Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
ya arkadaşlar bişey soracağım
kaç ay sadece sağarak anne sütü verdiniz ??????
daha önce böyle konu açtım ama kimse yazmadı (((((((((((

hep burda yada başka konu açop sohbet edelim biz prematüre anneleri..
hem sıkıntı ve dertlerimiz paylaşırız.
hem de bebeğimizle ilgil sorunları konuşuruz
nasıl olur ????????

Geçmiş olsun Beril ve Derin prenseslere.. Allah acil şifalar versin.. Derinciğin ilk dişi de cıktı desene.. artık annesinin yanaklarını ısırır yerimseniben

merhabalar doğumdan itibaren hiç mama vermediler hem emzirdim hem sağdım 1 2 ay sonra emmeyi öğrendi biberonu unuttuopuyorumnanaktan

Geçmiş olsun Beril ve Derin prenseslere.. Allah acil şifalar versin.. Derinciğin ilk dişi de cıktı desene.. artık annesinin yanaklarını ısırır yerimseniben

valla ben onun elini ısırdım bugün kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yayamazlıklmaz: yaptı kahvaltı masasını çekip herşeyi yere devirince bende delirdimdelikafadulden:1shok:akannehirakannehirklava:klava:kaydirigubbakcemile

amanda aman, yerim ben onun minik ellerini.. Boşver devirsinannesi, kırsın döksün herseyi olsun.. Onlar kuvezdeyken cıksada yaramazlık yapsa diyoruz.. Ahh ıdilim de cıksada gelse evin altını üstüne getirse:))

ebrizm de öyle diyo bugün ben delirince kötü bişey yaptığını anladı hiç sesi çıkmıyo bende verdim veriştirdimlmaz:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemileÇok üzgünüm çoook:mymeka:

çok geçmiş olsun beril eeee derinde aynen öylee 1 haftadırsenağlamasenağlamasenağlama

ama ilk dişi patladıııı:hooray::teytey::içelim::dance:

ah teyzesini inci dişlisi bi diş buğdayı yapalım kuşlara verelim çabuk getirsinler kızımın dişlerini

ben hala sağıyorum temin kızımın yanına gittim sabahtan sağdığım sütü götürdüm diyceksiniz ki bir biberon götürmüşsündür hayır toplamı bir çorba kaşığı kadardı hep o kadar sütüm oldu olsun diyorum şurup niyetine veririm diye uğraşıyorum bizim dr muzda 2 yaşına kadar her damlasını verin dedi

Çok teşekkür ederim ilnarcım inşallah bir an öce iyileşirler. Minyatür prensesimiz nasıl dün gördünmü bir dahaki randevunuzda bendende öpücük götür minik kuzuya

ebrizm de öyle diyo bugün ben delirince kötü bişey yaptığını anladı hiç sesi çıkmıyo bende verdim veriştirdimlmaz:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemileÇok üzgünüm çoook:mymeka:

Derim tabi aaa kızdırma yumy cim alır gelirim prensesimi valla özle biraz diye. Ay allah korusun allahım hiç bir zaman bir dakika bile ayırmasın bizleri onlardan

Çok teşekkür ederim ilnarcım inşallah bir an öce iyileşirler. Minyatür prensesimiz nasıl dün gördünmü bir dahaki randevunuzda bendende öpücük götür minik kuzuya

Evet ebrizm, dün gördüm İdilimi ama bugün göremedim minik prensesimi... Öyle de hevesle gitmiştim ki ... Sağlığı yerinde olsun da, yarını iple cekerim artık ben..

ah arkadaşım o cam kapıların ardında o canının olduğunu bile bile görememek helede şimdi kokusunu aldın onsuz eve dönmek ne demek iyi bilirim allah bir an önce ona şifa versin büyüsün kocaman kız olsun inşallah idilcik. bir dahada öyle nefessiz kalıp korkutmasın annesini

Amiiinnn canım amiinnn... içim buruk ayrıldım oradan.. ama elden ne gelir.. O sağlıklı olsun da, dayanırım artık ne yapayım. 92 gündür dayanmaya calısıyorum zaten..

içinin nasıl acıdığını biliyorum cnım allahtan başka sığınacak yerimiz yok bu satırları yazarken ezan okunuyor. ezanların yüüz suyu hürmetine minik idil şifa bulup annesini kollarına gelir inşallah

canım beril cim canım idilcim ve tabi yayamazlık kuzusu derincim...yine ağlıyorum dışarıdada yağmur yağıyor...önce beril yakındada derin annesiz büyüyecek...anne diye seslenmeyi unutacak mı acaba:gitme:senağlamasenağlamasenağlama ben olmayınca sıkılacakmı canı bişey isteyince uykusu gelince acıkıncaaynamak isteyince onu anlayacaklarmı....ben onsuz bir günde mutlu olamam ki...peki o neler hissedecek...ebrizmin dediği gibi ben allaha sığındım artık...herkesin yavrusu annesiyle olsun allahım ne olur neolur....kızlar yaaaa

inşallah canım..
valla okuyunca içim bir tuhaf oldu
yeminle yumy göğüslerim sızladı ya
en kısa zamanda yavrularınıza kavuşursunuz inşallahhhhhhhhh

kavuştuk nininm ama sınırlı zamanlarda işe giderken bırakıp gitmek çok acı kimse bakamıyor gibi geliyor minik kuzularımıza. 4 aylıktı ben onu bırakıp işe başladığımda minik kuzum hiç doyamıyoruz birbirimize

ayy kıyamamm ben ona canım benim..
anlıyorum seni gerçi ben iş yerimi devir yaptım
sırf oğlumla kendim ilgileneyim diye
şuan bile bir an tek bırakamıyorum ,kimseye emanet etmek istemiyorum walla

küçük kızların derdi çok anneleri üzüntülerle yoğruldular hala büyüyen endişelerle yollarına devam etmeye çalışıyorlar....küçükkızlar büyüyorlar ama annelerinin içinde hep bir sızıyla....:gitme:mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…