iyi aksamlar kizlar kuzularinizi cok opuyorum
bakiyorumda unutuldum:)))))))))
kimse beni sormaz oldu:)))))
kızımı yüzüstü yatırdığımda kolları bacakları serip yatıyo azcık debelenip.. ikizlerim 28 haftalık doğdular.kızımın doğum kilosuda çok azdı.sanırım zaman alacak akranlarını yakalamasıgittikce daha hızlı daha seri geriye gidiyo:)))
ama sen yinede tarif etseydin kızım için..
Canım 1-2 sayfa önce yazmıştım ama tekrar yazayım. Yeleği bebeğine sırtından değil de göğüs tarafından giydiriyorsun. İlikli tarafı arkaya geliyor. Sonra sırtında ilikli tarafından tutup yukarıya doğru kaldırıyorsun elleri ve dizleri yere geliyor. Ama kızın henüz buna hazır olmayabilir bu hareketi kızın ellerinin üstünde kendini kaldırabildikten sonra yaparsın.kızımı yüzüstü yatırdığımda kolları bacakları serip yatıyo azcık debelenip.. ikizlerim 28 haftalık doğdular.kızımın doğum kilosuda çok azdı.sanırım zaman alacak akranlarını yakalaması
Takip ederken bir iki kelime yaz bence:)) Call Centerlarda vardiya olur. Sen genelde kaçla kaç arası çalışıyorsun?valla mehtapcim ben surekli takip ediyorum ama yazamiyorum malesef bu hafta hep aksamciydim simdi bile isteyim hala :))))ama cok keyifli cok mutluyum cok sukur haftaya umut da bana gelecek umutla beraber bulusuruz artik
cok ozluyorum ama sizi kizlaaar:))))
meraba kızlar topik sessiz kalmıs size güzel bi haberim var minnoşum yürüyor alkisalkisalkis 1640 gr lık prematürem büyümüşte yürüyomuşcok mutluyum darısı sizlerin başınıza cok öptüm:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?