Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
arzu cuk berkay cık idil hepini<i çok öpüyorummmmmmmmmmmmmm

beril biraz rahatsızlanmış ona sıkıldım biraz

nerdesınız kızlar ıyı olun ınşş.........berıl hastamı ınş onemsızdır ........ınş acıl sıfalar ........opt sızı

Ebrizim çok gçmiş olsun canım...
Aman sen kızına lazımsın dikkat et kendine canım..

Mhtappppppppppppppp Berkayın noel kıyafetini nerden aldın...
Bende arıyorum Ata'ya ve arkadaşı Doruğa...
Bizde bahçedeki Göknarı süsledik hersene olduğu gibi....
Cevap yazmazsan arayacağım seni canım....:86:

kızlar beril rahatsız dualarımızı gönderelimmmmmmmmmmmmmm lütfen çabuk iyileşsin anneciği üzülmesin canım arkadaşım geçmiş olsun yüreğim hem seninle hem kuzumla

umarım beril biran önce düzelir. bizim buralardada çok fena yüksek ateş mide bulantısı kusma ve ishal salgını var.. dışarı çıktığımızda arkadaşlarının annelerine soruyorum iyimisiniz diye korkmaya başladım. büyüklerdede aynı sorun var. sanırım bu durum havalardan böyle oluyorr..

doğalı 43 gün olmuştu daha düzeltilmiş yaş kullanmıyordukk
3.cü yaşımızı doldurduk zaman çok çabuk geçiyorrr..

Akınla Alpere sağlıklı mutlu daha nice yaşlarını kutladıkları bi ömür diliyorum..Maaşallah yandan yandan döktürüyo ikiside.çok sevimliler..

Ebrizmle konuşamadık,Berilin sağlık sorunu inşallah ciddi bişey değildir..Allahtan şifa diliyor,dualarımı ve sevgilerimi gönderiyorum

ebrizm gecmis olsun canm insallah beril cabucak yiiylesir ....
akin ve alpere mutlu saglikli bir yil gecirmelerini dilyiorum ... cokta güzel oynuyolar masallahhh...
berkay ve ata noel baba olcak anlasilan ,,, bizide unutmayip noel baba kiyafetli resimlerini eklerseniz seviniriz...
biz iyiyiz hepiniiz öpüyoruz...

buarada kizlar ben gökceye yogurt vermek istiyorum ve bu yogurdu kendim yapmak istiyorum... devam mamasiylami yapmaliyim ???? siz nasil verdiniz .. inek sütü vermemmemi söyledi doktor ,, hazir yogurduda ben vermek istemiyorum ,,, keci sütü iicn erkenmi sizce ??

Ebrizm çok geçmiş olsun böbrek rahatsızlığın düzelmiştir umarım. Berilciğim şu an nasıl rahatsızlığı tam olarak nedir? Çok geçmiş olsun herikinize de.

Ylnz evet hepimiz bu iştahsızlıkları yaşadık ama bahsettiğin gibi Gökçe'nin iştahsızlığı çok fazla. Eğer gözlerinin altı morarıyorsa doktorunuza tekrar söyle canım. Az yiyen çocuklar için özel mamalar var. Kalorisi daha yüksek ondan verebilir belki. Yoğurdun devam mamasıyla yapılması öneriliyor fakat biz keçi sütüyle de yaptık inek sütüyle de. Süt yoğurt olduktan sonra keçi ya da inek sütü olmuş farketmiyor. Çünkü artık süt özelliğini kaybediyor.

Gönül 77 İkizlerin fotoğraflarına bayıldım. Çok şeker görünüyorlar. Allah bağışlasın. Daha nice güzel günlerini birlikte kutlarsınız inşallah. Onlar gerçek bir mucize.

Nınım seninle telefonda da görüştük zaten. Noel Baba kıyafetlerimizi Bauhaustan aldık. Yılbaşından önce birer defa giyinip fotoğraflar çektik. Çok hoşuna gitti Berkay'ın. Siz de fotoğraf çekerseniz ekle lütfen.

BERKAY CIIIIIIIIIIIIIMM çok tatlı olmuşsun yeni yıl da umarım hep gfüzellikler karşılar sizi canım kuzum beril cim hasta çok acil şifalar dilşyorum ona anneciği beril le derin e bir örnek şans bileziği almış göndermiş sağolsun umarım herikiside yeni yılda daha da büyür kocaman mutlu sağlıklı bir yıl geçirirler hepinizi tatlı oğlanları cici kızları ve onların fedakar annişlerini kucaklıyor öpüyıorummmmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
doğum günümüzü kutlayan arkadaşlara çok teşekkür ederimm.
mehtap noel baba kıayefetleri çok yakışmış ikinizede.. ilk saç traşınızda hayırlı olsunnn..

Süper bir haber bu.............

Berilciğin yeni yaşı kutlu olsun canım. Çok tatlı olmuş Beril annesi...

Mehtap canım bu oğlan ne tatlı olmuş nasıl yakışmış noel kıyafeti.....
ne güzl anı olarak kalacak dğilmi......
evet ilk tarşınız hayırlı olsun çok sağlıklı saçları çıksın :))
Biz kestirmeyi düşünmüyoruz biliyorsun bizimki kıvırcı..
oğlum lülelerin nerde diyorum parmağını lülelere takıp göstriyor...
Ya bu aylar çok korkutuyordu beni ama korkulacak gibi değilmiş...
Her derdini anlatıyor birde komiksin diyorum oda gülüyor çok güzel geçiyor bu ayları..
Artık anlaşıp iltişim kuruyoruz...
Tek kötü tarafı halen wc ye giderken yanımda..
1 dk olsun yanımdan ayrılmıyor...
evdeki oyuncağı benim..
oyuncaklarıyla oynamıyor beni at yapıyor üstüme biniyor
son ra o at oluyor ben üstüne biniyorum güya

Ynlz canım ben günlük sütle yaptım Ata'nın yoğurdunu...
şimdilerde danonenin yoğurdunu veriyorum onu sevdi ..
Bazende arada normal sütlerle kendim yapıyorum....
Sen iştahsız diyorsun ya şimdi kaç aylık ve kaç kilo canım ???

beril den sonra derin de hastalandııı teyzeleri kızıma duaaa edin epey hırpaladı hem gözü hem de boğazı fena bebişimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…