Ya kızlar perşembe yapalım seher de gelsin lütfen. Nınımcım bir şekilde ayarlamaya çalış lütfen. Diğer işini başka bir güne havale et. Hepbirlikte olalım yine hem Berrağımızı da çok özledik. Onu da görelim.
kızlar siz programanızı bozmayın lütfen yarın toplanın süreyya nasıl olsa daha burda mehtapcığım sen bu tarafa geçtiğinde meltemde ayaralayabilirse bende toplanırız ....
akşam meltem başka gün olmuyor deyince bilecikten benimle birlikte misafirimde gelicek 2-3 günlüğüne bu sebepten dolayı perşembede size katılamayacağım siz ayaraladığınız gibi yarın görüşün lütfen...bende sizin kuzularınızı çok özledim öpün hepsini aranızda olamayacağım içinde üzülüyorum aslında ama kısmet bu sefr böyle....
Sher biz nınımla tekrar konuştuk. Berrak yok, Berkay'da annemde olduğu için Ata yalnız kalır perşembe de olmasın dedi nınım.
Berkay'ı haftasonu alacağım Pazartesi bende olacak yani eğer hepiniz için uygunsa pazartesi yapalım.
Yok uygun değil derseniz haftasonu karşıya geçeceğim karşıda biryerde buluşuruz.
Canım aramışsın şimdi gördüm. Seni arayacağım ama geç oldu. Yarın sabah ararım.
Ayrıca bana pazartesi gelemem uçağım pazartesi demiştin. Salı günüymüş???????????????
Neler çeviriyorsun bakalım???? Neyse yarın arar öğrenirim.