Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
hiç sevinmesin Derin prenses annesi yeni çorba pişirir oda afiyetle yer. yemezsede büyüyemez okullara gidemez parklarda oynayacak enerjiyi kazanamaz

valla aynen öyle oldu teyzesi hemde 2 çaşit yaptım hırsımdan derine sevgilerleeeeecokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook:roflol::roflol::roflol::roflol:hihoyyythihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkis:1shok::1shok:şaşırdınmı derincim..

ellerine sağlık canım afiyet olsun Derincik sanada üzmeden çabucak ye mamalarını

bezelye beril bezelye beril annesi soy soy yedir (tabi yerse)::cokacimcoook

sebzelerle sıkıntısı yok benim kızımın balık yumurtayla derdimiz var. özellikle annesi yemeğini yerken onada minik bir tabakta yediği sebzelerden minik minik koparıp verirse şapur şupur sesler çıkartıyor mamaları öyle iştahla yemiyor

günaydın canım bu sabahtan beri bir koşuşturamaca sormayın 7.15 te evden çıkıp beril i anneannesine bırakmaya gidene kadar 8.10 oldu ordan işe gelmek 9 u buldu geç kaldım trafik inanılmaz sıkışıktı bu sabah her yer kazılıyor her köşede bir çalışma izmiri mahfettiler bizleride

canım beril ciiiimmm derin le ikinizi annenle ben kuratrıcaz birgün bu çilelerden ....sonra masal kadar güzel başlayıp biticek günlerkaydirigubbakcemile5

inşallah yumy bende artık istiyorum sabah kızımın kendi kendine iyice dinlenmiş olarak yanımda uyanmasını rahat rahat koşturmadan geçireceğimiz günler istiyorum Derinede Berilede

prenses beril in annesine hediyeler aldıııımm..tak koluna pembe çantayı kulağına da ver müziği duyma söylenen hiç bişeyyiiii...gezin dur pembe pembeopuyorumnanaktanvereliniortak

kızlaaarrrr günayyddıııınnnnnnnnnnnnhaydi yayamazlığaaaakaydirigubbakcemile3

katılıcak tabi minyatür prensesimiz hiç büyümiyecekmiş gibi gelirken bir anda nasıl kocamna olmuş bizim kızmız büyümeeeeeeeeeeeeeeeeee diycez onada

prenses beril in annesine hediyeler aldıııımm..tak koluna pembe çantayı kulağına da ver müziği duyma söylenen hiç bişeyyiiii...gezin dur pembe pembeopuyorumnanaktanvereliniortak

çok teşekkür ederim canım arkdaşım kızım gibi bende pembeci oldum çanta çok şık ıpod da muhteşem birlikte kullanalım bunları

taze çıtır çıtır gevrek gönderdim sana sen çayı hazırla bende geliyorum şöyle biraz kaynatalım ikindi kahvaltısı yaparak

taze çıtır çıtır gevrek gönderdim sana sen çayı hazırla bende geliyorum şöyle biraz kaynatalım ikindi kahvaltısı yaparak

aaaahh aaaahhh nerde o günleeerrr bugün bütün gün bebeğimle kreşlere gittik:1no2::çok üzgünüm::a015:senağlamasenağlamasenağlamamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:gitme::gitme::çok üzgünüm:

aaaahh aaaahhh nerde o günleeerrr bugün bütün gün bebeğimle kreşlere gittik:1no2::çok üzgünüm::a015:senağlamasenağlamasenağlamamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:gitme::gitme::çok üzgünüm:

Bulamadınmı canım uygun bir yer

Canım arkadaşlarım hepinize günaydın hepimiz bir koşuşturmacadayız sanırım arzu zaten yok oldu ayşenur yürümeye başlayınca bütün gün geziyorlar evlerinde sanırım öznurcum da inşallah iyidir sağlığı sadece meşgul olduğundan giremiyordur. yummy cimmmmmmmm can dostum sen kreş peşindesin bu gün sanırım inşallah müjdeli haberlerle gelirsin

of kızlar okudukca cok kötü oldum bende7 yalık pramatüre bir bebek olarak dünyaya gelmişim annem beni büyütüne kadar neler cekmiş kalbim delikmiş gece kaç kere kalkıp bakıyormus yasıyormuyum diye pamuklara sarıyormus beni bir yerlerim incilmesin diye allahım enneciğme uzun ömürler versin hakkını ödemeyemem helede evlat sahibi olduktan sonra daha cok anlıyor insan kıymetini sizlerde o minicik bedenlere gözünüz gibi bakıyorsunuzonlarda bunlar hiç unutmyacak

Öyle çok zor tabi prematüre bebek büyütmek allah kimseye yaşatmasın sizede hayırlı doğumlar

yumy cim bir bardak şöyle güzel demlenmiş çay ikram ettim gel şöyle karşılıklı bir keyif yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…