Biz de seni özledik canım. Neden işten geç mi geliyorsun?kizlar iyi aksamlarrrr oncelikle ataya gecmis olsun kuzucum benim ya
derinin de dogum gunu kutlu olsun
hepiniz nasilsiniz??????
cok ozledim ya artik sik sik giremiyorum gorusemiyoruz((((
Evet canım inşallah. Biz bu cumartesi fiziğe gideceğiz büyük ihtimalle artık ortopedik ayakkabı önerecek diye düşünüyorum. İnşallah yeni yılı yürüyerek karşılarlar. Berkay da bazen dizlerini yere koymadan sadece ayak ve elleriyle emekliyor poposu havada o zaman çok komik oluyor:)) Tutunarak çok rahat kalkıyor ama ellerini bırakıp duramıyor henüz.Canım ama ne kadar tatlı emekliyorlar değilmi..
Bizim salon direk bahçeye açılıyor ..
Ata sürekli oradan bahçeye çıkmak istiyor Allahtan sineklik var...
Ata da bir yere tutunarak ayakta kalabiliyor..
birde tek elinden tutturup yürümek istiyor, hatta koşmakla yürümek arası bişey...
Bugün ilk defa karnabahar kızartması yedi oğlum..
Mehtap artık akşamları bizim yemeklerden yediği zaman Ata büyümüş diyorum...
Bu arada kaymaz çorap almak istiyorum, parkede kayıyor normal çorapla..
birde emeklerken birden ayaklarına basmaya çalışyor doğrulmak için...
Bizimkilerin yürümesi yakındır ne dersin...
Yılbaşında yürümüş olurlar diye düşünüyorum...
Canım inşallah memnun kalırsın yeni gelecek olandan. Hergün gelecek mi yoksa yine belirli günler mi?Bu arada benim yardımcımla yollarımızı ayırdık..
10 gündür kadın yok evde bende çok giremiyorum...
Bu kadınlarda ne kadar kaprisli ve garip oluyorlar..
10 günlük aramalardan sonra nihayet birini buldum..
yarın sabah başlıyacak inşallah ...
Ev işi yemek ne kadar zormuş bunu anladım..
ama iş başa düşünce yapıyor insan...........
Ata kızdığı zaman bazen saçını çekiyor gözümün içine bakarak..
3 kere yaptı..Tepkide vermiyorumki tekrarlamasın diye..
aranızda böyle bir durumla karşılaşan varmı ?????
Canım düzeltilmiş 4-5 aylıkken dönmeye, 7 aylıkken desteksiz oturmaya sonra da sürünmeye başlar.merhabalar bütün bebisleri öpüyorum...derinnn dogum günün kutlu olsun nice mutlu ,,,, huzurlu senelere ....
ninim atanin avatarindaki resmine bayildim aman kücük kizlar görmesin :roflol:
bebisleriniz ne zaman sürünmeye basladi kizlar ,,, gökce suan düzeltilmis 3,5 sizce nazaman döner ...
soraya bizde esimle türkiyeye dönmeyi düsünüyoruz ama esim burda dogup büyüdügü icin alisamam korkusu var sence nasil yurtdisinda büyüyen biri alisabilirmi türkiyeye??? aslinda türkiye burdan bin kat daha güzel ....
Iyi ki doğdun derinnnn iyi ki varsın derinnn deyoş kuzusu 2 yaşındaaaaa
bak sen yaramaza bütün gün didinip böyle bir şeyle karşılaşmak hoş olmuyordur eminim en kısa sürede atlatırsınız bu davranışı bakalım büyüdükçe miniklerimiz neler çıkacakAta kızdığı zaman bazen saçını çekiyor gözümün içine bakarak..
3 kere yaptı..Tepkide vermiyorumki tekrarlamasın diye..
aranızda böyle bir durumla karşılaşan varmı ?????
Canım arkadaşlarım oldukça yoğun günler geçirirken sizleride özlüyor ve merak ediyorum. Burda yazmadım ama kızımla ilgili değişimler var elle tutulur söylenecek bir şey olmadan yazamadım bir türlü ama artık tamamdır kızım kısa sürelide olsa desteksiz oturuyor bir şeyler başarmaya başladık bunun benim için ne demek olduğunu hepiniz biliyorsunuz artık inşallah çok daha büyük adımları yazabilir ve sizlerle sevincimi paylaşabilirim. Kızımı artık otururken fotoğraf çekebiliyorum son iki gündür özellikle çok düzeltti oturma şeklini. Bir fotoğrafını koyup sizlerle sevincimi paylaşmak istedim ve ettiğiniz dualar iyi dilekler için minnettarım hepinize.
Canım arkadaşlarım oldukça yoğun günler geçirirken sizleride özlüyor ve merak ediyorum. Burda yazmadım ama kızımla ilgili değişimler var elle tutulur söylenecek bir şey olmadan yazamadım bir türlü ama artık tamamdır kızım kısa sürelide olsa desteksiz oturuyor bir şeyler başarmaya başladık bunun benim için ne demek olduğunu hepiniz biliyorsunuz artık inşallah çok daha büyük adımları yazabilir ve sizlerle sevincimi paylaşabilirim. Kızımı artık otururken fotoğraf çekebiliyorum son iki gündür özellikle çok düzeltti oturma şeklini. Bir fotoğrafını koyup sizlerle sevincimi paylaşmak istedim ve ettiğiniz dualar iyi dilekler için minnettarım hepinize.
çok teşekkürler canım inşallah o günlerimiz yakındır.ebrizm masallah kızına insallah daha guzel haberlerini vereceksin bize insallah guzel gelismeler cabucak gelir kocaman opuyorum prensesini
Yummycim prensesinin dogum gunu kutlu olsun nice mutlu saglıklı yıllara insallah
büyüyor artık fıstıklar her geçen gün bakım zorlukları biticek inşallah sonra üç prensesle her şeyin tadını daha iyi çıkartabiliceksinebrızım gercekten bakıcı olayı zor benımkıne ben bır mılyon eskı yarayla verıyorum ay yenıye alısamadım ya...........ve beraber bakıyorız bebeklere yınede zam ıstıyoo sanırım ıkı ay sonra yenı yıldan sonra ozellılle devam etmıcem artık yalnız bakıcam hafta ıçı gelıyo sabah dokuz akdsam altıda gıdıyoo hayırlısı ya ınş ıyı bı yardımcı bulursun camnnım
sorma mehtapçım hala inanamıyorum hep bir tabir kullanıyordum beril için biliyorsun patates çuvalı gibi yığılıyor diye o halden bu hale gelebildiğini kabullenmekte bile zorluk çekiyorum ama çok şükür iyi yönde gelişimlerimiz başladı. Dafo yapıldı beril in ayaklarına alıştırma devresindeyiz adımlarını daha düzgün atabilmesi ve koordinasyonu sağlayabilmesi için yapıldı bakalım yürütme çalışmaları devam ediyor ama önce emeklemesi gerekiyor biraz daha sabır etmem gerekicek ayakta görmek için. inşallah devamı olur bende sizlerle paylaşırım kızımın yaptıklarını.Canımm ne kadar mutlu olduğumu anlatamam. Bunlar senin sabrının ve sevginin sonuçları. İnşallah bundan sonra da hep böyle güzel haberler vericeksin. Oturmaya başladıktan sonra diğer basamaklar daha çabuk gelişecektir. Çünkü artık karşılıklı oturup birebir etkileşimli oyunlar oynayıp, göz temasını daha uzun tutabileceksin. Onun gelişimine bunların çok faydası olacak.
inşallah canım allah hepimizinkilere sağlık versinebrızımmmmmmmm masallahh kızına masallah ınş daha ıyı olucak ınş...........benımkılerde duzeltılmıs sekıze gırdık daha desteksız oturmuyolar surunuyo ve donuyolar bolbol.............seda ayaga kalmaya calısıyoo.......ınş rabbım tum bebeklere saglkık versın ...........guzel bı gun ınşş
öznurcum bu duyguyu yaşamak çok hoş geliyor değdi diyorum her tür çabama göz yaşıma işte değdi inşallah dahada toparlar kızım koştuğu anne diyebildiği günlerimizde gelir. Minyatür prensesime gelince o işini hallediyorsa niye yorsun şimdi kendini fıstığım öpüyorum boncuğumu çok şeker prensesim benim o.ayy benim dünyalar güzeli prensesim, otururmusta annesine poz verirmiş. Nede tatlı cıkmıssın sen öyle.... Ebrucum en kısa zamanda prensesimin yürüdüğü müjdesini de bizlere vermeni bekliyorum canım...
nınım,
İdil de saç olmadığından çekemiyor :)))))
Ama İdil birseyi istemediğinde kendini nasıl kasıyor bir görsen.. Sırf bu yüzden kac defa doktora götürdüm ama bazı bebeklerin huyu oluyor böyle dedi.
İdil emeklemiyor, emeklemesi için yatırdıgımda hemen dönüyor. birseye ulasmak istediğinde döne döne gidiyor. Direk ayağa kalkmak istiyor ama detseksiz kalkamıyor ve desteksiz ayakta duramıyor henüz. ellerinden tuttugumuzda yürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?