Selam İyi Bayramlar diliyorum....
Dün Ata'mın ateşi 39.6 oldu..
offf kabus gibi bir gündü, geceydi...
şimdi uyuyor inşallah bir daha yükselmez ateşi kuzumun...
Mehtap göz işi Bayramdan sonraya kaldı..
Gideceğimiz gün dr işi çıkmış erteledik...
çok teşekkürler süreyyacım duaların içinde sende inşallah iki oğlunla sağlıkla huzurla geçireceğin güzel bayramları görmeni dilerim.ıyı aksamlar kızlar ayyy bende cok uzun zaman oldu gıremedım ama hepınız aklımdasınız
berılle ılgılı bıseyler okudum erbrucum canım arkadasım ne dıyım hıc bılmıyorum ınankı sadece sabır dılıyorum ve kuzucuguna sıfa dılıyorum sızı cok sevıyorum ınankı
dıger arkadaslarda bı yaramazlık yok sanırım ben calısıyorum bayramdada calısıyorum malesef((((
gercı yapacak bıseyım yokkı bayramda calıssam daha ıyı yogunum bu aralar
buluşma ısı ne oldu kımseden ses cıkmıyor:))))))
yalnız ayın 25 ıle 26 sı olan haftasonu ben gelemem o hafta sonu bulusmıyalım:))))))))))))
hepınızı cok opuyorum cok sevıyorum
mehtap(berkay)
nınım(ata)
ebru(berıl)
ıl nar(ıdıl)
mecbue(ecrın)
el muallım(ela dıla seda)
ylnz(gokce)
yagmurlu(utku)
sher(berrak)
elvının annesı ve elvını
yumy(derın)
arzu(nur)
varsa unuttugum kusuruma bakmasın yenı gelen arkadaslar varsa onlarda hosgelmısler hepınızı hepsını opuyorum ve cok sevıyorum sızı
canım arkadaşım çok teşekkürler inşallah dediğin gibi sağlık buluruz. Berkayımızı benim ve Beril içinde çok öp lütfen iyi bayramlar dilerimCanım çok geçmiş olsun. Allah'ım sana güç; kuzucuğuna şifalar versin.
İnşallah tamamen sağlığına kavuşur Berilciğimiz.
Çok teşekkürler canım hepinizin duaları banada güç veriyor. Minik yakışıklınla birlikte nice güzel bayramlar diliyorum.Mecbuş valla merak ettik seni...
iyimisiniz ???
Ebrizim Allah sana güç versin canım...
Dularımız seninle ve kızınla canım...
Mehtap öğünümüz aynı canım..
sabah kahvaltı , öğlen yemek yada çorba , ara meyve yoğurt , akşam ya kaşık maması yada öğlenki menü...
bugün ilk defa mama sandalyesinin tepsisine 4-5 tane midye makarna koydum
alıp ağzına götürdü minik erkeğim...
ilk defa ağzına eliyle birşey götürdü çok mutlu oldum...
Muallim Allah sana güç versin canım..
3 büçürükle uğraşman bayaaa yoruyordur seni :))
Ynlz ve Muallim katı konusunda acele etmeyin...
ynlz ilk bir kaşıkla başlıyorsun zaten...
Ben halen akşamları Ata'ma kaşık maması veriyorum 1 gün arayla
rahat yatmasını istiyorum ( bazn yemekler gaz yapıyor)
Zamanla zaten herşeyi yiyecek kuzucuklar....
İnşallah canım tek çözümümüz zaman olsun. Senide ve minik prensesimizide çok öpüyorum iyi bayramlar.canım arkadaşım bu sorunuda yavaş yavaş üstesinden gelrsiniz allahın izni ile
canım dualarım seninle ve minik prensesinle Allahim inşallah dualarını kabbul eder inşallah hiç birşeyi kalmaz senin gibi sabırlı bir anne sonunda mukaftini alacaktır inanıyorum ben buna Ece Beril ablasını kocaman öpüyor canım güzel haberlerini bekliyorum
ın s prnsesın annnesı ınş hersey cok ıyı olur rabbım sıkıntısız guzel gunler versın sanada hepımızede evlatlarımızla ınşş....herkeısı opt..... ay uyuudular karanlık azcık ve yazarken hata oluyoo kusura bakmayın.......bı bı bırıne bı dıgerıne gıdıyotrum yıne bu gece mıkırmıkırlar
canım dualarım kızınla rabbım daha guzel gunler vers ınş...............
hepınızın bayramı hayırlı olssssssssss çok opt sızı
tüm annelere ve yaramaz miniklere hayirli bayramlar diliyorum..insallah birinci gün güzel gecmistir ... benim melegimin ilk bayrami cok heyecanliydi bizim icin .... bende bu bayram yanliz kalmadim gökcemin sayesinde.....bebisleri öpüyorum .. bebislerimizle beraber nice bayramlara insallllaah
en güzel bayram günü olmuştur tahmin edebiliyorum allah hiç ayırmasın bebeğinizle hep bu heyecanla nice bayramlar kısmet olsun. Ben kızımla ilk bayramımı çok güzel karşılamıştım 39 gülüktü ve arifeden bir gün önce taburcu olmuş evimize gelmişti 2. gün sayılırdı bayram günü kızımın varlığı her yeri doldurmuştu,
Arzucum senin ve güzel nur prensesiminde bayramını kutluyorum. ikinizide öptüm.
canım ben arzu:) ablamın sayfasından yazıyorum..sağol canım benim berilim ve seninde bayramın kutlu olsun..görüşemedik bi türlü berili çook merak ediyorum bizimle büyüdü prenses öpüyorum tatlımı nice güzel bayramlar geçirirsiniz inşallah her bayramın bi öncekinden berilimin gelişim sevinciyle daha güzel ve mutlu geçsin canım..herkesin bayramı kutlu olsun...ebru görüşsek artık:))olumunekankayizsmile
Selam İyi Bayramlar diliyorum....
Dün Ata'mın ateşi 39.6 oldu..
offf kabus gibi bir gündü, geceydi...
şimdi uyuyor inşallah bir daha yükselmez ateşi kuzumun...
Mehtap göz işi Bayramdan sonraya kaldı..
Gideceğimiz gün dr işi çıkmış erteledik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?