ya arkadaşlar bişey soracağım
kaç ay sadece sağarak anne sütü verdiniz ??????
daha önce böyle konu açtım ama kimse yazmadı(((((((((((
Geçmiş olsun Beril ve Derin prenseslere.. Allah acil şifalar versin.. Derinciğin ilk dişi de cıktı desene.. artık annesinin yanaklarını ısırır yerimseniben
çok geçmiş olsun beril eeee derinde aynen öylee 1 haftadırsenağlamasenağlamasenağlama
ama ilk dişi patladıııı:hooray::teytey::içelim::dance:
ya arkadaşlar bişey soracağım
kaç ay sadece sağarak anne sütü verdiniz ??????
daha önce böyle konu açtım ama kimse yazmadı(((((((((((
Geçmiş olsun Beril ve Derin prenseslere.. Allah acil şifalar versin.. Derinciğin ilk dişi de cıktı desene.. artık annesinin yanaklarını ısırır yerimseniben
ebrizm de öyle diyo bugün ben delirince kötü bişey yaptığını anladı hiç sesi çıkmıyo bende verdim veriştirdimlmaz:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemileÇok üzgünüm çoook :mymeka:
Çok teşekkür ederim ilnarcım inşallah bir an öce iyileşirler. Minyatür prensesimiz nasıl dün gördünmü bir dahaki randevunuzda bendende öpücük götür minik kuzuya
ah arkadaşım o cam kapıların ardında o canının olduğunu bile bile görememek helede şimdi kokusunu aldın onsuz eve dönmek ne demek iyi bilirim allah bir an önce ona şifa versin büyüsün kocaman kız olsun inşallah idilcik. bir dahada öyle nefessiz kalıp korkutmasın annesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?