Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
canım bebekler tatlı rüyalar iyi uykular hepinize güzel geceler canlarımmm

günaydııııınnn bebeklerrrrr onların cici ama yorgun birazda ayrılıktan üzgün annişleri umarım ayrılıklar size ve bebeklerinize şans getirir....opuyorumnanaktan

günaydııııınnn bebeklerrrrr onların cici ama yorgun birazda ayrılıktan üzgün annişleri umarım ayrılıklar size ve bebeklerinize şans getirir....opuyorumnanaktan

ay canım benimmmmmm inşallah inşallah ben artık istiyorum bi piyango falan çıksın kızımın hayatını garanti altına alaım çalışmıyayım her an kızımla olayım

bence bugün hepimiz bilet alalım şans oyunları oynayalım tutarsa birbirimizi kurtaralımkaydirigubbakcemile3

ahhhh öyle bir talih konsa başıma seni kesinlikle ingiltereye göndericem minik kuzumla birlikte

ahhhh öyle bir talih konsa başıma seni kesinlikle ingiltereye göndericem minik kuzumla birlikte

sen gelemezsen berili yolla sık sık baksana sanki gittimde :))):roflol::roflol::roflol::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sen gelemezsen berili yolla sık sık baksana sanki gittimde :))):roflol::roflol::roflol::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
olsun allahtan istiycez verirsede vermezsede şükürler olsun

napıyım prenseslerle ilgili hayal kurmak bile güzelopuyorumnanaktan

hemde nasıl güzel onların olduğu her şey bambaşka

HERŞEY SEıNLE GÜZEL SENıNLE ÖZEL ıYı Kı DOĞDUN BEBEK ıYıKı (VARDINIZ MELEKLER)derin beril hayat boyu mutlu olmanız sevgiyle kalmanız ve hiç üzülmemeniz dileğiyle...dünyanın en güzel kokusu,en güzel hayali,engüzel planı....herşey seninle bütün bebeğimmmm....:teselli::asigim::1hug:

merhaba güzel annişler ve güzel melekleri nasılsınız özledim valla sizleri meleklerinizin iyi haberlerini okudukça mutlu oluyorum iyiki varsınız ebrucum,esracım,arzucum allah herşeyi gönlünüze göre versin inş. dualarım sizinle hepinizi kocamaaaan öpüyorum hepinize kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum kib

sen yanlış işler yapıyorsun tatlım kesinlikle edebiyatla uğraşmalıydın bu kadar güzel dile getirebilmek pek çok insanın harcı değil

canım beril in ve melek beren imin cici bir okadarda yüreği yaralı annesi sen herşeyin en iyisine layıksın....unutma hiçbişey senin hatan değil...kızlar hep seninle:1hug:

o kızlar olmadan önce ne yapıyormuşuz bilmem. ne kadar boş hayatlarımız varmış

o kızlar olmadan önce ne yapıyormuşuz bilmem. ne kadar boş hayatlarımız varmış
ay gerçekten ben hele o kadar pişmanımki :1no2::1no2::1no2::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:anlatamam niye daha önce doğurmadım diye ..ayyy ayyy gezicem diye neler kaçırmışım..çok pişmanım çok ..ama telafi edicem ikiz doğurarark:roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Aynen bendeeeeeee evlenir evlenmez çocuk yapmalıymışım öyle bu yaz bitsin diğer yaz geçsin bi tatil yapayım oraya buraya gideyim dediğim günlere çok kızıyorum

edaoznur merhaba güzel annişler ve güzel melekleri nasılsınız özledim valla sizleri meleklerinizin iyi haberlerini okudukça mutlu oluyorum iyiki varsınız ebrucum,esracım,arzucum allah herşeyi gönlünüze göre versin inş. dualarım sizinle hepinizi kocamaaaan öpüyorum hepinize kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum kib

amin canımmmmm hepiiz için aynen her şey gönlümüce olsun nasıl oldun sen ağrıların hala devammı çok öpüyorum seni

canım benim çok saol eh işte kah iyi kah kötü idare ediyoz sizlerin iyi haberlerini aldıkça daha iyiyim bitanem

bizim küçük kızlarr haftaspnunu annişleriyle koklaşa öpüşe sarmaş dolaş geçireceklermişşş....Şenizalkisalkisalkishihoyyyt:dance:

küçük kızlardan derin in annesi çorbasını ocakta unutup yakmışşşş derinde yemicem diye acaba sevinmiş olabilir miiii?zemuszemuslülülülülülü:lepi:

hiç sevinmesin Derin prenses annesi yeni çorba pişirir oda afiyetle yer. yemezsede büyüyemez okullara gidemez parklarda oynayacak enerjiyi kazanamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…