Ata'nın dişleri de sırayı şaşırdı Berkayınki gibi:)) Maşallah canım. Berkay'ın dişi çıktığı halde kaşıntıları bitmedi. Elini hep dişlerine götürüyor.Selam arkadaşlar...
Nasılsınız???
Biz iyiyiz Ata'nın önce altın yanındaki dişler patlaması gerekiyordu
ama bir sürpriz yaptı üst sol patladı :)))
Bütün kuzuları öpüyorum...
Mehtap nasıl gidiyor bakıcı ile ???
Bize 3 gün gelen elif teyzemize teklif ettik 5.5 günü
diğer 2 gün başka bir yerde çalıştığı için kabul etmedi...
Biz de 5.5 gün istiyoruz.. neyse geçen birinin tavsiyesi ile bir gürcu bulduk
ben telde evi tarif edeceğim kadın bana demesinmi sizin eviniz villa ben villada çalışmam
işi çok olur diye...
Ben uzatmadan hemen iyi günler dedim ...
Ama varya dumura uğradım resmen :))
Çok teşekkür ederiz canım. Özlettin kendini. Bundan sonra tatilde daha sık haber verirsin Elvinciğimizden.kızlar tekrar merhaba. maşallah kuzulardan genelde iyi haberler var. dişler patır patır gelio nınımcım hayırlı olsun dişleriniz:) mehtap zaten arada görüyorum berkayın videolarını dediğin gibi inanılmaz sevimli gerçekten diyecek bişey bulamıyorum. iki yakışıklının da maşallahı var... nınımcım işin zor gerçekten yardımcı bulma konusunda, ben haftada bi gün evi temizleyecek kadın bulamıyorum. bu zamana kadar arada aldığım firari oldu, şimdi kimle konussam yok olmaz camları bi gün kapıları bigün anca silerim ben die mırıklıo bi de yeni moda merdiven filan var dio in çık o fiyatlara olmaz diye alem millet...
geleyim kızımdaki son gelişmelere. mehtapcım valla çalıştığım dönemde annemler baktı elvinime. onlarda benimle görev yerime geldiler. cuma günü de karadeniz turuna çıktıkları için mecburen müdürümü kandırıp son 5 gün firar ettim okuldan. artık yaz tatili başladı bana. ama ilk günleri burnumdan geldi. eşim bu ara çok fena inatlaşıyor benimle sadece hafta sonları kızını görebildi die biraz gerildi heralde, neyi yap ya da yapma desem batıo adama. elvin acaip kıpırdan bi bebek düzeltilmiş 3 aylık olduk bugun bazen yatağında gece tam dönmüş halde buluyorum. anlattım çocuğu yalnız sakın koltuk üstünde bırakma die ama o kaale almadı tabi. ve cuma gecesi ben üst katta çocuğun eşyalarını düzenlerken bi gümbürtü. sonra katıla katıla ağlayan bi ses. aklım çıkıyordu neredeyse. işte o geceyi ve ertesi günün yarısını hastanede geçirdik. tomografi, sırtına dokununca kopan kıyametler için sırt filmi sonra da gözlem altında kaldık. şükür bişey çıkmadı ama o günden beri karnımın içinde bi yumru var.
elvinindeki büyüme ise ne bileyim benim gözüme hep zayıf gelio ama işte düzeltilmiş 3 aylık ve 5.5 kg. baş çevremiz 44 cm boyumuz 61 cm. gözüme zayıf görünüo takmıştım ama geçen olaydan sonra hikaye oldu sağlığı yerinde olsunda. bu arada artık tüm kontrollerimiz bitti göz filan. işte üç ayda bi nörologa gidiyoruz. ayy amma yazdım kusura bakmayın kızlar ya dayanamadım son olaydan sonra içim kıyıldığından...
önce iyi haberim; Utkunun mimiklerinde son günlerde epeyce bi farklılaşma oldu. çok bilinçli gibi değil,ama zaman zaman bütün yüzüne yayılan bi gülümseme yakalıyorum,bi de bana çok dikkatli bakmaya başladı..
kötü haber, ben de işe başlıyorum:-(( onu nasıl bırakır giderim,aklım onda nası çalışırım bilemiyorum. keşke imkan olsaydı da hiç çalışmasaydım..nınım ve mehtap bakıcı hikayelerinizi okudum da benim ev kutu gibi 3oda salon, yine de hem bebek hem ev yetiştiremem dedi bakıcımız,eyvallah dedim,utkuya yetiş yeter..
selam guzel ve guclu anneler ...............opt sızı
günadın şirin anne napıyor yaramazlar nasıllar
Canım çok güzel bir gelişme Utku artık bilinçli gülümsemeye başlamış. Bundan sonra bu gülümsemeler gittikçe sıklaşacaktır.önce iyi haberim; Utkunun mimiklerinde son günlerde epeyce bi farklılaşma oldu. çok bilinçli gibi değil,ama zaman zaman bütün yüzüne yayılan bi gülümseme yakalıyorum,bi de bana çok dikkatli bakmaya başladı..
kötü haber, ben de işe başlıyorum:-(( onu nasıl bırakır giderim,aklım onda nası çalışırım bilemiyorum. keşke imkan olsaydı da hiç çalışmasaydım..nınım ve mehtap bakıcı hikayelerinizi okudum da benim ev kutu gibi 3oda salon, yine de hem bebek hem ev yetiştiremem dedi bakıcımız,eyvallah dedim,utkuya yetiş yeter..
Biz de seni öptük canım.selam guzel ve guclu anneler ...............opt sızı
Canım senin de 3 ayın kalmış. Sen annene mi bırakacaksın işe başlayınca?canım benim göreceksin utkumuz daha ne güzel şeyler yapacak...
evet ya işe başlamak çok zor alışınca kuzuya .
ssk bizi cezalandırdı erken doğum yaptığımız için 2 aylık iznimi kesti bende mecburiyetten ücretsiz izin aldım ekimde başlayınca kuzumdan nasıl ayrılcam bilmiyorum
senin imkanın yokmu ücretsiz alamazmısın biraz daha utku büyüse....
böyle özel bebeği bakıcıya bırakmak özelikle tanımadığın biri.
ailen yakında ise onlardan yardım istemen mümkün değilmi?
Bu akşam eve gideceğim canım. 2 gün kalıp tekrar haftasonu geleceğim. Canım siz gelin artık bana soraya da geliyormuş. Önümüzdeki hafta nınım sen soraya konuşup kararlaştırın hangi gün derseniz bekliyorum.mehtapcığım umarım hep böyle gider yardımları senindeaklın annende kalamzolur...
annende ne kadar kalacaksın çok yakınız berkayıda alıp kahveye gelsene sitede parkta oynatırızda...hava almış olur kuzular
Çok geçmiş olsun canım. Bebekler düşe kalka büyür derler ya ama işte bizim içimiz kaldırmıyor. Birşey çıkmamasına sevindim. Allah her türlü kazadan korusun kuzucuklarımızı.kornelyacığım çok geçmiş olsun cnm elvine bişey olamamasına sevindim yaramazları artık yalnız bırakmaya ve yüksekte bırakmaya hiç gelmiyor...
gecen hafta bende berrağı düşürdüm ama şoka girmişim soluğu hastanede aldık ve ben dışarıda merdivenlerde düşürdüm şükür bişey çıkmadı...
işyerine gitmiştik kızımıda götürüdm araba koltuğu gibi ana kucağındaydı eve dönerken arabaya kadar arkadş yardım ediyordu ikim,iz tutuyorudk bir anda anlamadık araba koltuğu ters döndü ve allahtan çok yüksek değildi zemine alnı çarptı ve iyikide bağlıydı yoksa yüzü koyun yere vurabilridi işyerinde revir olduğu için hemne orada müdahale yapıldı ve ben birşey olmaz demelerine rağmen hastaneye götürdüm film falan çekildi hiç bişey çıkmadışükür ama çok korkmuştum berrakta çok ağlamıştı uykusunda olduğu için daha çok korkmuştu yavrum nazara gelmişti ogün....kuzular düşe kalka büyüyecekler ama içimiz el vermiyo birde özel olunca 10 kat daha panikliyoruz
Selam kızlar ve minik prens ve prensesler..
buraya girip okuyorum bazen amöa yazmaya fırsaım olmuyor. Şimdi fırsat bu fırsat biraz laflayalım istedim. bebişlerimiz düşmüğşler, birsey cıkmamasına cok sevindim.
Diş de cıkarıyormus prenslerimiz. inşallah sorunsuz agrısız ateşsiz dizilir incilerimiz. İdil de de önce üst diş patlak verdi. Henüz tam cıkmadı sadece minik bir patlakcık:) Şimdi de alt diş de patlama var gibi ama küçük cadım agzını açmadığından bakamıyorum. Bizim prenses hanımın iştahsızlık sorunu devam ediyor artık bunu söçylemeyim bile. Yapmadığımız şaklabanlık kalmıyor yedirmek için ama nafile. Hanım sultan hiçbirseyi begenmiyor. Cılız bişey kalacak böyle giderse. Doktoruyla görüştük, kontrolde gelişim eğrisinden fazlaca sapma varsa fantomalta baslatabileceklerini söyledi.
Bu arada benim cuma günü işyerinde son günüm. Yine 2 hafta izne ayrılıyorum. İnşallah tatil yapabiliriz. Doktorumuzda sordu gidecekmisiniz biryere dedi ve şayet gidebilirsek diye de önerilerde bulundu sağolsun. Önümüzdeki hafta önce İdil i kontrole götürücem, kontrol ve denver testi yaoılsın bakalım. AAAA bizim cephede birde ferro sanol yani demir damlasında sıkıntı var. Tatrlı cadı nuh diyor peygamber demiyor valla, ağzını acıp damlayı bir türlü veremiyoruz. Bir görseniz halimizi:)))
,
Sevmedigi birsey oldugunda tükürüor yaramaz. tatlıcı kızım benim. Tuzluyla hiç arası yok:I)
Yagmurlu, canım haklısın işe başlamak coook zor. Ben önümdeki 2 hafta tatil cok cabuk bitwecedk ve hiç iznim kalmıyor diye simdiden tasa ediyorum. Ama Allahtan İdil e annem bakıyor da gözüm arkada kalmıyor.
Sizlerin yaramazlardan ne habeR?
Bu arada mehtapcım umarım bakıcıyla berkay cım da cok iyi anlasır,nınım sende inşallah iyi bir bakıcıya denk gelirsin canım. EEE villayı temizlemek zordurAllahtan bizimki standart bir daire 3 + 1 , böylece temizlik konusunda mızırdanmıyorlar. :)))
Selam arkadaşlar nasılsınız??*
Seher canım çok geçmiş olsun...
nasıl panik olmuşsundur sen...
tahmin ederiz ...
İlnar idilin iyi olmasına sevidim..
sende kan damlasını değiştir canım Ata'da almamıştı doktorumuz
ferrum verdi.. ferrumu verince kaşığı gördüğünde ağzını açıyor tatlı oğlum..
Doktorunuza bildir değiştirebilir belki..
Bütün bebekleri öpüyorum....
gunaydın tatlı anneler............nasılsınız .............ya ıl nar cım ferrıuma coktan baslaman gerekıtrdı onemlı bı ılac ..........kansızlık ıçın ınş al kullan ıyı gelecek melegıne hatta kan sonuçlarına gore dr damla mıktarını artırıyo.........bıraz kabız yaopıyoo ............dış için folra artık vermıyoruz dedı ben yıllar once ogluma kullanmıustım ama sımdı tavsıye etmedı jhel verdı sadece...........benımkılerde tek basına sebsz corbasını sevmıyolar ama o ırmıklı mamalara katıyorum ıkı olç yıyolar ıyı oluyoo............ıyı bakın bebeişlere..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?