çok teşekkürler canım inşallah güzel bir bayram geçirmişsindirbayram bitmek üzere kusura bakmayın anca fırsat bulabildik kutlamaya bayramınızı miniğimle... kızlar her birinizin mehtap, nınım, ebrizm, mecbue, sher, ylnz, elmuallim, soraya, arzu ve ismini unuttuğum anneler kusura bakmasın her birinizin bayramı kutlu olsun. allah miniklerimizle, sevdilerimizle nice bayramlar göstersin....
nınım çok geçmiş olsun, insallah canım tekrarlamaz ateş...şimdi nasıl yakışıklı atamız??
yerim ben sizi üç güzeller hepiniz çok güzel olmuşsunuz öpüyorum üçünüzüde mis kokunuzu duyabilsem keşke öperken
bayyamızın kutlu olss mınıkler
canım ben arzu:) ablamın sayfasından yazıyorum..
Soran herkese teşekkür ederim...
Kornelya ve Mehtap'cım 6. hastalık Ata'mın hastalığı...
4 gün ateş 39.6 larda ve 6 saat aralıklarla ateş düşürücüler verdik oğluma...
çok zor geçti bu 4 gün...
nihayet 4. günün gecesi ateşlenmedi ve döküntüler ( kızarmalar) oluştu oğlumda...
Bizim bebeklerde ilk biz geçirdik galiba bu 6. hastalığı...
dikkat edin kızlar.....
Muallim maşallah güzel kızlarına canım...
öpüyorum miss kızlarını....
cok hastayim kizlar ,, üsüttüm galiba gökceyi emzirdigim iicn ilacda alamiyorum...offff cok zor ya...ne yaptimsa hic iyi gelmedi...gökceye gecicek diye korkuyorum...kizima bakacak kimsede yok....ah gurbet ah..
Soran herkese teşekkür ederim...
Kornelya ve Mehtap'cım 6. hastalık Ata'mın hastalığı...
4 gün ateş 39.6 larda ve 6 saat aralıklarla ateş düşürücüler verdik oğluma...
çok zor geçti bu 4 gün...
nihayet 4. günün gecesi ateşlenmedi ve döküntüler ( kızarmalar) oluştu oğlumda...
Bizim bebeklerde ilk biz geçirdik galiba bu 6. hastalığı...
dikkat edin kızlar.....
Muallim maşallah güzel kızlarına canım...
öpüyorum miss kızlarını....
İlnarcım minyatür prensesimin annesi sanada minyatür prensesimle (face teki resimlerinden artık minyatür olmadığı belli fıstığımın)ve eşinle nice mutlu sağlıklı bayramlar diliyorum.Çok güzel bir kız olmuş boncuğum ikinizide çok öpüyorum.
Ebrucum bayramda burda olmadığımdan net e giremedim ve mesajları ancak simdi gördüm. Bende Berilimi kocamaan öpüyorum. Arife günü Eşimin memleketine gittik ve orda net olmadığından yazamadım. Ama inanın hep aklım burdaydı. Geçmiş bayramı kutlamayı pek sevmem aslında, hersey tadında ve zamanında güzel olur ama kusuruma bakmayın artık. Şeker tadında bir bayram gecirmişsinizdir umarım ailenle ve prensesimle.. Face e en kısa zamanda İdil in resimlerini ekliycem canım.
Teşekkürler canım biz iyiyiz. Berkay da yememe sorunu dışında iyi sayılır.el-muallim maşallahı var prenseslerin. Ayy hne tatlılar öyle. Büyüyünce çok can yakacaklar. İşin zor valla :))
yln sanada cok gecmiş olsun hayatım. Aman dikkat et de Gökçe prensese bulasmasın.. Acil şifalar diliyorum..
Mehtapcım nasılsın? Prens Berkay nasıl? Umarım sizin cephede hersey yolundadır.
Soraya , Yumy, sher, kornelya ve isimlerini sayamadığım tüm anneler sizlerinde gecmiş bayramı kutlu olsun. Kuzucuklarınızla birlikte nice mutlu yarınlar diliyorum..
Tekrar geçmiş olsun canım. İnşallah biran önce atlatırsın. Haklısın buradakiler için söylemesi kolay. Allah biran önce yakınlarına kavuşturur inşallah seni de.muallim mehtap ilnar saolun kizlar...maskeyle emziriyorum kizimi ,,elimide dezenfekte ediyorum ona dokunurken ,, elimden geldigi kadar koruyorum kuzumu...kuzenim soganin icine bir kasik bal koy cikan suyu ic hemen iyilesirsin demisti..sogani sevmem kokusuna hic dayanamam ama okadar kötü oldumki denize düsen yilana sarilir misali gece yarisi yapip ictim allaha sükür bugün daha iyiydim .... mehtapcim böyle zor zamanlarda insanin elinde olmuyo gurbet daha cok koyuyo insana...hayirlisi tabiii
Hiç dert değil bayramlar ufak kaçamaklar ve biraz değişiklik yaşamak için iyi fırsatlar umarım iyi gelmiştir bu değişiklik. Evet fıstığımın yeni resimlerini bekliyoruz. çok öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?