Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
yumycim Allah korusun abim boşandı onu bekledim yozgattaydım

maşallah mehtap berkaya o pozisyona geçtiyse sen farkına varmadan emekler inan bana benim canımı çıkarıyo ecrin olsun yürüyene kadar götürün bence çok uzun süre geçmeden yürür ben her akşam üstü ecrini parka götürüyorum annelerle sohbet ediyorumda kimi bebek 18 aylıkken kimi 15 aylıkken yürümüş hayırlısı diyelim

canım ebrucuğum en kısa sürede buluşmak dileğiyle... ankaraya yolu düşen olursa beni unutmayıııııııııııınnnnnnnnnnn

ebrucum sana Allahtan bol bol sabır ve kuvvet diliyorum ama göreceksin bak küçük mucizen daha çok mucizeler yaratacak sen bile inanamayacaksın buna hepimiz zaman zamana yaşıyoruz neden ben neden benim bebeyim erkan geldi diye ama takdiri ilahi hayırlısı olsun zamanal aşacaksınız inş bu sorunları madiyatta önemli malesefki böyle bi dünyada ama yeterki sen sağlıklı ol moralini bozma kızın için güçlü olmaya çalış

Mecbue bizim yürümemiz uzayacak canım. Kas gevşekliğinden dolayı Nörolog bile yürümesi biraz gecikebilir demişti. Ben ne kadar gecikir diye sorduğumda kesin birşey söylemek zor 2 yaşını bulabilir dedi. Bunlara çok takılmıyorum sağlıklı olsun herşeyi geç yapmasına razıyım. Sonuçta 28 haftalık 1240 gram doğdu. Herşeyi zamanında yapmasını beklemek ona biraz haksızlık olur.
Canım ben ya önümüzdeki hafta ya da ayın başında başlayayım diyorum. Tatili uzattıkça uzattım. Ama bana da Berkay'a da çok iyi geldi. Pazar günü Berkay'ı annemde bıraktım. Burada bazı işlerim vardı. Bu akşam gidip alacağım.
Bu arada süreyya kızmazsa:)) sher ve nınım gelebilirseniz cuma günü bekliyorum:)) Tabi gelebilecek olan diğer kızları da:))
Berkay'a içine oturmalı can simidi aldım kızlar:)) Eğer başarabilirsem haftasonu havuza sokup fotoğrafını çekeceğim. Bir de çok sıcaklarda balkonda kullanmak için bebek havuzu aldık. Kuzucuğum sever inşallah.

Buluşmadan kareler:))

Eklentiler

• $DSCF1496.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 30
  • $DSCF1497.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 32
  • $DSCF1498.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 28
  • $DSCF1499.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 38
  • $DSCF1500.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 47
Bunlar da diğerleri:))

Eklentiler

• $DSCF1501.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 36
  • $DSCF1502.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 33
  • $DSCF1503.webp
    7 KB · Görüntüleme: 54
  • $DSCF1504.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 33
  • $DSCF1506.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 28

Canım tarif ve fotolar için çok teşekkür ederim...
Ata da teşekkür ediyor teyzesii...

Canım tekrar hoşgeldin..
Walla Ata da aynen Ecrin gibi 2 dk durmuyor sürekli bir hareket haline...
bu aralar iştah hiç yok galiba sıcaklardan..
teyzesi 5 dişimiz çıktı 6. bekliyoruz..

Azı diş içinde zor çıkıyor diyorlar doğrumu??

Günaydın canım yaa walla yaşı oğlumdan büyük ama gelin çıtır ve yaşını göstermiyor..
Bu arada hiç haber yok Sorayadan ??
Pazartesi günü nasıl geçti ??

Evet yumy ve yağmurlu sizde buluşun ve foto gönderin..
Siz bizi ve kuzuları gördünüz resimlerden..
bizde sizleri görmek istiyoruz...

Canım sen kendine dikkat et.. sağlığın çok önemli...
Sen iyi olursan kuzuna faydan olur..
Berili öpüyorum...

valla konu bile açtım teklif ettim yagmurludan bir ses çıkmadın görenler olursa haber versin kendisin ene diyelimboshayallersmile

valla başka bebekleri bilmiyorumda ecrin bu dişlerde zorlandı sürekli elleri ağzında ne bulursa ağzında ama çıkmadı daha şiştiler sürekli kontrol ediyorum ama daha bi gelişme yok bazen bakıyorum ağzı sanki ateşli gibi geliyo onuda çok huysuzlanınca anlıyorum 8 dişte kaldık bizde bakalım sağlıklı olsunlarda ayy iştahı ecrininde yok sevdiyi şeyleri yapıyorum onlarında yüzüne bakmıyo bağrış çağrış zorla yediriyorum taneli şeylere alıştırayım diyorum ama sevdiklerini yemiyo ki onları hayatta yemez yozgatta daha iyiydi iştahı yaa ne bileyim artık ne yapacağımı şaşırdım

valla konu bile açtım teklif ettim yagmurludan bir ses çıkmadın görenler olursa haber versin kendisin ene diyelimboshayallersmile

aaa..ses çıkmadı mı?! canım yazdım ya ben sana, gönderemedim mi okumadın mı bilmiyorum ama demiştim ki işe başladım, ankara dışında çalışıyorum ne yazık ki.tayin olaylarını halledince ben utkuyu dışarı çıkaramıyorum malum nedenlerden ankarada kim varsa toplanıp bana gelirsiniz artık...

valla ben gelirim sen nerdesin ki deyoşla geliriz

Kızlar havalar çok sıcak Berkay'da bu yüzden sanırım çok iştahsız. İki gündür bebek havuzuna sokuyorum çok hoşuna gidiyor. Ayaklarını ellerini suya vurup duruyor:)) Ama uykuları da çok azaldı. Bir atlet şortla yatırıyorum yine de terliyor uykusunda.

Nınım diş konusu çok garip gerçekten. Ben alt yan dişleri daha çabuk çıkacak sanıyordum ama üst dişleri daha çabuk çıktı ve uzadı. Berkay'ın şu an görünürde 4 dişi var yani. Alt yan dişlerin de ikisinin ucu görünüyor ama uzamıyor:))

Mecbue Berkay bırak taneli yemeyi pütürlüde bile öğürüyor hemen. Elimle verirsem pilav makarna falan yiyor ama kaşıkla asla. Nasıl alışacaklar bakalım.

kızlar selam,
sıcakalrdan herhalde berrakta ne yiyor nede uyuyor uykuları altüst oldu 15 dakikada kalkıyor yemek yedirirken savaş veriyoruz resmen((((
yürütüçle geri ve yan olarak ilerlemeye başaldı odada koydum yerde bulamıyorum:)dün bi baktım çiçeklerimin başına gitmiş çekiyor yaprakalarınız kızım bırak napıyon hayır dedikçe gülerek daha çok saldırdı yapraklara şebekti görmeniz lazımdı o hali :)))))
berkayın havuzu sevmesi ne güzel bakalım berrak hanım neyapıcakhaftaya :)))
galiba bizimde dişler çıkıcak acayip şekilde sular akmaya başladı ve elini ağzından hiç çekmiyo emziği atıp parmakalrını emiyo:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…