Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
merhaba kizlar ... gökce büyüdükce daha cok vaktimi aliyor topige fazla giremiyorum ... bebisler hastlanmislr ,,, hepsine gecmis olsun insallah simdi cok cok iyidirler ....
ebrizm insallah berilin göz muayenesinde iyi gecer cok güzel süprizler yapar bize prenses .... bu kadar cabana ragmen hala benmi yanlis yapiyorum ,, iyi yapamiyormuyum diyosunya sana olan hayranligim daha cok artiyo inan ... senin caban ve destegim sayesinde minik prenses büüyk yol katetti ve dahada edicek ,,, aynen sana söylediklerimi YAGMURLU arkadasim icinde söylüyorum insallah bebisleriniz cok iiy olcaklar sizde bize anlatcaksiniz burdan ....
gökcede artik dönebiliyor ,,, sükürler olsun... yavas yavas biseyler ögrenmeye basladi ,, cak gökce dedigimde elime vuruyo ,,, kizim anneye ayyy yap dedigim zaman yüzümü oksuyo :))) mutfak dolabinin üstünde gökcenin hastanede cekilen bir tane resmi var gökce onu görünce cok seviniyo ayyyyy yap kizim diyorum biraz oksar biraz vurur gibi yapiyo ,, heyecanlaniyo ... allaha sükür simdilik hersey yolunda ... rabbim hepimize nasip etsin insallah ,, dualrim hepimiz icin ...21 subat gökcenin dogum günü kücük bir parti yapmak istyioruz bi aksilik olmazsa ...1 sene gecti inanamiyorum bazen ,,, ne kadar zor bir seneydi ( ... becerbilirsem resim eklerim teyzeleride görsün kücük cadimi....

içten temennilerin için çoook teşekkürediyorum..Allah sağlıklı mutlu nice seneler nasibetsin güzel gökcemize.resimleri bekliyorum..

selam hanımlar nasılsınız

biz iyiyiz Allaha şükür bu ara. utkuda berrak gibi susmuyor bu ara.kendi kendine aileyi sayıyor:anne,baba,annaanne....ama bize dönüp demiyor anne baba diye..acaba çıkardığı heceleri biz mi benzetiyoruz diye şüpheye düşüyoruz. neyse öyle bile olsa hece çıkarması çok olumlu bi gelişme dedi doktor.
siz nasılsınız,küçük berrak cümle kurmaya başlamıştır herhalde?
bi de soraya yı merak ediyorum.hiç uğramıyor artık,ufuk nasıl, haberin var mı?

inşallah sizlerinde duları iyi dilekleri bizi ayakta tutuyor sanırım. hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim. yerim ben bıcırığımı kendisine seviniyor demekki minik kuşum çok şeker oluyorlar küçücük ilerlemeleri bile nasıl mutluluk verici hep bizleri sevindirsinler inşallah.

çok iyi canım ya onların her yaptığı bizi çok mutlu ediyor sürekli konuş onunla hemen herşeyi kapıyorlar bizimki papağan gibi oldu tek kelimelik cümleler sarfediyor askım,anne baba anneanne dede hatice,adem,abi abla gibi aman geçen gün gülme komasına soktu şok olduk babasının kalemini çalıd:)babası ver kız şunu eşek sıpası diyerek elinden aldı hanfendide suratına kızgın bir ifaede takarak essek sıpası diye karşılık verdi şoka girdim gülsek bitürlü gülmesek bi türlü dediğin gibi benzetiyormuyuz diye bazen bende düşünüyorum ama pek benzetme işinede gelmiyor 6 gün sonra düzeltilmiş yaşı dolacak hanımın bu aralar devam sütünü içmiyor ne yaptıksa içeremiyor 20-30 cc yi bile zor bitiriyor çok zorlanıyorum ne toz olarak nede normal süt içmiyor süreyyaı bende merak ediyorum bikaç kez aradım pek müsait değildi konuşamadık önceden msnden konuşuyorduk şimdi pek girmiyo umutun en son iki ay önceki bilgim hollandada annesinde idi keyfi ve sağlığı yerinde imiş süreyya istanbulda bi şirkette çalışıyor büyük oğlu ile otoruyordu ...

diş falan mı çıkarıyor acaba? bi de biberonla veriyorsan kaşıkla denemeni tavsiye ederim. utkuda diş çıkardığı dönem mamaya karşı iştahsızdı,devam sütüne kaşık maması katarak,bi de bolca yoğurt ve meyve verdim o dönem

maşallah miniklerimize bıcır bıcır konuşuyorlar demekki çok sevindim inşallah daha net konuşup söylenilenlere cevap verebilecek durumada en kısa zamanda gelirler..Berrağımızında doğum gününü şimdiden kutlarım allah uzun ve sağlıklı ömür kısmet etsin.

canım arkadaşlarım kızımla ilgili yeni resimleri ekliyorum kızım yaşadığımız tüm olumsuzluklara rağmen çok şey başarıyor. desteksiz oturma işini iyice uzattı birde yürüme eğilimini arttırabilirsek dünyalar benim olucak. ama minik bir destekle ayaktada durmaya başladı.

canım arkadaşlarım kızımla ilgili yeni resimleri ekliyorum kızım yaşadığımız tüm olumsuzluklara rağmen çok şey başarıyor. desteksiz oturma işini iyice uzattı birde yürüme eğilimini arttırabilirsek dünyalar benim olucak. ama minik bir destekle ayaktada durmaya başladı.

nihayet ekliyebildim resimlerini kızımın

Eklentiler

• $100_6413.webp
    54,8 KB · Görüntüleme: 58
  • $100_6484.webp
    24 KB · Görüntüleme: 63
  • $100_6488.webp
    21 KB · Görüntüleme: 72
oyyyyyyy teyzesinin kuzusu muzusuuuuuuuuuuuuu maaşalaahhh kızımaaaaaa çok tatlııııııııııııııı çok şekerrrrrrrrrrrrr canım benim....
derin bunu yanında minicik kaldı yaaaaaaşu benim kızıda sen baksn ebru cum noooluuurrrrrrrrr ya

Kocaman bir maşallah Berilciğimizee..
Annesi daha neler başaracak prensesimiz göreceksin....

maaşallah..vucut ve denge kontrolu çok iyi görünüyor fotoda. Allahın izniyle yakında adımlarını bile atacak inşallah küçük prenses.O da annesi gibi güçlü ve gayretli..çok çetin yollardan çok hızlı geçti..iyi ki paylaştınız bu fotoları..benim için bi anlamı daha var;motivasyon ve umut oldu..inşallah bizede nasibolur böyle pozlar vermek..
berilin yanındaki sizseniz eğer size de maaşallah,çok genç ve güzel görünüyorsunuz çünküAllah nazarlardan saklasın 2nizi de

maşalaaah berilimize daha neleri başaracak ebrucuğum daha çok zamanımız var sabırla mücadeleye devam edeceğiz beril çok şanslı senin gibi bir annesi olduğu için

selam kızlar.......hasta olduk bızde aılece .....ınş havalar ısınır rahat ederuız ...herkes nasıl prensesımızee kocaman masallah cok sevındım ınş rabbım daha guzel gunler nasıp etsın ona ve tum bebeklere .....herkes nerde cok gıren yok artık sanırım herkes mesgul .....bebekler ıyı olsunda onemlı degıl....benım ıkısı emeklıyo sıralıyoo ıyıce yukarlara tırmanıyo duzeltılmıs yasımıza dun gırduık ama bı tanesı emeklıyo donuyoo ama tam basmıyo beklıyorum bı ay daha basmaza dr a gıdıcem ınş basar yurumelerını beklıyorum opt sızı

ebrucum masallah berile ... ne kadar büyümüs ,, oturmasi ,, hele ayakta durusu cok güzel ... insallah cok daha güzel fotolar paylasirsin burda ... cok mutlu oldum berili ayakta görünce kimbilir sen neler hissediyosun... rabbim daha güzellerini yasatsin....

maşallah prensese sürekli takip ediyorum gelişmeleri gerçekten sizin gibi bir anneye sahip oldugu için çok şanslı Beril. Allah daha iyi etsin inşallah ikinizde çok güzel görünüyorsunuz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…