Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
iyi aksamlar kizlar kuzularinizi cok opuyorum
bakiyorumda unutuldum:)))))))))
kimse beni sormaz oldu:)))))

soraya merak etmezmıyız ..............nerdesın ya tatılde bıttı ..........ınş sıkıtı yoktur canım

günaydın kızlar..

Mehtap yeleği ters giydirip emekletme olayı ne?????
benim oğlan ters ters gidiyo emeklerken,kızda da daha hareket yok..düzeltilmiş 5 bitti bizede tarif ediversene canım

Canım oğlun geri geri emeklemeye başladıysa çok iyi hiçbişey yapmana gerek yok o zamanla kendiliğinden ileri gidecektir zaten. Benim söylediğim emekleme zamanı gelmiş ama kendiliğinden kedi duruşuna henüz geçmeyen bebekler için geçerli.
Düzeltilmiş 5 aylıkken bir bebek kedi pozisyonunda geri bile gidiyor olsa bu çok iyi bir gelişim.
Zamanında doğan bebekler bile 5 aylıkken ancak destekli oturabilirler emeklemeye 6-7 aydan sonra geçerler.

gittikce daha hızlı daha seri geriye gidiyo:)))
ama sen yinede tarif etseydin kızım için..
kızımı yüzüstü yatırdığımda kolları bacakları serip yatıyo azcık debelenip.. ikizlerim 28 haftalık doğdular.kızımın doğum kilosuda çok azdı.sanırım zaman alacak akranlarını yakalaması

valla mehtapcim ben surekli takip ediyorum ama yazamiyorum malesef bu hafta hep aksamciydim simdi bile isteyim hala :))))ama cok keyifli cok mutluyum cok sukur haftaya umut da bana gelecek umutla beraber bulusuruz artik
cok ozluyorum ama sizi kizlaaar:))))

Canım 1-2 sayfa önce yazmıştım ama tekrar yazayım. Yeleği bebeğine sırtından değil de göğüs tarafından giydiriyorsun. İlikli tarafı arkaya geliyor. Sonra sırtında ilikli tarafından tutup yukarıya doğru kaldırıyorsun elleri ve dizleri yere geliyor. Ama kızın henüz buna hazır olmayabilir bu hareketi kızın ellerinin üstünde kendini kaldırabildikten sonra yaparsın.

Takip ederken bir iki kelime yaz bence:)) Call Centerlarda vardiya olur. Sen genelde kaçla kaç arası çalışıyorsun?
Tamam canım Umut geldikten sonra bir buluşma ayarlayalım çok ara verdik.

meraba kızlar topik sessiz kalmıs size güzel bi haberim var minnoşum yürüyor alkisalkisalkis 1640 gr lık prematürem büyümüşte yürüyomuş cok mutluyum darısı sizlerin başınıza cok öptüm:1hug:

bu süper bir haber bücürüğümüz artık koşuyor demekki çok büyük bir mutluluk inşallah allah bizlerede böyle gelişmeleri yaşatsın

günaydın canım arkadaşlarım hepimiz için güzel bir hafta olsun inşallah hepinizi çok öpüyorum

Ececimm çok sevindim maşallah kızına. Darısı bu gelişimi bekleyen bütün anneler ve kuzucuklarına inşallah.
Muallim sanada günaydın ve tünaydın:)) Nasılsın bıdışların iyi mi?
Ebrizm biz de seni ve güzel kızını öpüyoruz.
Sher biz iyiyiz teşekkürler. Sen ve Berrak nasılsınız?

Bu arada benim yeğenimin geçen hafta doğumgünüydü. Bıdışım minicik boyuyla tıpış tıpış yürüyor artık. Onları öyle görmek o kadar mutluluk verici birşey ki Allah bekleyen bütün annelere tattırsın bu güzel duyguyu sonra da bana.

merhaba kızlar kızımın son halleri

Eklentiler

• $DSCF1949.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 61
  • $DSCF1992.webp
    23 KB · Görüntüleme: 60
bu fotolarda kızım 21 aylıktı teyzeleri

Eklentiler

• $DSCF2018.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 44
  • $DSCF2006.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 56
ayyy maşallah diyerek yemeye başlıyım çok tatlı olmuş çok tostos :))) benim kız nur un yarısı kadar hiçbişey yemiyokikaydirigubbakcemile3

o kolları tombiş yanakları ısırdımmmmmmmmmmmmmmmmmmm ağlamak yok annesiŞenizcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…