Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Ebrizm fedakar anne kuzucugunun dogumu günü kutlu olsun nice mutlu yıllara saglıkla inşallah cok guzel bir gun oldugu belli nice yaslarını kutlarsınız inşallah saglıkla

Ebrucum, "Prensesim çok sanslı senin gibi bir annesi olduğu için " demekle ne kadar haklı olduğumu bir kez daha gösterdin. Harikasın canım.. emeğine sağlık... Hazırlıklarınızın hepsi birbirinden güzel ve şık.. Prensesim ömrü boyunca güzellikler içinde olsun...

Çok teşkkür ederim Mehtapçım . Geçekten zevkle yaptım her şeyi ve Beril den kalan tüm zamalarımı harcadım diyebilirim planlaması daha uzun sürdü yapmaktansa. olabilir aslında internet sitesi kurma konusunda yardım isterim senden canım. Bu arada Berka yın diş buğdayı partiisinden çok ilham aldım hatta kuzenimin oğluna temmuz ayında diş buğdayı partisi için diş şeklindeki taç tan yapıp götürmüştüm çok hoşlarına gitmişti.
bencede harıkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa prenses tam prenses masallah................elıne saglık ra bbım daha nıce yıllar gostersın yaa harıkasınız...........opt hepınızı

aminnnnnn canım inşallah bütün miniklerimiz sağlıkla büyürle. Sıra sanada geliyor canım sende fıstıklar için yorulursun

canım benım................sagol ınş rabbım guzel gunler versın heğımızın canlarına..........herkes nasıl gelen yok bu aralar

Ebrizm fedakar anne kuzucugunun dogumu günü kutlu olsun nice mutlu yıllara saglıkla inşallah cok guzel bir gun oldugu belli nice yaslarını kutlarsınız inşallah saglıkla
inşallah canım seinide miniğinin özel günü bizim günümüzden çok daha güzel geçsin.

Senn beni hep şımartıyorsun Öznurcum. Çok şanslı bir çocuk değil aslında ama elimden gelenin en iyisini her zaman yapmaya çalışıyorum.Bu arada yardım konusuna gelince hepinize yardımcı olabilirim minyatür prensesimin doğum günü için uğraşmak bana büyük bir zevk verir. ikinizide çok öpüyorum

Ebrucum Beril'in doğum günü kutlu olsun. Allah ona nice sağlıklı, güzel günler göstersin. Herşey mükemmel görünüyor. Sen bir çocuğun sahip olabileceği en harika annesin. Beril'i ve seni kocaman kucaklıyorum, sevgiyle öpüyorum.

slm herkese..kuzucuklari öpüyorummm....
ebrzim canim berilin dogum günü resimlerine baktim masallah prensese cok tatli görünüyo.... yeni yasi berile coooooooookkkkk coooookkkk mutluluklar getirsin ,,, rabbim sana da kolayliklar versin ,,, eli öpülesi anne ....

fazla gecmisi okuyamadim sizler nasilsiniz ,, kuzucuklar nasil ???

biz kasik mamasina ve kavanoz mamasina basladik ... gökce cok sevdi kasikla yemeyi ,,zaten biberonuda hic sevmiyodu hep zorla iciriyodum mamasini ... simdi kasikla yemeye baslayinca biberonu hic almiyo (( kasikla beslensede günde 500cc süt veye devam mamasi icmesi gerekiyo diyo okudum ama gökce icmiyo okadar ,,, sizde nasil oldu ne yapmaliyim buraksammi kasikla yedirmeyi (( gökcem iyi allaha sükür büyüdü 5600 gr oldu doktorumuzda gelisiminden cok memnun .. biz böyleyiz iste ...

Çok teşekkür ederim canım beni çok duygulandırdı bu sözlerin inşallah dediğin gibi iyi bir anne olabiliyorumdur kızıma. Sende mükemmel bir annesin yakında miniciğin kollarındayken neler hissedebileceğini nasıl bir güçle bir anda neler yapabileceğini anlıyacaksın. sağlıkla hayırlı doğum lar şimdiden.

çok teşekkürler canım iyi dileklerin için. ayrıca gökçecik bir an önce büyümeye başlamış kendini kocaman olmuş hissediyor olmasıda muhteşem.

selam nasılsınız ???????

Teşekkürler canım. Sen nasılsın? Bayram hazırlıkları nasıl gidiyor?

gunaydın ........ıyı pazarlar

Biraz geç oldu ama teşekkürler canım. Nasıl geçti gezmeleriniz kızlarla?

Canım kaşık mamasını ve kavanoz mamasını kaşıkla vermeye devam et. Gece uykusunda sütünü 150x2 300 biberonla verebilirsin uyku arasında biberonu alır. Kalan kısmını da kavanoz mamasını devam mamasıyla hazırlayabilirsin.

Aynı fikirdeyim canım. Sen gerçekten de bir bebeğin sahip olabileceği en fedakar annelerden birisin. Berilciğimi çok öpüyorum.

herkese selamlar...
kızlar prematürelerde dişler geç mi çıkıyor acaba..benimkiler düzeltilmiş 7 yi bitirdi,hala diş yok(((
bi de ikiside ishal..bol sıvı veriyorum. bi de haşlanmış patatesle muzu ezip devam sütüne katıp yediriyorum. geçmedi bir türlü.sanki bişey dokunuyo gibi.ama ne olduğunu bulamdım.ishali kesmek için önerileriniz var mı?

ebrizm, berilin doğum günü çok güzel geçmiş fotoğraflara bakmak bile keyif verdi valla bana ..nete giremediğim için kutlamakta geç kalmışım biraz ama doğum gününü kaçırmış olsamda yeni yaşını kutluyorum

ylnz,benim oğlumda biberon almayınca kaşıkla vermeye başladım.mamayı öyle vermek zor olduğu için kaşık mamalarından katıyodum içine. apt..il telefonla danışma hattını arayıp sorduğumda su ile hazırlanması gereken mamaları devam sütüne karıştırmanın böbreklerine zarar vereceğini söylediler..buna dikkat et.devam sütüyle hazırlanan kaşık mamaları kullanabilirsin. kaşık mama devam sütünün yerine geçmiyor çünkü.500 ü bulmaya gayret et bebeğinin sağlıklı gelişimi için.

mehtap ve bagdemcik cok tesekkür ederim kasik mamasina baslayinca kafam cok karisti :26: ben öglen kavanozdakilerden veriorum uyumadan öncede gece mamasi veriorum oda suyla hazirlaniyo ,, yeni mama bakayim ozaman sütle hazirlayabilecegim ... kizim iyi olsun diye ugrasip duruyorum ,,, offfff acemilik zor sey iyiki sizler varsiniz.....

Kızlar selam nasılsınız biz iyi değiliz hastaneden dün taburcu olduk bir grip aşısı yaptırdık kuzum perişan oldu aşıdan 3 gün sonra entresan bi şekilde yüskek ateş başladı ve 4 gün boyunca düşmedi bunun yanı sıra morarma ve titreme eklendi ay aklımı oynatacaktım bıngıldak çok yüksek şekilde atınca menelcit bos yapılması gerekir dendi belinde sıvı alındı şükür birşey çıkmadı hastanede 2 gün aniti,biyortik tedavisi ile + 4 gün daha iğne olacak atlattık doktoru kandaki enfeksiyonu aşıya bağladı fakat aşının tam olraka diğer yan etkilerini taşımıyor dedi ateş 3 gün sonra değil 24 saat içinde nüksetmesi gerekiyor, burun akıntısı öksürük hapşurma yok dedi kuzum perişan oldu delinmedik biyeri kalmadı şükür ama şimdi iyi eski moduna döndü hala diş çıkarmadı emeklemeyi ilerlettik sıralı şekilde yüryoruz yemek yemiyoruz offf bizde son durumlar böyle kesinlikle tavsiye etmiyorum grip aşısını binde bir ilk vurulan kişilerde ağır septomlara sebep olabiliyormuş oda bizi buldu yarım doz yaptırmıştık ikinci yarım dozu kesinlikle vurdurmayacağım
bayram tatili uzun bi yerlere giden varmı biz bu bayram kızımla hasret gidereceğiz evde kısmetse bugünden iti baren 9 gün kızımlayım ama bana hiç gelmiyor bu beni çok üzüyor sürekli babada hiç göz açtırmıyor babaya ben bu arada rahatım tabi nefes alabiliyorum

merhaba arkadaşlar..sher geçmiş olsun canım iyi olmanıza çok sevindim.bize dr.bağışıklık sistemini güçlendirmek için Broncho_Vaxom isimli bi ilaç verdi..tavsiye edrim dr.unuza danışın isterseniz..berilim bayıldım fotolarına annesi görüştüğümüzde berilin bi fotosunu isterim kızımın albümüne koyarım.bütün bebişler büyüdü artık kimi emeklemeye kimi yürümeye başladı.inşallah hep böle güzel haberler alırız tüm annelerden..kızımda geniz eti varmış. şu an grip dr.gribi gerçincede ağız açık nefes alıyosa amaliyat olab,ilir dedi maalesef..hepinizi öptüm kızlar tatlı bebişler

kızlar selam ...arzu gecmıs ols ınşş gecer bıran once......sher sanada gecmıs ols ya neden oldukı ...bende yaptırdım bı sıkıntı olmadı.....ınş bı daha yasamazsın......bademcık ylnz ebrzm hepınızı opt....benımkıler duzeltılmı s sekızıncı ayında dıs cıkardılar ela onıuncu ayda cıkardı........merak etmeyın cıkaracaklardır ela ve dıla hala emeklıyoo ayaga kalmadılar daha seda gectı ıkısınıde ....saglıkla buyusunler ınş

selam kizlar ... oy oy bebisler hasta olmus kiyama ben onlara ... gecmis olsun sher üzüldüm biciriga insallah bir daha böyle seyler olmazda güzel kuzunun canida yanmaz ,, sygnagis yapiliyo gökceye her ay bu asiyi sizde yaptiriyomusunuz türkiyede ...
arzu sanada gecmis olsun ahhh ameliyat denilince artik tüylerim titriyo ,,, insallah gerek kalmaz ameliyata....
muallim masallah kuzulara kocaman olmuslar gökce 5 aylik oldu düzeltilmis daha dönmüyo ,,, benim tembel kizim denemiyo bile ...
biz hepinizi öptük ... mucukkk

Saolun kızlar umarım bıdaha olmaz gecen yıl synagıs olduk bu yıl
Bu yıl drumuz synagıs yerıne grıp asısı yapalım dedı yapmaz olaydık neyse bunıda sukur

benim oğlan sıralıyo kızlar...ve sanırım konuşmaya da başladı: baba dedi ilk:)) ba-ba-ba şeklinde:)))
tutunup tutunup ayağa kalkıyor hep artık bi uyurken yerde.emeklediğini göremedik hiç.
kız yeni yeni emeklemeye çalışıyo..ama çalışıyo dediysem lafın gelişi;çok tembel..
muallim beşikleri nası hallettin kızın ayaklanınca.ben en alta indirdim,ama kenaarlara tutunup kalkıyogeziniyo,yoruluncada düşüyo hep.yorgan battaniye yığdım ne bulduysam kafasını çarpmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…