cuma gunu yine turkiyedeyim:))))))
günaydın herkese,
izindeydim, buralarda olmayınca da yazamadım uzun zamandır. İdil de 14 temmuzda 1 yasına girdi teyzeleri. İştahsızlığımız yine devam ediyor. Zorla yedirmeye calısıyoruz. Ama ne yapalşım sağlıklı olsun da. Bir ara canım sıkıldı, doktor böyle giderse hastaneye yatırmak zorunda kalabilriiz dedi. Kilo alamazsa, beslenmeye tam gecemezse sebepleri araştırılacakmış. Umarım buna gerek kalmaz.
Son kontrolümüzde doktorumuz tonuda sertleşme var gibi dedi ve bizi FTR ye ve Cocuk nörolojiye yönlendirdi. Dün nörolojiye gittik. Emar şistedi, onu cektirip götürücez. Şimdilik ciddi birsey görünmüyor ama kontrol altında tutalım dedi. FTR deki doktor da tonuda hafif sertleşme buldu. Fizik hareketleri verdi. Yarın komisyton toplanıyormus (Hocalardan oluşan) O komisyona sokacaklar İdil i , orda bakılacak. Hocalarımız görsün dedi doktor gözden kaçırmayalım ded,i. İnşallah birsey cıkmaz.
Bu arada doğumgünümüzü hastanede doktorlarla ve tüm ekiple kutladıık. Çok güzel oldu. Onlar içinde moral kaynağı olmıs möyle dediker. İlk defa İdil in doğumgünü kutlanmış hastanede. Bir doktorumuz duygulandı içeri bile giremedi. Doktor teyzeleri hediye almıs onu verdiler. Ama bizim kızı bir görseydiniz. Bir kucaktan digerine. :)
Görüşemediğimiz zamanda bizden aklıma gelen haberler bunlar. Geçmişi okuma fırsatım olmadı. Umarım tüm bebişlerimiz iyidir. Bu arada yanblıs hatırlamıyorsam Ata da temmuzda doğmustu. İyiki doğdun Ataa...
Hepinizi öpüyoruz..
ilnarcim idilin dogum gunu kutlu olsun masallah ne cabuk gecti bir yasi
bu arada insallah onemli bisey cikmaz.
ninim bu seferki ask mesk meselesi degil biraz daha karisik gelince gorusuruz nasilsa yine varya sirf bensiz bulusmayin diye geliyorum istanbulaaaaolumunekankayizsmileŞeniz
yumyyy ankara gelmeyi cok isterdim ama gelemem islerim var istanbulda sen gel istanbula:)
daha nice sağlıklı mutlu yaşlara.iyi ki doğdun İdil.
inşallah hiçbişeycik çıkmaz. uzun süre küvezde kalmanın sonuçları,fizik tedaviyle kısa zamanda kaslar eklemler yumuşar. ben hastaneden çıktığımızdan beri günde iki defa egzersiz yaptırıyorum Utkuya. ftr deki hareketleri sende evde tekrarla,daha iyi gelecektir.
öpüyorum ikinizide
Evet canım, bende FTR uzmanının verdiği hareketleri yaptırmaya calısıyorum. İdil öyle kıpır kıpır ki cok zor oluyor harekertleri yaptırmak. Oyuna döküyoruz artık yaptırırken. İdil hanım adeta babasına aşık, o yüzden babasının hareketleri yaptırması daha kolay oluyor bana göre. O yaptırıyor daha cok. Elinden gelse adamı çok afedersiniz WC ye bile göndermeyecek küçük cadı :)))
Utku nasıl? hersey yolundadır umarım... Öpüyoruz sizleri ..
Hiç şaşırmadım desem????cuma gunu yine turkiyedeyim:))))))
Doğumgünü kutlu olsun İdilciğimizin. Allah sağlıkla daha nice yaşlar kutlamanızı nasip etsin inşallah. Erken dönemde fizik tedavi çok iyi gelecektir canım. Berkay'da da tam tersine kaslarında yumuşaklık var bizde sertleştirmeye çalışıyoruz. Gün içinde en az 2 saat verilen hareketleri yaptırıyoruz.günaydın herkese,
izindeydim, buralarda olmayınca da yazamadım uzun zamandır. İdil de 14 temmuzda 1 yasına girdi teyzeleri. İştahsızlığımız yine devam ediyor. Zorla yedirmeye calısıyoruz. Ama ne yapalşım sağlıklı olsun da. Bir ara canım sıkıldı, doktor böyle giderse hastaneye yatırmak zorunda kalabilriiz dedi. Kilo alamazsa, beslenmeye tam gecemezse sebepleri araştırılacakmış. Umarım buna gerek kalmaz.
Son kontrolümüzde doktorumuz tonuda sertleşme var gibi dedi ve bizi FTR ye ve Cocuk nörolojiye yönlendirdi. Dün nörolojiye gittik. Emar şistedi, onu cektirip götürücez. Şimdilik ciddi birsey görünmüyor ama kontrol altında tutalım dedi. FTR deki doktor da tonuda hafif sertleşme buldu. Fizik hareketleri verdi. Yarın komisyton toplanıyormus (Hocalardan oluşan) O komisyona sokacaklar İdil i , orda bakılacak. Hocalarımız görsün dedi doktor gözden kaçırmayalım ded,i. İnşallah birsey cıkmaz.
Bu arada doğumgünümüzü hastanede doktorlarla ve tüm ekiple kutladıık. Çok güzel oldu. Onlar içinde moral kaynağı olmıs möyle dediker. İlk defa İdil in doğumgünü kutlanmış hastanede. Bir doktorumuz duygulandı içeri bile giremedi. Doktor teyzeleri hediye almıs onu verdiler. Ama bizim kızı bir görseydiniz. Bir kucaktan digerine. :)
Görüşemediğimiz zamanda bizden aklıma gelen haberler bunlar. Geçmişi okuma fırsatım olmadı. Umarım tüm bebişlerimiz iyidir. Bu arada yanblıs hatırlamıyorsam Ata da temmuzda doğmustu. İyiki doğdun Ataa...
Hepinizi öpüyoruz..
Evet hiç şaşırmadık:))Süreyyyaaa yinemi :))))))))))))))
Gel canım gel.....
hiç şaşırmadık değilmi kızlar :))))
İdilimizin doğum gününün kutluyoruz ve Ata ile kocaman öpüyoruz...
Mehtap canım resim koyacağım en kısa zamanda...
Berkayın terepisi nasıl gidiyor ???
Bizimki de kablo ve elektrikli ev aletleri düşmanı:)) Geçenlerde elektrikli süpürgenin açma düğmesini eliyle çekiştirerek kırmış:)) Babamların eşikteki parke parçasını da kırmış şimdi odanın eşiği yok:)) Özgürlüklerine geç ulaştılar şimdi bol bol kırsınlar:))evet mehtapcım çok bekledik ama ecrinde artık gözünü çıkarıyo muzurlukta sınır tanımıyo buhar makinasını takıyorum hem arada aıyorum hem gece lambası gibi kullanıyorum açmış buharının derecesini en yükseye ayy varya çok zilli gece uyanınca süt verdim sabaha karşı tabi beşiyin ucuna koydum biberonu o kadar uykum vardıki yattım bi saat sonra uyanmış biberon içiyo baktım ki ne uyku düzeni ne yeme düzeni kaldı sıfır oldu herşey
Canım emziğin rahatlatıcı fonksiyonu var bizimkiler emme güdüsünü doyuramadıkları için emziğe daha düşkün oluyor. Biz de hala emzik kullanıyoruz ama sadece uykuya dalarken. Rahatlıyorsa bırak emsin şimdilik.:roflol: kız babaya oğlan anaya düşkün olur derler ya:)) kıpır kıpırmış ya maaşallah,azcık destekle hiçbişeyi kalmaz minik prensesin( hala minik diyorum dilim alışmış ama idil koccaman 1 yaşında kız olmuş artık)
utku iyi çok şükür.iştahlı yiyo yiyo ama kilo almıyo bizimkide.emziği gece gündüz curk curk ağzında.babası bütün kalorileri emziğin yaktığını söylüyo ama ben kıyıp alamıyorum ağzından:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?