Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
maaşallah..maaşallah...maaşallah..üçü üç prensese
muallim ne güzelmiş ne şirinmiş kızların,Allah bağışlasın

Soran herkese teşekkür ederim...
Kornelya ve Mehtap'cım 6. hastalık Ata'mın hastalığı...
4 gün ateş 39.6 larda ve 6 saat aralıklarla ateş düşürücüler verdik oğluma...
çok zor geçti bu 4 gün...
nihayet 4. günün gecesi ateşlenmedi ve döküntüler ( kızarmalar) oluştu oğlumda...
Bizim bebeklerde ilk biz geçirdik galiba bu 6. hastalığı...
dikkat edin kızlar.....

Muallim maşallah güzel kızlarına canım...
öpüyorum miss kızlarını....

muallim masallah masallah cooook tatlilar ... ne güzel ya evin icinde 3 tane melek :))) biz bitanesiyle hergün bayram ediyoruz sizin mutlulugunuz katmerlidir herhalde...

ninim ata hasta olmus kiyamam ben ya... ama simdi iyiymsi sükür.. 6. hastalikta ne oluyo kizlar ben hic duymadim ...

diger anneleri ve melekleri öpüyoruz gökcemle beraber...a.s.a.s.:enbuyukkk:

tüm anne ve bebeklerin geçmiş bayramını kutluyorum..
ataya çok çok geçmiş olsun.
muallim üçübiraradaların ne kadar tatlı olmuşlar öyle bayramlıklarıyla,Allah analı babalı büyütsün inşallah,41 kere maaşallah
ylnz gökçenin o koca gözlerindende öpüyorum ayrıca
herkese sevgiler

Ynlz , Bademcik ve Muallim çok teşekkür ederim...
Muallimcim şimdi çok şükür iyi oğlum...
Ama o 4 gün kabus gibiydi.. Ateş, ateş, ateş..
Allah kimseye yaşatmasın canım...

cok hastayim kizlar ,, üsüttüm galiba gökceyi emzirdigim iicn ilacda alamiyorum...offff cok zor ya...ne yaptimsa hic iyi gelmedi...gökceye gecicek diye korkuyorum...kizima bakacak kimsede yok....ah gurbet ah..

ylnz emzır kızını canımn agzını maskele emzır bısey olmaz ama bol c vıt al ıhlamur ıç cok gecmış ols ya..........nınım haklısın rabbım hasta emesın ya ınşş

çok teşekkürler canım inşallah güzel bir bayram geçirmişsindir

bayyamızın kutlu olss mınıkler
yerim ben sizi üç güzeller hepiniz çok güzel olmuşsunuz öpüyorum üçünüzüde mis kokunuzu duyabilsem keşke öperken
canım ben arzu:) ablamın sayfasından yazıyorum..

:) ))))) ne zaman dersen arzucum çarşambaları okulumuz geç bitiyor grup derslerine alıyorlar onun haricinde her gün müsaitiz nerde ve ne zaman dersen canım çok isterim görüşmeyi

çok geçmiş olsun canım en kısa sürede tamamen sağlığına kavuşur inşallah Atamız.

Elmuallim gerçekten çok şeker olmuş fıstıklarımız. Ah biraz büyüseler ne güzel sana canyoldaşı olacaklar.
Nınım çok geçmiş olsun canım. Ah biliyorum o hastalığı daha önceden çocuk hastalıklarının inceleyip hatta döküntülerin videosunu izlemiştim. Ama 3-4 gün süren yüksek ateşten sonra döküntüler çıktığı için ilk günler hastalığın ayırtedilmesi zor. Ne kadar korktuğunu tahmin edebiliyorum. Bir de 5. hastalık var onda da böyle yumruk yemiş gibi kızarıklıklar oluşuyor. 6. hastalığı Berrak da geçirdi diye hatırlıyorum. Bulaşıcı bir hastalık ne kadar dikkat etsek de bir çocukla karşılaştıklarında kapıyorlar işte.

cok hastayim kizlar ,, üsüttüm galiba gökceyi emzirdigim iicn ilacda alamiyorum...offff cok zor ya...ne yaptimsa hic iyi gelmedi...gökceye gecicek diye korkuyorum...kizima bakacak kimsede yok....ah gurbet ah..

Geçmiş olsun canım. Bol sıvı tüketip dinlenmeye çalış biraz. Zordur tabi uzakta olmak ama gurbette olduğunu düşünerek kendini daha çok üzmemeye çalış. Bıdışın yanında Allah'a şükür şimdilik ona ver tüm sevgini ilgini.

canım çok geçmiş olsun bizde iki ay önce geçirmiştik o hastalığı ateş kesinlikle düşmüyor kızarıklık döküntü olana kadar bu hastalık anlaşılmıyor anlaşıldığındada bir çözümü tedavisi yok malesef kendiliğinden herşey engeç bir hafta içinde olup bitiyor bizlerde kabus dolu günler geçiriryoruz...
arkadaşalr ne kadar dikkat etsekte bu virüs bir şekilde bulaşıyor allahtan çok korkulcak bir hastalık değil de havaleye yol açmıyor ama bizler bu süre zarfında kuzularımızle birlikte perişan oluyoruz

Ebrucum bayramda burda olmadığımdan net e giremedim ve mesajları ancak simdi gördüm. Bende Berilimi kocamaan öpüyorum. Arife günü Eşimin memleketine gittik ve orda net olmadığından yazamadım. Ama inanın hep aklım burdaydı. Geçmiş bayramı kutlamayı pek sevmem aslında, hersey tadında ve zamanında güzel olur ama kusuruma bakmayın artık. Şeker tadında bir bayram gecirmişsinizdir umarım ailenle ve prensesimle.. Face e en kısa zamanda İdil in resimlerini ekliycem canım.

nınım, çok ama çok geçmiş olsun canım. Kusura bakma Bayramda burda olmadığımdan net e girip yazamadım ve gecmişi fırsat bulup simdi okuyabildim. Nasıl oldu Ata şimdi. O güçlüdür annesi çabuk toparlar.

el-muallim maşallahı var prenseslerin. Ayy hne tatlılar öyle. Büyüyünce çok can yakacaklar. İşin zor valla :))

yln sanada cok gecmiş olsun hayatım. Aman dikkat et de Gökçe prensese bulasmasın.. Acil şifalar diliyorum..

Mehtapcım nasılsın? Prens Berkay nasıl? Umarım sizin cephede hersey yolundadır.

Soraya , Yumy, sher, kornelya ve isimlerini sayamadığım tüm anneler sizlerinde gecmiş bayramı kutlu olsun. Kuzucuklarınızla birlikte nice mutlu yarınlar diliyorum..

muallim mehtap ilnar saolun kizlar...maskeyle emziriyorum kizimi ,,elimide dezenfekte ediyorum ona dokunurken ,, elimden geldigi kadar koruyorum kuzumu...kuzenim soganin icine bir kasik bal koy cikan suyu ic hemen iyilesirsin demisti..sogani sevmem kokusuna hic dayanamam ama okadar kötü oldumki denize düsen yilana sarilir misali gece yarisi yapip ictim allaha sükür bugün daha iyiydim .... mehtapcim böyle zor zamanlarda insanin elinde olmuyo gurbet daha cok koyuyo insana...hayirlisi tabiii

Hiç dert değil bayramlar ufak kaçamaklar ve biraz değişiklik yaşamak için iyi fırsatlar umarım iyi gelmiştir bu değişiklik. Evet fıstığımın yeni resimlerini bekliyoruz. çok öptüm

Teşekkürler canım biz iyiyiz. Berkay da yememe sorunu dışında iyi sayılır.

Tekrar geçmiş olsun canım. İnşallah biran önce atlatırsın. Haklısın buradakiler için söylemesi kolay. Allah biran önce yakınlarına kavuşturur inşallah seni de.

Hiç dert değil bayramlar ufak kaçamaklar ve biraz değişiklik yaşamak için iyi fırsatlar umarım iyi gelmiştir bu değişiklik. Evet fıstığımın yeni resimlerini bekliyoruz. çok öptüm

Canım Berilciğimin fotoğraflarını gördüm. Çok çok büyümüş maşallah annesi. Bayram kıyafeti, tokaları çok çok yakışmış bayıldım.
Yalnız Öznurdan da İdilin fotolarını bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…