Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
((((((neyse kızlar birdahaki sefere ozaman bende size katılabilirim malesef ogünde bana uymuyor...size şimdiden iyi eğlenceler bol bol foto çekinin kuzuları görelim

Ya kızlar perşembe yapalım seher de gelsin lütfen. Nınımcım bir şekilde ayarlamaya çalış lütfen. Diğer işini başka bir güne havale et. Hepbirlikte olalım yine hem Berrağımızı da çok özledik. Onu da görelim.

Canım çok isterdim ama olmuyor...
bana uymuyor...
ama siz perşembeye alın , söz veremiyorum gelebilrsem gelirim...

Son düzenleme:
benım ıcın her gun uyuyor ne zaman ıstersenız ama hep beraber olmamız cok guzel olurdu
seher ve nınım offff((

Nınımcım seher döndükten sonra başka hangi gün müsait olabilirsin peki? Senin müsait olduğun başka bir güne ayarlayalım.

Bu akşam perşembe olup olmayacağı kesin belli olur canım..
Perşembeyi ayarlamaya çalışıyorum ...

kızlar siz programanızı bozmayın lütfen yarın toplanın süreyya nasıl olsa daha burda mehtapcığım sen bu tarafa geçtiğinde meltemde ayaralayabilirse bende toplanırız ....
akşam meltem başka gün olmuyor deyince bilecikten benimle birlikte misafirimde gelicek 2-3 günlüğüne bu sebepten dolayı perşembede size katılamayacağım siz ayaraladığınız gibi yarın görüşün lütfen...bende sizin kuzularınızı çok özledim öpün hepsini aranızda olamayacağım içinde üzülüyorum aslında ama kısmet bu sefr böyle....

Sher biz nınımla tekrar konuştuk. Berrak yok, Berkay'da annemde olduğu için Ata yalnız kalır perşembe de olmasın dedi nınım.
Berkay'ı haftasonu alacağım Pazartesi bende olacak yani eğer hepiniz için uygunsa pazartesi yapalım.
Yok uygun değil derseniz haftasonu karşıya geçeceğim karşıda biryerde buluşuruz.

Süreyya sen 13 de gitmeyecekmisin??????*
Pazartesi ne işin var bakimmm hımmmm

Cumartesi de olur süreyyacım sen taa hollandalardan :)) gelmişsin
biz seni kırarmıyız...
Cumartesi uygunmu senin için ???

Cumartesi herkes için uygunsa ki eminim uygun :))
saat 13.30 gibi içerenköy Carrefourda daha önce buluştuğumuz yerde olsun ...

benım ıcın uygun valla olur cumartesı gunu
anlatacam sıze :):):)ısımı
telefonlarınız kapalı mehtap senıde aradım acmadın:)anlatacaktım durumu:)

Canım aramışsın şimdi gördüm. Seni arayacağım ama geç oldu. Yarın sabah ararım.
Ayrıca bana pazartesi gelemem uçağım pazartesi demiştin. Salı günüymüş???????????????
Neler çeviriyorsun bakalım???? Neyse yarın arar öğrenirim.

yok ya pazartesı gıdıyorum gerekten 13 uydu ama 12sıne alındı ucak hollanda fırması ve gun degısıklıgı yaptılar yalan degıl grcek:)

aaacok kotu oldu yalan duruma düştüm resmen:):)gercekten 12 sinde gidiyorum biletımı de gosterırım ısterseniz:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…