facebookta videolarımız canım ekleyebilirsin beni erken doğan bebekler grubundan ulaşabilirsin bana Mehtap çığımın bize kattılı güzel bir grup.beril de biraz biraz değişiklikler başladı dediğimi anlıyor gibi davranıyor.alışır ebrizm ee izmir kızı olcak su kuşu:)valla mehtap inan ecrin dur diyince bi hızlanıyo ben yetişemiyorum cadıya bu arada hepinize hayırlı ramazanlar kızlar gece sahura kalkamadım valla dilim kurudu acayip açlık neysede susuzluk çok zor bende açtım klimayı önüne serildim valla soraya sanada hayırlı olsun diyim inş hayırlı olur bu iş senin için ama ufuğa nasıl dayanacaksın muallim valla başka bebekleri bilmem ama daha ecrinde gece yatıp sabaha kadar uyumadan yatmıyo en az iki kere uyanıyo o yüzden büyürse düzelir diyemiyorum ben inş seninkiler düzelir ebrizmin video görütüleri nerde ya bende bakayım
hayırlı ramazanlar canım allah hepimize güç kuvvet bu mübarek günlerdede miniklerimize şifa versin inşallahhayırlı ramazanlar hepinize..
şöyle bi göz attım,yaramaz bi durum yok sanırım kimsede. soraya işe başlamış,üçüzlerin eeg si iyi çıkmış, minik prenses sukuşu olmuş...
maaşallah diyeyim hepinize
çok normal üç fıstık bir arada olunca anne iyice yoruldu yakın olsakta sana destek olabilsekevet herkese guzel bı ramazan.........yagmurlu oğlun nasıl herkes ıyı dedıgın gıbı cok sukur ya sıkıntı olmasın ınş...........ben zorlanıyorum bu yıl oructa üç bebek ve uykusuzluk zor gelıyoo opt sızı
Mehtapçım inşallah süper haberler verirsin Yakışıklım için her şey normal ve hiç sıkıntı çekmiyeceği müjdesini okuruz.Kızlar bugün öğleden sonra Berkay'ı nöroloji muayenesine götüreceğim. İnşallah doktoru iyi bulur kuzucuğumu. Döndükten sonra sonucu size de yazarım. Hepinize sevgiler... Kuzucukları kokluyorum..
İnşallah kolaylıkla geçiririz ramazanı bende açıkçası susuzluk ve çay yüzünde sıkıntı çekiyorum akşama doğru iyice baş ağrısı yapıyor ama şurda kaç gün kaldı günler nasıl geçiyor 5 gün geçti bile.selam kızlar geçmişi şöyle göz attım herkes iyi sanırım muallim kolaylık versin rabbim sana üç taneyle zordur tabi mehtapcım inş sorunsuz geçer muayeneniz şöyle bi sov yapsın berkay salda emeklesin :)diyer arkadaşlar nasılsınız herkes iyi inş tospikler nasıl
kızlar hepinize hayırlı ramazanlar... sürekli takip ediyorum forumu ama bir türlü yazamıyorum benim cadıcık gündüzleri kesinlikle uyumuyor, akşamları da babası...
mehtapcım güzel haberleri ver artık, böyle tatlı bir afacandan güzel haberler geleceğine eminim ben. el muallim valla ben elvinle uğraşırken telef oluyorum, arkadaşım allah yardımcın olsun 3 tane... uykuyu sormuşsun bende söyleyim elvin 10 gibi balkona serilip açık havada uyuyor, 1 gibi yatağına götürürken sütünü içiriyorum sabah 8e kadar filan uyuyor. sonrada gün içinde bölük pörçük en fazla 1 saat uyuyor.
bu arada ecrini de okudukça saltanatımızın son günleriymiş gibi gelio hep nedense:)) cidden oruçlu daha da bir zorluyordur mecbue seni.
kızlar bu arada benimde küçük bi haberim var eş durumundan izmire atandım. il emrine geldiğim için okulum henüz belli değil, dua ediyruz merkezde bir yerlere verirler diye.:)
kornelyacım rabbim gönlüne göre versin inş valla sıcak çocukları mahfetti napsınlar ne uyku ne ye mek düzeni kaldı dur daha bunlar iyi günlerin ecrin felaket oldu ilkarabamı var onunla gezmek istiyo kapılardan çıkarken tekerlekleri döndüremiyo sonra bana bakıp çığlık atıyo anneeeeeee ama olsun muzurlukları bile güzel bunların valla o şımarırken ben seviniyorum ne beileyim bide mutfak dolaplarını açmasa temizlik malzemeleri kuru bakliyatlar nerde ne var buluyo saolsun:)
Teşekkürler kızlar, cumartesi gittik nörolog Berkay'ı görünce tamam artık düzelmiş kasları dedi.
Bu kas gevşekliği geçici bir durum. Bazı erken doğan bebeklerde olur 18 ay civarında da kaybolur dedi.
En son 3 ay önce gitmiştik o zaman sürünemiyordu bile Berkay şimdi emeklediğini görünce 3 ay sonra yürüyerek gelmesini bekliyorum dedi.
Yani nasıl olabilir mi böyle birşey dediğimde tabi o zamana kadar en azından tutunarak yürüyebilir dedi.
Bana hala hayal gibi geliyor ama inşallah atlattı artık kuzucuğum bu sıkıntılı zamanları.
Ağlarken bir defa katıldığını söyledim olabilir 2 yaşına kadar bu tür şeyler normal bir daha olursa haberim olsun ve demir testi yaptırın dedi. Test kağıdını aldım ama kan vermek için laboratuara gidemedik.
Tomy araba almamızı önerdi. İlk fırsatta bir araba alacağız artık:))
Bunun dışında haftasonu kuzcukla birlikteydik. Aynen mecbue dediğin gibi bütün çekmecelerin içini merak ediyor çekiyor içindekileri boşaltıp inceliyor:)) Yalnız emeklerken çok fazla kaza yapıyor. Her an takipteyiz yüzünü gözünü biryerlere vurmasın diye ama yine çenesinin üstüne düştü pazar günü ve çok ağladı.
Ebrizm, kornelya, mecbue güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
mecbue sen anlattıkça karnım ağrımaya devam ediyor:)) afacana bak sen eminim dediğin gibi muzurlukları sevimlidir, şirineyi şöyle bir düşünüyorum da:) ama elvini düşünemiyorum, biz hala yerde sürünme çalışmalarındayız. bi yere takılıp ilerleyemeyince de beeeee bee die tüm komşuları inletio. kapıdan çıkıp komşuların beni görünce yine kızın sesini duyduk çığlıkları ve beee leriyle inletti ortalığı die. allah sağlık versin büyüsünler de napalım biz nasıl çektirdiysek onlarda yapacaklar ah anam ahh:))
Çok teşekkür ederiz teyzesi. Bu sıralar iyice arttı kazalar ama bakalım ne yapacağız.Maşallah Berkay a sürekli burdan ve videolarından takip ediyorum güzel gelişmelere çok sevindim...Hayal gelmesin artık 3 ay önce sürünüyordu şimdi çekmece altüst ediyor baksanıza maşallah, ee tabi küçük kazalar kaçınılmaz Allah korusun yine bişeycikler olmasın özel bebekler çünkü onlar :)
Mecbue senin kızdığını anlıyor mu? Ben Berkay'a kızmayı denedim ama pek başaramadım herhalde ben kızıyormuş gibi yapınca o inadına istediğini yapıyor.:)sevimlide bazen sinirlendiriyo beşiyin çekmecelerini boşalttım dolabu var beşiyin ucunda onu açıyo tırmanıyo içine oturmaya çalışıyo bu kızlar daha cadı bağırmalar falan biizmkide sinirlenince nasıl çığlık atıyo bide ben bazen sesimi yükseltiyorum kızdığımı anlasın diye bana o daha çok bağırıyo sayıyo bişeyler
Çok teşekkürler inşallah canım yürüdüklerini de paylaşırız buradan. Evet tomy ilk arabam dengesi en iyi olan yürüme arkadaşı oymuş.mehtapcım maşallah berkaya bak annesi cidden bizim bebeklerimiz çok güçlüler herşeyi yapacaklar tomy dediyin ilkarabammı bizde onu kullanıyoruz
Teşekkürler canım. Sen nasılsın hep düşündüğümde seni Allah kolaylık versin demek istiyorum bu sıcaklarda işin çok zor gerçekten.ebrızım cok opt canım ......kızlar herkes nasıl ........mehtap ınşş hersey yolunda.........
Zamanı gelince oturur canım merak etme 7. ayın sonuna kadar oturmazsa o zaman doktora bir gösterirsin.benım mkızlar desteksız oturmuyo duzeltılmıs yedıncı ayın ıçındeyız ınş bu ay sonu otururuz
Merhaba arkadaşlar nasılsınız ??
Biz çok iyiyiz ama şu sıcaklar ve nem olmasa çok daha güzl olacak..
yüde 96 larda nem mahfediyor bebklerimizi...
Ben bornovalı değilim şirinyerde doğdum büyüdüm eş durumundan göztepeliyim. poligonda oturuyorum ş yerim bayraklıda ama hala ücretsiz izindeyim bu demek değil ki bornova bize çok uzak berille her gün fizyoterapiye forum ( ikea) nın karşısına gidiyoruz oralardayız tüm günebrizm ben ne zaman memleketteyim zaten, hoş görev yerimde akhisardı iş başında bile ayağım okuldaydı. şimdi insallah işide buraya taşırsak rahatlıyacağım. bu arada yanlış hatırlamıyrsam bornovadasın sende, daha doğrusu benim gözümde bornova olup, adı bayraklı olan. bende bornovalıyım. umarım karşılaşma şansımız olur:))
muhteşem bir haber inşallah berkaycığımın delikanlı olduğunuda her şeyin unutulduğu güzel günleri görürüz.Teşekkürler kızlar, cumartesi gittik nörolog Berkay'ı görünce tamam artık düzelmiş kasları dedi.
Bu kas gevşekliği geçici bir durum. Bazı erken doğan bebeklerde olur 18 ay civarında da kaybolur dedi.
En son 3 ay önce gitmiştik o zaman sürünemiyordu bile Berkay şimdi emeklediğini görünce 3 ay sonra yürüyerek gelmesini bekliyorum dedi.
Yani nasıl olabilir mi böyle birşey dediğimde tabi o zamana kadar en azından tutunarak yürüyebilir dedi.
Bana hala hayal gibi geliyor ama inşallah atlattı artık kuzucuğum bu sıkıntılı zamanları.
Ağlarken bir defa katıldığını söyledim olabilir 2 yaşına kadar bu tür şeyler normal bir daha olursa haberim olsun ve demir testi yaptırın dedi. Test kağıdını aldım ama kan vermek için laboratuara gidemedik.
Tomy araba almamızı önerdi. İlk fırsatta bir araba alacağız artık:))
Bunun dışında haftasonu kuzcukla birlikteydik. Aynen mecbue dediğin gibi bütün çekmecelerin içini merak ediyor çekiyor içindekileri boşaltıp inceliyor:)) Yalnız emeklerken çok fazla kaza yapıyor. Her an takipteyiz yüzünü gözünü biryerlere vurmasın diye ama yine çenesinin üstüne düştü pazar günü ve çok ağladı.
Ebrizm, kornelya, mecbue güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
eşini yakalarsan kızımın yüzüşünü görürsün canım . geri ödemeleri ben genelde kış döneminde yapmaya çalışıyorum.Aynen bende kolumu kaldıracak halim kalmıyor.ebrizm benim yokta face eşimde var oda var galiba o grupta yaa susuzluk çok yoruyo ben sabahları yapıyorum yemekleri akşamüstü olunca seriliyorum ecrinle yeteri kadar ilgilenemiyorum diye üzülüyorum ama dışarıya çıkarmaya mecalim yok cidden evet 7 gün oldu sağlık olsunda bitecek tabi ama benim geçen senedende 18 günüm var tutmam lazımonuda
ebrızım cok opt canım ......kızlar herkes nasıl ........mehtap ınşş hersey yolunda.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?