Süper bir haber bu.............Berilden haberler var. 13 kasımda nörolog kontrolümüz vardı. Fizyoterapistimizin dr muzla diyaloğu çok iyi kızımın bir hafta öncesindeki okuldaki çalışmalarını video ve fotoğraflarını çekip dr muza göndermiş. Gİttiğimizde Berilin neler yaptığını biliyorum dedi muayeneyi yaptı ve ilk kez yüzümüzü güldüren sözcüklerle bize durumumuzu anlattı büyük gelişmeler var ve çok hızlı olmuş dedi. dafo ( ayaklarına giydirdiğimizi özel ateller) çok işe yaramış vücudu daha dikleşmiş ve kontrol etme eğiliminde dedi benim görüşüm 4 yaşına kadarda yürüyebilir. en büyük engeli tabi görme sıkıntısı ama çok iyi çalışıyorsunuz çok şeyi şu an olduğu gibi mucizevi bir şekilde başaracağınızı düşünüyorum dedi. Mr istedi bu hafta gidip hastaneden randevu alıcaz ve inşallah onunda sonuçları çok iyi gelir.
doğum günümüzden kareler ekte.Günümüze önce Berenimizi ziyaret etmekle başladığımız doğum günümüzün hazırlıklarından bahsedeyim.
Biraz fazla titizlenerek yaptığım hazırlıklarda ufak tefek aksaklıklar yaşadım ama yinede her şey çok güzeldi mükemmelliği aramamak lazım . Öncelikle kızımaa doğum günü davetiyeleri hazırladım katlandığında üzerinde çiçek varmış gibi görünen kutu formunu kızımın resimleriyle hazırlayıp bastırdım ve zencefilli kurabiyeler hazırlayıp kelebek şeklinde pişirip üzerlerini şeker hamuruyla kaplayıp bu minik kutulara yerleştirip davetlilerimize dağıttım. menümüzü hazırladım iş bölümü için annem halalarım kız kardeşim ve teyzemden yardım istedim. hepsini yaptıkları mükemmeldi. kız kardeşim etsiz çiğ köfte büyük halam rulo börek küçük halam minik açmalar annem pide şeklinde minik poğçalar teyzem cezerye babamın halası var babamdan bir yaş büyük o tahinli kurabiye bende krokanlı kurabiye ve kanapeler ve yağmurlunun önerisi olan közlenmiş biberlerin içne beyaz pernir maydonuz ve minik salatalık turşusu doğrayarak hazırladığım rulo şeklindeki atıştırmalıklar hazırladım çok zengin bir menüydü ama iyide oldu çok kalabalıktı.
Kızımın pastasına gelince en çok ona özendim melekler şatosu isimli bir pasta sipariş ettim pembe ve mor olmasını istedim kıyafetine uysun diye mor yerine lila olmuş olsun nazar boncuğu olsun dedim. Müzikli çiçek şeklinde açılan bir mum aldım ki bu çok sevildi.
Ayrıca kızımın serüvenini anlatan fotoğraflarından hazırladığım slayt gösterisi hazırladım ve ekranda bunu izlettim.bu hepimizin gözyaşlarına sebep oldu ve kızımın nasıl büyüdüğünü daha iyi görmemizi sağladı. küçük misafirlerimizede minik hediyeler hazırladım küçük paketlerde onlara mini clup müziklerinde danslar eşliğinde ikram ettik kızımla buda bizi yanlız bırakmayan kuzenlerimizi çok sevindirdi. işte böyle hoş yorucu ama güzel bir gündü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?