Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
valla mehtapcım 500 cc bulduğunu sanmıyorum mama vermiyorumya artık sütede bakmıyorum açıkçası:)ama 500 bulmuyo çünkü verdiyim süt paketlerinden biliyorum:)nınım ecrin hayırdan anlamıyo hatta yapma dediimi ısrarla yapıyo önceden çekmecelere cıs diyodum bana bakıyo cıss diyo genede yapıyo yapacağını valla çok arsız benim kızım:)nınım bende sana günlük sütü soracaktım hangi markanın veriyosun ben şimdi pınarın devam sütünü veriyorum ama günlük süt bana daha iyi olacakmış gibi geliyo sonuçta günlük

günlük süt sek kullandım bir kaç kez ama gaz yaptığı için artık günlük kullanmıyorum..
ama doktorumuz organik sütt kullanabilirsin ddi...
ama ben dediğim gibi nestle sadee 1 yaş ve milupa, hipp kullanıyorum canım...
Ata da sesimin tonuna göre anlıyor hayırı..
eğer yumuşak hayır dediysem devam ediyor yapmaya... :))))))))

beril de 7-8 aydır devam sütlerini sevmedi günlük süt e de ulaşmak her zaman mümkün değil bizde pınar ın organik sütünü içiyoruz çok seviyor beril süt ü hiç sorunsuz beslenme saatimiz süt zamanı

Berkay'a da pınarın bebek sütü çok gaz yaptı. Aptamil Junior'ı da doktorumuz hiç önermedi keçi sütü kullanıyoruz. Sindirimi daha hafif ve çok faydalı. Kötü yanları uht oluşu keşke günlük keçi sütü bulabilseydik bir de en az 1 litrelik oluşu. Haftada 3 tane alıp açıp 2 gün kullanıp kalanını yoğurt yapıyoruz.

Günaydın arkadaşlar nasılsınız??
Nihayet misafirlerimiz gitti...
sakın kınamayın nihayet dememi
3 hafta ve bazende ayakkabılarla dolaştılar evimde...
çok sinirliyim çok...
benim bebeğim var ve onlar ayakkabılarla dolaştılar evde..
sinirimden ağladım...
Atada emekliyor biliyorsunuz düşünün yani...

Günaydın canım. Tahmin edebiliyorum sıkıntını. Geçmiş olsun.
Misafiriniz kimlerdi? Akraba mı?

valla nınım böyle misafirlerin arkasından nihayet demen gayet doğal. daha düşünceli olmaları lazımdı, heralde uyarıda bulunma şansın da yoktu olsa muhakkak... misafirlerde yakınmış yani halalarının kendiliğinden düşünmeleri lazımdı...
bu arada resimde süpersiniz:))

selam kızlar nınım ve mehtap yenı resımlerınız supermıs
eskı esım aradı benı umutu bana verecekmıs cok sevınclıyım cooook
bende artık umutla resımlerımı yuklrım facebook dada var aslında umutun resımlerı:))))))
neyse nasılsınız kızlar ıyımısınız nınım mısafırlerın gercekten ayıp etmıs ata hasta olmasa barı((
ee ne zaman bulusuyoruz???
bu arada meltemcım telınde sorun var benım sesım sana ulasmıyor ama senınkı gelıyor:)))))))

merhaba canım...
eşimin kız kardeşleri ve çocukları...
Nasılsın ?
Berkay nasıl ??
Evet hatırladım daha önce bahsetmiştin geleceklerinden. Neyse tekrar geçmiş olsun. Unutmaya çalış canım aklına geldiğinde başka şeylerle meşgul ol.
Berkay iyi cumartesi demir için kan aldırmaya annemlerin orda bir laboratuara götürdük ama çok ağlayınca dayanamadık ve bıraktık.

Teşekkürler canım. Artık anne çocuk figürlerine geçtik.
Artık hasret bitecek demek ki çok sevindim. Bekleriz fotoları. Facebookta sen var mısın soraya eklesene beni görelim kuzucukların fotolarını. Ben çok yoğun oluyorum canım. Cumartesi de öğlene kadar çalışıyorum sonra karşıya anneme gidiyoruz haftasonu için. Ama yine de bir pazar günü ayarlarsanız buluşuruz.

Selam dünyanın en tatlı vede cefakar anneleri ve onların minik prens ve prensesleri....

Nasılsınız? Şöyle son 1-2 sayfaya baktım da herkeste hersey yolunda gibi.. Aman maşallah diyeyimde nazar dğmesin..:) Bu arada nınım senin şu görümcelerinin yaptığını okuyunca bende sinir harbi yaşadım burda. Sen söyleyemesende keşke eşine söyletseydin, ne kadar duyarsız bir davranısta bulunmuslar öyle.. Neyse çok konulşupta senin sinirlerini de germeyim yine..

Mehtapcım fırsat buldukça burda okuyor bazende face den bakıyorum prensime.. Dünyalar tatlısı kuzum çok güzel yol alıyor.. En kısa zamanda kendi başına yürüyecek ve yürüyüşlere cıkacak annesi, çok kızın canını yakacaklar Ata ile birlikte.. :))

Soraya cım yeni hayatın inşallah cok güzel olur... En kötü günler geçmişinde kalsın canım.. Ufuk nasıl hayatım, hersey yolundamı?

"Beriiiilll papucu yarım çık dışarya oynayalımmm" desem ve İdil sesleniyor diye de eklesem:))) bugün çocukluğum tuttu Ebrucum, Berilcik nasıl, şirinemden yeni gelişmeler varmı?

Mualliiimmm üçüzlerle nasıl gecfiyor günlerin:))) ne yapacaksın sen, ücretsiz izin alabilecekmisin, okullarında acılmasına az kaldı, öğretmendin degilmi?

Kornelya, sher, Mecbure sizlerin şekerler nasıl... ayy çenem düştü herhalde, tek teeekkk hepsini merak ediyorum ama napayım..

Kızlar ben az önce ne yaptım biliyormusunuz? Fırsat bu fıorsat açtım KK yı ve Ebrizmin biz hastaneye çıktıpımız zaman bizim için açmış olduğu başlığı (İdil bebek annesine kavuşmuş) açıp her sayfasını teek teek okudum ve eski günlere döndüm.. O günler film şeridi gibi geçti gözlerimin önünden.. Allah yaşatmasın ve en kötü günlerimiz hastanede gecirdiklerimiz olsun... Yaşadıklarımız sonucunda edindiğimiz güzel dostlukları ömür boyu unutamam.. Hastaneye apar topar yattığımızda merak edip bizi arayan sizler... HErzaman kalbimde yeriniz bir başka... Sizleri görmedim belki ama (bazılarınızı resimlerde gördüm) öyle değerlisiniz ki benim için.... HEPİNİZE TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜRLER, İYİKİ VARSINIZ VE İYİKİ SİZLERİ TANIMIŞIM...

Bu arada belki nick inden hatırlarsınız.. Benim sayfamda ozlem80 arkadasımız vardı ve hamile kalmaya calısıyordu.. Müjdeeeeeeeeeee özlemcim şu an hamilee... sizlerle bunuda paylaşmak istedim....

ıl nar sende ıyısın cok sukur...............uç cadıla cok zor calışmak zaten sozlesmelı bı yerde calısıyodum ayrıldım bakalım zaman ne gosterır duruumum ıyı calışmam belkı ama özlerım meslegımı........benımkıler surunmeye basladılar gıdenmeyınce basıyolar yaygarayı............ıftar vaktı hele hepsı aglasıyoo............opt sızı ıyı bakın bebeışlere

İlnarcım gerçekten de öyle burada birçok üzüntümüzü, sevincimizi paylaştık. Bazen en yakınlarımıza bile anlatamadığımız sıkıntılarda birbirimize yol gösterdik. Benim için de buradaki dostluklarımın değeri paha biçilemez.
Teyzesi artık bizde heyecanla yürümesini bekliyoruz. İnşallah İdilciğimizin de hep güzel gelişmelerini paylaşırız. Özlem80 için de çok sevindim. Gerçekten çok istiyordu. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

El-muallim gidemeyince hepsi basıyor yaygarayı demişsin ya o halleri canlandı gözümün önünde koro halinde ağlaşmaları:)) Allah kolaylık versin canım.

güzel anneler selam nasılsınız şöyle bir göz attım çok ileri gidemeden her şey yolunda galiba bütün kuzular da iyi şükür biz döndük fakat evde değiliz izmitteyiz:))))))bu yaz iyi gezdik valla berrak çok iyi şeyler kaptı burdada çocuklar var onlarla el ve göz temasları ile oynuyor bişeyler öğreniyor...dün çorba içerirken püskürttü ve gülmeye başladı her verdiğim kaşığı püskürtüyo unutsun diye kestim iki-üç saat sonra ve gece beslediğimde unutmamış hep püskürtüyo kaşıkla bişey vermeiyorum kahkalarlada gülüyo yaramz kızıyorum yüzüme bkaıp daha çok gülüyo:))))))))))bizden haberler bu kadar şimdilik...
sizleri ve kuzuları 15 günde çok özledim hayırlı ramazanlar..

işte bende ince düşünmemelerine çok üzüldüm çokkkk....mafoldumben
neyse bir daha ki yaza kadar yaşanmayacak en azından ...
canım Mehtap ve seni kıskandım :)) bende koyayım dedim....
teşekkür ederiz canım....

Soraya canım senin adına çok sevindim...
evet telde bir sorun var...
çevir sesi bile vermiyor ..
önemli bir şey olursa msaj at canım...

İlnar canım eşime söyledim ( oda ben ayakkabıyla görmedim dedi)
artık diyecek birşey bulamadım ..
neyse geçecek bu kırgınlığım inşallah...
Minik kuzun nasıl ???
son halinin resmini istiyoruz canım.....

Seher sen leyleği havada gördün galiba....
kuzunu öpüyorum canım...
bizim yerimizde dolşın canım...

Bu arada Mecbuşşşşş nerelerde ??????????????

Biz de seni çok özledik. Eve gelince daha ayrıntılı yazarsın. Berrak için çok iyi oldu bu gezmeler canım.
Demek püskürtmeyi de öğrendi bundan sonra yemek yedirmen daha da zorlaşacak:))

canım teşekkür ederim...
o zaman sizin ordaki hemşireye götürün canım..
insan yavrusunun ağlamasına dayanamıyor...

bugün farkettim Ata'mın alttan 7. dişi gliyor..
beyazlamış ve birazda huysuzuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…