Kızlar öncelikle biraz geç olsa da İdil ve Ata'nın doğum gününü kutluyorum. Nice doğum günleri kutlarsınız insallah sağlıkla, mutlulukla..:)) İkisinin doğum günü kutlamaları da çok özel olmuş belli... tekrar tebrik ederim.
aaa soraya boşandında yeniden sevgili mi buldun, kızım bu ne cesaret yahu birinden çekmişken o kadar yenisine. neyse şimdi bişiler dicem erkek milletini karalamak gibi olcak hiç bulaşmayım. ama lütfen boşanmadan önceki hedeflerinden uzaklaşma.
Ecrin ve Berkay'ın bu fırlamalıklarını okuyunca bölee çok uzak geldi bana ama kendimi kandırıyorum gibi. şimdilik daha masum ama şükür:)) ön dişimizin orada beyaz bi çizgi belirmiş doktor yola çıkmış dedi dişimiz için, çok kaşınıyor heralde el sürekli ağızda artık yerde de süründüğünden yorganın üstünden kurtarıp kendini halıyı emip diş kaşıyor kaşla göz arasında. bu hafta bodrumdaydık sanırım benimkine hava değişikliği yaramadı daha iştahsız oraya gittiğimiz günden beri daha huzursuz. bizde son haberler böle süper tatlı bıdıklar ve güzel anneleri.
Sagol canımevevim gercekten kizina masallah herseyi yapiyor sizlerin adina cok ama cok sevindim
ececim maşallahı var kızının inş yakın zamanda yürürde valla bende gözünün içine bakıyorum yürüse diye ama yok tay tay yaptırayım diyince hemen atıyo yere kendini emeklemek için
ececim maşallahı var senin kızının benim kızıma göre çok çok erken yapıyo ece bazı şeyleri mesela ecrin emeklemeye geri geri başladı yani geri geri emekledi taki 1 yaşına kadar 7 aylıkken başladı geri gitmeye:)
nınım o avatardaki yakışıklı atamı kız saçlara bak anam ne şeker olmuş ecrinin saçlarından daha uzun maşallah keki sütlemi vereceksin ıslatıp demek koltuğa tırmanıyo valla bizimkide niyetleniyoda yüksek olduğu için yapmıyo oturmayı öğrenince bide emeklemeyi tay tay yapmıyolar yaa bende yürüteyim diyorum hemen atıveriyo kendini bide 1 yaşından sonra boy ve kiloları duruyo ecrinde 2 ay aynıydı bu ay götürmedim daha
Bu arada İdilimizin ve Atamızın dogum gunleri kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah uzun ve saglıklı yasamları olur bıdıklarımızın
canım bildigim kadarıyla ecrinin haftası daha dusuktu 28 haftalık falan benim cadı 31 haftalık dogdu ama ecrinimizinde haftasına gore masallahı var sonucta yapması gerekenleri yapıyo minik böcükler onlar Allah bize bagısladıgı için binlerce sukurler olsun
Taaa kendisi canım... ya sorma bende saçsız olacak sanıyorum ama biraz var..öyle yoğun değil yani..kıvırcık saçlı oğlum...
evet canım keki sütle ıslat ver dedi..
habire tırmanıp oturuyor yorulmadan tekrarlıyor..
bu arada isiliğimiz gitmiyor..
doktor yeni bir krem yazdı pudralı (yeni çıkmış herhalde)
babası onu getirecek inşallah geçer ya..
kafasının içinde bile var mecbue...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?