Canım arkadaşlarım oldukça yoğun günler geçirirken sizleride özlüyor ve merak ediyorum. Burda yazmadım ama kızımla ilgili değişimler var elle tutulur söylenecek bir şey olmadan yazamadım bir türlü ama artık tamamdır kızım kısa sürelide olsa desteksiz oturuyor bir şeyler başarmaya başladık bunun benim için ne demek olduğunu hepiniz biliyorsunuz artık inşallah çok daha büyük adımları yazabilir ve sizlerle sevincimi paylaşabilirim. Kızımı artık otururken fotoğraf çekebiliyorum son iki gündür özellikle çok düzeltti oturma şeklini. Bir fotoğrafını koyup sizlerle sevincimi paylaşmak istedim ve ettiğiniz dualar iyi dilekler için minnettarım hepinize.
ebrucuğum cok sevindim inan çok mutlu oldum hiç inancımı kaybetmemiştim beril birgün başarıcaktı bunu zamanla yürümeyi de başarıcak canım senin gibi güçlü mücadeleci annesi olduğu sürece herşeyin üstesinden gelicek...darısı ufuğun aşına inşallah oda zamanla gözle görülür bir ilerleme kaydedicek...
idilimizede maşallah en kısa zamanda oda emeklemeye başlıycak berrakta kendi ekseninde ve geri geri gidiyor tam anlamıyla emeklemeye gecemedi tembel:))))
İlnarcım Ata da ilk zamanlar döne döne gidiyordu
sonraları komando gibi emekledi o zamanlar ne yaptıysa kedi gibi emeklemedi..
Sonra birgün komşum geldi onunda Ata dan 2 ay küçük bir oğlu var..
o kedi gibi emekliyordu onu görünce Ata da yapmaya başladı ...
sonradan devam etti kedi gibi emeklemeye :))
dr a sorucam bende asıyı..........synagıs ne aşısı merak ettım gereklımı ............
Geri geri gitmeye başladıysa çok yakındır emeklemesi artık canım. Yakın zamanda artık senden de müjdeyi bekliyoruz:))ebrucuğum cok sevindim inan çok mutlu oldum hiç inancımı kaybetmemiştim beril birgün başarıcaktı bunu zamanla yürümeyi de başarıcak canım senin gibi güçlü mücadeleci annesi olduğu sürece herşeyin üstesinden gelicek...darısı ufuğun aşına inşallah oda zamanla gözle görülür bir ilerleme kaydedicek...
idilimizede maşallah en kısa zamanda oda emeklemeye başlıycak berrakta kendi ekseninde ve geri geri gidiyor tam anlamıyla emeklemeye gecemedi tembel:))))
Ebrizim canım bende diğer arladaşlarım gibi çok mutlu oldum....
İnşallah devamı da gelecek...
Mehtap canım yeni yardımcımız hergün geliyor sabah 7 akşam 18.00 arası evde...
çok zor oldu bulmak ( doğrusu seçmek) ama bugün çok kendi halinde biriyle çalışmaya başladı...
inşallah uzun süreli çalışırız...B]
Maşallah Derinciğimize. Fotoğraf gibi anlatmışsın minişi o haliyle görür gibi oldum:)) Daha nice kulamalar göstersin Allah'ım hepimize inşallah.kızlar günaydııınn derin in doğumgününü kutladık cartesi günü çukurambar mado da çok güzeldi kelebekli şeker ağacı yaptırdım yaka kokartları saı kurdaleli çiçekli rengarenk pastası ingilterden getirdiğim süsler kırık beyaz albisesi ve tokalrıyla çok tatlıydııııı:)))
MUTLU VE SAĞLIKLI YILLAR DERİNNNN
Benim kızım kalabalığı seviyor. İlk defa dün aksam emekler gibi yaptı. bizde cok sasırdık, ama sonra yine tembellik edip döne döne ulastı balona:))
Kızlar bu arada Sher e sorduğum soruyu sizlere de yöneltmek istiyorum. Sizler grip aşısı yaptırdınız mı, yada yaptırmayı düşünüyormusunuz? bize doktorumuz İdile ve İdil ile ilgilenen tüm aile bireylerine grip aşısı yapılsın dedi. Ekim ayındada Synagis e başlanacak ..
dr a sorucam bende asıyı..........synagıs ne aşısı merak ettım gereklımı ............
Canım, Berrak için grip aşısı yaptırdınız mı? Ayrıca Synagis aşısına bu yıl da baslayacakmısınız? Bizim doktorumuz her iki aşının da vurulmasını istedi, ama ben simdilik yaptırmadım grip aşısını. Ekim ayında da synagis e başlanacakmıs.
merhaba kizlar gecmisi fazla okumadim ama herkes iyi haberler vermis..
ninim yeni yardimcin hayirli olsun..
yumy güzel prensesin yeni yasi ona mutluluklar getirsin insallah...
sher masallah kuzuna ilk ednen dedi demek :)))
synagis asisini gökce küvezdeyken 2 defa oldu burda erken dogan bebeklere ekim nisan aylari arasinda her ay bir kere yapiyolar...vücut direncini artirmak iicn ...vücuda antikor veriyolarmis bu asiyla..doktorumuz bizr öyle demisti...
bu hafta sonu biizm iicn cok kötü gecti gökcemin atesi yükseldi ,, geceleri hic uyumadi .. emmek istemiyo pompa yapip biberonla veriyorum onuda istemiyo ...bugün doktora götürdüm burnu tikali oldugu icin yemek istememisdir dedi doktoru ilac verdi insallah cabucak gecer...aglamaktan yoruldu yavrumm((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?