ebrucum bitanem misafirim vardı ondan giremedim siteye gidince misafirler hemen kadınlar kulübüne ağrılarım hala var malesef onlarla bütün oldum adeta beni unutmadığın için tşk. ederim yumy senin msjlara cvp veriyor ama benimkilere vermiyor bilmeden kırdımmı noldu anlamadım arzucum zaten uzun zamandır giremiyor biliyon bir tek sen varsın canım dostum berilime sımsıkı sarıl kokla ve doyasıya öp benim için olurmu inş. birgün görüşürsek kendim sarılıp öpmek isterim edamı sevemedim berilimi seveyim
Günaydın minik kızlarımız ve anneleri hepinizi çok öpüyorum nihayet beklediğim gün cuma geldi iki gün kızımla olabileceğim aftasonu bir an önce bitse evime gitsem
merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum..kızım ateşlendi kaç gündür onunla uğraşıyorum..çok zormuş çocuk büyütmek hastalandıklarında daha çok anlıyo insan..aman onlara bişey olmasın.öpüyorum bebişleri ve annelerini..a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
derin de ateşlendi burnı tıkandı epey hastalandı bebişim arzucum aynı durumdayız hatta ben çok daha zor durumdayım derini kışa biryerlere bırakmak zorundayım düşün halimi özlemişiz seni:a015::çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama:1no2::1no2::1no2::1no2::teselli::teselli::1hug:senağlamasenağlamasenağlamasenağlamamerhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum..kızım ateşlendi kaç gündür onunla uğraşıyorum..çok zormuş çocuk büyütmek hastalandıklarında daha çok anlıyo insan..aman onlara bişey olmasın.öpüyorum bebişleri ve annelerini..a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın yumy cim inşallah hepimiz için güzel ama Derin için ayrıca şanslı bir gün olur ve iyi yürekli titiz ve prensesimizi çok sevecek bir bakıcı buluruz
Günaydın küçük kızlar kulübünün minik prensesleri ve anneleri hepinizi çok öpüyorum.
Biz zor bir gece geçirdik beril hastalandı burnu akıyor ve nefes almakta zorlanıyor tıkandığı için kızım bir an önce iyileşsinmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?