Canımmm iyi tatiller. Bol bol dinlen ve eğlen kuzucuğunla birlikte. Su kuşları bunlar nınımcım. Havuz suyundansa deniz suyu çok daha iyidir. Deniz suyundaki tuzun çok büyük faydası var. Evet oraların suyu biraz soğuk olur ama Bodrum'da daha rahat edersiniz.
Hoşgeldin canım. Çok iyi gelmiştir şimdi bu değişim Berrak'a. Farklı yerler görmek onların beyinlerinde de farklı sinir hücrelerini canklandırıyor canım. Ben buna çok dikkat ettim Berkay'la biryere gidip geldiğimizde hep yeni birşeyler yapmaya başlıyor.
Ablacığına Allah sabırlar versin. Senin için buruk geçmiştir tatil ama Allah'ın takdiri yapacak birşey yok. Eşin için de herşeyin hayırlısı olsun canım. İnşallah daha iyi biryerde başlar işe.
Ne şanslısın ebrizm demek çeşme 45 dk. Bana bu kadar yakın olsa her haftasonu gitmeye çalışırdım herhalde:))
Canım inşallah Berilciğimiz için herşey daha iyi olacak. Senin gibi fedakar bir annesi varken mutlaka güzel gelişmeler gösterecektir. Dualarımız sizinle...
Mehtapcım cok sık grmiyorum bu aralar net e. Cok ama cok gecmiş olsun Berkaycıgıma. Ne kdar korktugunu tahmin edebiliyorum. İnşallah tekrarı olmaz. Kan sayımı sonucu da umarım cok güzel cıkar.
kızlar nasılsınız mehtap çok geçmiş olsun canım yaptır bakalım bi kan sayımı inş sorun yoktur seher herşeye rağmen tatilinin iyi geçmesine sevindim nınım sende bol bol gez dinlen eğlen ebrizm oh valla ne güzel çeşme yakın sana demek senin cadı sevmiyo suyu bizde hafta sonu götürdük sudan çıktı diye çığlık bastı cadı
Maşallah kuzucuklarına canım. Bizim de öyle olmuştu bir yere kadar çok güzel kilo aldı 6 kilodan sonra kilo alımı yavaşlamıştı Berkay'ın da. Sağlıklı olsunlarda biraz zayıf olsunlar.mehtapcım cok sukur buyuyoruz...........sedanın eeg sı oldu cok sukur ıyı cıktı dr begendı herseyımızı..........benım kızlar az yıyolar o yuzden kılomuz az altı kıloyu azcık gecıyooz...........saglık ols..........herkes ıyı sanırım tatılde yaptı cogu.......ınş ben seneye yapıcam benım cadılar uykuları cok az..........mızmızlar ınş buyudukce duzelırler ya
Teşekkür ederim canım. İnşallah sonuçlar iyi çıkar.Çok geçmiş olsun canım Minik Berkaycığımızın canı çok yanmış sanırım inşallah kan sayımıda normal değerlerde çıkar Ağlayarak uyanma Berilde de bir kaç kez oldu. Berkay birde hareketlendiği için talihsiz kazada üzerine gelmiş. İnşallah bir daha hiç canı yanmaz minik yakışıklımızın.
Canım havuz videonuz müthişti. Bizim Berilcik nerdeyse kendi kendine yüzecek. Nasıl gurur duydum anlatamam. Denize de zamanla alışacaktır. Allah hep güzel gelişmelerini göstersin sana.Hafta sonları müthiş kalabalık oluyor cumartesi ve hafta içi okulumuzun erken bittiği günlerde kaçıyoruz haftada bir kez en az banada çok iyi geliyor ama fıstığım tuzlu suyu sevemedi gitti.
İnşallah canım dediğin gibi hepsini buruk bir tebessümle anabileceğimiz günler kısmet olsun bizlere
Havuzda ve duşta çok iyiyiz bizde çıkınca ağlıyoruz ama ben illa denize girsin istiyorum kıyametler kopuyor denizde:inşallah alışır fıstığımda.
teşekkürler süreyyacım bizde seni ve iki prensimizide öpüyoruz. inşallah hakkında her şeyin hayırlısı olur.hepinize hayırlı ramazanlar kızlar nasılsınız bebişler nasıl????
mehtapcım senı kac defa aradım ya gormuyorsun sanırım cvp vermıyorsun gerı de donmuyorsun((((((
bu arada berkaya gecmıs olsun canım ya canı cok yandıgından aglşamıstır o oyle aklına kotu bısy gelmesın gecmısı cokda okuyamadım yorum yapamıyacam sımdı kusura bakmayın kızlar
bende ıse basladım bugun ıkıncı gunum bıttı yoruluyorum ama cok keyıflı gecıyor gercekten buna cok ıhtıyacım varmıs kendımı baska bıseye vermeye cok ıhtıyacım varmıs allah herseyın hayırlısını nasıp etsın herkeın hakkında
beraagı berkayı atayı ecrını ıdılı ela seda ve dılayı utkuyu derını ve tabıkı berılcıgı cok ama cok opuyorum koklaya koklaya opuyorum
bizde aşıyoruz yavaş yavaşalışır annesi alışır bizimkide çıktı diye kopardı kıyametleri
Çok sevindim eeg lerin iyi çıkmasına allah sıkıntı göstermesin gözboncuklarımızanasılsınız kızlar..........ramazan geldı hosgeldı hayırlısıyla gecer ınş bebekler nasıl...........sedanın eeg sı guzel cıktı cok sukur dr begendı hareketlerını cok ıyı dedı........bı yasında bera testlerını ıstedı bebeklerın .........buyuyoruz yavas yavas uykumuz sıkıntı azcık uyuyolar ya hemen kalkıyolar sızınkıler nasıl uyyooo
Teşekkür ederim canım. Şimdiye kadar tekrar etmedi İnşallah bir daha olmaz.
Teşekkür ederim canım. İnşallah sorun çıkmaz.
Maşallah kuzucuklarına canım. Bizim de öyle olmuştu bir yere kadar çok güzel kilo aldı 6 kilodan sonra kilo alımı yavaşlamıştı Berkay'ın da. Sağlıklı olsunlarda biraz zayıf olsunlar.
Teşekkür ederim canım. İnşallah sonuçlar iyi çıkar.
Canım havuz videonuz müthişti. Bizim Berilcik nerdeyse kendi kendine yüzecek. Nasıl gurur duydum anlatamam. Denize de zamanla alışacaktır. Allah hep güzel gelişmelerini göstersin sana.
Hayırlı ramazanlar canım. Sedanın eegsi iyi çıkmış maşallah diyelim. İnşallah hep böyle sağlıkla büyürler. Berkay çok geç uyuduğu için mesela 11-12 gibi mamasını yiyip sabaha kadar uyuyor canım. Sabah 6 da uyanıp sütünü içip tekrar uyuyor saat 9.30da tekrar uyanıp kahvaltı yapıyor. Ama akşam 9 gibi uyursa gece 3te uyanıp o zaman sütünü içiyor.nasılsınız kızlar..........ramazan geldı hosgeldı hayırlısıyla gecer ınş bebekler nasıl...........sedanın eeg sı guzel cıktı cok sukur dr begendı hareketlerını cok ıyı dedı........bı yasında bera testlerını ıstedı bebeklerın .........buyuyoruz yavas yavas uykumuz sıkıntı azcık uyuyolar ya hemen kalkıyolar sızınkıler nasıl uyyooo
İnşallah ondandır canım. Başka birşey olmasında. Berkay da sıcaklar başladığından beri geceleri huzursuz uyuyor. Yani yatakta bir o yana bir bu yana.inş mehtapcım çıkmaz sorun çıkmayacakta bence uyku arası canı çok acıdı diye oldu muhtemelen muallimcim uyku düzenimiz bizimde öyle aman aman yok yatakta ordan oraya dönüyo
Canım dün sabah 8.30da aramışsın ben o saatte işe gelmek için trafikte oluyorum ve araçtayken telefon kullanmıyorum. Daha sonra aradım sen açmadın hatta biraz önce yazını görünce tekrar aradım yine açmadın. İş telefonumdan aradım.hepinize hayırlı ramazanlar kızlar nasılsınız bebişler nasıl????
mehtapcım senı kac defa aradım ya gormuyorsun sanırım cvp vermıyorsun gerı de donmuyorsun((((((
bu arada berkaya gecmıs olsun canım ya canı cok yandıgından aglşamıstır o oyle aklına kotu bısy gelmesın gecmısı cokda okuyamadım yorum yapamıyacam sımdı kusura bakmayın kızlar
bende ıse basladım bugun ıkıncı gunum bıttı yoruluyorum ama cok keyıflı gecıyor gercekten buna cok ıhtıyacım varmıs kendımı baska bıseye vermeye cok ıhtıyacım varmıs allah herseyın hayırlısını nasıp etsın herkeın hakkında
beraagı berkayı atayı ecrını ıdılı ela seda ve dılayı utkuyu derını ve tabıkı berılcıgı cok ama cok opuyorum koklaya koklaya opuyorum
alışır ebrizm ee izmir kızı olcak su kuşu:)valla mehtap inan ecrin dur diyince bi hızlanıyo ben yetişemiyorum cadıya bu arada hepinize hayırlı ramazanlar kızlar gece sahura kalkamadım valla dilim kurudu acayip açlık neysede susuzluk çok zor bende açtım klimayı önüne serildim valla soraya sanada hayırlı olsun diyim inş hayırlı olur bu iş senin için ama ufuğa nasıl dayanacaksın muallim valla başka bebekleri bilmem ama daha ecrinde gece yatıp sabaha kadar uyumadan yatmıyo en az iki kere uyanıyo o yüzden büyürse düzelir diyemiyorum ben inş seninkiler düzelir ebrizmin video görütüleri nerde ya bende bakayım
mehtapcım aramaların gelmıyor ınankı((((
yanı ben normalde benı baska numaradanda arayan olunca acıyorum yada sonradan gerı donuyorum kım dıye ama yok sen aramamıssın(((((
bu arada hepınıze tesekkur ederım ufuk da cok ıyımıs annem gozu gıbı bakıyor sag olsun
Hayırlı ramazanlar canım.hayırlı ramazanlar hepinize..
şöyle bi göz attım,yaramaz bi durum yok sanırım kimsede. soraya işe başlamış,üçüzlerin eeg si iyi çıkmış, minik prenses sukuşu olmuş...
maaşallah diyeyim hepinize
evet herkese guzel bı ramazan.........yagmurlu oğlun nasıl herkes ıyı dedıgın gıbı cok sukur ya sıkıntı olmasın ınş...........ben zorlanıyorum bu yıl oructa üç bebek ve uykusuzluk zor gelıyoo opt sızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?