diye...
Ben uzatmadan hemen iyi günler dedim ...
Ama varya dumura uğradım resmen :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?