Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Hafta sonları müthiş kalabalık oluyor cumartesi ve hafta içi okulumuzun erken bittiği günlerde kaçıyoruz haftada bir kez en az banada çok iyi geliyor ama fıstığım tuzlu suyu sevemedi gitti.

Mehtapcım cok sık grmiyorum bu aralar net e. Cok ama cok gecmiş olsun Berkaycıgıma. Ne kdar korktugunu tahmin edebiliyorum. İnşallah tekrarı olmaz. Kan sayımı sonucu da umarım cok güzel cıkar.

Teşekkür ederim canım. Şimdiye kadar tekrar etmedi İnşallah bir daha olmaz.

Teşekkür ederim canım. İnşallah sorun çıkmaz.

Maşallah kuzucuklarına canım. Bizim de öyle olmuştu bir yere kadar çok güzel kilo aldı 6 kilodan sonra kilo alımı yavaşlamıştı Berkay'ın da. Sağlıklı olsunlarda biraz zayıf olsunlar.

Teşekkür ederim canım. İnşallah sonuçlar iyi çıkar.

Hafta sonları müthiş kalabalık oluyor cumartesi ve hafta içi okulumuzun erken bittiği günlerde kaçıyoruz haftada bir kez en az banada çok iyi geliyor ama fıstığım tuzlu suyu sevemedi gitti.
Canım havuz videonuz müthişti. Bizim Berilcik nerdeyse kendi kendine yüzecek. Nasıl gurur duydum anlatamam. Denize de zamanla alışacaktır. Allah hep güzel gelişmelerini göstersin sana.

nasılsınız kızlar..........ramazan geldı hosgeldı hayırlısıyla gecer ınş bebekler nasıl...........sedanın eeg sı guzel cıktı cok sukur dr begendı hareketlerını cok ıyı dedı........bı yasında bera testlerını ıstedı bebeklerın .........buyuyoruz yavas yavas uykumuz sıkıntı azcık uyuyolar ya hemen kalkıyolar sızınkıler nasıl uyyooo

alışır annesi alışır bizimkide çıktı diye kopardı kıyametleri

inş mehtapcım çıkmaz sorun çıkmayacakta bence uyku arası canı çok acıdı diye oldu muhtemelen muallimcim uyku düzenimiz bizimde öyle aman aman yok yatakta ordan oraya dönüyo

hepinize hayırlı ramazanlar kızlar nasılsınız bebişler nasıl????
mehtapcım senı kac defa aradım ya gormuyorsun sanırım cvp vermıyorsun gerı de donmuyorsun((((((
bu arada berkaya gecmıs olsun canım ya canı cok yandıgından aglşamıstır o oyle aklına kotu bısy gelmesın gecmısı cokda okuyamadım yorum yapamıyacam sımdı kusura bakmayın kızlar

bende ıse basladım bugun ıkıncı gunum bıttı yoruluyorum ama cok keyıflı gecıyor gercekten buna cok ıhtıyacım varmıs kendımı baska bıseye vermeye cok ıhtıyacım varmıs allah herseyın hayırlısını nasıp etsın herkeın hakkında

beraagı berkayı atayı ecrını ıdılı ela seda ve dılayı utkuyu derını ve tabıkı berılcıgı cok ama cok opuyorum koklaya koklaya opuyorum

mecbue evet canım ınş duzene gırse su uyku ıyı olucak ya....
soraya canım cok sagol bızde dört bayan senı öpt

teşekkürler süreyyacım bizde seni ve iki prensimizide öpüyoruz. inşallah hakkında her şeyin hayırlısı olur.
alışır annesi alışır bizimkide çıktı diye kopardı kıyametleri
bizde aşıyoruz yavaş yavaş

Çok sevindim eeg lerin iyi çıkmasına allah sıkıntı göstermesin gözboncuklarımıza

sorma şımarık kızım kurmalı bebek gibi ayaklarını çırpıyor kaç gündür izleyip izleyip gülüyoruz bizde babasıyla

prensesın annesı sagol canım benım
kızınada masallah canım rabbım hep guzel gunler nasıp ets bızlere

alışır ebrizm ee izmir kızı olcak su kuşu:)valla mehtap inan ecrin dur diyince bi hızlanıyo ben yetişemiyorum cadıya bu arada hepinize hayırlı ramazanlar kızlar gece sahura kalkamadım valla dilim kurudu acayip açlık neysede susuzluk çok zor bende açtım klimayı önüne serildim valla soraya sanada hayırlı olsun diyim inş hayırlı olur bu iş senin için ama ufuğa nasıl dayanacaksın muallim valla başka bebekleri bilmem ama daha ecrinde gece yatıp sabaha kadar uyumadan yatmıyo en az iki kere uyanıyo o yüzden büyürse düzelir diyemiyorum ben inş seninkiler düzelir ebrizmin video görütüleri nerde ya bende bakayım

Hayırlı ramazanlar canım. Sedanın eegsi iyi çıkmış maşallah diyelim. İnşallah hep böyle sağlıkla büyürler. Berkay çok geç uyuduğu için mesela 11-12 gibi mamasını yiyip sabaha kadar uyuyor canım. Sabah 6 da uyanıp sütünü içip tekrar uyuyor saat 9.30da tekrar uyanıp kahvaltı yapıyor. Ama akşam 9 gibi uyursa gece 3te uyanıp o zaman sütünü içiyor.

inş mehtapcım çıkmaz sorun çıkmayacakta bence uyku arası canı çok acıdı diye oldu muhtemelen muallimcim uyku düzenimiz bizimde öyle aman aman yok yatakta ordan oraya dönüyo
İnşallah ondandır canım. Başka birşey olmasında. Berkay da sıcaklar başladığından beri geceleri huzursuz uyuyor. Yani yatakta bir o yana bir bu yana.

Canım dün sabah 8.30da aramışsın ben o saatte işe gelmek için trafikte oluyorum ve araçtayken telefon kullanmıyorum. Daha sonra aradım sen açmadın hatta biraz önce yazını görünce tekrar aradım yine açmadın. İş telefonumdan aradım.
Yeni işin hayırlı olsun. Ufuk'tan ne haber?

Hayırlı ramazanlar canım. Dikkat et çarpmasın klima.
İnşallah bizimki de hızlanır bakalım:)) Biz şimdi dizüstünde durma çalışıyoruz canım bacak kaslarını kuvvetlendirmek için.

hayırlı ramazanlar hepinize..
şöyle bi göz attım,yaramaz bi durum yok sanırım kimsede. soraya işe başlamış,üçüzlerin eeg si iyi çıkmış, minik prenses sukuşu olmuş...
maaşallah diyeyim hepinize

evet herkese guzel bı ramazan.........yagmurlu oğlun nasıl herkes ıyı dedıgın gıbı cok sukur ya sıkıntı olmasın ınş...........ben zorlanıyorum bu yıl oructa üç bebek ve uykusuzluk zor gelıyoo opt sızı

mehtapcım aramaların gelmıyor ınankı((((
yanı ben normalde benı baska numaradanda arayan olunca acıyorum yada sonradan gerı donuyorum kım dıye ama yok sen aramamıssın(((((

bu arada hepınıze tesekkur ederım ufuk da cok ıyımıs annem gozu gıbı bakıyor sag olsun

Israrla aramadın diyorsan seni inandırmak için yapabileceğim birşey yok canım.
Belki de telefonda bir sorun vardır. Çünkü mesajını görünce tekrar aradım onu da görememişsin.
Bilirsin her zaman aradığında o an açamamışsam mutlaka daha sonra ararım. Ama ya senin telde ya benim telde bir sorun var herhalde.
Ama yanlış anlama benim aklıma "soraya benim aramamı gördüğü halde bana aramadın diyor" diye bir düşünce gelmedi. Mutlaka telefonlarda bir sorun vardır.

Hayırlı ramazanlar canım.

Zordur tabii 3 çocukla. Allah kolaylık versin canım.

Kızlar bugün öğleden sonra Berkay'ı nöroloji muayenesine götüreceğim. İnşallah doktoru iyi bulur kuzucuğumu. Döndükten sonra sonucu size de yazarım. Hepinize sevgiler... Kuzucukları kokluyorum..

selam kızlar geçmişi şöyle göz attım herkes iyi sanırım muallim kolaylık versin rabbim sana üç taneyle zordur tabi mehtapcım inş sorunsuz geçer muayeneniz şöyle bi sov yapsın berkay salda emeklesin :)diyer arkadaşlar nasılsınız herkes iyi inş tospikler nasıl

kızlar hepinize hayırlı ramazanlar... sürekli takip ediyorum forumu ama bir türlü yazamıyorum benim cadıcık gündüzleri kesinlikle uyumuyor, akşamları da babası...
mehtapcım güzel haberleri ver artık, böyle tatlı bir afacandan güzel haberler geleceğine eminim ben. el muallim valla ben elvinle uğraşırken telef oluyorum, arkadaşım allah yardımcın olsun 3 tane... uykuyu sormuşsun bende söyleyim elvin 10 gibi balkona serilip açık havada uyuyor, 1 gibi yatağına götürürken sütünü içiriyorum sabah 8e kadar filan uyuyor. sonrada gün içinde bölük pörçük en fazla 1 saat uyuyor.
bu arada ecrini de okudukça saltanatımızın son günleriymiş gibi gelio hep nedense:)) cidden oruçlu daha da bir zorluyordur mecbue seni.
kızlar bu arada benimde küçük bi haberim var eş durumundan izmire atandım. il emrine geldiğim için okulum henüz belli değil, dua ediyruz merkezde bir yerlere verirler diye.:)

kornelyacım rabbim gönlüne göre versin inş valla sıcak çocukları mahfetti napsınlar ne uyku ne ye mek düzeni kaldı dur daha bunlar iyi günlerin ecrin felaket oldu ilkarabamı var onunla gezmek istiyo kapılardan çıkarken tekerlekleri döndüremiyo sonra bana bakıp çığlık atıyo anneeeeeee ama olsun muzurlukları bile güzel bunların valla o şımarırken ben seviniyorum ne beileyim bide mutfak dolaplarını açmasa temizlik malzemeleri kuru bakliyatlar nerde ne var buluyo saolsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…