Geçmiş olsun canım birsürü iş çıkmıştır sana.merhaba arkadaşlar..bayadır yazamıyorum arada girip okuyorum yazdıklarınızı...evimizi su bastı( parkeler kabardı maalesef..tadilat falan derken çok sıkıldım ve yoruldum..kızımın yarın doğum günü teyzeleri 2 yaşına giriyor fındığım zaman nasıl geçiyo..tabi kızımın diş çıkarma olayı patlak verdi..durdu durdu 7 diş birden çıkmaya başladı bazıları patladı bazılarıda patlama aşamasında..son fotolarını eklerim kızımın çok şeker oldu.ayakkabılarını getiriyo giydirmem için giyindikten sonra kapıya koşuyo adda diye..evde bi anahtar buldumu dış kapıya koşup kapı deliğine sokmaya çalışıyo..elimden tutuyo çekiştire çekiştire kapıya doğru götürüyo..yani bu ara bütün derdi sokak.. buluşmanızda çok güzel fotolara baktım maşallah büyümüş bizim afacanlar sağlıklı mutlu ve şansları hep açık olsun tüm bebişlerin..
Annem salı pazarından alırdı eskiden orada Tokatlı bir teyze vardı memleketinden getirip satardı. Bence pazardan al canım eğer mevsimi geçmediyse kadınların çok olduğu yerden al bence. Ben bilmediğim şeyleri öyle yaparım. Ev hanımlarının doluştuğu yerdeki yapraklar güzel çıkıyor:))Berkayın resimleri ve yazdıklarımız silinmişşş...
Ya ben taze asma yaprağı nerden bulacağım ??
Birde z.yağlı üzümlü fıstıklı sarma içi nasıldı??????????????
Sen bildiğin için tarifin de bilen kişilere göre ben bu tarifle hiçbirşey yapamam:))taze asma yaprağı marketlerde olurmu bilmiyorum nınım ama ben yozgata gitmeden önce bütün pazarlarda vardı dün göremedim acaba geçtimiki mevsimi sarma içinimi soruyosun çok sürep yemek yapa n biriyimya bende:)z.yağla soğanları kavuruyosun üzümleri ayıklayıp suya koyuyosun fıstıkları atıyosun sonrada pirinci ben kafama göre koyuyorum karabiber nane maydanoz tabi damak tadına kalmış üzümleride süzgeçe koyup suyunu süzdürdükten sonra onuda atıyorum suyunu çekmesini bekliyorum bi çimdik şeker atılır diyolar ama tabi bide tuzunu eklemek lazım yaklaştı galiba doğum günü hazırlıklar son hız devam:)banada yolla yaptıklarından:))))obur teyzesi yemezse olurmu
Mecbue canım tabiki gönderirim ama gelsen daha iyi olur....
eline sağlık canım..teşekkür ederim..
galiba taze yaprak bitti...
Mehtap cevap gelene kadar burayamı yazmayacaksın ???
kızlar selam nasılsınız kuzular nasıl
berrak rahatsız bugün dra götürüdüm 6.hastalık olmuşateşi düştü döküntüleri var onalrda iki üçgünde gecer dedi bu ara çeşitli viral salgınlar varmış dikkat edin kzularınıza...
ve kuzenimde bugün melek oldu ablam 26 haftalık ahmileydi bugün bebişinin kalbi durmuş bebek malesef terketti bizi ablamında tansiyonu çok yüksek bir türlü doğuma alamıyorlar sunni sancıyı verip doğurtamıyorlar of aallhım bi an önce zehirlenme olmadan kurtulsun ger gecen dakika aleyine işiliyor belki yarın doğuma alacaklar devlet hastanesi odluğu içinde yanına kimseyi almıyorlar tek başına o orda bekliyo bizle dışarda off allahım sabır versin canım çok sıkkınnn
kızlar selam nasılsınız kuzular nasıl
berrak rahatsız bugün dra götürüdüm 6.hastalık olmuşateşi düştü döküntüleri var onalrda iki üçgünde gecer dedi bu ara çeşitli viral salgınlar varmış dikkat edin kzularınıza...
ve kuzenimde bugün melek oldu ablam 26 haftalık ahmileydi bugün bebişinin kalbi durmuş bebek malesef terketti bizi ablamında tansiyonu çok yüksek bir türlü doğuma alamıyorlar sunni sancıyı verip doğurtamıyorlar of aallhım bi an önce zehirlenme olmadan kurtulsun ger gecen dakika aleyine işiliyor belki yarın doğuma alacaklar devlet hastanesi odluğu içinde yanına kimseyi almıyorlar tek başına o orda bekliyo bizle dışarda off allahım sabır versin canım çok sıkkınnn
Mecbue bilenler anlamıştır da ben hayatımda hiç yaprak sarması yapmadığım için pek anlamadım.(eşim ve annem çok güzel yapar:))
sahiden mi Mehtap???
ya bende hiç öyle bi izlenim bırakmadın biliyomusun:))) çok daha hamarat duruyosun burdan, öyle kalem gibi saracak tiplerdendelikafadulden
:)))) Ah canım mecbue var ya o aramızda en hamaratı:)) ben üniversiteyi bitirene kadar annem sağolsun beni hiç mutfağa sokmadı tabi birde annemin birtanecik kızıydım:)) çok üstüme düşerdi. Ben de yemeğe çok meraklı biri değildim zaten. Sonra da çalışma hayatı falan derken yemek yapmayı evlendikten sonra eşimden öğrendim:)) Hiç bilmez değilim aslında ama öyle çok uğraştıran yemekleri bilmiyorum. Ama çok güzel mantı yaparım, kek, börek bir de sebze yemekleri. Daha yeni yeni annem karnıyarık, dolma, sarma yaparken mutfağa gidip izlemeye başladım. Eeee Berkay büyüyüp de benden isterse ne yapacağım??sahiden mi Mehtap???
ya bende hiç öyle bi izlenim bırakmadın biliyomusun:))) çok daha hamarat duruyosun burdan, öyle kalem gibi saracak tiplerdendelikafadulden
:roflol::roflol::roflol:
Yok yok mecbue hiç tevazu gösterme ben tanırım insanları sen tam bir ev hanımısın ve bence çok da hamarat biri olmalısın. Berkay için bile tarif soracağım zaman ilk aklıma gelen kişi sen oluyorsun:))valla mehtapcım bende öyle aman aman yemek yaparım diye iddiam yok ama işte kendi çapımda yapıyorum bişeyler o yüzden ecrine göre ayarlıyorum herşeyi buraya yazdığım mesajları bile belli oluyo tarifimdende:))ay marifetli demişsin utandım ama annelerimizin yanında nerde
Rica ederim canım ama bence de çok komikti:))mehtapcim yalnis anlama ya sana gulmedim yapamazsin diye gulmedim yagmurlulunun yazis sekli cok hosuma gitti yaa simdi okurken bile guluyorum:roflol::roflol:
yoksa cidden oyle duruyorsun kibarsin naziksin sarmalarinda nazik olur demi:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?