Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Mecbue canım tabiki gönderirim ama gelsen daha iyi olur....
eline sağlık canım..teşekkür ederim..
galiba taze yaprak bitti...

Mehtap cevap gelene kadar burayamı yazmayacaksın ???

Kızlar cevap geldi. Sistem problemi nedeniyle ayın 16sından sonraki yazılanlar silinmiş.

Geçmiş olsun canım birsürü iş çıkmıştır sana.
Doğumgününüz kutlu olsun. Sağlık, mutluluk dolu nice seneler dilerim Ayşenurumuza. Büyüdü artık senin kızın annesi evde durmaz artık:))

Berkayın resimleri ve yazdıklarımız silinmişşş...

Ya ben taze asma yaprağı nerden bulacağım ??
Birde z.yağlı üzümlü fıstıklı sarma içi nasıldı??????????????
Annem salı pazarından alırdı eskiden orada Tokatlı bir teyze vardı memleketinden getirip satardı. Bence pazardan al canım eğer mevsimi geçmediyse kadınların çok olduğu yerden al bence. Ben bilmediğim şeyleri öyle yaparım. Ev hanımlarının doluştuğu yerdeki yapraklar güzel çıkıyor:))
İç mi bilmiyorumkismile

Sen bildiğin için tarifin de bilen kişilere göre ben bu tarifle hiçbirşey yapamam:))

Mecbue canım tabiki gönderirim ama gelsen daha iyi olur....
eline sağlık canım..teşekkür ederim..
galiba taze yaprak bitti...

Mehtap cevap gelene kadar burayamı yazmayacaksın ???

Geldi canım cevap yönetim hızlı davrandı:))

keşke gelebilsem nınım ama malesefki ben burda siz orda olsun gönüller bir olsun tariften mehtap anlamadı galiba sen anlayabildinmi:))

mehtap tarifi karmaşıkmı anlattım:)))eee ecrin uyandı uayanacak olunca yazdım hemen şimdi okuyunca aslında :)

kızlar selam nasılsınız kuzular nasıl
berrak rahatsız bugün dra götürüdüm 6.hastalık olmuş ateşi düştü döküntüleri var onalrda iki üçgünde gecer dedi bu ara çeşitli viral salgınlar varmış dikkat edin kzularınıza...
ve kuzenimde bugün melek oldu ablam 26 haftalık ahmileydi bugün bebişinin kalbi durmuş bebek malesef terketti bizi ablamında tansiyonu çok yüksek bir türlü doğuma alamıyorlar sunni sancıyı verip doğurtamıyorlar of aallhım bi an önce zehirlenme olmadan kurtulsun ger gecen dakika aleyine işiliyor belki yarın doğuma alacaklar devlet hastanesi odluğu içinde yanına kimseyi almıyorlar tek başına o orda bekliyo bizle dışarda off allahım sabır versin canım çok sıkkınnn

Mecbue bilenler anlamıştır da ben hayatımda hiç yaprak sarması yapmadığım için pek anlamadım.(eşim ve annem çok güzel yapar:))

Canım çok geçmiş olsun. Bir de 5. ve 6. hastalık çıktı şimdi. İşin garibi ateşten sonra döküntüler oluşunca anlaşılıyor 6. hastalık neyse ki atlatmış sayılırsınız artık.

Ablana ve sizlere Allah sabırlar versin. O kadar üzüldüm ki o psikoloji çok zor hem doğuma girecek hem yavrucuğu hayatta değil. Çok çok çok zor bir durum.

geçmiş olsun.6. hastalığı da ilk defa duyuyorum..daha neler bekliyo kuzucuklarımızı.
ablana çok üzüldüm. bende 26 haftada doğum yaptım.çok zor bişey yaşadığı.Allah sabrını verir inşallah

Mecbue bilenler anlamıştır da ben hayatımda hiç yaprak sarması yapmadığım için pek anlamadım.(eşim ve annem çok güzel yapar:))

sahiden mi Mehtap???
ya bende hiç öyle bi izlenim bırakmadın biliyomusun:))) çok daha hamarat duruyosun burdan, öyle kalem gibi saracak tiplerdendelikafadulden

sahiden mi Mehtap???
ya bende hiç öyle bi izlenim bırakmadın biliyomusun:))) çok daha hamarat duruyosun burdan, öyle kalem gibi saracak tiplerdendelikafadulden
:)))) Ah canım mecbue var ya o aramızda en hamaratı:)) ben üniversiteyi bitirene kadar annem sağolsun beni hiç mutfağa sokmadı tabi birde annemin birtanecik kızıydım:)) çok üstüme düşerdi. Ben de yemeğe çok meraklı biri değildim zaten. Sonra da çalışma hayatı falan derken yemek yapmayı evlendikten sonra eşimden öğrendim:)) Hiç bilmez değilim aslında ama öyle çok uğraştıran yemekleri bilmiyorum. Ama çok güzel mantı yaparım, kek, börek bir de sebze yemekleri. Daha yeni yeni annem karnıyarık, dolma, sarma yaparken mutfağa gidip izlemeye başladım. Eeee Berkay büyüyüp de benden isterse ne yapacağım??

:roflol::roflol::roflol:

Ben ve kalem gibi sarmalar buna ben bile gülerim:))))

valla mehtapcım bende öyle aman aman yemek yaparım diye iddiam yok ama işte kendi çapımda yapıyorum bişeyler o yüzden ecrine göre ayarlıyorum herşeyi buraya yazdığım mesajları bile belli oluyo tarifimdende:))ay marifetli demişsin utandım ama annelerimizin yanında nerde

sehercim çok geçmiş olsun üzüldüm ablana cidden zor bi doğum olcak onun için ama rabbi,m hayırlısını versin kızınada geçmiş olsun yahu oda neymiş yeni bi hastalıkmı daha neler duycaz bakalım

mehtapcim yalnis anlama ya sana gulmedim yapamazsin diye gulmedim yagmurlulunun yazis sekli cok hosuma gitti yaa simdi okurken bile guluyorum:roflol::roflol:

yoksa cidden oyle duruyorsun kibarsin naziksin sarmalarinda nazik olur demi:roflol::roflol:

Yok yok mecbue hiç tevazu gösterme ben tanırım insanları sen tam bir ev hanımısın ve bence çok da hamarat biri olmalısın. Berkay için bile tarif soracağım zaman ilk aklıma gelen kişi sen oluyorsun:))

Rica ederim canım ama bence de çok komikti:))
Aslında sarsam mutlaka ince olur ama bilmiyorum ki:))) Yani önce içinin nasıl yapıldığını iyice bir öğrenmem lazım. Yoksa sarması kolay gibi geliyor:)) Birkaç defa daha annemi seyretmem lazım sonra yaparken ona yardım edersem öğrenirim heralde:))

Bu arada nınım ben kreme emin olmak için tekrar baktım. Hametan mavi sürülmesi kolay krem kıvamında yani pomat değil.

Selam nasılsınız??
Süryya sninkinin yarın doğum günü yoğunum hazırlık yapıyorum caNIM..

Seher ablana çok üzüldüm canım..
kızına geçmiş olsun öperim zilliyi...

Mecbuş walla bencede sn çok marifetlisin canım...

Mhtap mavi olan pomat oluyor sarı olan krem..
eşime sordum mavi olan yağsız sarı yağlı oluyormuş..
Eczacı bana sarı verdi açmadım yarın götürüp mavi pomat alacağıö canım...
yani seninki doğruymuş mavi pomat...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…