Ececimm çok sevindim maşallah kızına. Darısı bu gelişimi bekleyen bütün anneler ve kuzucuklarına inşallah.
Muallim sanada günaydın ve tünaydın:)) Nasılsın bıdışların iyi mi?
Ebrizm biz de seni ve güzel kızını öpüyoruz.
Sher biz iyiyiz teşekkürler. Sen ve Berrak nasılsınız?
Bu arada benim yeğenimin geçen hafta doğumgünüydü. Bıdışım minicik boyuyla tıpış tıpış yürüyor artık. Onları öyle görmek o kadar mutluluk verici birşey ki Allah bekleyen bütün annelere tattırsın bu güzel duyguyu sonra da bana.
Sagol canım inşallah senin fistiklarininda bu güzel haberlerini alırızecem masallah kızınaaaaaaa
gunaydın kızlar
canım çok teşekkür ederiz dualarım seninle ve en az anneciği kadar güçlü prensesiyle inşallah güzel haberlerini alicazbu süper bir haber bücürüğümüz artık koşuyor demekki çok büyük bir mutluluk inşallah allah bizlerede böyle gelişmeleri yaşatsın
selam bayanlar nasılsınız ?
ececim ne güzel habr bu darısı tüm bebişlerimizin başına
Canım sizimde yürümeniz yakındır Berkaycimda inşallah tipis tipis yururEcecimm çok sevindim maşallah kızına. Darısı bu gelişimi bekleyen bütün anneler ve kuzucuklarına inşallah
Muallim sanada günaydın ve tünaydın:)) Nasılsın bıdışların iyi mi?
Ebrizm biz de seni ve güzel kızını öpüyoruz.
Sher biz iyiyiz teşekkürler. Sen ve Berrak nasılsınız?
Bu arada benim yeğenimin geçen hafta doğumgünüydü. Bıdışım minicik boyuyla tıpış tıpış yürüyor artık. Onları öyle görmek o kadar mutluluk verici birşey ki Allah bekleyen bütün annelere tattırsın bu güzel duyguyu sonra da bana.
Arzucum maşallah büyümüş çok şeker olmuş Ayşenur. Ayrıca bahsettiğin gibi zayıf da görünmüyor kilosu çok iyi bence Allah nice güzel günlerini paylaşmanı nasip etsin.
Sher sabah başlıyorsun sanırım işe. Hayırlı olsun. Berrak'a kim bakacak sen işteyken.
Bu arada biraz önce face'de gördüm yeni videosunu hecelemeye de başlamış maşallah çok şirin görünüyor.
Günaydın herkese
Ece maşallah kızınıa yürüyor artık...
Nasıl yaramazlıklar yapıyormu ??
Yürümye başlayınca zor oluyormu??
Arzu Nur ne tatlı olmuş...
Ne güzel yakışmış bornozuyla terliği yerim ben onu...
Seher bugün işbaşımı yaptın....
Mehtap yeğeninin doğum günü kutlu olsun canım...
Soraya sen nasılsın canım...
Benimde geçen hafta erkek kardşim evlendi..
düğün telaşından girmeye vakit bulamadım...
Günaydın herkese
Günaydın herkese
Bak yaramaza:)) Ne şeker dimi onların bu yaramazlıkları. Biz çok bekledik yaramazlık yapmalarını şimdi tadını çıkarıyorlar:))canım çok yaramaz oldu dedesi gidince arkasından ağıtlar yaktı:))))
dün yürüteçle gezerken kaşla göz arasında sakısının içinden çiçeği saksı biçimde içinden çıakr nasıl bir güç anlamam ben bile onu çuvuk yardımı ile zor çıakrtırım tutumuş elindesallayarak mutfağa getirdi birde kızmıyım diye muziplik yapıyo şoke oldum....
bugün işe başlayacaktım kendimide hazırlamıştım ama ik departmanı iznimi iki günü daha uzatmış 1 ekimde yani cuma günü başlıyorum.. şimdilik babası bakacak biliyorsunuz işsiz iş bulana kadar o idare edecek ondan sonra büyük ihtimal anneannesi bakıcak
kızlar selam bebişlerin yürüme haberleri beni çok mutlu ediyor maşallah darısı bizlerin başına inş benim kızımda sıralıyor çok şükür emeklemiyor ama :)) düzeltilmiş 6 aylık olduk çok şükür 2 aydır desteksiz oturuyor şimdilik gelişmelerimiz bu kadar kilomuz 8300 boyumuz 65 cm henüz:)) bu arada bronşit olmuşuz malesef çok öksürüyor çok üzülüyorum
iyi aksamlar arkadaslaaar cuma gunu umudum geliyor cok sukur 4 bucuk aylik hasretim son buluyor artik
arzucum kizin cok tatli masallah allah nazarlardan saklasin
ececim kizin yuruyormus cok sevindim
mehtapcim berkayin resmi ne kadar guzelmis hatirliyorumda ben yeni uye olurken berkayin kuvezdeki resmi vardi bide simdiki resmine bak masallah masallah nazar degmesin
evet bu haftasonu umut geliyor artik bulusabiliriz
bu arada saatlerimi sormussun ben normalde sabah 10 aksam 7 calisiyorum
ama haftada bir yada iki kez bazen 12 den 9a kadar
bazende 1 den 10 a kadar calisiyorum
seher sende ise baslamissin hayirli olsun canim facebookdaki videosu cok guzel masallah berraga
cok opuyorum hepiniziiiopuyorumnanaktan
canım destek amaçlı sitedeki formu dolduruyorsun imzanı atmış oluyorsun bizim adımıza çalışma ve sosyal bakanlığa gidilip konu hakkında görüşecekelr inşallah erken doğum yaptığımız için kesilen izin cezamız diğer anneler gibi bizimd hakkımız olucak yani normal doğumda toplam 16 hafta izin yapılrken erken doğumda 8 hafta oluyor ya bunun için bir mücadele başlandıgunaydın kızlar...............ya sher bu destek amaclımı anlamadım burası gıbı mı bu sıtede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?