kötükedihüsokötükedihüsogörmek isteyeceğimiz kesin süreyyaaa :roflol:
böyle meseleler için biraz erken ama alsanaalsanasmileyaa gercekten gosteririrm:):)
mehtapada cıtlatmıştım biraz aşk meşk meselesi:)
yazmiyacaktım zaten:):)anlatırım:)
ogun kesın mı oldu ?
Geçmiş olsun canım. Araba 4 gün serviste kalacaksa çok da küçük değilmiş kazanız.selam kızlar nasılsınız,
cumartesi günü isterseniz bizde bulaşalım kızlar daha rahat ederiz çocukların beslenmesi uykusu altı falan zor oluyor evde daha rahat ederiz carrefor çok kalabalık olur gecen seferki gibi ce deyip dönmeyelim:)))))))))bir düşünün arkideşler
bugünkü kontrolümüz çok iyi geçti gelirken ufak bir kaza yaptık şükür çok büyük bişey yok sadece araba 4 gün serviste kalacak:))))))))
Demek azcık üzerine çıkmışsın. İlahi sher:)))aynen öyle canım ufak bir kazaydı park yaparken yerdeki mantar şeklindeki dubaları farketmedim üzerine çıkmışım azcık:))))))berrak uyuyordu koltuğunda sese korktu biraz ağladı cnm benim...
maltepe zümrütevlerdeyim canım e-5in yukarısı süreyyapaşa hastanesini biliyorsan oraya yakın sayılırım araçla 5 dakika evimden görünüyor:)))))))
bende toplanırsak çocuklar için iyi olur mehtapta erken kalkmak durumunda kalmaz anensi ile aramız 5 dakika sende kendini ayarlarsan olabilir süroş için sorun yok zaten onun ifadesini alacağız cezalı:))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?