mecbueciğim hoşgeldin cnm umarım tatilin i geçmiştir özlettin kendinidie ecrinide....
bizim afacanlar herşeyi hakediypor vallahi berrak şimdiden çımarıyor harektelerini görmen lazım:)))))))
mehtapcığım afiyet olsun nedemek herzaman bekleriz evet busefer bizde berkayımızla kısada olsa rahat bir şekilde oyun oynama fırsatını bulduk...
meltem cnm birazdan tarif ile fotoları atarım sana ...
süroş ata çok şeker bir delikanlı olucak kıskansın tabi seni ikinizde kıskanılmayacak biri değilsiniz...
kızlar ata çok tatlı hala gülmesi gözümün önünden ve kulaklarımdan silinmiyor çok şeker gülüyor maşallah....
hoşbuldum canım saol vallahi bende çok özledim sizleri kulaklarım arada çınladı demek sizdiniz ev buluşması yapılmış galiba eğlendinizmi çokkk vallahi çok keyifliydi çok eğlendim desem yalan olur moral bozukluğuyla gittim nitekim öyle döndüm ecrinde huysuzluk deyilde çok şımardı sürekli emekledi her tarafa yetişmek istiyo ellemek istiyo sürekli başında dikildim ilk zamana göre daha iyiyiz moral olarak özeldende yazarım ecrin hızlı emekliyo hemde baya kanepe koltuk dolap duvara kapı ne bulursa tutunup kalkıyo daha durtamıyo ama kendi başına azı dişi galiba yandaki dişeler azımı diyolardıkaydirigubbakcemile3işte onları çıkarmaya çalışıyo 20 gündür ama çıkmadı bi türlü bizdeki gelişmeler bunlr ata napıyo sen nasılsın iyimisiniz hepiniz
Mecbue hoşgeldin canım. Giderkenki durumları biliyordum. İnşallah daha kötü şeyler değildir.
Nınım ben sana çok can yakacak demiştim bu çocuk bak yakmaya başladı bile. İlk gelinin süreyya:))
Atanın gülüşü benim de hiç kulaklarımdan gitmiyor. Hı hı:))
Sehercim Berrak'ın da köfte yiyişini hiç unutmayacağım:)) haftasonuna denk getirebilirsek birdahaki sefere bende buluşuruz. Bu arada Berkay'ı sendeyken yürütece bindirmiştim ya haftasonu alışverişe çıktığımda almamak için kendimi zor tuttum.
Süreyya eve gittin mi canım? Kuzucukların ve annen nasıl?
Yumy ve yağmurlu sizden de buluşma fotoğrafları bekliyoruz.
Merhabalar canım arkadaşlarım hayırsız arkadaşınız az zamanda biraz geçmiş tarihi tarayabildi eminim hepinizin güzel gelişimleri ve günleri olmuştur ama buluşmanıza çok sevindim ve imrendim. Süreyya da türkiyede sanırım bir ereya gelip görüşmüş olmanıza imrendim canım çekti. Her kezin bebişide büyümüş fotoğraflardan anladığım kadarıyla. Yumy gel şekerim sende benim kımıldayacak durumu yok senm gelde bizde buluşabilelim bari. SArzuyla bir türlü planlayamadık görüşmeyi [ benim yüzümden((( ]
Mehtapçım Berkay nasıl?fizyoterapi nasıl gidiyor umarım yakışıklımız için çok iyi olmuştur ve sorunlarını aşabiliyordur.
Gözle görülür değişiklişk yok her gün fizyoterapiy gidiyoruz ve 1 ağustosta da 6 aylık ücretsiz izin sürem doluyor işe dönüp dönmeme konusunda gelgitler yaşıyorum maddi olarak çöktük ama kızımında çok ihtiyacı var annem özel eğitime getir götürleri başaramaz ne yapacağımı hiç bilmiyorum resmen çıkmazdayım . Moralim çok kötü kızımdan 2 ay küçük bir çocuk az önce bir markette gelip kızımı sevmeye çalıştı beb bebe diyerek benimde hakkım değilmiydi bunları görebilmek sinirlerim çok bozuk arkadaşlarım hepinizi çok öpüyorum.
Canım tekrar hoşgeldin..
Walla Ata da aynen Ecrin gibi 2 dk durmuyor sürekli bir hareket haline...
bu aralar iştah hiç yok galiba sıcaklardan..
teyzesi 5 dişimiz çıktı 6. bekliyoruz..
Azı diş içinde zor çıkıyor diyorlar doğrumu??
valla konu bile açtım teklif ettim yagmurludan bir ses çıkmadın görenler olursa haber versin kendisin ene diyelimboshayallersmile
aaa..ses çıkmadı mı?! canım yazdım ya ben sana, gönderemedim mi okumadın mı bilmiyorum ama demiştim ki işe başladım, ankara dışında çalışıyorum ne yazık ki.tayin olaylarını halledince ben utkuyu dışarı çıkaramıyorum malum nedenlerden ankarada kim varsa toplanıp bana gelirsiniz artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?