Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Ynlz canım çok zor olmuştur senin için..
Allah kavuştursun diyelim...
Minik yavrun var ya yanında....
o senin arkadaşın yoldaşın değilmi :))

merhaba kızlar... kendimi kara batak gibi hissediyorum bi gidip baya sonra ortaya çıkıyorum. ama bu sene 1. sınıflar beni perişan etti. hastalanan kuzuların hepsine geçmiş olsun, şöyle biraz geçmişe baktım da mevsim değişikliği bizim kuzuları bi vurmuş.
ebrucum bu arada prensesin doğum günü kutlu olsun, nice mutlu yaşlar karşılarsınız hep beraber... diğer kuzun için de söyleyecek söz bulamıyrum allah sabır versin, artık allah onun ömrünü de beril prensese versin....
ataya da maşallah yürümeye başlamış, berkayın resimlerini de face de gördüm maşallah delikanlıya.. idil ve seda da ya da maşallah diğer bebişlerde insallah kısa zamanda hepsi ayaklanır.
bizde sürünme durumundayız insallah bizde diğer minikler gibi başlarız tay taya hatta geçtim emeklesek ona da razıyız...:))

slm hanımar nasılsınız hem ıs hem ev bırde pıtırcık cok yoruyo benı bu hafta hastaydı kuzum yemedı ıcmedı ıcım parcalandı neysekı cıgerlere ınmeden ventulın ıle hal oldu ıyılesınce drumuz grıp asısı yapalım dedım bı yandan olsun bıdaha bu acıları cekmesın ıstıyom bı yandanda tedırgınım sızler yaptırdınızmı bu arada bız gocebe gıbı anadolu yakası avrupa yakası mekık dokuyoz bı yandan esımın ısı bı yandan annemın rahatsızlıgı ve benım ıs yogunlum nefes alacak zaman kalmıyo bana eve geldıgımde hanfendı yakama bı yapısıyo 9a kadar mızmızlık yapıyo:)bu gıdısle kıs kıyamette tasınacagız kuzuları opuyorum berrakta opuyo

cornella ınş canım sıra sıra yurusun bızım mınslerın hepsı saglıklaa
sher ben de uç kızıma yaptırdım yarım doz bı dahakı ay yıne yarım doz sonra her yık bırer doz ınş ıyı gelır sıfa olur ben ogluma bes yasından berı yaptırıyorum daha rahatız her sene.........ay tasın bencede ya cok yorucu ınş rahatlarsın mehtap nınım ebrızm kımler vardı kızlar baska ıyı bakın bebeklere kıs geldı bu hafta guzel olucakmıs azcık gezecez bız yıne .....optuk butun kardeslerıı

meraba kızlar nasılsınız bizden haberler idare eder. Kuzumun üst dişler çıkıyor ama perişan oldu kaka sayısı arttı burnu gözleri akıyor mızır mızır paçamdan ayrılmıyo uykuları bölük pörçük ne zormuş bu dişler offf

ececım öle oluyo canım ya ınş rahat cıkarır benım dıla altta ıkı usttee uç tene cıuıkardı sımdıden dıgerlerının sedanın altta ıkı elanın bı tane var.........cok zorlanıyolar ben devamlı dıs jelı suruyorum ellerıne havuc verıyorum rahatlıyolar azcık yaa.. opt kızını

Yüreğine sağlık çok güzel yazmışsın.Benim küçük meleğimde erken doğdu görmeme bile izin vermiyorlardı çok yalvardıktan sora 1-2 saniye izin verdiler uzaktan baktım çok zor günlerdi. Allahım kimselere yaşatmasın çok şükür o günleri atlattık şimdi 17 aylık oldu tam bir fırtına ele avuca sığmıyor kıpır kıpır allahım herkesin yavrusunu bağışlasın sğlıklı ve gülen bebeklerimiz herşeyimiz..

Geçmiş olsun canım. Kuzucuklar hastalanınca bünyeleri hassas olduğu için zor atlatıyorlar. Önümüzde uzun bir kış var inşallah bundan sonra hastalanmazlar gerçekten onları öyle görmek çok üzüyor insanı.
Ben de Berkay'ın konuşmasını heyecanla bekliyorum. Yani şöyle derdini anlatabilse minik minik cümleler kursa inşallah yakında biz de görürüz o günleri canım.

Allah kavuştursun canım. Zor olmuştur tabi anne gibisi var mı? İyi olsun, sağlıklı olsun varsın uzakta olsun yine gelir kuzucuğun biraz büyüdüğünde sen de gelirsin belki üzülme. Kaşık maması Aptamil 7 tahıllı kullanmıştık biz geceleri yatmadan sütüne katıyorduk. Bunun dışında muhallebi olarak zaman zaman yine Aptamil sütlü 5 meyveli ya da sütlü pirinçli kullanmıştık. Ama hazır kavanoz mamalarından hiç kullanmadık.

İnşallah canım. Öyle uzun süre duramıyor yani biraz duruyor bir iki el çırpıyor sonra bırakıyor kendini yere poposunun üstüne. Biz de bekliyoruz ama biraz daha var gibi geliyor bana. Dengesini çok iyi sağladıktan sonra adım atacaktır.

İnşallah yakında olur canım. Hepsinin bir zamanı var. Kendisi hazır olduğunda sırayla yapacaktır hepsini. Ben de faceden takip ediyorum Elvinciğimi dişleri de patladı maşallah. Yeni fotoğraflarını bekliyorum:))
Geçmiş olsun canım. Biz yaptırmayı düşünmüyoruz canım. Artık daha dikkatli olmaya çalışacağız nereye kadar koruyabilirsek. Eşin işe başladı mı hayırlısı olsun. Annene de geçmiş olsun umarım ciddi birşey değildir. Haklısın canım zor gerçekten Allah kolaylık versin hepimize.

Canım size iyi gezmeler. Nerelere gidiyorsunuz gezmeye üç bıdışla? Biz de senin minişleri öptük:)

Geçmiş olsun canım. İlk dişlerde çok sıkıntı yaptı size. Bundan sonrakiler bari rahat çıkar umarım.

çok teşekkürler kornelyacım inşallah dediğin gibi Beren in ömrünü allah Beril ciğime versin sağlıkla. zor oluyor böyle günlerimiz malesef.

canım yeni Berilin yeni yaşı sağlık, şifa ve huzur gtirsin kuzuna....
resim bekliyoruz annesi...
uzun yazmak istrdim ama oğlum izin vermiyor
ninim çok teşekkür ederim canım inşallah güzel gelişimlerimizi kocaman olduklarınıda paylaşabiliriz buradan.

Öznurcum ve minyatür prensesim çok teşekkür ederiz genç kız olduklarınıda burdan paylaşabilelim kızlarımızın inşallah
minyatür prensesimde koşmaya hazırlanıyor demek inşallah her adımı ona güzellikler getirsin.
allah kavuştursun canım

doğum günümüzden kareler ekte.Günümüze önce Berenimizi ziyaret etmekle başladığımız doğum günümüzün hazırlıklarından bahsedeyim.
Biraz fazla titizlenerek yaptığım hazırlıklarda ufak tefek aksaklıklar yaşadım ama yinede her şey çok güzeldi mükemmelliği aramamak lazım . Öncelikle kızımaa doğum günü davetiyeleri hazırladım katlandığında üzerinde çiçek varmış gibi görünen kutu formunu kızımın resimleriyle hazırlayıp bastırdım ve zencefilli kurabiyeler hazırlayıp kelebek şeklinde pişirip üzerlerini şeker hamuruyla kaplayıp bu minik kutulara yerleştirip davetlilerimize dağıttım. menümüzü hazırladım iş bölümü için annem halalarım kız kardeşim ve teyzemden yardım istedim. hepsini yaptıkları mükemmeldi. kız kardeşim etsiz çiğ köfte büyük halam rulo börek küçük halam minik açmalar annem pide şeklinde minik poğçalar teyzem cezerye babamın halası var babamdan bir yaş büyük o tahinli kurabiye bende krokanlı kurabiye ve kanapeler ve yağmurlunun önerisi olan közlenmiş biberlerin içne beyaz pernir maydonuz ve minik salatalık turşusu doğrayarak hazırladığım rulo şeklindeki atıştırmalıklar hazırladım çok zengin bir menüydü ama iyide oldu çok kalabalıktı.

Kızımın pastasına gelince en çok ona özendim melekler şatosu isimli bir pasta sipariş ettim pembe ve mor olmasını istedim kıyafetine uysun diye mor yerine lila olmuş olsun nazar boncuğu olsun dedim. Müzikli çiçek şeklinde açılan bir mum aldım ki bu çok sevildi.

Ayrıca kızımın serüvenini anlatan fotoğraflarından hazırladığım slayt gösterisi hazırladım ve ekranda bunu izlettim.bu hepimizin gözyaşlarına sebep oldu ve kızımın nasıl büyüdüğünü daha iyi görmemizi sağladı. küçük misafirlerimizede minik hediyeler hazırladım küçük paketlerde onlara mini clup müziklerinde danslar eşliğinde ikram ettik kızımla buda bizi yanlız bırakmayan kuzenlerimizi çok sevindirdi. işte böyle hoş yorucu ama güzel bir gündü.

Eklentiler

• $100_6113.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 101
  • $100_6145.webp
    17 KB · Görüntüleme: 54
  • $100_6186.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 61
  • $100_6123.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 56
  • $100_6134.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 66
çok uğraştım ama değdi sanırım çok sevildi hatta bir iki bekar arkadaşım düğünlerinden organizasyonu yapmam konusunda ısrarcı oldular boşuna mühendislik okumuşum bu işler tam bana göreymiş

Eklentiler

• $100_6094.webp
    54,2 KB · Görüntüleme: 66
  • $100_6097.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 61
  • $100_6096.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 53
Canım ne güzel geçmiş , ne güzel düşünmüşsün..
Orda olmayı istedim bir an...........
Ellerinize sağlık.. N güzel kalabalık bir ailesiniz, yardımcı olan çok olmuş........
Aklıma oğluşumunda doğum günü geldi...
Büyüyorlar artık ebrizim.............
Kızın çok güzel olmuş..
Pastanıza diyecek yok.......
Prensesizimizin güzel annesi çok zevkli.............

Davetiyeleri şimdi gördüm çok güzel olmuş walla.................
Hele kurabiyeler süper...........
Ahh Ebrizim ellerine ve emeğine sağlık canım............
Olur neden olmasınki zevk alarak yapıyorsan
düşünebilirsin canım meslek değiştirmeyi :))

minik yakışıklımızın doğum günündede her türlü lojistik destek vermeye hazırım. işin şakası o canım berille yeniden çalışmak çok zor görünüyor.

çok teşekkürler canım beğendiğin için hayatımızda bir sürü eksikler olunca sanırım biraz daha fazla özel günlerimize özen gösteriyoruz sanırım.aileme gelinnce o kadar şanslıyım ki bu konuda hiç biri hiç düşünmeden her tür göreve desteğe hazırlar ve hayatımın destekleri onlar olmaza bu zor dönemi atlatamazdım kesinlikle. hepsini bende çok seviyorum

bir ay öncede yiğenlerimin doğum günüydü onlar içinde kral tacı şeklinde davetiye yaptırmıştım onlarından resimlerini ekliyeyim.

Eklentiler

• $100_6049.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 59
Ebrizm canım çok güzel görünüyorsunuz. Allah sağlıkla daha nice güzel yaşgünleri kutlamayı nasip etsin. Çok emek vermişsin ve herşey birbirinden güzel olmuş. Ben de Berkay için diş partisi hazırlığı yaparken aklımdan geçirmiştim bir ara sadece bebekler ve çocuklar için doğum, diş, yaşgünü organizasyonları yapabileceğim internetten sipariş alıp ek hobi olarak birşeyler yapmayı. Dışarıdan bakıldığında gerçekten çok keyifli bir iş gibi görünüyordu. Ama bir türlü fırsat bulup bir internet sitesi kuramadım. Sen şu an evdesin belki sen bunu gerçekleştirebilirsin. Bu konuda çok becerikli olduğun fotoğraflardan da görülüyor zaten. Facedeki fotoğrafları biraz önce gördüm yakından çok daha iyi görünüyor orada.

bencede harıkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa prenses tam prenses masallah................elıne saglık ra bbım daha nıce yıllar gostersın yaa harıkasınız...........opt hepınızı

Elmuallimcim sagol valla ben bi tanesinin dişleri diye sıkıntı yapıyorum senin 3 tane bıdgın dişleri aynı anda Allah kolaylık versin sıkıntısız cıkarsınlar inşallah

Geçmiş olsun canım. İlk dişlerde çok sıkıntı yaptı size. Bundan sonrakiler bari rahat çıkar umarım.

Mehtapcım bende öyle umuyorum ama daha köpek dişleri daha zor azılar daha da zor diyor herkes valla gözüm korkmuyo degil bakalım saglıgı yerinde olsunda tek problemimiz diş olsun buna da şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…