Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Beril den İdil e cevap: İnşallah bir gün el ele verip minyatür prenses kardeşimle birlikte koşup oynarken bu tekerlemeleri birlikte söyleyip annelerimizi grurlandırıp sevindiricez. seni çok seviyor ve öpüyorum canım kardeşim.

Öznurcum topiğe gelince bende durup durup kendimle ilgili topiklere bakıp ağlayıp yaşadıklarımı sürekli deşiyorum bunlar bana bir şey katmıyor tam tersi çok daha fazla karamsar yapıyor ve musluklarımın bir kaç gün açık kalmasına sürekli ağlamama neden oluyor.Diliyorum ki bir gün bunlar bizlerin yüzüne sadace mininik bir tebessüm konduracak anılar olarak kalsın.HEpimizin yavruları tamamen sağlıklarına kavuşup hiç sıkıntı yaşamasın ve yaşatmasınlar. Bizde senide minyatür prensesimide çok seviyhor ve öpüyoruz iyki hepiniz varsınız aynı şekilde sizleri göremesemde hepiniz en yakından hissettiğim dostlarımsınız. hepinize tek tek minnetarım.

Özlemede çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin.:CüvCüv: dünyanın en güzel duygusu hamilelik....

Beril 3 aylık tan itibaren keçi sütü maması içti ve gelişiminde bunun büyük faydası olduğunu düşünüyorum. En sağlıklısı ama her markanın seçenekleri olabilse yada balkonlarımızda birer keçimiz.kaydirigubbakcemile3
Geçmiş olsun canım malesef istedikleri kadar yakın akraba bile olsa özellikle bizler gibi bebeklerini hayatta tutmanın mücadelesini vermiş birilerine karşı hassas nasıl davranılmaz bilemiyorum. Mümkünsü ufaklığımız büyüyünce gelsinler yada kuralları öğrensinler.

çok sevindim süreyyacım inşallah iki oğluşunda her zaman yanında olurlar ve sağlıklı olurlar.

afferin minik fıstıklara. hepsini çok öptüm çalışma konusuna gelince çok zor ama hiç bir sıkıntı yaşanmazsa sağlıklarında neden dönmeyesin hem onların gelecekleri için bunu yapmak zorundayız.( bende çalışabilmeyi istiyorum:sinifsinif:senağlama)
Allah içinize sindirsin iyi yapmışsınız kışın nasıl olsa sürekli kapalı kalmak zorunda kalıcaz. Demek Berrak şımarıklık yaramazlık yağmak demek nasılmış öğrenmiş sevimli böcük o halini görmeyi çok isterdim fıstığın

merhaba kızlar herkesler buradaymış bugun. ilnar teşekkür ederiz bizi de andığın için:) mesajın keyifle yazılmış belli allah keyfinizi hiç bozmasın idil prensesin de annesinin de..:)
nınım hala daha canının onlara sıkkın olmasına üzüldüm, boşver artık. bir dahaki yıla belki de kibarca uyarmayı düşünürsün. bizim de geçenlerde oldu yerde çarşafın üstünde sürünüo elvin misafirler durup durup çarşafa basıo sevecez dedikleri yerde. benim sürüngein de dişleri kaşındığından çarşafı kemirio zaten en son bir iki çarşaf deiştiriom paso anlayan yok. dellenip uyardım valla, hı onlar görmemişin çocuu muhabbetine dönselerde yapacak bişey yok.
mehtap ya yok mu benim yakışıklının yeni videoları. bugun face de gezinirken gelmiş yok mu şu sevimli canavarın yeni viideoları bakalım dio. sabırsızlıkla bekliyoruz bilgine:)

ebrizm insallah dediğin gibi ramazandan sonra bi kahve içebiliriz, zaten ben foruma da yakın sayılırım. hem beril hanımla da tanışmak isterim çoook. :) umarım yolunda giiyordur çalışmalar.

sorma canım her duyan leyleklere havada çok izledin diyor:))))ama 3 yıldır bu kadar gezmemiştik şurda bir ayım kaldı düşenmek bile istemiyoruz 9 ay geçti ben iş başı yapıcam kuzumdan ayrılcam((((((bu sebeple son günlerimi iyi değerlendiriyoruz seneye kadar izin alma durumum söz konusu olamayacak gibime geliyor:)))))eve döndüğümde yüklerim canım bu arada çok süper görnüyorsunuz maşallahhh....

:)) vayy bi yaramaz numaracı daha:)) arkadaşın tıfılda aynı sorun yüzünden yemeği kendi yerine annesine halılara yediriodu, yemek yerken yüksek sesli oyuncaklarla dikkatini çekerek yemek yedirerek unutma çalışmaları yapmıştık. onda işe yaramıştı ama bizimkiler ayrı bi alem ne kadar yarar muamma:)) e bu arada hoşgeldin, ne mutlu keyifli bi yaz geçirmişsiniz, darısı seneyenin başına:)

ebrizim teyzesi sorma çok şımardı hele babaya nasıl şımarıyo anlatamam şimdi babasıda evde sürekli vakit geçiriyolar:)))))))

ilnar teyesi manken kablumbağam artık sürünmelerde püskürtmelerde hergün dağarcığına yeni şeyler ekliyo:))))))

Günaydın herkese :))

Ebrizim canım her yıl bir kaç defa geliyorlar...

Kornelya senin gibi bende Ata 3 aylıkken uyarmıştım ama genede yaptı ((
Neyse bu konuyu kapatıyorum artık...

Mecbuşşş nerelerde bilen varmı ???????????????????

Kornelya Elvin sana benziyor...
sarışınlığı değil ama sıfat aynı anasııııı :)))))))))))))))))))

Kornelya Elvin sana benziyor...
sarışınlığı değil ama sıfat aynı anasııııı :)))))))))))))))))))
canım nınımımm benimmm:))) sonunda biri gözleri dışında bana benzetti:))) yahu gelen babası giden babası dio ilk sarı beyaz görünce baba gelio tabi göze.:))
yakışıklı ata nasıl,senin keyifler nasıl bu arada mesajda arada kaynadı yeni arabanı güle güle kullan. bol bol yakışıklınla keyifli gezmelerde insallah....

gunaydın kızlarr bız bıcı bıcı yaptık..................mıs oldukk

oh güle güle kirlenin artık sıhhatler olsun:)) benim bıcırın da az önce kahvaltısını yaptırdım savaştan çıkmış gibi yıkanması gerek ama atama sonuçlarımız açıklanacak die kalkamıom başından bilgisayarın....

sarı ya ondandır...
eşimde ilk zamanlar bana benztiyorlar diye belli etmeden uzülüyordu..
şimdi alıştı kendisine benzeten çıkınca yok aynı annesine benziyor ,
arkasındanda yalaka olanlar bana benzetiyor diyor :roflol:
benzetende 100 kişiden 2 kişi...

Canım çok teşekkür ederim ..kazası belasız inşallah ...
darısı isteyen arkadaşlarıma...
arada çıkıyoruz oğlumla....
Ata iyi canım kızdığımı görünce gelip sürekli ben gülene kadar beni öpüyor...
çok fırlama bir görsen teyzesi...
o öpmesi dünyalara bedel...
her sabah (yanımızdaysa) beni öperek uyandırıyor tabiii üzerimde geziniyor..
babayı uyandırmıyor yahuuu...
her sabah şükrediyorum Rabbim bana oğlum verdiği için....
hayatımda gördüğüm en güzel varlık....:asigim:
Allah herkesin bebeğine sağlık sıhhat versin....

Son düzenleme:
Var canım çoooook yakındaaaa sinemalarda:))) Şaka bir yana sizden de bekliyoruz video.

gunaydın kızlarr bız bıcı bıcı yaptık..................mıs oldukk
Oh güle güle kirlensinler kuzucuklar..

Hakkında hayırlı sonuçlar çıkar inşallah canım. Sürpriz olmaz herhalde.

Canım artık büyüyorlar. Bireyleştikçe daha da sevimlileşiyorlar.
Amin Allah hepimizin bebeğine sağlık sıhhat versin. Güzel yüzlerini hep güldürsün.

amin... allah sizi de hiç birbirinizden ayırmasın nınımcım.
oh valla ne güzel okurken bile keyifli gelio böle öperek uyandırmalar, öperek sakinleştirmeye çalışmalar. ee oğlanlar anneye ayrı bağlı, baba daha çoook bekler onu uyandırmasını beklerse:))) ama gelecekteki kızlarda yandı, yaramaz şimdiden kadınları fethetme yollarını keşfetmeye başlamış:))))
nınım ama cidden fotograftada sana benzio, yüzler tam olarak seçilmese de öyle geldi bana.

mehtap valla açıklanmadı hala herşey olabilir, izmirin ücra yerine de atabilirler büyükşehir içine de. böle tiken üstünde tünemiş gibi bekliyoruz.
bu arada eşim de firmasını kapattı ve bugun demir çelik sektörüne bakım onarım mühendisi olarak başlaması yönünde karar aldılar. 1 Eylül de ben yeni okulum da eşim yeni işinde iş başı yapıcak artık:)

ayrıca bizde videolar çekeriz teyzesi, ama benimki kamerayı görünce put gibi durup incelemeye başlıyor. geçen emekleme çalışmaları yparken çekmiştim, kamerayı görünce bir durdu, bekle bekle oynamaz.... yani şöle diim benim videolar fotograf durağanlığında oluo:))

Amin Mehtapcım hep gülsün yüzleri çocuklarımızın...

Kornelya hayırlısı olsun canım....
Elvinin videosunu bekliyoruz canım...

Her ikiniz için de hayırlısı olsun canım. İnşallah büyük sürpriz olmaz.
Evet Berkay da bazen öyle durup kameraya dalıyor:))

Mecbue nerelerde ??????????
merak ettim....

Ben tahmin edebiliyorum. Eşi bilgisayarı değiştirmiş olabilir:)) Ya da internet sorunu. Başka birşey olsaydı haber verirdi mecbue.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…