Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Allah senin yüreğinin güzelliğini biliyor talım elbette sanada bir inik kısmet edecektir inanıyorum ben buna o zaman bende böyle sevicem senin miniğini ayrıca berille görüştürücem seni tatlım zaten bayılır prensesim sevilsin okşansın

kızlaaaarrr arzular nurlar beriller derinlerrrr...hepinizi öpüyorrrrrummmm arzu senin kız nerler yiyor sen bisürü yemek yapıyodun eskiden biraztarif yazarmaısın bana canım yaaopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

evet bizdede ne ysin sıkıntısı var anneannesi her gün sormaya başladı ne yapalım bu gün diye bıktı çocuk pazartesi sütlü tarhana salı tavuklu tel şehriye çarşamba yoğurt çorbası perşembe etli sebze çorbası cuma kıymalı semiz oyu ctesi de genelde aynısını yiyor pazar günleri balık ( yemiyorda zorluyorum)

eee gene iyi sizin menü bizde tek seçenek sebze çorbası semizotu demişken iyi hatırlattın hemen gidip alayım unutmuşum..lmaz:kaydirigubbakcemile3

çok sıkıntılı benim kızım her gün ayrı yemek pişiriliyor nazlı bebeğime. çok aradada kıymalı kabak dolması yapıyoruz yoğurtla ezerek. sebzeleri seviyor benim kızımda tam egeli olucak zeytinyağlı düşkünü

Küçük prensesler ve onların güzel anneleri günaydın bol iştahlı günler minik kuzularımıza sizlerede kolay gelsin. diyceksiniz sen bıraktın annene gittin masanın başın oturdun ordan ahkam kesiyorsun yerinizde olmak için neler vermezdim bir bilseniz. Dün bir ihale işi için mesaiye kalmam gerekti 7.3 ta işten çıktım anneme gidene kadar 8.15 oldu tabi minik prensesim 6.5 tan sonra resmen küsmüş etrafa ne gülümsemiş nede etrafla ilgilenmiş anneannesi çok üzülmüş balkonda bekliye bekliye kalmışlar miniş kuşumda beni bende onu çok özlüyoruz

ayyy canı m benim canım beril cim sen böyle yazınca ben ağlıyorum yaaa mafoldumben

ayyy canı m benim canım beril cim sen böyle yazınca ben ağlıyorum yaaa mafoldumben

aynen az öncede aradım kuzucuğum sesimi duyunca dudakını bükmüş bu sabah 5 te uyandı minik kuşum nasıl tepiniyor bende yanıma aldım sarıldık oynadık saat 7 ye kadar 7 de evden çıkma vaktimiz geldi bir mızıklandı yolda pusetinin içinde yasak ama anımdaki koltuğa koyuyorum ters yüzü koltuğa bakar şekilde beni rahat görebilsin diye parmağımı tutarak gittik elimi çekiyorum vites değiştirmek için bağırıyo ıhhhhhhhhhh diye bu aralar hiç istemiyor ayrılmak farkında yokluğumu iyice çok üzülüyorum onu bıraklırken

canım benim kıyamaz öznur teyzesi ona ne güzel sizler kuzularınızı beraber yaptıklarınızı anlattıkça iç çekiyom valla ama ebrucum eminim eve gidince onu görceğini bilmek onla oynayacağını bilmek bile güzeldir keşke bizde sizin gibi olsaydıkta eve gelince onu görseydim ben razıydım

o günler gelicek ve sen hep miniğini yanında olucaksın öznurcum o zamanda biz gelicez minicik bebekçik sevmeye walla açıkçası ben eşim kabul etse y dışında tabi olduğu için kıbrısta mesela taşıyıcı anne ile düşünürüm

ınşallah yumy cim dün beni bıcırığım hiç uyumamış anneannesini çok yormuş

beril beril hadi yatağa serilll..anneannende iş yapsınnnn...kaydirigubbakcemile3

wall sorma tatlım annem öyle titiz öyle çok iş yapan kadın evini haftada bir silip süpürebiliyor yorduk zavallımı

keşke benim kızımında anneannesi olsaydı dedesi...çok şanssız bu yönden kayınvalidem var ama...yinede ben kızıma hiçbişekilde müdahele etmicem o kendi görsün bana yapılanları lkararını kendi versin...

onlar Derincikimede öyle soğuk davranırlarsa zaten söylemene gerek yok çocuklar anlıyorlar her şeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…