günaydııııınnn bebeklerrrrr onların cici ama yorgun birazda ayrılıktan üzgün annişleri umarım ayrılıklar size ve bebeklerinize şans getirir....opuyorumnanaktan
ahhhh öyle bir talih konsa başıma seni kesinlikle ingiltereye göndericem minik kuzumla birlikte
olsun allahtan istiycez verirsede vermezsede şükürler olsunsen gelemezsen berili yolla sık sık baksana sanki gittimde :))):roflol::roflol::roflol::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
HERŞEY SEİNLE GÜZEL SENİNLE ÖZEL İYİ Kİ DOĞDUN BEBEK İYİKİ (VARDINIZ MELEKLER)derin beril hayat boyu mutlu olmanız sevgiyle kalmanız ve hiç üzülmemeniz dileğiyle...dünyanın en güzel kokusu,en güzel hayali,engüzel planı....herşey seninle bütün bebeğimmmm....:teselli::asigim::1hug:
ay gerçekten ben hele o kadar pişmanımki :1no2::1no2::1no2::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:anlatamam niye daha önce doğurmadım diye ..ayyy ayyy gezicem diye neler kaçırmışım..çok pişmanım çok ..ama telafi edicem ikiz doğurarark:roflol::roflol::roflol:o kızlar olmadan önce ne yapıyormuşuz bilmem. ne kadar boş hayatlarımız varmış
ay gerçekten ben hele o kadar pişmanımki :1no2::1no2::1no2::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:anlatamam niye daha önce doğurmadım diye ..ayyy ayyy gezicem diye neler kaçırmışım..çok pişmanım çok ..ama telafi edicem ikiz doğurarark:roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Aynen bendeeeeeee evlenir evlenmez çocuk yapmalıymışım öyle bu yaz bitsin diğer yaz geçsin bi tatil yapayım oraya buraya gideyim dediğim günlere çok kızıyorum
edaoznur merhaba güzel annişler ve güzel melekleri nasılsınız özledim valla sizleri meleklerinizin iyi haberlerini okudukça mutlu oluyorum iyiki varsınız ebrucum,esracım,arzucum allah herşeyi gönlünüze göre versin inş. dualarım sizinle hepinizi kocamaaaan öpüyorum hepinize kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum kib
amin canımmmmm hepiiz için aynen her şey gönlümüce olsun nasıl oldun sen ağrıların hala devammı çok öpüyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?