Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
biliyorum mehtapcım erken zaten once okulum filan var yalnıs bısey yapmıyacam yanı bu sefer
konusuruz daha

selam kızlar nasılsınız,
cumartesi günü isterseniz bizde bulaşalım kızlar daha rahat ederiz çocukların beslenmesi uykusu altı falan zor oluyor evde daha rahat ederiz carrefor çok kalabalık olur gecen seferki gibi ce deyip dönmeyelim:)))))))))bir düşünün arkideşler

bugünkü kontrolümüz çok iyi geçti gelirken ufak bir kaza yaptık şükür çok büyük bişey yok sadece araba 4 gün serviste kalacak:))))))))

seher sen nerde oturuyordun canım ??
Bu arada büyük geçmiş olsun...
size birşey olmamış ya ..
olan arabaya olsun..

aynen öyle canım ufak bir kazaydı park yaparken yerdeki mantar şeklindeki dubaları farketmedim üzerine çıkmışım azcık:))))))berrak uyuyordu koltuğunda sese korktu biraz ağladı cnm benim...
maltepe zümrütevlerdeyim canım e-5in yukarısı süreyyapaşa hastanesini biliyorsan oraya yakın sayılırım araçla 5 dakika evimden görünüyor:)))))))
bende toplanırsak çocuklar için iyi olur mehtapta erken kalkmak durumunda kalmaz anensi ile aramız 5 dakika sende kendini ayarlarsan olabilir süroş için sorun yok zaten onun ifadesini alacağız cezalı:))))))))))))

Geçmiş olsun canım. Araba 4 gün serviste kalacaksa çok da küçük değilmiş kazanız.

Demek azcık üzerine çıkmışsın. İlahi sher:)))

Bu defa da ben sorun yapayım mı???
Bizim buluşma çok garipti gerçekten. Çarşamba sana uygun değil, perşembe nınıma uygun değil, cuma hem sana hem nınıma uygun değil, pazartesi süreyyaya uygun değil:)))))))

gercekten uygun degılmı sana mehtap yoksa saka mı yapıyorsun:)))))
evet ya hıc bır gun beraber uygun olamıyoruz zaten ben olmadan sızın bulustugunuz da yok:))))

yaaa işte ebrizm le ben olmayınca kambersiz düğün gibi oldu kızlarkaydirigubbakcemile3boshayallersmile

valla oyle oldu yumycım keske ssizinlede tanısma fırsaatımız olsaydı
ha bu arada bana ozelden mesaj atmıssın yumy ben suanda turkıyedeyım hollandaya donunce halledecem olurmu canım

Biz kambersiz düğünü cumartesi yapıyoruz yumy.
Kamber de olsaydı iyi olurdu ama napalım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…