Canım arkadaşım sen hep inanarak Beril in toparlayacağını söylüyorsun inşallah dualarımız kabul olur ve bunları sadece bir anı olarak konuştuğumuz günlere ulaşabiliriz.canım seni yine bizim forumumuzda görmek ne güzel yaaa eski günlereki gibi....mektup için lütfen kendini sıkıntıya sokma sadece okuman bile yeterli....resimler harika gelişmeler muhteşem gibi gözüküyor...canım beril ciğimden de sende nde dualarımı iyi dileklerimi hiç eksik etmiyorum herşeyin çok güzel olacağını sana herzaman söylüyorum...derin dende
kocaman öpücük ve kucaklar opuyorumnanaktan
Çok teşekkürler canım sorma benim miniğim küçücüktü kollarımda kaybolan gece yatağınada göremeyip babası Beril yok diye fırlayıp battaniyenin altında zor farkedilen biriciğim artık kocaman görünüyor inşallah sağlığıda tamamen düzelip konuşup koşup neşe içinde oynadığı günleri kısmet etmesi için dualarınızı eksik etmeyinkız bu kocaman genç kız olmuşya nasıl pozlar veriyo o öyle aman maşallah diyelim annesi senin gibi zarif annesi çok tatlı rabbim korusun nazarlardan cadıyı öpyüyoruz kocaman ben ve ecrin
İyi dileklerin için teşekkürler mehtapçım. Minik prensimiz alışır zamanla merak etme canım fındık fıstık yiyor dediğin günlerde yakın benceCanım telefonda konuştuk 531li bir numara beni sürekli ödemeli arıyor senin numara da 531le başladığı için o kişi sanıp açmamıştım demek ki sendin:)) Neyse bugün görüşebildik inşallah pazar günü buluşabiliriz.
Okul işine üzüldüm. Senin için çok iyi olacaktı.
Peki ev ayarladın mı? İş yerin nerde? Çocuklar için bakıcı mı tutacaksın?
Ne çok soru sordum. Senin için herşeyin hayırlısı olsun.
Evet canım ve çok yoğun bir tempoda çalışıyorum. Teşekkür ederiz teyzesi artık havuz keyfi yapıyor:))
Berilciğimize de maşallah. Ben de farkettim eskiye göre bayağı dikleşmiş duruşu inşallah hep böyle güzel gelişmeler gösterir. Anneciğinin yüzünü güldürür.
Canım çok büyümüş maşallah Berrak'ımıza. Gerçekten seni öpüyor gibi çıkmış:))
Canım Berkay'da öyle masada bizimle birlikte yediğinde daha güzel yiyor. Herhalde taklit etmeye çalıştıklarından:)) Berkay hala ağzında gevelemiyor canım. Olduğu gibi yutuyor o yüzden kaşıkla çok pütürlü şeyleri veremiyoruz. Buna nasıl alıştıracağız bilmiyorum.
selam kızlar ebrucum cok guzel cıkmıs berılcık masallahı var ya cok guzel duruyor ınsallah daha guzel gelısmeler kat edersınız
mecbuecım tskler canım:)
mehtapcım cocuklar ısını soyle yapacam ufuk hollandada kalacak annem bakacak bıde krese gıdecek
umut babasında onu almaya calısıyorum yanımda kalsın bakıcı tutmyaya dusunuyorum yanımda buyusun sıtıyorum yavrumun
ev de var arkadasımla oturacaz oda tek ogluyla oturuyor onunla kalacam:)
Her şeyde vardır bir hayı tüm terslikler çok daha güzel günler için bir vesile olsun inşallah. Minik Berrağımızda demekki iyice büyüyor hep böyle güzel haberlerini alalım inşallah.selam kızlar nasılsınız kuzucuklarımız nasıllar sıcaklarla aranız nasıl...
tatildeydim dün geldik geçmişi henüz okuyamadım umaarım herşey yolundadır...
berrak deniz çok sevdi çanakkalenin ,asosun küçükkuyunu buz gib suyunda ben bile donarken o çok mutluydu kaz dağlarının temiz havasını aldı bol bol..ilk gün sivrilere kurban oldu yüzü tanınmaz haldeydi şükür alerji olmadan ilaçla geçti:)))lunaparka götürdük diğer kuzenleri berrak o hareketli müzikli oyuncakalra baktıkça nasıl sevinç çığlıkları atıyor görmeniz lazımdı sanaki ilk kez dışarı çıkaıyormuşum gibi sahilde gezerken o kalabalıklar kucak açıyıor gülüyor cadı...sıcakalrdan çok su içti kaşıkla ne çorba ne başka bişey ikinci hafta yediremedim sürekli biberonla aldı bu arada keçi sütü denedim sulandırıp bi kez verdim içti ...
teyzeleri bu arada berrak merhaba ve çak yapıyor dönmelere başaldı yuvarlnıyor artık tatilde çok şey öğrendi kollarından tutup kendim iterek yürütme denerken şimdi tuttuğum an adım atıyor...berrak için tatil yaradı bizim için pek i olmadı moral bozuklğu oldu biliyorsun çıkmadan 3-4 önce kuzenim (ablam) bebeğini kaybetti tatilden bir gün önce eşimi işten çıkardılar o geç geldi ve parayıda yatırmadılar maddi ve moralsizlik açıdan biraz sıkınılı idi ama kızımdaki değişiklikler hepsini unutturdu..
şimdide bir iki güne kadar sivasa yolcauluk yapabilirz....
nınım i tatiller ve iyi yolculuklar cnm suyu çok seviyorlr yaramazlar
Tatil yörelerini geziyorsunuz demek ne güzel ata nın denizi sevmeside çok iyi olmuş Benim prensesim denizi hiç sevmiyor. Bu arada bizde iki haftadır haftasonları ören deyiz ( örenden kasıt Balıkesir Burhaniye örense)Örende kayınvalidemlerin yazlığı var bizde oraya gidip geliyoruz yaz döneminde bir iki hafta sonu.nim çok sevdiğim bir tatil yöresi değilsede eşim için katlanıyorum Çeşme evime sadece 45 dk olunca başka yerlere gitmek saçma geliyor.İnşallah bir gün orada karşılaşır Ata ve Beril i oynatabiliriz..Selam kızlar nasılsınız ???
Soraya neler yapıyorsun bakimmmm :))
Bana ters geldi buraya yerleşme fikrin...
doğruyu söylemek gerekirse ..
inşallah pişman olmazsın......
Ben 4 günlüğüne örene girmiştim..
yarın sabahda bodurma gidiyoruz ..
1 hafta yokum...
geçmişi okuyamadım...
herkese selam ve bebişleri kocaman öpüyorum...
Bu arada Mehtapcım Ata yı örenin soğuk denizine soktuk..
hiçdee şikayetçi olmadı maymun oğlum...
İnşallah ebrizm fındık fıstık yediği günleri görürsem gerçekten çok mutlu olacağım.
O günlerde gelicek canım Yakışıklı Berkayımız çok güçlü bir çocuk ben onun yapamayacağı hiç bir şey olduğuna inanmıyorum sadece biraz sabretmeye ihtiyacı var miniğimizin.
Mecbue çok haklısın benim de bazen böyle şeyler aklımdan geçiyor ama hemen silkeliyorum kendimi. Yani herşeyi geç yapmasına razıyım yeter ki sağlıklı olsun diyorum ve yine şükür diyorum.
Soraya pazar günkü buluşmaya gelemeyeceğim diye mesaj göndermişsin???? Neden????
Yoksa yeni bir damat adayı mı var yine????
İnşallah tatlım bazen sabrım taşıyor ama allah güç veriyor bir şekilde bende her şey çok iyi gidiyor diyebilmeyi artık istiyorum.ebrizm hem beril hemde bütün bebekler inş en yakın zamanda sağlıklarına kavuşurlar koşup yürüyüp annecim diye seslendiklerini duyarız bende bakıyorum etrafıma ecrinden küçük bebekler yürüyo ama ecrinde hala tık yok bazen çok zoruma gidiyo ama napalım diye bekliyoruz işte ya doğduklarında küçücüklerdi beşiye eninden yatırıyodumda boyu bile kısacık eni bile uzun kalıyodu şimdi rabbime şükürler olsun diyorum her gören bi çığlık atıyodu aaaaaaaa bu büyümez hayatta diye çubuk krakerden bile daha zayıf bacakları diyolardı
Selam kızlar nasılsınız ???
Soraya neler yapıyorsun bakimmmm :))
Bana ters geldi buraya yerleşme fikrin...
doğruyu söylemek gerekirse ..
inşallah pişman olmazsın......
Ben 4 günlüğüne örene girmiştim..
yarın sabahda bodurma gidiyoruz ..
1 hafta yokum...
geçmişi okuyamadım...
herkese selam ve bebişleri kocaman öpüyorum...
Bu arada Mehtapcım Ata yı örenin soğuk denizine soktuk..
hiçdee şikayetçi olmadı maymun oğlum...
selam kızlar nasılsınız kuzucuklarımız nasıllar sıcaklarla aranız nasıl...
tatildeydim dün geldik geçmişi henüz okuyamadım umaarım herşey yolundadır...
berrak deniz çok sevdi çanakkalenin ,asosun küçükkuyunu buz gib suyunda ben bile donarken o çok mutluydu kaz dağlarının temiz havasını aldı bol bol..ilk gün sivrilere kurban oldu yüzü tanınmaz haldeydi şükür alerji olmadan ilaçla geçti:)))lunaparka götürdük diğer kuzenleri berrak o hareketli müzikli oyuncakalra baktıkça nasıl sevinç çığlıkları atıyor görmeniz lazımdı sanaki ilk kez dışarı çıkaıyormuşum gibi sahilde gezerken o kalabalıklar kucak açıyıor gülüyor cadı...sıcakalrdan çok su içti kaşıkla ne çorba ne başka bişey ikinci hafta yediremedim sürekli biberonla aldı bu arada keçi sütü denedim sulandırıp bi kez verdim içti ...
teyzeleri bu arada berrak merhaba ve çak yapıyor dönmelere başaldı yuvarlnıyor artık tatilde çok şey öğrendi kollarından tutup kendim iterek yürütme denerken şimdi tuttuğum an adım atıyor...berrak için tatil yaradı bizim için pek i olmadı moral bozuklğu oldu biliyorsun çıkmadan 3-4 önce kuzenim (ablam) bebeğini kaybetti tatilden bir gün önce eşimi işten çıkardılar o geç geldi ve parayıda yatırmadılar maddi ve moralsizlik açıdan biraz sıkınılı idi ama kızımdaki değişiklikler hepsini unutturdu..
şimdide bir iki güne kadar sivasa yolcauluk yapabilirz....
nınım i tatiller ve iyi yolculuklar cnm suyu çok seviyorlr yaramazlar
Her şeyde vardır bir hayı tüm terslikler çok daha güzel günler için bir vesile olsun inşallah. Minik Berrağımızda demekki iyice büyüyor hep böyle güzel haberlerini alalım inşallah.
Tatil yörelerini geziyorsunuz demek ne güzel ata nın denizi sevmeside çok iyi olmuş Benim prensesim denizi hiç sevmiyor. Bu arada bizde iki haftadır haftasonları ören deyiz ( örenden kasıt Balıkesir Burhaniye örense)Örende kayınvalidemlerin yazlığı var bizde oraya gidip geliyoruz yaz döneminde bir iki hafta sonu.nim çok sevdiğim bir tatil yöresi değilsede eşim için katlanıyorum Çeşme evime sadece 45 dk olunca başka yerlere gitmek saçma geliyor.İnşallah bir gün orada karşılaşır Ata ve Beril i oynatabiliriz..
İnşallah tatlım bazen sabrım taşıyor ama allah güç veriyor bir şekilde bende her şey çok iyi gidiyor diyebilmeyi artık istiyorum.
canım cok gecmışl ols bence canı cok yandı o yuzden aglarken katıldı bı kereden hemen telas etme bıkac kez olursa onelmıdır ınş bı daha olmaz .....
Kızlar dün gece Berkay uykusundan ağlayarak uyandı. Biraz uyku sersemiydi galiba. Sakinleştikten sonra yerde oynamaya başladık. Daha yeni kedi pozisyonunda emeklemeye başladığı için aniden bir oyuncağına atıldı ve çenesi yere halının üzerine kapaklandı. Birden ağlamaya başladı ve şimdiye kadar ilk defa ağlarken katıldı nefes alamayınca birden ne yapacağımı şaşırdım. Yüzüne doğru üfledim ve balkona çıkardım sonra nefes aldı ama çok çok korktum. Sizin kuzucuklarda hiç böyle birşey yaşadınız mı? Şimdi araştırıyorum da kansızlıktan olabilirmiş katılma. Haftasonu tekrar kan sayımı yaptıracağım. İnşallah bir daha böyle birşey başımıza gelmez gerçekten çok zor anlardı.
işte kızımın son hali. 3. resimde öpğyor sannetmeyin minik dişler her fırsatta ısırmak için kullanılıyorkaydirigubbakcemile3
Kızlar dün gece Berkay uykusundan ağlayarak uyandı. Biraz uyku sersemiydi galiba. Sakinleştikten sonra yerde oynamaya başladık. Daha yeni kedi pozisyonunda emeklemeye başladığı için aniden bir oyuncağına atıldı ve çenesi yere halının üzerine kapaklandı. Birden ağlamaya başladı ve şimdiye kadar ilk defa ağlarken katıldı nefes alamayınca birden ne yapacağımı şaşırdım. Yüzüne doğru üfledim ve balkona çıkardım sonra nefes aldı ama çok çok korktum. Sizin kuzucuklarda hiç böyle birşey yaşadınız mı? Şimdi araştırıyorum da kansızlıktan olabilirmiş katılma. Haftasonu tekrar kan sayımı yaptıracağım. İnşallah bir daha böyle birşey başımıza gelmez gerçekten çok zor anlardı.
İnşallah canım dediğin gibi hepsini buruk bir tebessümle anabileceğimiz günler kısmet olsun bizlereEbrucum Prensesimiz ne kadar büyümüş öyle, maşallah kuzuma benim. Tez zamanda tüm sıkınıları aşacak, ben inanıyorum canım. Bak ne kadar güzel duruyor maşallah.. Bu kötü günler geride kaldığında da hiçbirii hatırlamıycaz merak etme sen.. Kendini cok yıpratma canım. Öpüyoruz..
kızlar nasılsınız mehtap çok geçmiş olsun canım yaptır bakalım bi kan sayımı inş sorun yoktur seher herşeye rağmen tatilinin iyi geçmesine sevindim nınım sende bol bol gez dinlen eğlen ebrizm oh valla ne güzel çeşme yakın sana demek senin cadı sevmiyo suyu bizde hafta sonu götürdük sudan çıktı diye çığlık bastı cadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?