Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
selam hanımlar kuzular ve sizler nasılsınız....
son durum nedir cumartesi gliyormusunuz? mehtapcığım şakamı yapıyorsun bize:)))))

Mehtap 3 den sonra gelirsen ceee dersin herhalde :))

Seher ben biraz erken gelebilirim canım...

tamam kızlar sabah görüşmek üzere istediğiniz satte gelebilirsiniz...
mehtapcığım umarım trafik olmazda erken gelrisin sende bizlere ce deyip gitmezsin:))))))))

Seher seni arayamadım canım birden misafirler bastırdıııı
sorma... galiba bende 12 civarı sende olacağım..

Süreyya canım sende aramışsın ama dediğim gibi misafirler vardı görmedim canım..
sabah fark ettim ama erken olduğu için seni rahatsız etmek istemedim...

gönderecem bende ama once hollandaya gitmem lazım orda resimlerı pc ye atıp gonderırım olurmu
bu arada dun cok guzeldı sehercım ellerıne saglık hersey ıcın
ata berkay ve berrak super olmuşlar cok guzel buyumusler masallah kuzulara doyamadım onlara
ata zaten ayrı bi tatlı buyuk olsaydı kesin aşık olurdum ben ona:)))))
dun oguzhana anlatıyorum oda atayı kıskandı:))))bende bebegı mı kıskanıyorsun dedım:)))))
sızınlede tekrar buluşmak cok guzeldı hepınızı cok sevıyorum ve opuyorum

Sehercim herşey için çok teşekkür ederiz. Gerçekten çok güzel bir gündü pardon akşamdı:))
Atayı ve Berrağı bu defa daha uzun görebildim. Berkay uykusuz olduğundan çok huysuzlandı eve gelip yatağına bıraktığım anda uyudu kuzucuğum.
Fotoğrafları bekliyoruz..

oh oh oh..bütün kızlar toplanmış toplanmış...
aranızda ankaralı varsa hemen toplanıp nisbet yapalım kıskançlığım geçmeden:)))

banada göderin banada gönderinnnnnnnnnnnnbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

+*slm kızlar ben geldim sizleri özledim herkes iyimi bebişler nasıl geçmişi okuyamayacam neler yaptınız özet geçin bana ecrin felaket oldu durmadan şımarıyo öpüyorum sizleri

ben varım ben varım ben vahihoyyythihoyyyt:teytey:a.s.rımmmmmm

aaaa....çok sevindim..
yumy sen fazla uğramıyosun buraya?
senin bebeğin ne kadar doğdu,ne kadar oldu,nasıl şimdi? ank.dan başka arkadaşlarda var mı bildiğin?
buldumcuk oldum,sevindim şimdialkisalkisalkis

Canım göndereceğin zaman haber ver sana mail adersimi vereyim...
Sanırım sende yoktu...

Evet Seher ellerine sağlık..
ben mercimeklinin tarifini istiyorum özelden olurmu canım..

Bu arada Süreyya ben geri döndüm Seherler Ata'nın arabsını unutmuşuz kaydirigubbakcemile

Tabiki kıskanacak Oğuzhan oda anladı ne kadar yakışıklı olduğunu oğlumun aklinialirimsmile

EE gittiğinde haber veririsin..

Bugünle ilgili olanlarıda bekliyorum

Yumy ve Yağmurlu bak ikinizde Ankaradasınız..
Hadi sizde buluşun ve bize fotoğtaf gönderin...

+*slm kızlar ben geldim sizleri özledim herkes iyimi bebişler nasıl geçmişi okuyamayacam neler yaptınız özet geçin bana ecrin felaket oldu durmadan şımarıyo öpüyorum sizleri

Mecbuşşşş çok özledim seni ..
İnanmıyacaksın ama Seherlerde balkonda oturuyoruz Süreyya , Seher ve ben :)))
orda dedim çok tatlı Mecbuşşş muhabbetine bayılıyorum özledik dedik...
walla kulakların çınladımı bilimiyorum :)))

Hoşgeldin hemde kocaman bir hoşgeldin canım...
Nasılsın?? Özelden bekliyorum....

Bu arada zilli nasıl ??
seni çok yordumu ??
Dişleri çıktı tabi..
neler yapmaya başladı cenım??

mecbueciğim hoşgeldin cnm umarım tatilin i geçmiştir özlettin kendinidie ecrinide....
bizim afacanlar herşeyi hakediypor vallahi berrak şimdiden çımarıyor harektelerini görmen lazım:)))))))
mehtapcığım afiyet olsun nedemek herzaman bekleriz evet busefer bizde berkayımızla kısada olsa rahat bir şekilde oyun oynama fırsatını bulduk...
meltem cnm birazdan tarif ile fotoları atarım sana ...
süroş ata çok şeker bir delikanlı olucak kıskansın tabi seni ikinizde kıskanılmayacak biri değilsiniz...
kızlar ata çok tatlı hala gülmesi gözümün önünden ve kulaklarımdan silinmiyor çok şeker gülüyor maşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…