Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Canım arkadaşım sen hep inanarak Beril in toparlayacağını söylüyorsun inşallah dualarımız kabul olur ve bunları sadece bir anı olarak konuştuğumuz günlere ulaşabiliriz.
kız bu kocaman genç kız olmuşya nasıl pozlar veriyo o öyle aman maşallah diyelim annesi senin gibi zarif annesi çok tatlı rabbim korusun nazarlardan cadıyı öpyüyoruz kocaman ben ve ecrin
Çok teşekkürler canım sorma benim miniğim küçücüktü kollarımda kaybolan gece yatağınada göremeyip babası Beril yok diye fırlayıp battaniyenin altında zor farkedilen biriciğim artık kocaman görünüyor inşallah sağlığıda tamamen düzelip konuşup koşup neşe içinde oynadığı günleri kısmet etmesi için dualarınızı eksik etmeyin
İyi dileklerin için teşekkürler mehtapçım. Minik prensimiz alışır zamanla merak etme canım fındık fıstık yiyor dediğin günlerde yakın bence

Senin hayatın tamamen değişmiş canım hakkında haygırlısı ama türkiyeye niye dönüyorsun ufuğun yanında kalman daha doğru olmazmıydı inşallah umut u da yanına alabilirsin en kısa zamanda.

hakkında hayırlı olsun soraya sonuçta onlar senin oğlun onlar için en iyisini sen yapacaksın

ebrizm hem beril hemde bütün bebekler inş en yakın zamanda sağlıklarına kavuşurlar koşup yürüyüp annecim diye seslendiklerini duyarız bende bakıyorum etrafıma ecrinden küçük bebekler yürüyo ama ecrinde hala tık yok bazen çok zoruma gidiyo ama napalım diye bekliyoruz işte ya doğduklarında küçücüklerdi beşiye eninden yatırıyodumda boyu bile kısacık eni bile uzun kalıyodu şimdi rabbime şükürler olsun diyorum her gören bi çığlık atıyodu aaaaaaaa bu büyümez hayatta diye çubuk krakerden bile daha zayıf bacakları diyolardı

İnşallah ebrizm fındık fıstık yediği günleri görürsem gerçekten çok mutlu olacağım.

Mecbue çok haklısın benim de bazen böyle şeyler aklımdan geçiyor ama hemen silkeliyorum kendimi. Yani herşeyi geç yapmasına razıyım yeter ki sağlıklı olsun diyorum ve yine şükür diyorum.

Soraya pazar günkü buluşmaya gelemeyeceğim diye mesaj göndermişsin???? Neden????
Yoksa yeni bir damat adayı mı var yine????

Selam kızlar nasılsınız ???
Soraya neler yapıyorsun bakimmmm :))
Bana ters geldi buraya yerleşme fikrin...
doğruyu söylemek gerekirse ..
inşallah pişman olmazsın......

Ben 4 günlüğüne örene girmiştim..
yarın sabahda bodurma gidiyoruz ..
1 hafta yokum...
geçmişi okuyamadım...
herkese selam ve bebişleri kocaman öpüyorum...

Bu arada Mehtapcım Ata yı örenin soğuk denizine soktuk..
hiçdee şikayetçi olmadı maymun oğlum...

selam kızlar nasılsınız kuzucuklarımız nasıllar sıcaklarla aranız nasıl...
tatildeydim dün geldik geçmişi henüz okuyamadım umaarım herşey yolundadır...
berrak deniz çok sevdi çanakkalenin ,asosun küçükkuyunu buz gib suyunda ben bile donarken o çok mutluydu kaz dağlarının temiz havasını aldı bol bol..ilk gün sivrilere kurban oldu yüzü tanınmaz haldeydi şükür alerji olmadan ilaçla geçti:)))lunaparka götürdük diğer kuzenleri berrak o hareketli müzikli oyuncakalra baktıkça nasıl sevinç çığlıkları atıyor görmeniz lazımdı sanaki ilk kez dışarı çıkaıyormuşum gibi sahilde gezerken o kalabalıklar kucak açıyıor gülüyor cadı...sıcakalrdan çok su içti kaşıkla ne çorba ne başka bişey ikinci hafta yediremedim sürekli biberonla aldı bu arada keçi sütü denedim sulandırıp bi kez verdim içti ...
teyzeleri bu arada berrak merhaba ve çak yapıyor dönmelere başaldı yuvarlnıyor artık tatilde çok şey öğrendi kollarından tutup kendim iterek yürütme denerken şimdi tuttuğum an adım atıyor...berrak için tatil yaradı bizim için pek i olmadı moral bozuklğu oldu biliyorsun çıkmadan 3-4 önce kuzenim (ablam) bebeğini kaybetti tatilden bir gün önce eşimi işten çıkardılar o geç geldi ve parayıda yatırmadılar maddi ve moralsizlik açıdan biraz sıkınılı idi ama kızımdaki değişiklikler hepsini unutturdu..
şimdide bir iki güne kadar sivasa yolcauluk yapabilirz....

nınım i tatiller ve iyi yolculuklar cnm suyu çok seviyorlr yaramazlar

Her şeyde vardır bir hayı tüm terslikler çok daha güzel günler için bir vesile olsun inşallah. Minik Berrağımızda demekki iyice büyüyor hep böyle güzel haberlerini alalım inşallah.

Tatil yörelerini geziyorsunuz demek ne güzel ata nın denizi sevmeside çok iyi olmuş Benim prensesim denizi hiç sevmiyor. Bu arada bizde iki haftadır haftasonları ören deyiz ( örenden kasıt Balıkesir Burhaniye örense)Örende kayınvalidemlerin yazlığı var bizde oraya gidip geliyoruz yaz döneminde bir iki hafta sonu.nim çok sevdiğim bir tatil yöresi değilsede eşim için katlanıyorum Çeşme evime sadece 45 dk olunca başka yerlere gitmek saçma geliyor.İnşallah bir gün orada karşılaşır Ata ve Beril i oynatabiliriz..

İnşallah tatlım bazen sabrım taşıyor ama allah güç veriyor bir şekilde bende her şey çok iyi gidiyor diyebilmeyi artık istiyorum.

Canımmm iyi tatiller. Bol bol dinlen ve eğlen kuzucuğunla birlikte. Su kuşları bunlar nınımcım. Havuz suyundansa deniz suyu çok daha iyidir. Deniz suyundaki tuzun çok büyük faydası var. Evet oraların suyu biraz soğuk olur ama Bodrum'da daha rahat edersiniz.

Hoşgeldin canım. Çok iyi gelmiştir şimdi bu değişim Berrak'a. Farklı yerler görmek onların beyinlerinde de farklı sinir hücrelerini canklandırıyor canım. Ben buna çok dikkat ettim Berkay'la biryere gidip geldiğimizde hep yeni birşeyler yapmaya başlıyor.
Ablacığına Allah sabırlar versin. Senin için buruk geçmiştir tatil ama Allah'ın takdiri yapacak birşey yok. Eşin için de herşeyin hayırlısı olsun canım. İnşallah daha iyi biryerde başlar işe.

Ne şanslısın ebrizm demek çeşme 45 dk. Bana bu kadar yakın olsa her haftasonu gitmeye çalışırdım herhalde:))
Canım inşallah Berilciğimiz için herşey daha iyi olacak. Senin gibi fedakar bir annesi varken mutlaka güzel gelişmeler gösterecektir. Dualarımız sizinle...

Kızlar dün gece Berkay uykusundan ağlayarak uyandı. Biraz uyku sersemiydi galiba. Sakinleştikten sonra yerde oynamaya başladık. Daha yeni kedi pozisyonunda emeklemeye başladığı için aniden bir oyuncağına atıldı ve çenesi yere halının üzerine kapaklandı. Birden ağlamaya başladı ve şimdiye kadar ilk defa ağlarken katıldı nefes alamayınca birden ne yapacağımı şaşırdım. Yüzüne doğru üfledim ve balkona çıkardım sonra nefes aldı ama çok çok korktum. Sizin kuzucuklarda hiç böyle birşey yaşadınız mı? Şimdi araştırıyorum da kansızlıktan olabilirmiş katılma. Haftasonu tekrar kan sayımı yaptıracağım. İnşallah bir daha böyle birşey başımıza gelmez gerçekten çok zor anlardı.

canım cok gecmışl ols bence canı cok yandı o yuzden aglarken katıldı bı kereden hemen telas etme bıkac kez olursa onelmıdır ınş bı daha olmaz .....

kızlar nasılsınız mehtap çok geçmiş olsun canım yaptır bakalım bi kan sayımı inş sorun yoktur seher herşeye rağmen tatilinin iyi geçmesine sevindim nınım sende bol bol gez dinlen eğlen ebrizm oh valla ne güzel çeşme yakın sana demek senin cadı sevmiyo suyu bizde hafta sonu götürdük sudan çıktı diye çığlık bastı cadı

mehtapcım cok sukur buyuyoruz...........sedanın eeg sı oldu cok sukur ıyı cıktı dr begendı herseyımızı..........benım kızlar az yıyolar o yuzden kılomuz az altı kıloyu azcık gecıyooz...........saglık ols..........herkes ıyı sanırım tatılde yaptı cogu.......ınş ben seneye yapıcam benım cadılar uykuları cok az..........mızmızlar ınş buyudukce duzelırler ya

Mehtapcım cok sık grmiyorum bu aralar net e. Cok ama cok gecmiş olsun Berkaycıgıma. Ne kdar korktugunu tahmin edebiliyorum. İnşallah tekrarı olmaz. Kan sayımı sonucu da umarım cok güzel cıkar.

işte kızımın son hali. 3. resimde öpğyor sannetmeyin minik dişler her fırsatta ısırmak için kullanılıyorkaydirigubbakcemile3

Ebrucum Prensesimiz ne kadar büyümüş öyle, maşallah kuzuma benim. Tez zamanda tüm sıkınıları aşacak, ben inanıyorum canım. Bak ne kadar güzel duruyor maşallah.. Bu kötü günler geride kaldığında da hiçbirii hatırlamıycaz merak etme sen.. Kendini cok yıpratma canım. Öpüyoruz..

Soraya , inşallah yeni hayatıbn sana ve yavrularına mutluluk getirir canım. Sakın aceleyle bir karar alıp ta olmayacak şeyler yapma canım..

El muallim, maşallahı var yavrularının . bence kilları hiçde fena degil. Benim cadı kızım doğum olarak 1 yasını gecti, düzeltilmiş 10 aylık ama henüz 7 kiloyu ancak buldu. Nerdeyse hiçbirsey yemiyro diyebilirim. 125 cc mama hazırlıyorum her 3 saatte bir onun bile bazenancak yarısını yiyor. Prematürelerin genel sorunu sanırım iştahsızlık. Varsın zayıf olsunlar ama sağlıkları yerinde olsun...

Nınım, snaa iyhi tatiller canım. Ata da denizi cok sevdi demek. Biz İdil i pek sokmadık. Sadece ayaklarını 2 gün suya soktuk o kadar, malum BPD rrahatsızlığı korkuttu bizi.. Seneye inşallah..

Sher, inşallah eşin en kısa zamanda işe girer de sıkıntı çekmeden bu dönemi atlatırsınız.

Bu arada ben tek mesajda herkese birden yazmayı nasıl yaptıgınızı bilmedigimden ayrı ayrı mesajlarda yazdım. Nasıl oluyro bir ara bana da anlatın da öyle yazarım :))

Hepinizi öpüyoruz kızlar, tatilde olanlarada tekrar iyi tatilleer...

Çok geçmiş olsun canım Minik Berkaycığımızın canı çok yanmış sanırım inşallah kan sayımıda normal değerlerde çıkar Ağlayarak uyanma Berilde de bir kaç kez oldu. Berkay birde hareketlendiği için talihsiz kazada üzerine gelmiş. İnşallah bir daha hiç canı yanmaz minik yakışıklımızın.

İnşallah canım dediğin gibi hepsini buruk bir tebessümle anabileceğimiz günler kısmet olsun bizlere

Havuzda ve duşta çok iyiyiz bizde çıkınca ağlıyoruz ama ben illa denize girsin istiyorum kıyametler kopuyor denizde:inşallah alışır fıstığımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…