canlarım benim ya arzucum merak etme inş. allahın izniyle annede babada diyecekler ondan sonra susturamayacaksınız dualarım hepinizle ebrucum maşallah çooooook tatlıymış bıcırığım teyzesinin prensesi o elbisesiyle zaten tam bir prenses olmuş annesi ne güzel süslemiş bıcırığımı onun ben 2kuyruğunu seveyim maşallah allah nazarlardan korusuninş. görüşürüzde sevmekte nasip olur prensesimi darısı benim başıma inş. bende inş. birgün evlat sahibi olurda onu böyle süsler fotolarını çeker size gösteririm
ayyy canı m benim canım beril cim sen böyle yazınca ben ağlıyorum yaaa mafoldumben
aynen az öncede aradım kuzucuğum sesimi duyunca dudakını bükmüş bu sabah 5 te uyandı minik kuşum nasıl tepiniyor bende yanıma aldım sarıldık oynadık saat 7 ye kadar 7 de evden çıkma vaktimiz geldi bir mızıklandı yolda pusetinin içinde yasak ama anımdaki koltuğa koyuyorum ters yüzü koltuğa bakar şekilde beni rahat görebilsin diye parmağımı tutarak gittik elimi çekiyorum vites değiştirmek için bağırıyo ıhhhhhhhhhh diye bu aralar hiç istemiyor ayrılmak farkında yokluğumu iyice çok üzülüyorum onu bıraklırken
canım benim kıyamaz öznur teyzesi ona ne güzel sizler kuzularınızı beraber yaptıklarınızı anlattıkça iç çekiyom valla ama ebrucum eminim eve gidince onu görceğini bilmek onla oynayacağını bilmek bile güzeldir keşke bizde sizin gibi olsaydıkta eve gelince onu görseydim ben razıydım
o günler gelicek ve sen hep miniğini yanında olucaksın öznurcum o zamanda biz gelicez minicik bebekçik sevmeye walla açıkçası ben eşim kabul etse y dışında tabi olduğu için kıbrısta mesela taşıyıcı anne ile düşünürüm[/QUO
canım inş. olsunda tabiki beklerim buyrun gelin ama bu konuyu açman iyi olmadı doğrusu aklıma hastanede ben odaya yeni çıktığım zaman eşimin söylediği geldi aklıma sinir oldum eşim gelip bana dediki ablam dediki eğer istersek bizim için bebeğimizi taşırmış oan kahrolmuştum eşim yine sevinmiş ablam bizi düşünüyor diye ama benim açımdan kimse bakmıyor tabi ondan kesinlikle düşünmüyorum ben
o günler gelicek ve sen hep miniğini yanında olucaksın öznurcum o zamanda biz gelicez minicik bebekçik sevmeye walla açıkçası ben eşim kabul etse y dışında tabi olduğu için kıbrısta mesela taşıyıcı anne ile düşünürüm[/QUO
canım inş. olsunda tabiki beklerim buyrun gelin ama bu konuyu açman iyi olmadı doğrusu aklıma hastanede ben odaya yeni çıktığım zaman eşimin söylediği geldi aklıma sinir oldum eşim gelip bana dediki ablam dediki eğer istersek bizim için bebeğimizi taşırmış oan kahrolmuştum eşim yine sevinmiş ablam bizi düşünüyor diye ama benim açımdan kimse bakmıyor tabi ondan kesinlikle düşünmüyorum ben
özür dilerim öznurcum böyle bir durum olduğunu düşünemedim ama düşününcede kardeşinin bebeğini taşıması iğrenç geldi yabancı biri bana daha mantıklı geliyor
wall sorma tatlım annem öyle titiz öyle çok iş yapan kadın evini haftada bir silip süpürebiliyor yorduk zavallımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?