Kızlar cok tesekkur ederiz guzel dilekleriniz için kızımın dogum gununu bayramdan sonra yapıcam insallah dişte te biraz huysuz ama oyle cok uzmuyo bıcırık bizi bu arada bir yasta rop muayenesi yaptıran var mı? Aslında canım pek istemiyo damlalar cok canını acıtıyo ne dersiniz
Ata'mı da cumartesi göz doktoruna götürüyoruz...
bir gözünde kayma var gibi geliyor bize...
aslında 18 aya kadar kaymalar olabilirmiş bebeklerde...
ama biz ne olurnolmaz diye erkenden götürelim dedik....
İnşallah iyi geçer muayenemiz.....
Mehtap sen Berkaya ayrı yemekmi yapıyorsun ?
yoksa sizin yemeklerdenmi yiyor kuzucuk ??
ece canım bende ekımde tekrar goturucem rop muayenesıne dra sormusstum yıne bölemı muayene yıne acıcakmı yok dedı au muayeneler ılk haftalar ıçın gecerlıymıs nıormal goz muayenesı gıbı dedı ınşş öledır cok bıkmıstık ya bız ta 48 haftaya dek gıttık cok berbat .......ama öle dedı ....ınş senınkıde ıyı gecer
.
Yok canım öyle bir durum değil. Umut'u yanına alabileceğini söylemişti. Birde çalışıyor olmanın sevinci vardı.
Canım biz göz muayenesi hala yaptıramadık. Ama 1 yaşında rop muayenesi değil normal göz muayenesi söylenmişti bize. Belki sizinki de normal göz muayenesidir.
bizde henüz diş ıkartmadık çok huysuz sürekli ne bulduysa damakalrını kaşıyor:)))))))
biz bir yaşında yaptırcaz randevusunu vermişlerdi bence son kez yaptır cnm
Evet canım ihmal etmeye gelmez. Zamanla düzelecektir ama yine de göstermekte fayda var. İnşallah iyi geçer.
Canım biz öğlen yediği sebze çorbasını ayrı yapıyoruz. Akşam da bizim yemekleri telden geçirip biraz ekmek ufalayıp o şekilde verebiliyoruz. Yemekteki parçalar biraz büyük ve sert olduğunda öğürüyor Berkay. Ben de zaten zayıf kıyamıyorum. Sen ver alışır diyorlar ama bu sefer de kusuyor yediği de yaramıyor.
Ama elde verdiğim pütürlüleri yiyor. Değişik bir damak zevki var herhalde.
nınım umarım kayması yoktur atanın ikizlerimden alper de kayma vardı 10 aylıktı belli olmaya başladı çocuk dr. bazı çocuklarda burun yapısından dolayı yalancı kaymada olabilir demişti. ama 1 yaşında muhakkak göz dr götürün demişti. yalovada götürdük ama pek tatmin olmamaıştık haydarpaşada gataya götürdük orda çok iyi bir hocaya denk geldik. göz kapama ve gözlükle kayması ve tembelliğimiz temmuz ayındaki kontrolde geçmişti. 1,5 yıldırda gidiyoruz. eğer bu kontrolde gözlük numaraları artsaydı ameliyat demişti bundan önceki kontrolümüzde ama çok şükrr öle olmadı. tavsiye ederim gatada ali hoca var çok iyi bir dr. kendisi fakat şöle bir durum var 3 ay randevuları full dolu biz takipli hastası olduğumuz için sıkıntı olmuyor. inş. ata da hiç bir şey çıkmazz...
merhaba arkadaşlar.herkes iyidir inşallah..bizde durumlar ii şükür. nur kreşe başladı..12 de gidiyor.6 gibi geliyor.diş problemi bizde hala devam ediyor kızım 10 diş birde patlattı.köpek dişleri patlamak üzere bu dişlerde çıkltımı diş sorunumuz kalmıcak..herkese sağlık diliyorum. bebişlerin yaramazlıklarını okuyorum çok tatlılar maşallah..ben zoru aştım darısı başınıza inşallah arkadaşlar..sağlıkla büyüsün yavrularınız. a.s.
Hayırlı olsun canım. Artık okullu oldu sayılır:)) Şimdi konuşması falan düzelir artık.merhaba arkadaşlar.herkes iyidir inşallah..bizde durumlar ii şükür. nur kreşe başladı..12 de gidiyor.6 gibi geliyor.diş problemi bizde hala devam ediyor kızım 10 diş birde patlattı.köpek dişleri patlamak üzere bu dişlerde çıkltımı diş sorunumuz kalmıcak..herkese sağlık diliyorum. bebişlerin yaramazlıklarını okuyorum çok tatlılar maşallah..ben zoru aştım darısı başınıza inşallah arkadaşlar..sağlıkla büyüsün yavrularınız. a.s.
Evet canım aklımızda kalmasın ilerlemeden...
Acele etme nasıl olsa zamanla herşeyi yiyecekler...
bende sıkıntı yapıyordum Ata'yı pütürlüye alıştırdığı dönemlerde..
bak şimdi yemeye başladı...
Hatta bugün yarım içli köfte yedi öğlen...
zamanla oluyor herşey...
Sende elinle ver öyle yiyorsa canım....
canım dualarım seninle ve minik prensesinle Allahim inşallah dualarını kabbul eder inşallah hiç birşeyi kalmaz senin gibi sabırlı bir anne sonunda mukaftini alacaktır inanıyorum ben buna Ece Beril ablasını kocaman öpüyor canım güzel haberlerini bekliyorummerhabalar canım arkadaşlarım hepiniz ve minik mücevherlerimiz iyi sanırım ufak tefek diş sorunları hariç inşallah hiç birimizinde bir sıkıntısı olmasın. Bende yine biraz ara vermek zorunda kaldım topiğimize uğramaya ama kaldığımız yerden takibimi yaptım. BEril ile ilgili sıkıntılarımız çıktı ortaya.Sadece uykusunda sol kol da ve boynunun sol tarafında atmalar başladı istemsiz. Dr muz takibini kaç dk nasıl olduğunu kayıt altına almamızı istedi gece nöbet tutuyoruz resmen eşimle birlikte dönüşümlü gündüz okula git gel yalnız bırakmıyayım diye akşamları yemeklerini yapmakla uğraş derken fırsat yaratamadım. Bu atmalar içinde hala net bir bilgi edinemedik nöbette olabilirmiş fizyoterapide zorlanmadan kaynaklanan bir takım reflekslerde ama bu çok çok zayıf bir ihtimal canım çok sıkılsada bu durumu bile kanıksamışım bu gün farkediyorum.Hep zorlu süreçlerimiz olacağını bilsemde ilk karşılaşmalara hemen adapte olamıyorum. Şu mübarek günlerde sizin gibi altın kalpli annelerden kızımın sıkıntılarının hiç birinin kalıcı olmaması için dua etenizi rica ediyorum hepinizi çokkkk öpüyoruz ben ve benim pembe prensesim Beril.
ın s prnsesın annnesı ınş hersey cok ıyı olur rabbım sıkıntısız guzel gunler versın sanada hepımızede evlatlarımızla ınşş....herkeısı opt..... ay uyuudular karanlık azcık ve yazarken hata oluyoo kusura bakmayın.......bı bı bırıne bı dıgerıne gıdıyotrum yıne bu gece mıkırmıkırlar
off 10 diş nasıl sıkıntı yaratmıştır kuzuna...
en zor köpek dişleri galiba....
canım kreş nasıl gidiyor, Kreşe başladıktan sonra Nurda gelişmeler oldumu ??
Nur kaç yaşında şimdi....
Bende seneye kreşe göndermeyi düşünüyorum haftanın belli günleri....
slm canim .. bazen gökce cok agliyo huzursuz oluyo cok yoruluyorum sonra aklima sen geliyosun acaba el muallim nasil basariyo diyorum ,, yoksa bendemi bi beceriksiliz var acaba :kedi: rabbim yardimcin olsun canim .... bebisleri öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?