Günaydın arkadaşlar nasılsınız??
Nihayet misafirlerimiz gitti...
sakın kınamayın nihayet dememi
3 hafta ve bazende ayakkabılarla dolaştılar evimde...
çok sinirliyim çok...
benim bebeğim var ve onlar ayakkabılarla dolaştılar evde..
sinirimden ağladım...
Atada emekliyor biliyorsunuz düşünün yani...
Günaydın arkadaşlar nasılsınız??
Nihayet misafirlerimiz gitti...
sakın kınamayın nihayet dememi
3 hafta ve bazende ayakkabılarla dolaştılar evimde...
çok sinirliyim çok...
benim bebeğim var ve onlar ayakkabılarla dolaştılar evde..
sinirimden ağladım...
Atada emekliyor biliyorsunuz düşünün yani...
Evet hatırladım daha önce bahsetmiştin geleceklerinden. Neyse tekrar geçmiş olsun. Unutmaya çalış canım aklına geldiğinde başka şeylerle meşgul ol.merhaba canım...
eşimin kız kardeşleri ve çocukları...
Nasılsın ?
Berkay nasıl ??
selam kızlar nınım ve mehtap yenı resımlerınız supermıs
eskı esım aradı benı umutu bana verecekmıs cok sevınclıyım cooook
bende artık umutla resımlerımı yuklrım facebook dada var aslında umutun resımlerı:))))))
neyse nasılsınız kızlar ıyımısınız nınım mısafırlerın gercekten ayıp etmıs ata hasta olmasa barı((
ee ne zaman bulusuyoruz???
bu arada meltemcım telınde sorun var benım sesım sana ulasmıyor ama senınkı gelıyor:)))))))
valla nınım böyle misafirlerin arkasından nihayet demen gayet doğal. daha düşünceli olmaları lazımdı, heralde uyarıda bulunma şansın da yoktu olsa muhakkak... misafirlerde yakınmış yani halalarının kendiliğinden düşünmeleri lazımdı...
bu arada resimde süpersiniz:))
Evet hatırladım daha önce bahsetmiştin geleceklerinden. Neyse tekrar geçmiş olsun. Unutmaya çalış canım aklına geldiğinde başka şeylerle meşgul ol.
Berkay iyi cumartesi demir için kan aldırmaya annemlerin orda bir laboratuara götürdük ama çok ağlayınca dayanamadık ve bıraktık.
evet canım bahsetmiştim...unutmak istiyorum ve öylede yapıyorum gel görki o kadar kırılmışımki aklımdan çıkmıyor ..
inanmıyacaksın araba aldık bana inan ona bile sevinemedim...
çok üzüldüm ve kırıldım...
sürekli bir ağlama halim var....
Canım biz demiri bıraktık ve minadex geçtik...
evet çok ağladı Ata da ama yaptımak zorundaydık...
bir an önce yaptırın şu iğrenç demirden kurtulun canım...
bir hastanede yaptırsana orda bebeklerden kan alan laborantlar var
onlar daha iyi yıpratmadan alırlar.....
Teşekkürler canım. Artık anne çocuk figürlerine geçtik.
Artık hasret bitecek demek ki çok sevindim. Bekleriz fotoları. Facebookta sen var mısın soraya eklesene beni görelim kuzucukların fotolarını. Ben çok yoğun oluyorum canım. Cumartesi de öğlene kadar çalışıyorum sonra karşıya anneme gidiyoruz haftasonu için. Ama yine de bir pazar günü ayarlarsanız buluşuruz.[/QUOTE
..................
güzel anneler selam nasılsınız şöyle bir göz attım çok ileri gidemeden her şey yolunda galiba bütün kuzular da iyi şükür biz döndük fakat evde değiliz izmitteyiz:))))))bu yaz iyi gezdik valla berrak çok iyi şeyler kaptı burdada çocuklar var onlarla el ve göz temasları ile oynuyor bişeyler öğreniyor...dün çorba içerirken püskürttü ve gülmeye başladı her verdiğim kaşığı püskürtüyo unutsun diye kestim iki-üç saat sonra ve gece beslediğimde unutmamış hep püskürtüyo kaşıkla bişey vermeiyorum kahkalarlada gülüyo yaramz kızıyorum yüzüme bkaıp daha çok gülüyo:))))))))))bizden haberler bu kadar şimdilik...
sizleri ve kuzuları 15 günde çok özledim hayırlı ramazanlar..
evet canım bahsetmiştim...unutmak istiyorum ve öylede yapıyorum gel görki o kadar kırılmışımki aklımdan çıkmıyor ..
inanmıyacaksın araba aldık bana inan ona bile sevinemedim...
çok üzüldüm ve kırıldım...
sürekli bir ağlama halim var....
Canım biz demiri bıraktık ve minadex geçtik...
evet çok ağladı Ata da ama yaptımak zorundaydık...
bir an önce yaptırın şu iğrenç demirden kurtulun canım...
bir hastanede yaptırsana orda bebeklerden kan alan laborantlar var
onlar daha iyi yıpratmadan alırlar.....
.[/QUOTE
..................
Canım insan birşeye çok üzülünce öyle olur. Ama aklına geldiğinde başka şeylerle uğraşırsan bir süre sonra bak göreceksin unutmuş olacaksın. Yeni araban hayırlı olsun. Güle güle iyi günlerde kazasız belesız kullan inşallah. Bak onlar aklına geldiğinde arabanın tadını çıkar özelliklerini incele mesela.
Biz vitamin olarak supravit kullanıyoruz canım. Aynı zamanda günde iki defa demir.
Aslında hastanenin laboratuarına gittik. Ama elinden damarı göremeyip kolundan almak istedi Berkay'da çok ağladı biz de bıraktık.
Bizim buradaki Medicanada Çapadan ayrılmış 45 yaşlarında bir bayan var uzman kan alma hemşiresi müsait bir zamanımızda yine ona götüreceğiz. O hiç ağlatmadan alıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?