Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

hoşbuldum canım saol vallahi bende çok özledim sizleri kulaklarım arada çınladı demek sizdiniz ev buluşması yapılmış galiba eğlendinizmi çokkk vallahi çok keyifliydi çok eğlendim desem yalan olur moral bozukluğuyla gittim nitekim öyle döndüm ecrinde huysuzluk deyilde çok şımardı sürekli emekledi her tarafa yetişmek istiyo ellemek istiyo sürekli başında dikildim ilk zamana göre daha iyiyiz moral olarak özeldende yazarım ecrin hızlı emekliyo hemde baya kanepe koltuk dolap duvara kapı ne bulursa tutunup kalkıyo daha durtamıyo ama kendi başına azı dişi galiba yandaki dişeler azımı diyolardıkaydirigubbakcemile3işte onları çıkarmaya çalışıyo 20 gündür ama çıkmadı bi türlü bizdeki gelişmeler bunlr ata napıyo sen nasılsın iyimisiniz hepiniz

yağmurlu biz defnenin annesiyle çok buluştuk sen nerdeydin o zaman acaba birbirimize yakının biz şimdi çalıştığımdan pek az uğruyorum topiğime istersen görüşelim kızım 21 aylık oldu

hoşbuldum sehercim eh işte aman aman bi tatil oldu desem yalan olur annemleri gördüm o kadar işte sizler naptınız

bizlerde iyiyiz iki haftya sonra bizde 10 günlüğüne biyerlere gitmeyi düşünüğyoruz bakalım...
cumartesi kızlarla bende toplandık çok keyifliydi vallahi keşke sende olsan dedik...ve diğer arkadşalarda ne güzel olurdu...
maşallah ecirne yakında ayağa kalkar koşarda artık zilli inş en kısa zmnda dişlerini çıkartırda rahatlar biraz kuzucuk...

kızlar fotoları büyük olduğu için buraya yükleyemedim size e-mail olarak atıyorum ben beceremed,imsiz becerebilirseniz buraya yüklemeye deneyin:)))))))

inş keyifli bi tatil geçirirs,iniz sehercim ohh buluşulmuş oturulmuş iyi yaptınız valla ecrinde inş yakın bi zamanda yürür yoksa çok zorluyo beni

nınım, biz ankaralılarda toplanırız artık inşallah, sizleri de davet ederiz ağız ucuyla:)) sonra foto da çektirir,foruma da koyarız artık boy boy:))) ya gerçekten imrenilmiycek gibi değil böyle sanal ortamlardan hayatlarınıza taşımanız paylaşımlarınızı ve arkadaşlığınızı,umarım bizede kısmet olur..
yumy, maaşallah kızına,kocaman olmuş..görüşmeyi çok isterim. bende işe başladım.işyerim ank.dışında üstelik. rapor falan ayarlamaya çalışıyoruz bu ara. düzenimi kurunca beklerim,buyurun gelin bi kahvemi için. defnenin annesiyle tanışmadık kim çıkaramadım ama hepinizi beklerim

kızlar utkuya yoğurt başladım bu ara,yüzünü ekşitince pekmezle tatlandırıp vermeye başladım ama bi gün iyi yiyo bigün kusuyo. düzeltilmiş 4 bitti. içine muz katsam olur mu sizce.kabızlık problemi yok.biraz zeytinyağda ekliyorum. yoğurdu yedirtecek başka önerileriniz varsa onlarıda beklerim

yağmurlu inş sizde ankaralılar olarak toplanırsınız daha sonra istanbul ankara yapazrız kimbili:))))))
berrakta yoğurdu yemiyordu ve kıyameti koparıyordu kucağımda kaşık elimde sattlerce dolanırdık dışardan duyan kimbilir ne düşünüyordu iki günde bir sürekli verdim aldığı kadarıyla içine muz vs.mevsim meyveleri ekledim meyveli oalrak ta sade olarakta aldım beğendiremedim. hanıma((daha sonra kendiliğinden alıştı ve sürekli sade olarakta meyveli olarakta yiyor zamanı gelince utkuda yiyecek merak etme...

Mecbue hoşgeldin canım. Giderkenki durumları biliyordum. İnşallah daha kötü şeyler değildir.
Nınım ben sana çok can yakacak demiştim bu çocuk bak yakmaya başladı bile. İlk gelinin süreyya:))
Atanın gülüşü benim de hiç kulaklarımdan gitmiyor. Hı hı:))
Sehercim Berrak'ın da köfte yiyişini hiç unutmayacağım:)) haftasonuna denk getirebilirsek birdahaki sefere bende buluşuruz. Bu arada Berkay'ı sendeyken yürütece bindirmiştim ya haftasonu alışverişe çıktığımda almamak için kendimi zor tuttum.
Süreyya eve gittin mi canım? Kuzucukların ve annen nasıl?
Yumy ve yağmurlu sizden de buluşma fotoğrafları bekliyoruz.

vallahi süper yedi kızım maşallah bugünde ona mercimek çorası yaptım ilk defa yedi köfte i bir alıştırma oldu:)))))))))ama çok sevmişti berkay yürüteci meltemin de dediği gibi günde toplam 5 er dakika ara ile 20 dakika bindiriirsek bir şey olmaz ama tabi sizin durum farklı drunuz öyle dedikten sonra uygulamak gerekiyor:)))))
bu arada süroş kıskansın illa onun gelemsini beklmeden görüşelim:))))))))gerçi bakarsın bundan sonra nasıl olsa çoğu haftasonu burada olacak:))))))))
bende merak ediyporum bugün büüyk buluşması vardı süroşun

kızlar e-mail geldimi?
mehtap bu arada sen balkonda bişey unutmuşsun bendeki numarandan aradım ama ulaşamadım sana artık bidahaki buluşmaya emanetini get,iririm unutmazssam:)))))

hoşbuldum mehapcım tek celsede halloldu bitti onu bekledim zaten dönmek için işte ne olsun annem biraz üzülüyo ona üzülüyoruz bizde ama hayırlısı berkay nasıl emekliyomu mehtap fizik tedavisi,ne devam ediyomusunuz kocaman olmuştur

kızlar e-mail geldimi?
mehtap bu arada sen balkonda bişey unutmuşsun bendeki numarandan aradım ama ulaşamadım sana artık bidahaki buluşmaya emanetini get,iririm unutmazssam:)))))
Geldi canım ama fotoğrafların boyutu çok yüksek. Küçültebilirsem küçültmeye çalışacağım. Önemli değil sher unutabilirsin de:))

Neyse hayırlısı olsun canım. Üzülmeyin diyemeyeceğim ama en azından kendinizi fazla harab etmeyin. Bunda da vardır belki bir hayır.
Berkay hala sürünerek gidiyor canım. Kedi pozisyonuna önceden hiç geçmiyordu şimdi ara ara geçip ileri geri sallanıyor:)) Fiziğe yürüyene kadar devam edeceğiz canım. İnşallah bu süreç çok fazla uzamaz.

noolduu kız boşadınmı kocanı yoksa başka bişeyin celsesimiakannehir
Yok yok kendisi değil Yumy sen neler yapıyorsun? İzinde misin çalışırken topiğe pek uğramıyordun? Derin nasıl? Konuşmalara başladı mı bıcır bıcır?
Bu arada bakıcıyla problemler yaşamışsın geçmiş olsun. Yeni bakıcı bulabildin mi?
:)) Ne çok soru sordum.

Merhabalar canım arkadaşlarım hayırsız arkadaşınız az zamanda biraz geçmiş tarihi tarayabildi eminim hepinizin güzel gelişimleri ve günleri olmuştur ama buluşmanıza çok sevindim ve imrendim. Süreyya da türkiyede sanırım bir ereya gelip görüşmüş olmanıza imrendim canım çekti. Her kezin bebişide büyümüş fotoğraflardan anladığım kadarıyla. Yumy gel şekerim sende benim kımıldayacak durumu yok senm gelde bizde buluşabilelim bari. SArzuyla bir türlü planlayamadık görüşmeyi [ benim yüzümden ((( ]
Mehtapçım Berkay nasıl?fizyoterapi nasıl gidiyor umarım yakışıklımız için çok iyi olmuştur ve sorunlarını aşabiliyordur.
Gözle görülür değişiklişk yok her gün fizyoterapiy gidiyoruz ve 1 ağustosta da 6 aylık ücretsiz izin sürem doluyor işe dönüp dönmeme konusunda gelgitler yaşıyorum maddi olarak çöktük ama kızımında çok ihtiyacı var annem özel eğitime getir götürleri başaramaz ne yapacağımı hiç bilmiyorum resmen çıkmazdayım . Moralim çok kötü kızımdan 2 ay küçük bir çocuk az önce bir markette gelip kızımı sevmeye çalıştı beb bebe diyerek benimde hakkım değilmiydi bunları görebilmek sinirlerim çok bozuk arkadaşlarım hepinizi çok öpüyorum.

canım ebrucuğummmmmmmmmmmm beril ciğimmmmmmmm mektubunu 4 gözle bekliyorummmmmm

işteyim vakit buldukça giriyorum topiğime hepiniz aklımdasınız buluştuğunuza sevindim

canım arkadaşım sakın üzülme beril senin gibi bir annesi olduğu için çok şanslı..bende tabi fedakar özverili bir annesin sen tatlım sen herşeyşi tabiki hak ediyorsun canım beril ciğim yanındaya o da yeter...en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını diliyorummmmmmmmmmm canım kuzum benim

canım ebrucuğummmmmmmmmmmm beril ciğimmmmmmmm mektubunu 4 gözle bekliyorummmmmm

işteyim vakit buldukça giriyorum topiğime hepiniz aklımdasınız buluştuğunuza sevindim

Canım arkadaşım kaç gündür mektubu çantamda gezdiriyorum b
ir türlü postaneye gidemedim bu sabah okula giderken Beril uyanıktı allahtan hemen girip postaladık mektubumuzu çabuk eline ulaşsın diye aps ledik inşallah seni çok daha fazla bekletmeyiz. Sorma Esracım öyle sinirlerim bozukki bilemezsin şiştim yine ağlamaktan annemdeyim şimdi onuda üzmemek için gece uyuyamadım deyip duruyorum geldiğimden beri zavallı annemide mahfettim kendimle birlikte. Kızımıda sanırım ben ağlayınca dudaklarını büküyor mahsunlaşıyor minik kuzum.Gidenemi yanayım kalanın çektiği sıkıntılaramı

Teşekkür ederiz canım. Seni ve Bericiğimizi çok özlüyoruz.
Çok zor zamanlar tabi ama inşallah Berilciğimiz de aşacak bu sıkıntıları annesi. Sen kendine dikkat et lütfen şu an senin sağlığın herşeyden önemli sen iyi olacaksın ki kuzucuğun da daha iyi olsun. Allah'ım sana güç kuvvet versin.
Biz ayda 1 fizyoterapiye devam ediyoruz canım. Her gidişimizde fizyoterapist Berkay'ın hareketlerini inceleyip farklı hareketler veriyor biz de o hareketleri evde yaptırıyoruz. Ben de zaman zaman karamsarlığa kapılıyorum. Keşke zamanında sağlıkla doğsaydı diyorum ama inşallah kuzucuklarımız aşacaklar bugünleri.

Keşke zamanını bekleyebilseydi bizim miniklerimizde ama bizim kısmetimizdeki payda böyleymiş.İyi dileklerin için çok teşekkürler sizler gibi iyi dostlarımızında duaları kabul olur inşallah. Yakışlıklımı öp benim için. Beril uyandı mama saatimiz yineçıkmam gerekiyor internetten müsait oldukça girmeye çalışıcam. Hepinizi çok öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…