nınım merak ettım kac verıyosun bakıcıya........saatler kac arası.......
benımkı sabah dokuz aksanm altı gıdıyoo ıs yapmıyo sacede utu.......beraber bakıyoruz bır mılyar verıyorummm sen.............yınede zam ıstıyyo bı yıl olmadan sanırım bende yenıden arıcam bakalım sanada kolay gels
Arzucum canım arkadaşım inşallah dediğin gibi bir gün koştuğunuda görebilirim şans konusuna gelince umarım dediğin gibi bir anneyimdir ve elimden geleni yapabiliyorumdur.ebrucum çok sevindim fıstığıma inşallah dahada ii olucak annesi geriden gelsede kendi ayakları üzerinde durduğunuda görüceksin canım ben buna çok inanıyorum..beril senin gibi bi annesi olduğu için çok şanslı hayata bir sıfır geriden başladı ama senin sayende bu açığı kapatıcak prensesim..Allah sana güç kızınada azim ve sağlık versin..inşallah herşey gönlünce olur canım..sen çok ii bi insasın Rabbim senin merhametinden ve gücünden emin olduğu için seni böle sınava soktu..sende Allaha layık bir kul olduğunu bu mücadelen ve sabrınla gösteriyosun.sonunuz hayırlı olsun inşallah canım.a.s.
nede güzel otururmus masallah berile ve onun annesine ..beril cok sansli bir bebek ,rabbim onu cok güzel bir anneye asip etmis ... keske her bebgin annesi ebrizmm senin gibi sabirli olsa ve bebegine destek olsa eminim dünyada bütün cocuklar mutlu olurdu...sevgiyle asilmicak sey yok beril yüricek kosacak annesinin sevgisiyle yapacak bizde burdan görüp mutlu olcaz...
hepinize öyle çok minnettarım ki yanımdasınız bana güç veriyorsunuz ve en önemlisi benim kızım için dua ediyorsunuz hepinize binlerce kez teşekkürler
ninim insallah yeni yardimcindan memnun kalirsin..zor sey olmali bebegini yabanci birine emanet etmek...hep evimin kücük olmasindan sikayet ederdim ama simdi diyorumki allahtan evim kücük hem gökceyle hemde evle ilgilene biliyorum...
gökce artik sesli kahkahalar atiyo :) onu kucagima aldigimda gözümün icine bakiyo bisey dedigim an basliyo gülmeye allahim ne kadar güzel duygular kimseyi mahrum etme güzel rabbim...
ay açar açmaz çok sevindim, müthiş bir haber var burada!!! ebru gözün aydın canım hem de tebrik ederim. bu sonuç hem senin mücadelen hem kızının başarısı. fotografınız da inanılmaz güzel. zaten çok güzel bir kız, bir de böyle oturup poz verince tam prenses olmuşş:)) inşallah yakın zamanda annesini yakalamaya çalışır resimlerini de görürüz.... tekrar tekrar gözün aydın!
diğer minişler ve anneleri umarım sizlerde iyisinizdir. ben çok fazla inceleyemiyorum geçmişi benimki kudurmakta gene:)ne zamandır bir türlü fırsat bulamadım. özlüyorum ama burayı,sizleri gerçekten. bizim sıpa işe başladığımdan beri delirio, ilk hafta ben giderken yediriodum kesinlikle sonra bişey yemiomuş. annemi kahretmiş yani... bu hafta şükür düzeldi biraz daha. benim de yeni okulumda şansıma birinci sınıf oldu. bir yandan veliler bir yandan ufaklıkların oryantasyon çalışmaları derken dağıldım. bu sene en azından ilk dönem zor olacak sanırım...
canım benim inşallah en kısa zamanda ufuktanda böye haberler alabilelim özelden göndericem telefon numaramı:sm_cool:eveeeet bende okur okumaz agladım sevıncımden tuylerım dıken dıken oldu ebrucuuuuuuum cok mutlu oldum anlatamam sana
kendı kızımmıs gıbı sevındım ınsallah bundan sonra daha guzel haberlerını alırız fıstıgın canım benım yaaaa prensesım benım cok ama cok sevındım
ebrucum telını bana ozelıme yazarmısın bıdaha kaybettımde ararım ben senı cok sevındım yaaaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sizler bana güç veriyorsunuz değerli arkadaşlarım çok kısa sürede verebilsem keşke yürüyor diye ama sabır birazda disiplinli çalışmayla inşallah bunuda başarır ve ilk sizin gibi melek kalpli teyzelerimizle paylaşırımebrucuğum cok sevindim inan çok mutlu oldum hiç inancımı kaybetmemiştim beril birgün başarıcaktı bunu zamanla yürümeyi de başarıcak canım senin gibi güçlü mücadeleci annesi olduğu sürece herşeyin üstesinden gelicek...darısı ufuğun aşına inşallah oda zamanla gözle görülür bir ilerleme kaydedicek...
idilimizede maşallah en kısa zamanda oda emeklemeye başlıycak berrakta kendi ekseninde ve geri geri gidiyor tam anlamıyla emeklemeye gecemedi tembel:))))
Canım maşallah kızına... inşallah yürüdüğü günleri degörürüz...yanlış hatırlamıyorsasm kızın PVL liydi değil mi...
Benim kızımda PVL li.. seninki kaç yaşında şu anda... benimki 14 aylık şu anda o da çok kısa oturabiliyor devrilmeden... i,nşallah rabbim hepsine acil şifa verir... siz fizik tedavi görüyor musnuz... eğer görüyorsasnız nasıl hareketler yaptırıyosun yazar mısın bana...
evet canım kızım pvl li. inşallah hepimizin bebekleri için en iyilerinin yaşandığı günleri paylaşırız. Fizyotarapiye devam ediyoruz her gün gidiyoruz her gün bir saat çalıştırıyorlar orada ama bitmiyor evde aynen devam uyuyup uyanınca yemek yedirip biraz dinlendikçe her fırsatta her arada çalışıyoruz plates topuyla elleriyle bir şeyler tutmaya çalışıyoruz değişik mataryallerle her bulduğumuz tüğlü değişik dokumalarla traş köpükleriyle akla gelebilen her şeyle çalışıyoruz
Ebrizim canım bende diğer arladaşlarım gibi çok mutlu oldum....
İnşallah devamı da gelecek...
Mehtap canım yeni yardımcımız hergün geliyor sabah 7 akşam 18.00 arası evde...
çok zor oldu bulmak ( doğrusu seçmek) ama bugün çok kendi halinde biriyle çalışmaya başladı...
inşallah uzun süreli çalışırız...B]
haklsın canım ya ne zamanı dahaaltı ay bıle dolmadan zam ıstedı benden bıde bı hafftalık ızın ıstedı tatılınıde yaptı bıde resmı tatıllerdede tatıl ıstıttyoo sankı resmı oğretmen ya.........hayır dedım resmı tatıl olmaz mırın kırın ya cok zor ugrasmak valla benım mudurum dakıkamızı hesaplıyodu yaaa
inşalalh mehtapcığım kısa zamanda başlar, artık ben işten geldiğimde kapıda karşılıycak tospam benim:))))),
bu arada yaramaz iki gündür beni gülme krizine sokuyor daha baba-anne demeden çok alakasız iki kelime söylüyor ne alakaya diye söylendim eşime hamileyken aşkı memnu izlemin yararlarımı desem zararlamı diyo:)) ide dedim mürseli hiç izlemedim onu niye onuda ben izledim diyo evde eşimle kızımın ednen-mürsel bağrışmaları arasında kendimden geçme noktasına geldim korkmaya başladım ben işe gittiğmde baba-kız ne muzipler yapıcakalr anlayacağınız benim iki bebeğim var:))) gülerek kameraya almaya çalışıyom ama kesiyo konuşmuyo bir komik söylüyo duymanız lazım söylerkende kendinden geçiyo bugünde ded dedeeee gibi şeyelr demeye başaldı.:))))))))
Çok geçmiş olsun canım. Evet burun tıkanıklığı çok etkiler emmesini. İnşallah çabuk atlatır kuzucuk.merhaba kizlar gecmisi fazla okumadim ama herkes iyi haberler vermis..
ninim yeni yardimcin hayirli olsun..
yumy güzel prensesin yeni yasi ona mutluluklar getirsin insallah...
sher masallah kuzuna ilk ednen dedi demek :)))
synagis asisini gökce küvezdeyken 2 defa oldu burda erken dogan bebeklere ekim nisan aylari arasinda her ay bir kere yapiyolar...vücut direncini artirmak iicn ...vücuda antikor veriyolarmis bu asiyla..doktorumuz bizr öyle demisti...
bu hafta sonu biizm iicn cok kötü gecti gökcemin atesi yükseldi ,, geceleri hic uyumadi .. emmek istemiyo pompa yapip biberonla veriyorum onuda istemiyo ...bugün doktora götürdüm burnu tikali oldugu icin yemek istememisdir dedi doktoru ilac verdi insallah cabucak gecer...aglamaktan yoruldu yavrumm((
Günaydın herkese...
Yumuy doğumgününüz kutlu olsun canım.. Resim bekliyoruz...
Sehr Berrak şimdiden dizileri ezberlemiş...
Maşallah tosbiğime...
Yardımcı işi ağırdan alıyor 1 hafta denyeceğim olmazsa başka birini bulacağım...
Canım ben ev işi yaptırıyorum..
Güvendiğim zamanda bazı günler Ata'a bakmasını istiyorum işim olduğu zamanlar...
900 tl veriyorum ev işi için..
Ama genede beğenmiyorlar hergün evi temzilmeyecekkki...
Zamanı gelmeden zam yapma derim..
Yaptığın an ilrde başka şeylerde ister nasılsa veriyor diye...
saat 07 ile 17.30 arası..
ynlz gecmış ols arada sevdıyese ver canım kasık mamsı belkı ıyıde olur dr ne dıyo
Canım ilk zamanlar böyle halsiz oluyorlar. Kilo aldıkça zamanla toparlayacaktır. Berkay da ilk zamanlar mamasını içerken bile uyuyordu zorla kulağını falan gıdıklayarak mamasını bitirtiyordum. Sen doktor kontrollerini yaptırıyorsun zaten endişelenme sık sık sütünü sağarak vermeye devam et çok yakında toparlayacaktır.canim henüz kasik mamasina baslama dedi doktor...aptamil 1 veriyorum simdi..anne sütüne karistiriyorum azcik onun tadiyla iciyo...ama hic istahi yok son günlerde..cok halsiz hemen uyuyo(( cok zor ya keske ben hasta olsam o olmasa ...
Demek çarşamba başlıyorsun. Hayırlısı olsun canım. İlk zamanlar zor olacak ama zamanla alışırsın bu hızlı tempoya. Sen işteyken Berrak'a kim bakacak?hayır canım haftaya çarşamba günü başlayacam şimdiden stres oldum bakalım...
ylnz gökçenin doktoru yenidoğancımı (preterm konusunda uzman) eğer deil ise o tür doktorlar kronolojik yaşa göre değerlendirip eksi veya fazla diyorlar halbuki bizim bebekler özel ve düzeltilmişe göre takip edilmesi hesaplanaması gerekiyor ayrıca çok kilo da iyi değil canım dert etme
hayır canım haftaya çarşamba günü başlayacam şimdiden stres oldum bakalım...
ylnz gökçenin doktoru yenidoğancımı (preterm konusunda uzman) eğer deil ise o tür doktorlar kronolojik yaşa göre değerlendirip eksi veya fazla diyorlar halbuki bizim bebekler özel ve düzeltilmişe göre takip edilmesi hesaplanaması gerekiyor ayrıca çok kilo da iyi değil canım dert etme
Rica ederim canım. İnşallah İdilciğime de çok faydalı olur. Aşısı için geçmiş olsun.günaydın kızlar,
mehtapcım önerin için çok sağol. Şu yeleği ters giydirip emekletme olayını birde İdil hanımda biz deneyelim bakalım. Sonucu yaazarım.
Dün biz Grip aşısını yaptırdık. Hem ben hemde İdil aşılandık. İdil için yarım doz yapıldı. 27 sinde de d,ğer aşıları olacak. Başta 27 sinde yapılacak aşılar için tereddüte düştü hemşire ama sonra yapılmasına karar verildi.Ben yine de aşı kartını alıp doktorumuza göstericem. Onaylarsa yaptırıcam diğer aşıları o tarihte, ertelersede ertelendiği tarihte yapılır artık.
15 ekimden sonra da Synagis aşısı için rapor cıkartılacak ve ona baslanacak. Dün eczanede sordum bu aşının fiyatı ne acaba diye. 800 TL dediler. Allahtan raporla yapılan bir aşı :)
Allah tüm kuzucuklarımıza şifa versin.... Kocamaan öpüyoruz hepinizi.
mehtap aynen gökcede berkay gibi mamasini yerken uyuyup kaliyo ne yapsam uyanmiyo..hastaneden eve ilk geldiginde böyle deildi yemek saatleri gelince basiyodu yaygarayi,,,simdi hic istemiyo...geceleri her saat basi uyanip azcik emiyo sonra uyuyo ,,, nekadar yiyo hic anlayamiyorum ..cok stres yapti doktor bende nasil kilo alcak gökce yemeden ...biraz büyüseydi kasikla felan yemeye baslasaydi....
gökcenin yogun bakimdaki doktoruyla konustum ,,, gökce cok seyler yasadi kilosu yasitlarina göre az olabilir ama onun durumuna göre gayet iyi üzülme dedi biraz icim rahatladi ama yinede üzülüyorum ... cokmu az gökcenin kilosu ,, sizinkiler nasildi düzeltilmis 4 aylikken...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?