Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Bizimle de paylaştığın için teşekkür ederiz canım. Hemen doldurup gönderdim. Biz yaşadık başkaları yaşamasın.
Teşekkür ederim canım.
Ne güzel annenin yanında olduğuna çok sevindim. Sen de çok özlemiştin zaten özlem giderin biraz. Gökçemiz de düzelmiş artık. Geçmiş olsun. Ayrıca kilosu çok iyi hiç üzülme.

Bence de 3 yaşından sonra kreşte olması daha iyi gelişimi açısından. Yalnız kim bırakıp alacak? Senin iş saatlerinle kreş saatleri tutacak mı? Bu soruları soruyorum çünkü ben de şimdiden Berkay büyüdüğünde kreşe verince kim bırakıp alacak diye düşünüyorum. Sabah 8- akşam 7 o yaştaki çocuklar için fazla en çok 3-5 saat oyun ve arkadaşlık amaçlı gönderilebilir. Onun için de yine bakıcısının olması lazım. Mesela saat 11.00-14.00 arası ideal gibi geliyor.

ay mehtapcim bilmiyorum normalde sabah 8 de birakip bende hemen ordan ise giderim diye dusunuyorum aksam 7 ye kadar kalabiliyorlarmis iste benim is arkadasim gonderecegim krese cok yakin o evini cok iyi bir abla ile paylasiyor oda hollandadan geldi ben gelene kadar o alir diye dusundum
gec gittigim saatlerde de ben umutu gec birakirim yarim gun gitmis olur haftada iki gun filan yani bakici alir sabahlari illa ben goturuum de ogleden sonra yada aksam bakici alacak bir kac saatligine onunla vakit gecirecek
ayy ne bilim mehtapcim cok karisik yazdim demi:)
sizinle yuz yuze gelip iyi bir dertlesmem gerekiyor
bak artik sizde sadece premature anneleri degil normal buyumus cocuklarin da annelerisiniz konusacak cok seyimiz var:)

kızlar kampanyaya katıldım...derin i lmaz:mafoldumbenbakıcı üşütmüş çok hasta öğlen izin alıp eve gidicem pazar günü yeni eve taşınıyorum heryer heryerde ....yeni bakıcı da bulduk sonunda ...bakalım ne olacak işler başkentte çok karışık anlşayacağınız akannehir:1shok:

işe başladım miniğimden kopmak çok zor geldi nasıl alışacağım bilmiyorum istifayı düşünmeye başladım ama kızım için katlanmak zorundayım offfffff ne zormuş ya(((((((((
umarım bu bunalımdan kolay sıyrılırım

yummycim geçmiş olsun bıdığımıza inş.çabuk atlatır

Haklısın canım ayarlayalım yine bir buluşma dertleşelim biraz.

Canım ilk zamanlar bu bunalımlar normal. Ama inşallah zamanla atlatacaksınız.

selam kızlar nasılsınız seda sıralıyoıo ayaga kalkıyo salonıuun seklını degıstırmek zorunda kaldım işim çok ............opt

bu arada annemi istiyorum kampanyasına bende destek verdim malum kuvözde daha izin sürelerimizi doldurduk bir çoğumuz bunu düşünebilen bir sistem yapılandırılavccağına inanmıyorum duyarlı olunacağını ama inşallah birileri sesimizi duyar.
berkayında fotoğrafına bayıldım tam bir delikanlı olmuş dimdik ayaktada duruyor bayıldım yeni fotoğrafına.

yumy cim allah sana kolaylkık ve sabır versin inşallah tüm sıkıntılarını en kısa zamanda atlatabilirsin.

soraya kreş işini inşallah çözebilirsin canım oğluşunla kavuşuyor olman beni çok sevindirdi

Bende 3 yaşından kreşe vereceğim inşallah ...
yarımgün veririm diye düşünüyorum...

Buluşma ne zaman kızlar ????????????????????

çok vefalı istanbuldaki arkadaşlarımız biz hep havada bırakıyoruz buluşmaşarımızı izmirli kızlar bizde program yapalım

iyi geceelr kizlar .. nasilsiniz tobikler nasil ,,, cok sessiz kalmis topik ... gökcem bugün jimnastikte kahkahalar atti doktorumuzda sasirdi ,, yavrum benim yasadigi okadar seye ragmen yüzünde güller aciyo ,, rabbim bozmasin insallah,,,gökceyle öptük hepiniizi

selam kızlar nasılsınız seda sıralıyoıo ayaga kalkıyo salonıuun seklını degıstırmek zorunda kaldım işim çok ............opt
Maşallah canım. Seda hızlı çıktı darısı diğerlerinin başına inşallah. Evet bundan sonra işin daha da zor:)) Ama onları öyle hareketli görmek çok güzel.
İnşallah duyarlar canım. Biz yaşadık başkaları aynı üzüntüleri yaşamasın.
Çok teşekkür ederiz teyzesi. Bir de yürüseydi hayırlısıyla.

selam kızlar bız ıyıyız azcık hastayız ama ..............opt sızı cok ınş daha ıyı oluruz bu kızı atlatırız ınşş

Muallim geçmiş olsun canım...
Bak sen bakıcı arıyorsun ya Mozaik çarşıda pano var .
oraya iş arayanlar tel nosunu asıyorlar ordan faydalanbilirsin..
Geçen eşim get,irmiş 4 numara aradım ..
900 e haftanın 5 günü gelmek isteyen kadınlar var canım...
ben yeni bir yardımcı buldum..
oraya bak istersen...

Olur Mehtap ama en yakın cumartesi olsun derim..
Çünkü havalar çok soğuyacakmış..
çok ileri bir tarihe atmayalım derim...
Bana uyar....

Soraya sana uyarmı ???????????????????????????*

Bu yıl kış çok ağır geçecekmiş...Bütün avrupada ...
Biz jeneretör almayı düşünüyoruz....
Burada elektrikler kesilirse sömine yetmez...
dedikleri gibi ağır geçerse kış 2-3 gün elektrikler kesilebilirmiş....
Sizde önleminizi alın kızlar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…