hiç sevinmesin Derin prenses annesi yeni çorba pişirir oda afiyetle yer. yemezsede büyüyemez okullara gidemez parklarda oynayacak enerjiyi kazanamaz
prenses beril in annesine hediyeler aldıııımm..tak koluna pembe çantayı kulağına da ver müziği duyma söylenen hiç bişeyyiiii...gezin dur pembe pembeopuyorumnanaktanvereliniortak
taze çıtır çıtır gevrek gönderdim sana sen çayı hazırla bende geliyorum şöyle biraz kaynatalım ikindi kahvaltısı yaparak
aaaahh aaaahhh nerde o günleeerrr bugün bütün gün bebeğimle kreşlere gittik:1no2::çok üzgünüm::a015:senağlamasenağlamasenağlamamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:gitme::gitme::çok üzgünüm:
of kızlar okudukca cok kötü oldum bende7 yalık pramatüre bir bebek olarak dünyaya gelmişim annem beni büyütüne kadar neler cekmiş kalbim delikmiş gece kaç kere kalkıp bakıyormus yasıyormuyum diye pamuklara sarıyormus beni bir yerlerim incilmesin diye allahım enneciğme uzun ömürler versin hakkını ödemeyemem helede evlat sahibi olduktan sonra daha cok anlıyor insan kıymetini sizlerde o minicik bedenlere gözünüz gibi bakıyorsunuzonlarda bunlar hiç unutmyacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?