selam kızlar nasılsınız ay mehtap 1 yaşındaki bebekler parmak ucu yürümesi dedin korkuttun şimdi beni ecrinde hep parmak ucu basıyo sonra tam basıyo canı isteyince yani ama genelde parmak ucu hep nınım ohh tatile gidiyosun demek şimdiden sana keyifli güzel eğlenceli bi tatil diliyorum
Canım bu zamanında doğan bebekler için de geçerli. Bir süre parmak ucunda yürüyor bazı çocuklar. Bizimkiler erken doğdu ve çok sıkı doktor kontrolleri yapılıyor Berkay'da parmak ucuna basıyor ama doktor gördüğünde bunun normal olduğunu söyledi. Önemli olan annelerin böyle birşey gördüklerinde doktora danışmaları.selam kızlar nasılsınız ay mehtap 1 yaşındaki bebekler parmak ucu yürümesi dedin korkuttun şimdi beni ecrinde hep parmak ucu basıyo sonra tam basıyo canı isteyince yani ama genelde parmak ucu hep nınım ohh tatile gidiyosun demek şimdiden sana keyifli güzel eğlenceli bi tatil diliyorum
Canım biz de çektirmedik. Yani nöroloğumuz eeg de mr da istemedi şimdiye kadar.canım korkma parmak ucu yurumesinden benim mayıs dogumlu yeğnim var o da hala parmak ucunda yuruyo herseyi normal genelde tum bebeklerde var hem anlarsın sen Allah korusun benimde en korttugum sey sp inşallah olmaz kuzucuklarımızda bakalım bende bu ay goturmek istiyorum norolojiye ya herkes mr cektirdi mi bizim doktor 1 yas demişti duzeltilmişte mi cekilıiyo bu anestezi işi benide kafamı karıstırıyo offf ne zor
Hepinize desteklerinizden dolayı çok ama çok teşekkür ederim.
Sizlere müjdeli haberlerle döndüm kızlar. Bugün anestzi raporu cıkarmak için anestezi doktorundan randevu almıstık. Görüşme esnasında İdil in BPD hastalığından bahsettim. Anestezi doktoru da bizi pediatri ye yönlendirdi ve kan tahlili istedi. Bizde kendi doktorumuza gittik. Neyse cok uzatmayım. Doktorumuz anestezi almasında sakınca yok, alabilir, Nöroloji doktoru uygun görüyorsa yaptırın, sonucu bende göreyim dedi. Sonrada Nöroloji hocası ile bizi tekrar görüştürdü. Biz 1 haftadıe bilityorsunuz İdil e fizik hareketlerien baslamıstık. Onun etkisiylemidir bilemiyorum, Nöroloji hocası İdil i muayne etti veeeeeeee sonuç: "Bu çocugun tonusu gayet iyi, acil MR cekilecek bir durumu yok, cocugu bosuna hırpalamayalım. Hareketlere devam edin, kontrolde bakarız" dedi.
İşte bizden müjdeli haberler. Maşallahı var teyzeleri kızımın. Ama bugün cok yoruldu hastane köşelerinde. Çok şükür sizlere iyi haberleri verebildik.
öylede mehtap ya valla takıntılı biri oldum çıktım emekleyene kadar emeklemiyo fatih niye yapmıyo diye yedim eşimin başını şimdide niye yürümüyo fatih diyorum oda sabırla ve ısrarla zamanı gelince yapacak diyo:)evet bende sordum normal dedi iki aydırda götürmedim doktoruna bu hafta götürmek istiyorum ama eşim bi izin ayarlayabilirse ggötüreyim bakalım boyu kilosu nasılmış kızlar sizin bebekler köfte pilav benzeri şeyleri sorunsuz yiyolarmı
Hepinize desteklerinizden dolayı çok ama çok teşekkür ederim.
Sizlere müjdeli haberlerle döndüm kızlar. Bugün anestzi raporu cıkarmak için anestezi doktorundan randevu almıstık. Görüşme esnasında İdil in BPD hastalığından bahsettim. Anestezi doktoru da bizi pediatri ye yönlendirdi ve kan tahlili istedi. Bizde kendi doktorumuza gittik. Neyse cok uzatmayım. Doktorumuz anestezi almasında sakınca yok, alabilir, Nöroloji doktoru uygun görüyorsa yaptırın, sonucu bende göreyim dedi. Sonrada Nöroloji hocası ile bizi tekrar görüştürdü. Biz 1 haftadıe bilityorsunuz İdil e fizik hareketlerien baslamıstık. Onun etkisiylemidir bilemiyorum, Nöroloji hocası İdil i muayne etti veeeeeeee sonuç: "Bu çocugun tonusu gayet iyi, acil MR cekilecek bir durumu yok, cocugu bosuna hırpalamayalım. Hareketlere devam edin, kontrolde bakarız" dedi.
İşte bizden müjdeli haberler. Maşallahı var teyzeleri kızımın. Ama bugün cok yoruldu hastane köşelerinde. Çok şükür sizlere iyi haberleri verebildik.
Sizlere yazmadan önce biraz geriye dönüp okumaya çalıştım hepinizde değişiklikler var sanırım Mehtapçım iş değiştirmişsin sanırım ve minik yakışıklım simitle havuz keyfinde muhteşem görünüyor. Süreyada tam bir değişim sanırım türkiyeye dönmüşsün neler oluyor anlatırmısın şekercim. sher ablana için çok üzüldüm allah sabrını versin hepinize çok geçmiş olsun.Nininm ve meecbue sizin minişlerde maşallah kocaman olmuşlar ve tam sıkıştırmalık döneme girmişler. İlnarcım minhyatür prensesimden iyi haberleri hep duyalım ve kocaman kız olduğunu görebilelim.Yumy cim yine mektubunu çantamda gezdiriyorum rezil oldum sana çok mahçubum ama yarın postalıycam söz veriyorum. Arzucum bir türlü görüşemedim. Fıstığımın biraz geçti ama doğum günü kutlu olsun.
Bize gelinde ufak ufak değişiklikler var Beril daha dik tutabiliyor bedenini ekte bir kaç fotoğraf ekliycem sizlerlede kızımın görüntüsünü paylaşıcam her zaman iyi dilekleriniz ve dualarınız bizi ayakta tutuyor hepinize minnettarım
işte kızımın son hali. 3. resimde öpğyor sannetmeyin minik dişler her fırsatta ısırmak için kullanılıyorkaydirigubbakcemile3
Canım telefonda konuştuk 531li bir numara beni sürekli ödemeli arıyor senin numara da 531le başladığı için o kişi sanıp açmamıştım demek ki sendin:)) Neyse bugün görüşebildik inşallah pazar günü buluşabiliriz.selam kızlar nasılsınız yaa gecmısı tam okuyamadım ama ıdılın ıyı haberlerını okudum ve cok sevındım gercekten bısey cıkmamasına cok sevındım
bu arada mehtapcım ve meltemcım tellerınızı acmıyorsunuz(((((((
neyse benımde sızlere haberlerım var okul ısım devam edemıyecek malesef kı maddı durumlardan dolayı babamda yardımcı olmuyor(((((((
bende ıstanbulda bır ıse baslıyacam bugun ıs gorusmesı vardı ve alındım burda hollanda fırmasında calısacam haftaya salı gunu ıse baslıyorum hayırlısıyla
1400 net maas alacam artı ları da var tabı bıde cumartesılerı ıstersem calısabılırmısım serbest tabı maasıma da yansıyacak bu sıgortam var ev ıle ıs arasında servıs gıdıp gelecek sımdılık haberler boyle benden arkadaslar:)))))))
neyse hepınızı opuyorum ıstanbuldayım artık ne zaman ıstersenız gorusebılırız
bu arada seher tatılde ondan gelmıyor:))))))))
Sizlere yamadan önce biraz geriye dönüp okumaya çalıştım hepinizde değişiklikler var sanırım Mehtapçık iş değiştirmişsin sanırım ve minik yakışıklım simitle havuz keyfinde muhteşem görünüyor. Süreyada tam bir değişim sanırım türkiyeye dönmüşsün neler oluyor anlatırmısın şekercim. sher ablana için çok üzüldüm allah sabrını versin hepinize çok geçmiş olsun.N,n,nm ve mEcbue sizin minişlerde maşallah kocaman olmuşlar ve tam sıkıştırmalık döneme girmişler. İlnarcım minhyatür prensesimden iyi haberleri hep duyalım ve kocaman kız olduğunu görebilelim.Yumy cim yine mektubunu çantamda gezdiriyorum rezil oldum sana çok mahçubum ama yarın postalıycam söz veriyorum. Arzucum bir türlü görüşemedim. Fıstığımın biraz geçti ama doğum günü kutlu olsun.
Bize gelinde ufak ufak değişiklikler var Beril daha dik tutabiliyor bedenini ekte bir kaç fotoğraf ekliycem sizlerlede kızımın görüntüsünü paylaşıcam her zaman iyi dilekleriniz ve dualarınız bizi ayakta tutuyor hepinize minnettarım
Canım çok büyümüş maşallah Berrak'ımıza. Gerçekten seni öpüyor gibi çıkmış:))işte kızımın son hali. 3. resimde öpğyor sannetmeyin minik dişler her fırsatta ısırmak için kullanılıyorkaydirigubbakcemile3
mehtapcım ecrin pilavı yiyo kaşıkla ama köfteyi ne elimle ne kaşıkla yemiyo bence eti ve meyveyi yemiyo köfteyi verince dilini çıkarıyo elleriyle dilini çırpıyo temizliyo yani dilini ama geçen gün su böreyi verdim üstü çok pişmişti içini verdim yedi poaça veriyorum eline biraz koparıyo falan bide ben napıyorum mehtap ağzına bişey verince karşına geçiyorum ağzımda bişey varmış gibi çiğniyorum oda benim taklidimi yapıyo sanarak çiğniyo daha doğrusu ağzında geveliyo ama şöyle löpür löpür yediyini bi görsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?