Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

İşin çok zor o halde ilnarcım. Ne yapmalı da bu çocukların iştahlarını açmalı bilmiyorum.
Aslında çok da uzak değilsin. İnşallah bir buluşmamıza sen de katılırsın canım. Gerçekten görüşmelerimizde 40 yıllık ahbaplar gibi oluyoruz burada dertleşip birbirimizin derdine çare aradığımız için kısa zamanda çok yakınlaştık.

Canım ben dün eve geldim. Bugün de hava güzeldi havuza gitttim biraz.
Bak süreyya ile birlikte nınımla konuşun canım o getirir sizi. Çok kolay aslında hep Edirne tabelasını izleyeceksin Büyükçekmeceden sonra beni arayın ben size tarif ederim. Yeri çok kolay yani.

Annen yanında olacaksa çok iyi canım. İçin biraz rahat eder. Gözün arkada kalmaz en azından.

selam kızlarr ben ıstanbuldayım seherle bugun gorustuk ama her zamankı gıbı meltem ve mehtapla gorusmek mumkun degıl:):)ıkınızıde aradım hatta meltemı ıkı defa ama acmadınız:)

Canım hoşgeldin. Bu akşam eşimin yurtdışından misafiri gelmişti havaalanında onunla buluştuk bir nevi iş toplantısındaydık yani. Telefonum sessizdeydi yarın arayacağım seni. Bu arada bu defa dışarıda buluşmayalım bana bekliyorum hepinizi.

Günaydın kızlar.

Mehtapcım haklısın uzak degiliz ama ıstanbula sık sık gelip gitmem ben, hele de ıdil le yolculuk cok zor. Sevmiyor arabayı. ızinde nasıl gidicez biryerlere bilemiyorum. Bugün işyerinde son günüm, 2 hafta izne ayrılıyorum. Sizler bebişleri denize-havuza sokuyormusunuz? Korkuyorum ben tatile gittiğimizde ıdil in denize girmesinden. Öte yandan da cok istiyorum. Ama BPD beni ürkütüuor.

Bu arada ıdil hanımın doğum günü de yaklasıyor. Hastanede kutlamak var hep aklımda ama bakalım nasıl olacak. ıdil 14 temmuz doğumlu? Diğer bebişlerimizin doğum tarighleri ne? Bunlarıda aslında toplasak iyi olur.

Soraya canım, hoşgeldin diyorum. Keske görüşmenizde yer alabilsem, ama az öncede dediğim gibi çok zor. Eh artık bende ızmite beklerim sizleri:)

mehtapcım zaten mesajında ben acmasam senı ararım yazmıssın :)beklıyorum
nınımı arıyorum oda cevap vermıyor musaıt degıl galıba musaıt olunca oda gerı doner sanırım yada buraya yazar..
ılnar cım cok sag ol gercekten katılmanı cok ısterdık ıdılımızı severdık bu arada masallah gercektende dogum gunu gelmıs kuzunun bu kadar cabuk buyudugune ınanamadım valla masallah ıdıle kocaman kız olmus havuz konusuna gelınce doktoruna sor bence havuz yerıne denız daha ıyı sanırım cunku havuzda cok mıkrop olabılır herkez yuzdugu ıcın denı daha hıjyen

süreyyaaaa hoşgeldin canım
o senmiydin canım ..
walla telin sesi kısıkta ve bilmediğim bir numara...
bir mesaj atsaydın bari...
Kimle geldin ??

Buarada kızlar buluşmamı var ???

Bence Mehtapcım sen bu yakaya gel canım...
burası çoğunluk :)))
Hem burdan da anneciğine geçersin :))
Bu arada hangi gün ??
Hafta içi de bana uyar::.
[/B]

Tatiliniz inşallah iyi geçer canım. Biz Berkay'ı hiç havuza sokmadık. Ne olur ne olmaz diye ama ege sahillerine gitseydik denize sokardım. Hem temiz hem de çok tuzlu değil. Aslında sen de çok kısa süreli olmak şartıyla sokabilirsin. Hemen kurulayıp giydirirsen birşey olmaz. Deniz suyu bebeklere çok iyi gelir. Doktora da sorsaydın keşke.
Doğumgünü çok yaklaşmış kuzucuğun. Nasıl geçiyor aylar dile kolay 1 yıl acılarla sevinçlerle. Adresini özelden gönderebilirsen manevi kızıma minik bir hediye göndermek isterim.

Canım nınımla görüşebildiniz mi?

Canım ben geçen gün sitenin havuzuna soktum bayıldı Ata...
Nasıl ayaklarını ve ellerini çırpıyor görmelisin..
Çıkardığım zamanda ağlıyor..
İdilimizde banyoyu seviyorsa denizide havuzuda sever..

Ata'nın doğum tarihide yaklaşıyor 23 Temmuz..
İnşallah 25 Temmuzda bahçemizi süsleyip doğum günü partisi yapacağız bebeğimize...

Ben Ata'ya yemek yediriken hep oyalayarak yediriyorum..
yanıma dikkatini çekecek birsürü ıvır-zıvır alıyorum..
maması bitene kadar oynuyoruz ancak öyle güzel yiyor..

Bu arada arkadaşlar özellikle bebişi zayıf olanlar
haftada 2-3 defa tarhana yedirin..
Ata'nın kilosu maşallah iyi biz bunu tarhanaya borçluyuz..

Bütün tostosları öpüyorum...

meltemcım ben sana ozele numaramı yazmıstım gelmedım?bende bılıyorsun sandım olsun onemlı degıl bu arada anadolu yakası cogunlukta degıl ben avrupa yakasındayım:):):)
ıkıye ıkıyız yanı mehtapda bıze gelın dıyor dısarda rahat edemıyoruz dıyor valla bana uyar seherede soylerız sende kabul edersen mehtap beklıyor hafta sonu fılan
ararım ben yıne:):)

Selam kızlar bana Çarşamba uyar...haftasonu hem karşının tarfiği hemde misafirlerim oluyor..
Süreyya senle konuştum zaten...
Ne dersiniz ???
Bende de buluşabiliriz :)))

Tamam o zaman çarşamba bekliyorum kızlar. Bebişleri havuza sokmak isterseniz mayolarınızı da alın.
Size bir mantı partisi vereyim:))
Sevmeyeniniz yoktur herhalde isteğe göre menüyü değiştirebilirim:))

banada uyar sehere de soylıyelım ona ulasamadım telı kapalıydı bugun:)
ozaman carsamba gunu sendeyız mehtapcım
hedıye getırsem kızmayın bebıslere:)))))))

Satırlarınız çok duygulu ve çok içten kızlar
Rabbim yavrularınıza sağlıklı uzun ömürler versin...

banada uyar sehere de soylıyelım ona ulasamadım telı kapalıydı bugun:)
ozaman carsamba gunu sendeyız mehtapcım
hedıye getırsem kızmayın bebıslere:)))))))

kızlar üzüldükkkkk deyoşla ben de orada olsaydık keşkeeeeee biede berilcik ve annişi tabiii yaaa bizide unutmayın kulaklarımızı çınlatınnnnnnnnnnolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan:gitme:

Tamam o zaman çarşamba bekliyorum kızlar. Bebişleri havuza sokmak isterseniz mayolarınızı da alın.

ayy işe başladığımdan beri doğru dürüst yemek bile yiyemiyorum sadece kızın kileri pişiriyıorum diğer işlerle ve kızla uğraşınca hiçbir şeye zaman kalmıyor kargopya verde bol sarımsaklı bnede yiyiym dicem ama abartmış olcam sanırım

Çınlatmadan olmaz zaten Yumycimm...
Keşke bizim topikdeki bütün kızalar bir arada olsaydık ne güzel olurdu...

Ok.. Yani kiloma kilo katmaya geleceğim...
Ben burdan temden basar gelirim .. Ama Seherde araba yoksa onu bir yerden alır öyle gelirim...Tem'den mi E-5 den mi geleyim...
Küçükçekmeceye kadar E_5 den biliyorum..
gerisini tarif edersin...

Süreyya sen nasıl gideceksin ???
Senideyol üzerinden biryerlerden alabilirim...

Evet yumy sen ve ebrizm de olsaydı keşke ama hiç merak etme kulaklarınızı çınlatırız. Mantıyı keşke kargoyla gönderebilseydik sana da ama birgün istanbula gelirsen söz sana ayrıca mantı partisi veririm.

Nınım seher ve süreyyayı da alıp Tem'den gelirseniz daha iyi mahmutbey gişelerden sonra bahçeşehire sapacaksın sonra hep büyükçekmece yönüne. Aşağıdaki linki kontrol edersen daha rahat bulursun canım.
GZELKENT HUKUKULAR STES

selam kızlar nasılsınız?kuzular nasıl ....
melteme katılıyorum kilolarımıza kilo katılacak:)))))))
perşembe gününe ayrlamamız mümkünmü acaba ben şuan şehirdışındayım yarın döneceğim çarşamba günü berrağın kontrolü var hem kızı hem annemi götüreceğim bu sebepten dolayı çarşamba günü size katılamam((((
evt cnm bende araba var ama oraya kadar kullanamam acemilik var:)))beni alabilersen ve perşembe size uyarsa çok sevinirim

kızlar fotoğraf çekmeyi unutmayın sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnn çok merak ediyorum bebişleride sizlerideeee öptümmmmmmmmmmmmmmmm:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…