Bizimle de paylaştığın için teşekkür ederiz canım. Hemen doldurup gönderdim. Biz yaşadık başkaları yaşamasın.arkadaşalr merhaba hürriyet gazetesinin başlatmış olduğu bir kampanya var lütfen herkes destek verirse etrafındaki kişiler ilede paylaşırsa biz pramatüre annelerinin sesini duyurmuş oluruz hürriyet gazetesinden veya annemiistiyorum.com - "Erken doğan bebekler anne sütü ve sevgisinden mahrum kalmasın" diyorsanız siz de destekleyin... adresinden forma ulaşabilirsiniz.
Teşekkür ederim canım.merhaba kizlar..gecen pazar günü annem geldi Türkiyeden gökcemi görmeye ,, günlerimiz yogun geciyo hic kk ya girememistim ,, simdi biraz gecmise baktim güzel haberlerinizi aldim bende mutlu oldum...
ecem kizin coook tatli masallah,, darisi diger bebislerin basina .
soraya bebisine kavusuyormusun cok sevindim ,,,, insallah bir daha ayrilmazsiniz...
mehtapcigim berkayin resmi cok tatli masalah yakisikliya..
ninim kardesin evlenmis hayirli olsun ,, rabbim atanin damatliklarini göstersin :))
gökcem 4820 gr 3,5 aylik mehtap sormussun bugün okuyabildim..simdi biraz daha iyi gökcem,,yemesi düzeldi ...insallah böyle devam eder...gökce simdi anneannesinin kucaginde keyif yapiyor :)))
ben ogluma once bakici tutmak istiyordum hatta bulmustum da ama artik vaz gectim anaokuluna gonderecem umutu ama tam 5 gun yada tam 3 gun mu verip diger iki gun de bakici mi baksin diye kararsiz kaldim simdi
umut 3 yasini iki ay gecti artik buyudu hemde hala bezleniyor((((((
onun bir an once yasitlariyla duzgun bir egitim alip tuvalet egitimini de almasi gerekiyor diye dusunuyorum
evde bir bakici ile kalitesiz vakit gecirecegine okulda kaliteli vakitler gecirsin yasitlariyla diye dusunuyorum yalnismiyim acaba???
Haklısın canım ayarlayalım yine bir buluşma dertleşelim biraz.ay mehtapcim bilmiyorum normalde sabah 8 de birakip bende hemen ordan ise giderim diye dusunuyorum aksam 7 ye kadar kalabiliyorlarmis iste benim is arkadasim gonderecegim krese cok yakin o evini cok iyi bir abla ile paylasiyor oda hollandadan geldi ben gelene kadar o alir diye dusundum
gec gittigim saatlerde de ben umutu gec birakirim yarim gun gitmis olur haftada iki gun filan yani bakici alir sabahlari illa ben goturuum de ogleden sonra yada aksam bakici alacak bir kac saatligine onunla vakit gecirecek
ayy ne bilim mehtapcim cok karisik yazdim demi:)
sizinle yuz yuze gelip iyi bir dertlesmem gerekiyor
bak artik sizde sadece premature anneleri degil normal buyumus cocuklarin da annelerisiniz konusacak cok seyimiz var:)
işe başladım miniğimden kopmak çok zor geldi nasıl alışacağım bilmiyorum istifayı düşünmeye başladım ama kızım için katlanmak zorundayım offfffff ne zormuş ya(((((((((
umarım bu bunalımdan kolay sıyrılırım
yummycim geçmiş olsun bıdığımıza inş.çabuk atlatır
bu fotolarda kızım 21 aylıktı teyzeleri
Kardeşini Allah mutlu etsin canım. Telaşını tahmin edebiliyorum bir de bebek sahibi olunca böyle koşturmalar zorluyor insanı.
Teşekkür ederim 1 yaşına girdi bizim ufaklık da:))
Bak yaramaza:)) Ne şeker dimi onların bu yaramazlıkları. Biz çok bekledik yaramazlık yapmalarını şimdi tadını çıkarıyorlar:))
Oh çok güzel 2 gün daha kızınlasın tadını çıkar. Eşin de inşallah hayırlısıyla işe girerse Berrak annenleyken daha rahat edersin.
Geçmiş olsun canım çabucak atlatır inşallah. Düzeltilmiş 4 aylıkken mi desteksiz oturmaya başladı??
evet cnm 4 aylıkken desteksiz oturdu oda şöyile oldu makatında çatlak vardı 1 ay boyunca sıcak suda oturttuk sonra oturmaya başladı şuan 6 aylık ama hala emeklemiyor sıralıyor tutunca evi falan geziyor ama emeklemiyor
ne zaman emekler acaba
Maşallah canım. Seda hızlı çıktı darısı diğerlerinin başına inşallah. Evet bundan sonra işin daha da zor:)) Ama onları öyle hareketli görmek çok güzel.selam kızlar nasılsınız seda sıralıyoıo ayaga kalkıyo salonıuun seklını degıstırmek zorunda kaldım işim çok ............opt
İnşallah duyarlar canım. Biz yaşadık başkaları aynı üzüntüleri yaşamasın.bu arada annemi istiyorum kampanyasına bende destek verdim malum kuvözde daha izin sürelerimizi doldurduk bir çoğumuz bunu düşünebilen bir sistem yapılandırılavccağına inanmıyorum duyarlı olunacağını ama inşallah birileri sesimizi duyar.
berkayında fotoğrafına bayıldım tam bir delikanlı olmuş dimdik ayaktada duruyor bayıldım yeni fotoğrafına.
yumy cim allah sana kolaylkık ve sabır versin inşallah tüm sıkıntılarını en kısa zamanda atlatabilirsin.
soraya kreş işini inşallah çözebilirsin canım oğluşunla kavuşuyor olman beni çok sevindirdi
Maşallah canım çok güzel gelişmeler bunlar. 4 aylık oturmuş, 6 aylık sıralıyor daha ne olsun annesi. Yakında emekler merak etme.Kardeşini Allah mutlu etsin canım. Telaşını tahmin edebiliyorum bir de bebek sahibi olunca böyle koşturmalar zorluyor insanı.
Teşekkür ederim 1 yaşına girdi bizim ufaklık da:))
Bak yaramaza:)) Ne şeker dimi onların bu yaramazlıkları. Biz çok bekledik yaramazlık yapmalarını şimdi tadını çıkarıyorlar:))
Oh çok güzel 2 gün daha kızınlasın tadını çıkar. Eşin de inşallah hayırlısıyla işe girerse Berrak annenleyken daha rahat edersin.
Geçmiş olsun canım çabucak atlatır inşallah. Düzeltilmiş 4 aylıkken mi desteksiz oturmaya başladı??
evet cnm 4 aylıkken desteksiz oturdu oda şöyile oldu makatında çatlak vardı 1 ay boyunca sıcak suda oturttuk sonra oturmaya başladı şuan 6 aylık ama hala emeklemiyor sıralıyor tutunca evi falan geziyor ama emeklemiyor
ne zaman emekler acaba
Cumartesi saat 3 gibi olsun. Ama hangi cumartesi olacağına siz karar verin.Bende 3 yaşından kreşe vereceğim inşallah ...
yarımgün veririm diye düşünüyorum...
Buluşma ne zaman kızlar ????????????????????
Çünkü ben cumartesi öğlen işten çıkıp karşıya anneme geçiyorum. Yere de siz karar verin.
Canım keşke sen de burada olsaydın. İnşallah birgün seninle de biraraya gelebiliriz.çok vefalı istanbuldaki arkadaşlarımız biz hep havada bırakıyoruz buluşmaşarımızı izmirli kızlar bizde program yapalım
Maşallah Gökçemize demek kahkahalara başladı. Allah daha nice güzel gelişmelerini göstersin sanaiyi geceelr kizlar .. nasilsiniz tobikler nasil ,,, cok sessiz kalmis topik ... gökcem bugün jimnastikte kahkahalar atti doktorumuzda sasirdi ,, yavrum benim yasadigi okadar seye ragmen yüzünde güller aciyo ,, rabbim bozmasin insallah,,,gökceyle öptük hepiniizi
İyi geceler canım. Nasılsın?ıyı geceler kızlar
iyi geceler muallim sana kızlarına..topikteki tüm annelere ve bebeklerine
Sana da iyi geceler canım. Uzun zamandır yoktun. Bıdışımız nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?