Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
sağol teyzesi ama bu ara kilo verdi aslında kilo aynı ama boya verdi kiloyu daha uzun ama daha zayıf bu ara senin pamuk napıyo şımarıyodur bol bol öpŞeniztüm tatlımı..

bizde bıdışımla bol bol vakit geçiriyoruz son iki günümüz(((onu nasıl bırakıp gideceğim allahım sabır verir o gün inşallah....

arzucum maşallah kızımıza kocaman olmuş ne güzel darısı tüm annelerimizi başına....
mecbue ile ınım nerelerde????

ecem masallah kızınaaaaaaa
gunaydın kızlar
Sagol canım inşallah senin fistiklarininda bu güzel haberlerini alırız

bu süper bir haber bücürüğümüz artık koşuyor demekki çok büyük bir mutluluk inşallah allah bizlerede böyle gelişmeleri yaşatsın
canım çok teşekkür ederiz dualarım seninle ve en az anneciği kadar güçlü prensesiyle inşallah güzel haberlerini alicaz

selam bayanlar nasılsınız ?
ececim ne güzel habr bu darısı tüm bebişlerimizin başına

canım evet inşallah bütün mini mini prematurelerimiz yürür

Canım sizimde yürümeniz yakındır Berkaycimda inşallah tipis tipis yurur

Arzucum maşallah büyümüş çok şeker olmuş Ayşenur. Ayrıca bahsettiğin gibi zayıf da görünmüyor kilosu çok iyi bence Allah nice güzel günlerini paylaşmanı nasip etsin.

Sher sabah başlıyorsun sanırım işe. Hayırlı olsun. Berrak'a kim bakacak sen işteyken.
Bu arada biraz önce face'de gördüm yeni videosunu hecelemeye de başlamış maşallah çok şirin görünüyor.

Günaydın herkese
Ece maşallah kızınıa yürüyor artık...
Nasıl yaramazlıklar yapıyormu ??
Yürümye başlayınca zor oluyormu??

Arzu Nur ne tatlı olmuş...
Ne güzel yakışmış bornozuyla terliği yerim ben onu...

Seher bugün işbaşımı yaptın....

Mehtap yeğeninin doğum günü kutlu olsun canım...

Soraya sen nasılsın canım...

Benimde geçen hafta erkek kardşim evlendi..
düğün telaşından girmeye vakit bulamadım...

canım çok yaramaz oldu dedesi gidince arkasından ağıtlar yaktı:))))
dün yürüteçle gezerken kaşla göz arasında sakısının içinden çiçeği saksı biçimde içinden çıakr nasıl bir güç anlamam ben bile onu çuvuk yardımı ile zor çıakrtırım tutumuş elindesallayarak mutfağa getirdi birde kızmıyım diye muziplik yapıyo şoke oldum....
bugün işe başlayacaktım kendimide hazırlamıştım ama ik departmanı iznimi iki günü daha uzatmış 1 ekimde yani cuma günü başlıyorum.. şimdilik babası bakacak biliyorsunuz işsiz iş bulana kadar o idare edecek ondan sonra büyük ihtimal anneannesi bakıcak

canım gözünüz aydın...cuma günü iş başı yapıyorum..mecbue nerelerde uzun süredir girmiyor haberi olna varmı

kızlar selam bebişlerin yürüme haberleri beni çok mutlu ediyor maşallah darısı bizlerin başına inş benim kızımda sıralıyor çok şükür emeklemiyor ama :)) düzeltilmiş 6 aylık olduk çok şükür 2 aydır desteksiz oturuyor şimdilik gelişmelerimiz bu kadar kilomuz 8300 boyumuz 65 cm henüz:)) bu arada bronşit olmuşuz malesef çok öksürüyor çok üzülüyorum

Sagol canım Ata nın da yurumesş yakındır yaramazlık yapmıyoruz henuz yurume alıstırmaları sanırım 1 hafta sonra yaramazlık baslar Zorlugu suanda yeni basladıgı icin biraz dengesiz yuruyo pesindeyim aksama kadar. Surekli yurumek istiyor hosuna gitti cimcimenin gecen yılı dusununce o kucuk bebk mi yürüyor diyorum gozlerim doluyor darısı basınıza :1hug:

iyi aksamlar arkadaslaaar cuma gunu umudum geliyor cok sukur 4 bucuk aylik hasretim son buluyor artik
arzucum kizin cok tatli masallah allah nazarlardan saklasin
ececim kizin yuruyormus cok sevindim
mehtapcim berkayin resmi ne kadar guzelmis hatirliyorumda ben yeni uye olurken berkayin kuvezdeki resmi vardi bide simdiki resmine bak masallah masallah nazar degmesin
evet bu haftasonu umut geliyor artik bulusabiliriz
bu arada saatlerimi sormussun ben normalde sabah 10 aksam 7 calisiyorum
ama haftada bir yada iki kez bazen 12 den 9a kadar
bazende 1 den 10 a kadar calisiyorum

seher sende ise baslamissin hayirli olsun canim facebookdaki videosu cok guzel masallah berraga

cok opuyorum hepiniziiiopuyorumnanaktan

Kardeşini Allah mutlu etsin canım. Telaşını tahmin edebiliyorum bir de bebek sahibi olunca böyle koşturmalar zorluyor insanı.
Teşekkür ederim 1 yaşına girdi bizim ufaklık da:))
Bak yaramaza:)) Ne şeker dimi onların bu yaramazlıkları. Biz çok bekledik yaramazlık yapmalarını şimdi tadını çıkarıyorlar:))
Oh çok güzel 2 gün daha kızınlasın tadını çıkar. Eşin de inşallah hayırlısıyla işe girerse Berrak annenleyken daha rahat edersin.

Geçmiş olsun canım çabucak atlatır inşallah. Düzeltilmiş 4 aylıkken mi desteksiz oturmaya başladı??

Teşekkür ederiz teyzesi. Ayakkabılı ilk fotoğrafı ordan oraya ordan oraya yerinde durmuyor şimdi:))
Sen de kavuşuyorsun artık kuzucuğuna az kaldı bak. Ufuk nasıl?
Umut gelince çalıştığında kim bakacak?

gunaydın kızlar...............ya sher bu destek amaclımı anlamadım burası gıbı mı bu sıtede

gunaydın kızlar...............ya sher bu destek amaclımı anlamadım burası gıbı mı bu sıtede
canım destek amaçlı sitedeki formu dolduruyorsun imzanı atmış oluyorsun bizim adımıza çalışma ve sosyal bakanlığa gidilip konu hakkında görüşecekelr inşallah erken doğum yaptığımız için kesilen izin cezamız diğer anneler gibi bizimd hakkımız olucak yani normal doğumda toplam 16 hafta izin yapılrken erken doğumda 8 hafta oluyor ya bunun için bir mücadele başlandı

merhaba kizlar..gecen pazar günü annem geldi Türkiyeden gökcemi görmeye ,, günlerimiz yogun geciyo hic kk ya girememistim ,, simdi biraz gecmise baktim güzel haberlerinizi aldim bende mutlu oldum...
ecem kizin coook tatli masallah,, darisi diger bebislerin basina .
soraya bebisine kavusuyormusun cok sevindim ,,,, insallah bir daha ayrilmazsiniz...
mehtapcigim berkayin resmi cok tatli masalah yakisikliya..
ninim kardesin evlenmis hayirli olsun ,, rabbim atanin damatliklarini göstersin :))
gökcem 4820 gr 3,5 aylik mehtap sormussun bugün okuyabildim..simdi biraz daha iyi gökcem,,yemesi düzeldi ...insallah böyle devam eder...gökce simdi anneannesinin kucaginde keyif yapiyor :)))

Süryya gözün aydın yarın kavuşuyorsun kuzuna....
Mehtap sormuş gerçi evet kim bakacak yakışıklı erkeğine ????????

ben ogluma once bakici tutmak istiyordum hatta bulmustum da ama artik vaz gectim anaokuluna gonderecem umutu ama tam 5 gun yada tam 3 gun mu verip diger iki gun de bakici mi baksin diye kararsiz kaldim simdi
umut 3 yasini iki ay gecti artik buyudu hemde hala bezleniyor((((((
onun bir an once yasitlariyla duzgun bir egitim alip tuvalet egitimini de almasi gerekiyor diye dusunuyorum
evde bir bakici ile kalitesiz vakit gecirecegine okulda kaliteli vakitler gecirsin yasitlariyla diye dusunuyorum yalnismiyim acaba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…