Mehtapcım İdil hanım meyve suyunu hiç içmiyor ki. DEdim yqa baya sorun yaşıyoruz aslında bu yeme içme konusunda.
Bizimki sebze corbasını agzına sürdürmüyor bile. Tüüü yapıp hemen tükürüyor ve ağzını kilitliyor. Tek yediği devam maması desem yeridir. Birde Bebelac ın sütlü-irmikli ballısını sevdi. Ondan birkaç kasık yiyor sadece. Meyve suları-püreleri - sebze corbaları nı asla yemiyor.
Bu arada söylemeden edemiycem, sizleri coookk kısaknıyorumi, ne güzel görüşebiliyorsunuz.. Şaka bir yana görüştüğünüzde bizim yerimize de eglenin canım. İdil ve benden kucak dolusu sevgiler..
Canım ben dün eve geldim. Bugün de hava güzeldi havuza gitttim biraz.mehtapcığım araba kullanmakta acemiyim((büyükçekmeceye kadar gelebilmem mümkün değil ne yol bilirim ne iz:)sabah çıkarsam gece yarısı gelirim ancak:))
süreyya geldi dün gece ama henüz bizde görüşemedik...
akşama döneceksen işinde yoksa çık gel istersen 3-5 kahvesine:))))))))))
Annen yanında olacaksa çok iyi canım. İçin biraz rahat eder. Gözün arkada kalmaz en azından.işe başladığımda büyük ihtimal annem yanımıza gelip bakacak annemin ev müsait değil kışın sobalı olduğu için berrak orda kalamaz mecbur annem gelicek gibi görünüyor bi aksilik çıkmaz ise...
nınım evet aklım yerinden çıktı sanki arkadaşalr sonra arayıp seni iç öle görmemiştik diyorlar
selam kızlarr ben ıstanbuldayım seherle bugun gorustuk ama her zamankı gıbı meltem ve mehtapla gorusmek mumkun degıl:):)ıkınızıde aradım hatta meltemı ıkı defa ama acmadınız:)
Günaydın kızlar.
Mehtapcım haklısın uzak degiliz ama İstanbula sık sık gelip gitmem ben, hele de İdil le yolculuk cok zor. Sevmiyor arabayı. İzinde nasıl gidicez biryerlere bilemiyorum. Bugün işyerinde son günüm, 2 hafta izne ayrılıyorum. Sizler bebişleri denize-havuza sokuyormusunuz? Korkuyorum ben tatile gittiğimizde İdil in denize girmesinden. Öte yandan da cok istiyorum. Ama BPD beni ürkütüuor.
Bu arada İdil hanımın doğum günü de yaklasıyor. Hastanede kutlamak var hep aklımda ama bakalım nasıl olacak. İdil 14 temmuz doğumlu? Diğer bebişlerimizin doğum tarighleri ne? Bunlarıda aslında toplasak iyi olur.
Soraya canım, hoşgeldin diyorum. Keske görüşmenizde yer alabilsem, ama az öncede dediğim gibi çok zor. Eh artık bende İzmite beklerim sizleri:)
mehtapcım zaten mesajında ben acmasam senı ararım yazmıssın :)beklıyorum
nınımı arıyorum oda cevap vermıyor musaıt degıl galıba musaıt olunca oda gerı doner sanırım yada buraya yazar..
ılnar cım cok sag ol gercekten katılmanı cok ısterdık ıdılımızı severdık bu arada masallah gercektende dogum gunu gelmıs kuzunun bu kadar cabuk buyudugune ınanamadım valla masallah ıdıle kocaman kız olmus havuz konusuna gelınce doktoruna sor bence havuz yerıne denız daha ıyı sanırım cunku havuzda cok mıkrop olabılır herkez yuzdugu ıcın denı daha hıjyen
Günaydın kızlar.
Mehtapcım haklısın uzak degiliz ama İstanbula sık sık gelip gitmem ben, hele de İdil le yolculuk cok zor. Sevmiyor arabayı. İzinde nasıl gidicez biryerlere bilemiyorum. Bugün işyerinde son günüm, 2 hafta izne ayrılıyorum. Sizler bebişleri denize-havuza sokuyormusunuz? Korkuyorum ben tatile gittiğimizde İdil in denize girmesinden. Öte yandan da cok istiyorum. Ama BPD beni ürkütüuor.
Bu arada İdil hanımın doğum günü de yaklasıyor. Hastanede kutlamak var hep aklımda ama bakalım nasıl olacak. İdil 14 temmuz doğumlu? Diğer bebişlerimizin doğum tarighleri ne? Bunlarıda aslında toplasak iyi olur.
Soraya canım, hoşgeldin diyorum. Keske görüşmenizde yer alabilsem, ama az öncede dediğim gibi çok zor. Eh artık bende İzmite beklerim sizleri:)
banada uyar sehere de soylıyelım ona ulasamadım telı kapalıydı bugun:)
ozaman carsamba gunu sendeyız mehtapcım
hedıye getırsem kızmayın bebıslere:)))))))
Tamam o zaman çarşamba bekliyorum kızlar. Bebişleri havuza sokmak isterseniz mayolarınızı da alın.
Size bir mantı partisi vereyim:))
Sevmeyeniniz yoktur herhalde isteğe göre menüyü değiştirebilirim:))
Tamam o zaman çarşamba bekliyorum kızlar. Bebişleri havuza sokmak isterseniz mayolarınızı da alın.
Size bir mantı partisi vereyim:))
Sevmeyeniniz yoktur herhalde isteğe göre menüyü değiştirebilirim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?