Ebrizm canım çok güzel görünüyorsunuz. Allah sağlıkla daha nice güzel yaşgünleri kutlamayı nasip etsin. Çok emek vermişsin ve herşey birbirinden güzel olmuş. Ben de Berkay için diş partisi hazırlığı yaparken aklımdan geçirmiştim bir ara sadece bebekler ve çocuklar için doğum, diş, yaşgünü organizasyonları yapabileceğim internetten sipariş alıp ek hobi olarak birşeyler yapmayı. Dışarıdan bakıldığında gerçekten çok keyifli bir iş gibi görünüyordu. Ama bir türlü fırsat bulup bir internet sitesi kuramadım. Sen şu an evdesin belki sen bunu gerçekleştirebilirsin. Bu konuda çok becerikli olduğun fotoğraflardan da görülüyor zaten. Facedeki fotoğrafları biraz önce gördüm yakından çok daha iyi görünüyor orada.
bencede harıkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa prenses tam prenses masallah................elıne saglık ra bbım daha nıce yıllar gostersın yaa harıkasınız...........opt hepınızı
inşallah canım seinide miniğinin özel günü bizim günümüzden çok daha güzel geçsin.Ebrizm fedakar anne kuzucugunun dogumu günü kutlu olsun nice mutlu yıllara saglıkla inşallah cok guzel bir gun oldugu belli nice yaslarını kutlarsınız inşallah saglıkla
Senn beni hep şımartıyorsun Öznurcum. Çok şanslı bir çocuk değil aslında ama elimden gelenin en iyisini her zaman yapmaya çalışıyorum.Bu arada yardım konusuna gelince hepinize yardımcı olabilirim minyatür prensesimin doğum günü için uğraşmak bana büyük bir zevk verir. ikinizide çok öpüyorumEbrucum, "Prensesim çok sanslı senin gibi bir annesi olduğu için " demekle ne kadar haklı olduğumu bir kez daha gösterdin. Harikasın canım.. emeğine sağlık... Hazırlıklarınızın hepsi birbirinden güzel ve şık.. Prensesim ömrü boyunca güzellikler içinde olsun...
Çok teşekkür ederim canım beni çok duygulandırdı bu sözlerin inşallah dediğin gibi iyi bir anne olabiliyorumdur kızıma. Sende mükemmel bir annesin yakında miniciğin kollarındayken neler hissedebileceğini nasıl bir güçle bir anda neler yapabileceğini anlıyacaksın. sağlıkla hayırlı doğum lar şimdiden.Ebrucum Beril'in doğum günü kutlu olsun. Allah ona nice sağlıklı, güzel günler göstersin. Herşey mükemmel görünüyor. Sen bir çocuğun sahip olabileceği en harika annesin. Beril'i ve seni kocaman kucaklıyorum, sevgiyle öpüyorum.
slm herkese..kuzucuklari öpüyorummm....
ebrzim canim berilin dogum günü resimlerine baktim masallah prensese cok tatli görünüyo.... yeni yasi berile coooooooookkkkk coooookkkk mutluluklar getirsin ,,, rabbim sana da kolayliklar versin ,,, eli öpülesi anne ....
fazla gecmisi okuyamadim sizler nasilsiniz ,, kuzucuklar nasil ???
biz kasik mamasina ve kavanoz mamasina basladik ... gökce cok sevdi kasikla yemeyi ,,zaten biberonuda hic sevmiyodu hep zorla iciriyodum mamasini ... simdi kasikla yemeye baslayinca biberonu hic almiyo(( kasikla beslensede günde 500cc süt veye devam mamasi icmesi gerekiyo diyo okudum ama gökce icmiyo okadar ,,, sizde nasil oldu ne yapmaliyim buraksammi kasikla yedirmeyi (( gökcem iyi allaha sükür büyüdü 5600 gr oldu doktorumuzda gelisiminden cok memnun .. biz böyleyiz iste ...
selam nasılsınız ???????
gunaydın ........ıyı pazarlar
Canım kaşık mamasını ve kavanoz mamasını kaşıkla vermeye devam et. Gece uykusunda sütünü 150x2 300 biberonla verebilirsin uyku arasında biberonu alır. Kalan kısmını da kavanoz mamasını devam mamasıyla hazırlayabilirsin.slm herkese..kuzucuklari öpüyorummm....
ebrzim canim berilin dogum günü resimlerine baktim masallah prensese cok tatli görünüyo.... yeni yasi berile coooooooookkkkk coooookkkk mutluluklar getirsin ,,, rabbim sana da kolayliklar versin ,,, eli öpülesi anne ....
fazla gecmisi okuyamadim sizler nasilsiniz ,, kuzucuklar nasil ???
biz kasik mamasina ve kavanoz mamasina basladik ... gökce cok sevdi kasikla yemeyi ,,zaten biberonuda hic sevmiyodu hep zorla iciriyodum mamasini ... simdi kasikla yemeye baslayinca biberonu hic almiyo(( kasikla beslensede günde 500cc süt veye devam mamasi icmesi gerekiyo diyo okudum ama gökce icmiyo okadar ,,, sizde nasil oldu ne yapmaliyim buraksammi kasikla yedirmeyi (( gökcem iyi allaha sükür büyüdü 5600 gr oldu doktorumuzda gelisiminden cok memnun .. biz böyleyiz iste ...
Aynı fikirdeyim canım. Sen gerçekten de bir bebeğin sahip olabileceği en fedakar annelerden birisin. Berilciğimi çok öpüyorum.Çok teşekkür ederim canım beni çok duygulandırdı bu sözlerin inşallah dediğin gibi iyi bir anne olabiliyorumdur kızıma. Sende mükemmel bir annesin yakında miniciğin kollarındayken neler hissedebileceğini nasıl bir güçle bir anda neler yapabileceğini anlıyacaksın. sağlıkla hayırlı doğum lar şimdiden.
.
Saolun kızlar umarım bıdaha olmaz gecen yıl synagıs olduk bu yılselam kizlar ... oy oy bebisler hasta olmus kiyama ben onlara ... gecmis olsun sher üzüldüm biciriga insallah bir daha böyle seyler olmazda güzel kuzunun canida yanmaz ,, sygnagis yapiliyo gökceye her ay bu asiyi sizde yaptiriyomusunuz türkiyede ...
arzu sanada gecmis olsun ahhh ameliyat denilince artik tüylerim titriyo ,,, insallah gerek kalmaz ameliyata....
muallim masallah kuzulara kocaman olmuslar gökce 5 aylik oldu düzeltilmis daha dönmüyo ,,, benim tembel kizim denemiyo bile ...
biz hepinizi öptük ... mucukkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?