Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Selam İyi Bayramlar diliyorum....
Dün Ata'mın ateşi 39.6 oldu..
offf kabus gibi bir gündü, geceydi...
şimdi uyuyor inşallah bir daha yükselmez ateşi kuzumun...

Mehtap göz işi Bayramdan sonraya kaldı..
Gideceğimiz gün dr işi çıkmış erteledik...

canım çok geçmiş olsun umarım bidaha tekrarlamaz..geceyi ve bayramı rahat geçirrisiniz

selam güzel anneler hepimizin bayamı kutlu olsun kuzuları öpüyorum hep birlikte nice bayramlara

çok teşekkürler süreyyacım duaların içinde sende inşallah iki oğlunla sağlıkla huzurla geçireceğin güzel bayramları görmeni dilerim.

Canım çok geçmiş olsun. Allah'ım sana güç; kuzucuğuna şifalar versin.
İnşallah tamamen sağlığına kavuşur Berilciğimiz.
canım arkadaşım çok teşekkürler inşallah dediğin gibi sağlık buluruz. Berkayımızı benim ve Beril içinde çok öp lütfen iyi bayramlar dilerim

Çok teşekkürler canım hepinizin duaları banada güç veriyor. Minik yakışıklınla birlikte nice güzel bayramlar diliyorum.

canım arkadaşım bu sorunuda yavaş yavaş üstesinden gelrsiniz allahın izni ile
İnşallah canım tek çözümümüz zaman olsun. Senide ve minik prensesimizide çok öpüyorum iyi bayramlar.

yerim ben minik ecemizi ablası iyileşir inşallahta o zaman onlarda büyüyüp birbirlerine belki buradan bir şeyler yazabilirler. İyi bayramlar prensesimizle birlikte sağlık huzur diliyorum.

Yumy cim can dostum inşallah Derin prensesimle ve eşinle hatta hayal ettiğimiz gelecek minik ikizlerimizle birlikte nice güzel bayramlar diliyorum. İyi bayramlar sizi çok öpüyoruz Beril de arkadaşını çok öpüyor.

İlnarcım minyatür prensesimin annesi sanada minyatür prensesimle (face teki resimlerinden artık minyatür olmadığı belli fıstığımın)ve eşinle nice mutlu sağlıklı bayramlar diliyorum.Çok güzel bir kız olmuş boncuğum ikinizide çok öpüyorum.

Arzucum senin ve güzel nur prensesiminde bayramını kutluyorum. ikinizide öptüm.

İnşallah canım sıkıntılarımızı aşabiliriz. Dualarınızı eksik etmeyin ne olur kızımdan. Üç fıstığım ve seninde bayramını kutluyorum canım sağlıkla huzurla güzel bayram diliyorum.

Tek tek yazmaya çalıştım ama atlamışsam diğer arkadaşlarımı şimdiden özür dilerim. Her kezin bayramını kutluyorum hepiniz sağlıklı mutlu huzurlu bir bayram geçirin minik lerimizde ellerinizi öpüp o anneliğin muhteşem tadını iyice tattırsın hepinize.

canım dualarım kızınla rabbım daha guzel gunler vers ınş...............
hepınızın bayramı hayırlı olssssssssss çok opt sızı

canım ebrızım cok sagıol ınş senın ve tum arkladaslarında bayramı sıkıntıszı ve cook guzel gecer.........herkese seker gıbı bayram dılıyorum.....................en tatlı bayramlar bızım olssssssssss

nınım cok gecmıs ols canım yenı okudum ınşş gecmıstır guzel bı bayramm ols ınşş

tüm annelere ve yaramaz miniklere hayirli bayramlar diliyorum..insallah birinci gün güzel gecmistir ... benim melegimin ilk bayrami cok heyecanliydi bizim icin .... bende bu bayram yanliz kalmadim gökcemin sayesinde.....bebisleri öpüyorum .. bebislerimizle beraber nice bayramlara insallllaaaaahhhh

Arzucum senin ve güzel nur prensesiminde bayramını kutluyorum. ikinizide öptüm.

sağol canım benim berilim ve seninde bayramın kutlu olsun..görüşemedik bi türlü berili çook merak ediyorum bizimle büyüdü prenses öpüyorum tatlımı nice güzel bayramlar geçirirsiniz inşallah her bayramın bi öncekinden berilimin gelişim sevinciyle daha güzel ve mutlu geçsin canım..herkesin bayramı kutlu olsun...ebru görüşsek artık:))olumunekankayizsmile

canım ben arzu:) ablamın sayfasından yazıyorum..

Canım çok geçmiş olsun. Yüksek ateş çok korkutucu oluyor gerçekten. Biliyorsun biz de bir defa yaşadık o geceyi nasıl geçirdiğimi bir ben bir Allah bilir. Tekrar tekrar geçmiş olsun.
Şimdi nasıl iyileşti mi? Ateşi nedenmiş? Doktora gidebildiniz mi?

bayram bitmek üzere kusura bakmayın anca fırsat bulabildik kutlamaya bayramınızı miniğimle... kızlar her birinizin mehtap, nınım, ebrizm, mecbue, sher, ylnz, elmuallim, soraya, arzu ve ismini unuttuğum anneler kusura bakmasın her birinizin bayramı kutlu olsun. allah miniklerimizle, sevdilerimizle nice bayramlar göstersin....
nınım çok geçmiş olsun, insallah canım tekrarlamaz ateş...şimdi nasıl yakışıklı atamız??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…