Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
herkese guzel bı gun ols hastalar sıfaaaaa bulsunnn kızlar dılanın dişi gözüktüüüüüüüüü

Nasılsınız arkadaşlar ?????
İlnar; Ebrizim , Sher ve Mehtap çok teşekkür ederim size...
Ata çok iyi... Hastalıktan dolayı huyu değişmişti kalacağından korktum ..
şükür oda geçti normale döndü kuzcuğum...
Artık hep kedi gibi emekliyor....

meraba kızlar herkesler iyi sanırım hasta bebeklerimize sifa diliyorum. Muallimcim sıkıntısız bi sekilde cıkar insallah disiniz benim kızımda dis cıkarıyo ama ishal ne yapacagımı sasırdım eridi gitti iki gunde dun cok yaptı bende calısıyordum pismis poposu canımın aksam acdan agladı neyse ki bugun daha iyiyiz ishal illetine karsı tavsiyeleriniz var mı pirinc lapası patates puresi muz ve yogurt doktorumuz bunları soyledi

sagolun kızlar..............ececım bızde bı aydır ıshalız ya care yok dedıgın gıbıyız ınlşş azalır ınş gecer sıkıntımız

herkese guzel bı gun ols hastalar sıfaaaaa bulsunnn kızlar dılanın dişi gözüktüüüüüüüüü
oleyy tebrik ederiz sıkıntısızca tüm dişler sırayla gelsin inşallah kardeşlerininde haberlerini bekliyoruz

çok şükür atlattığına çok sevindim allah hepimizinkilere sağlık versin

İyki doğdun Derin MUtlu yıllar sana .....

Derin prensesim teyzesinin fıstığı allah sana uzun sağlıklı huzurlu tüm dileklerinin gerçekleştiği yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmadığı bir ömür diliyorum sağlıkla karşıla yeni yaşını fıstığım.Şenizopuyorumnanaktan

çok teşekkürler teyzesiiia.s.:1hug:

Nınım çok büyük korku atlattın hem de tam bayramda. Ama çok şükür geçti artık.
Vallahi çocuklar emekleyene kadar aman ne zaman emekleyecek diye bekledik şimdi bir dakika durduramıyoruz. Şimdi sıra yürümeye geldi. Berkay'ın dengesi pek iyi değil tutunmadan ayakta duramıyor henüz. Bakalım bekliyoruz inşallah yakında pıtış pıtış yürüdüklerini de görürüz.

Canım geçmiş olsun diş çıkarma dönemlerinde oluyor bazı bebeklerde. Pirinç unundan muhallebi yapıp içine de muz katarsan iyi gelebilir.

İyiki doğdun Derin Prenseeesss. Nice sağlıklı mutlu yarınlar hep seninle olsun miniğim. Yüzün hep gülsün, ağlaman ise sadece sevinçten olsun... Kocamaannn öpüyorum. Yummy cim güzel prensesimizin melek annesi, seni de kutluyorum canım, dünyalar güzeli bir prenses dünyaya getirdiğin için..

küçük kızların fedakar anneleri hepininizi öpüyor kucaklıyorumopuyorumnanaktan

kizlar iyi aksamlarrrr oncelikle ataya gecmis olsun kuzucum benim ya
derinin de dogum gunu kutlu olsun
hepiniz nasilsiniz??????
cok ozledim ya artik sik sik giremiyorum gorusemiyoruz((((

Canım ama ne kadar tatlı emekliyorlar değilmi..
Bizim salon direk bahçeye açılıyor ..
Ata sürekli oradan bahçeye çıkmak istiyor Allahtan sineklik var...
Ata da bir yere tutunarak ayakta kalabiliyor..
birde tek elinden tutturup yürümek istiyor, hatta koşmakla yürümek arası bişey...
Bugün ilk defa karnabahar kızartması yedi oğlum..
Mehtap artık akşamları bizim yemeklerden yediği zaman Ata büyümüş diyorum...
Bu arada kaymaz çorap almak istiyorum, parkede kayıyor normal çorapla..
birde emeklerken birden ayaklarına basmaya çalışyor doğrulmak için...
Bizimkilerin yürümesi yakındır ne dersin...
Yılbaşında yürümüş olurlar diye düşünüyorum...

kizlar iyi aksamlarrrr oncelikle ataya gecmis olsun kuzucum benim ya
derinin de dogum gunu kutlu olsun
hepiniz nasilsiniz??????
cok ozledim ya artik sik sik giremiyorum gorusemiyoruz((((

Canım çok teşekkür ederim...
Hastalığımız geçtiğinden beri iyiyiz canım...
Senin nasıl geçiyor günlerin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…