Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
ebrucum bitanem misafirim vardı ondan giremedim siteye gidince misafirler hemen kadınlar kulübüne ağrılarım hala var malesef onlarla bütün oldum adeta beni unutmadığın için tşk. ederim yumy senin msjlara cvp veriyor ama benimkilere vermiyor bilmeden kırdımmı noldu anlamadım arzucum zaten uzun zamandır giremiyor biliyon bir tek sen varsın canım dostum berilime sımsıkı sarıl kokla ve doyasıya öp benim için olurmu inş. birgün görüşürsek kendim sarılıp öpmek isterim edamı sevemedim berilimi seveyim

getiricem ben sana onu teyzesi bizde çok yoğun günler geçiriyoruz özel eğitime başladı beril fizyoterapi uygulanıyorgit gel yapıyoruz sürekli oda bende çok orulduk aslında iyi bir tatile ihtiyacımız var

ağrıların konusunda ne yapılmalı bilemiyorum sürekli de böyle ağrı çekerek yaşanmazki bir çözül bulmaları lazım artık sana çok öptüm canım seni

Günaydın minik kızlarımız ve anneleri hepinizi çok öpüyorum nihayet beklediğim gün cuma geldi iki gün kızımla olabileceğim aftasonu bir an önce bitse evime gitsem

Günaydın minik kızlarımız ve anneleri hepinizi çok öpüyorum nihayet beklediğim gün cuma geldi iki gün kızımla olabileceğim aftasonu bir an önce bitse evime gitsem

mutlu sağlıklı haftasonları diliyorum herkeseopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

2 gün tatil bana arkadaşlar kızımla geçireceğim iki gün geldi nihayet miniğimle uyanıp miniğimle ( onu uyandırmadan kendisi uyansın diye bekleyerek) oyunlar oynayarak geçiricem inşallah. hepinize iyi haftasonu tatili diliyorum

merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum..kızım ateşlendi kaç gündür onunla uğraşıyorum..çok zormuş çocuk büyütmek hastalandıklarında daha çok anlıyo insan..aman onlara bişey olmasın.öpüyorum bebişleri ve annelerini..a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım benim kıyamam ben meleğime geçmiş olsun allah acil şifalar versin inş. annesini bir daha böyle üzmesin arzucum nerde oturuyorsun izmirde istersen gelirim yardımına beraber bakarız ayşenuruma ne dersin sizlerle tanışmayı çok istiyom sizin bende ayrı bir yeriniz var sizlerin sayesinde dayanabiliyorum meleklerinizin sağlıklı haberlerini büyüdüklerini duyunca çok mutlu oluyom inanın kendi kızımmış gibi artık onlarda benim kızım gibi ben onların manevi annesiyim tabi eğer izniniz olursa öpüyorum hepinizi esracım,ebrucum,arzucum kib

derin de ateşlendi burnı tıkandı epey hastalandı bebişim arzucum aynı durumdayız hatta ben çok daha zor durumdayım derini kışa biryerlere bırakmak zorundayım düşün halimi özlemişiz seni:a015::çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama:1no2::1no2::1no2::1no2::teselli::teselli::1hug:senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

küçükmkızlardan derinin annesi artık güne sıkıntıyla başlıyorrrr ama yine de ümidini kaybetmeden herkese kucak dolusu sevgiler yolluyorrrr:gitme::1no2::çok üzgünüm::a015::uhm:senağlama

ayşebur ve Derin prensesler çabucak iyileşin küçük kuzular anneleriniz tabiki sizin için her şeye katlanıyorlar katlanırlarda ama size kıyamıyorlar acil şifalr ikinizedee.
Öznurcum tabiki tanışıcaz ben bu aralar baya koşuşturmacadayım beril i özel eğitim veren bir okula kayıt yaptırdık haftada 2 gün fizyoterapi alıyor evde devam etmemiz gerekiyor sorma şöyle sırtımı yaslayıp oh diyecek zaman bulamıyorum

beroş lar deyoş lar ve annişlerrrr günaydınnn kucak dolusu sevgilerrrrr

günaydın yumy cim inşallah hepimiz için güzel ama Derin için ayrıca şanslı bir gün olur ve iyi yürekli titiz ve prensesimizi çok sevecek bir bakıcı buluruz

günaydın yumy cim inşallah hepimiz için güzel ama Derin için ayrıca şanslı bir gün olur ve iyi yürekli titiz ve prensesimizi çok sevecek bir bakıcı buluruz

ayyy küçük kızların cici annelerinden ebrizme deyoşun sıkıntı içindeki annesi kocaman öpücük yolluyoooo:a.s.:1hug::1hug::teselli::tesellipuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Hiç sıkıntı içinde olmasın Derincikimin güzel annesi her şey yoluna girecektir.

Günaydın küçük kızlar kulübünün minik prensesleri ve anneleri hepinizi çok öpüyorum.
Biz zor bir gece geçirdik beril hastalandı burnu akıyor ve nefes almakta zorlanıyor tıkandığı için kızım bir an önce iyileşsinmafoldumben

çok geçmiş olsun beril eeee derinde aynen öylee 1 haftadırsenağlamasenağlamasenağlama

ama ilk dişi patladıııı:hooray::teytey::içelim::dance:

beril le dern ee çok acil şifalarrr bekliyoruuuzzzz:gitme:mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…