Bir de Berkay'ı hala havuzlara götürmedim. Kısmetse haftasonu eşimde yanımdayken götüreceğim. Şimdilik balkonda küçük bebek havuzları olur ya ona koyuyorum. İçini su doldurup biraz ılınması için güneşin önünde bekletiyorum su biraz ısısnınca da cuppala:))
valla çok iyi canım bende berrağı günde iki kez yıkıyorum rahatlasın diye ....
bebek havuzunda nasıl duruyormu peki yumurcak ay çok tatlı oluyorlar cup cup ellerini vurarak:))))))))
cup cup deyince aklıma geldi paylaşayım dedim:)yeğenim 16 aylık önceden banyo zor bela yaptırırdı kardeşim üç kişi zaptedemezdik yıkarken iki aydır suyu sevmeye başladı gecen sahile indik denize atlıycakmış cup diyor:)))dünde kardeşimin 5 dak dalgınlığından öle bi yaramazlık yapmışkı koptum valla:)))mutfağında küçük balkonu var yemek yaparken bizim afacan orda oynuyormuş yağ tenekesini sen kapağını aç ve devir cup cup vur oyna her taraf yağ içinde üstü başı halı falan batmış 5 kiloluk yağ boca olmuş:))))))tabi halı çöpe mutfak tepeden tırnağa iş biizm afacanda 4 kez yıkamışlar ancak saçlarındaki yağ çıkmış:))))))))ayaklandıklarındada sorun bitmiyoo
selam kizlar ayy giremedim bi turlu ufukla hasret giderdik annemi yolcu ettik fasa ve okul icin biseyler doldurmam gerekiyordu anca firsat bulup girdim:))))
nasilsiniz mecbue hosgeldin cok ozledik seni
ebrucum berile acil sifalar diliyorum insallah guzel gunlerini gorurusun kuzunun
ninim mehtap sehercim cocuklar disler ve sicaklarla ugrasiyorlar galiba
yagmurlu ve yumy bulusabilecekseniz cok iyi oluru arada bensiz bulusursaniz cok kizarim:))))))saka bir yana bulusun tabi:))))
pazartesi mustakbel kayinvalide ile tanismaya gitmedim bekliyordu ama oguzhana biraz daha dusunmek istedigimi soyledim hemen acele karar vermiyim demi:)))))hem ata var artik hayatimda:)))))))
b
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?