herkese guzel bı gun ols hastalar sıfaaaaa bulsunnn kızlar dılanın dişi gözüktüüüüüüüüü
oleyy tebrik ederiz sıkıntısızca tüm dişler sırayla gelsin inşallah kardeşlerininde haberlerini bekliyoruzherkese guzel bı gun ols hastalar sıfaaaaa bulsunnn kızlar dılanın dişi gözüktüüüüüüüüü
Nasılsınız arkadaşlar ?????
İlnar; Ebrizim , Sher ve Mehtap çok teşekkür ederim size...
Ata çok iyi... Hastalıktan dolayı huyu değişmişti kalacağından korktum ..
şükür oda geçti normale döndü kuzcuğum...
Artık hep kedi gibi emekliyor....
İyki doğdun Derin MUtlu yıllar sana .....
Derin prensesim teyzesinin fıstığı allah sana uzun sağlıklı huzurlu tüm dileklerinin gerçekleştiği yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmadığı bir ömür diliyorum sağlıkla karşıla yeni yaşını fıstığım.Şenizopuyorumnanaktan
Iyi ki doğdun derinnnn iyi ki varsın derinnn deyoş kuzusu 2 yaşındaaaaa
Nınım çok büyük korku atlattın hem de tam bayramda. Ama çok şükür geçti artık.Nasılsınız arkadaşlar ?????
İlnar; Ebrizim , Sher ve Mehtap çok teşekkür ederim size...
Ata çok iyi... Hastalıktan dolayı huyu değişmişti kalacağından korktum ..
şükür oda geçti normale döndü kuzcuğum...
Artık hep kedi gibi emekliyor....
meraba kızlar herkesler iyi sanırım hasta bebeklerimize sifa diliyorum. Muallimcim sıkıntısız bi sekilde cıkar insallah disiniz benim kızımda dis cıkarıyo ama ishal ne yapacagımı sasırdım eridi gitti iki gunde dun cok yaptı bende calısıyordum pismis poposu canımın aksam acdan agladı neyse ki bugun daha iyiyiz ishal illetine karsı tavsiyeleriniz var mı pirinc lapası patates puresi muz ve yogurt doktorumuz bunları soyledi
Nınım çok büyük korku atlattın hem de tam bayramda. Ama çok şükür geçti artık.
Vallahi çocuklar emekleyene kadar aman ne zaman emekleyecek diye bekledik şimdi bir dakika durduramıyoruz. Şimdi sıra yürümeye geldi. Berkay'ın dengesi pek iyi değil tutunmadan ayakta duramıyor henüz. Bakalım bekliyoruz inşallah yakında pıtış pıtış yürüdüklerini de görürüz.
kizlar iyi aksamlarrrr oncelikle ataya gecmis olsun kuzucum benim ya
derinin de dogum gunu kutlu olsun
hepiniz nasilsiniz??????
cok ozledim ya artik sik sik giremiyorum gorusemiyoruz((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?