çok teşekkür ederiz teyzesi Derin ciğimde kocamandır bakma sen fotoğraf hilesi.oyyyyyyy teyzesinin kuzusu muzusuuuuuuuuuuuuu maaşalaahhh kızımaaaaaa çok tatlııııııııııııııı çok şekerrrrrrrrrrrrr canım benim....
derin bunu yanında minicik kaldı yaaaaaaşu benim kızıda sen baksn ebru cum noooluuurrrrrrrrr ya
inşallah canım o günlerimizide sizlerle paylaşalım. bizte delikanlımız atanın güzelliklerini hep duyalım.Kocaman bir maşallah Berilciğimizee..
Annesi daha neler başaracak prensesimiz göreceksin....
niyi dileklerin için çok teşekkürler canım. utkumuzda inşallah en kısa zamanda çok yol kat edecektir onuında muhteşem ve çok bilinçli bir annesi var o yüzden çok daha güzel şeyler başaracaksınız.fotoğraftaki benim canım yılbaşı akşamı çekildik kızımla ama genç değilim malesef 27 şubatta 36 yaşında olucam.maaşallah..vucut ve denge kontrolu çok iyi görünüyor fotoda. Allahın izniyle yakında adımlarını bile atacak inşallah küçük prenses.O da annesi gibi güçlü ve gayretli..çok çetin yollardan çok hızlı geçti..iyi ki paylaştınız bu fotoları..benim için bi anlamı daha var;motivasyon ve umut oldu..inşallah bizede nasibolur böyle pozlar vermek..
berilin yanındaki sizseniz eğer size de maaşallah,çok genç ve güzel görünüyorsunuz çünküAllah nazarlardan saklasın 2nizi de
çok teşekkürler canım . şanslı sizler gibi teyzeleri berrak gibi kardeşleri var.maşalaaah berilimize daha neleri başaracak ebrucuğum daha çok zamanımız var sabırla mücadeleye devam edeceğiz beril çok şanslı senin gibi bir annesi olduğu için
geçmiş olsun canım inşallah atlatmışsınızdır hastalıklarınızı. iyi dileklerin için sonsuz teşekkürlerselam kızlar.......hasta olduk bızde aılece .....ınş havalar ısınır rahat ederuız ...herkes nasıl prensesımızee kocaman masallah cok sevındım ınş rabbım daha guzel gunler nasıp etsın ona ve tum bebeklere .....herkes nerde cok gıren yok artık sanırım herkes mesgul .....bebekler ıyı olsunda onemlı degıl....benım ıkısı emeklıyo sıralıyoo ıyıce yukarlara tırmanıyo duzeltılmıs yasımıza dun gırduık ama bı tanesı emeklıyo donuyoo ama tam basmıyo beklıyorum bı ay daha basmaza dr a gıdıcem ınş basar yurumelerını beklıyorum opt sızı
hemde nasıl mutlu ediyor beni bilemezsin kızım benden daha güçlü ve o moralimi düzeltip umut veriyor bana.ebrucum masallah berile ... ne kadar büyümüs ,, oturmasi ,, hele ayakta durusu cok güzel ... insallah cok daha güzel fotolar paylasirsin burda ... cok mutlu oldum berili ayakta görünce kimbilir sen neler hissediyosun... rabbim daha güzellerini yasatsin....
çok teşekkür ederim canım. annelik güçlü olmayı mecbur kılıyor allah tarafından geliyor üstümüze.maşallah prensese sürekli takip ediyorum gelişmeleri gerçekten sizin gibi bir anneye sahip oldugu için çok şanslı Beril. Allah daha iyi etsin inşallah ikinizde çok güzel görünüyorsunuz ..
Herkese selamlar bu sıralar çok yoğun bir dönemden geçiyorum o yüzden pek yazamadım topiğe.
Berkaycığımı yanıma almanın hazırlıkları içindeyiz. Mayıs -Haziran gibi artık yanımızda olacağından evimizi taşıdık. İş yerine 5 dk mesafede bir ev bulduk. Yakınında 4-5 tane kreş ve anaokulu var. Fakat 2 yaş henüz kreş için erken gibi geliyor. Bu nedenle bir bakıcı bulup 1 sene idare edip 3 yaşından sonra kreşe vermeyi düşünüyorum. Ne olur ne olmaz aniden eve gidip kontrol edebilmek için ev işyerine çok yakın olsun istedik. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
Ebrizm prensesimizin fotolarını gördüm. Kocaman bir maşallah diyorum.Çok büyük yol katetmişsiniz kısa zamanda. İnşallah bundan sonra yürüme haberini alacağız senden. Darısı bu gelişimleri bekleyen bütün annelerin başına.
canım ya ınş gecer hemen atlatır kızın ..bı daha yasamazsınız ınş canım tum bebekler ıyı ols
canım ılnar sagol ...kızın nasıl yuruyomu ya benımkıler hala yurumedı bırı ayagını yere basınca bı ayagını bukuyo tam basmadı hala emeklıyolar tırmanıyolar dede mama dısında anlamlı kelıme yok acelem yok ama zaman gectıkce tedırgın olmak ıstemıyorum ınş saglıkla buyusunler hepsı canım opt herkesı
çok teşekkürler canım iyi dileklerin ve iltifatların için. Epilepsiyle yaşamayıda öğrendik zaman zaman sıkıntılı günler yaşatıyor ama ne hikmettirse geçtiği gibi yolumuza devam ediyoruz maşallah kızımda mız mız bi çocuk değil güçlü kızım benim toparlanmaya çalışıyor hemen. İdilciğimizde yürüyor ve sözcükler çıkartmaya çalışıyormuş çok memnun oldum bu haberlerine maşallah benim minyatür prensesime. bende seni ve minyatür prensesimi çok öpüyorum canım.Merhabalar,
İdil hastalanmıstı, evde onunla ilgileniyor, işte de birtakım sorunlarla ugrasıyorum derken buraya pek vakit bulamadım. Şöyle az da olsa geriye dönük birkaç sayfayı okudum.
Öncelikle ebrucum sana yazmak istedim. Beril prensesim için çok çok gecmş olsun. Epilepsi çıkmış prensesimde.. Ama berilimiz çok güçlü bir prenses, ben bunu biliyorum ve bunun da üstesinden gelecek. Hep söylüyorum sen takdir ettiğim, annelipğine hayran olduğum birisin canım. Senin gibi bir annesi olduğu için Berilimin sırtı yere gelmez. Tüm sorunlaerın üstesinden geleceksiniz ve burada okula gittiği günleri de konusucaz.
Mehtapcım Berkay da kocaman yakısıklı bir prens olmus. Bayıldım resimlerine, face de fırsat buldukça baktım.
Nınım, Ata nın maşallahı var. O yaşıtlarını hepsinden önce yakaladı. Ne mutlu sana, darısı diğer prematüre annelerinin basına canım.
Muallim, senin için de ne söylesem az biliyorum, 3 tatlı cadıyla ugrasmak kolay olmasa gerek. Yeri geliyor bizler tekiyle zorlanıyoruz.
Earacım, derine de kocaman bir maşallah, bizim ufaklıklar da derin ablası gibi bir an önce büyüse.. :)
Soraya son zamanlarda girmemiş sanırım, umarım ufuk la ilgili sorun yasamıyordur.
Diğer tüm prens ve prenseslerimizin de sağlığı yerinde olması dileğiyle,
hepsini öpüyorm..
sorma can dostum biraz yıpratıyor beni prensesim. uykusuz gecelere döndük biraz leyla gibi dolaşıyoruz ama o iyi olsunda biz hiç uyumayalım.canım arkadaşım çok geçmişolsun inan hepsi geçecek ama biraz yoracak seni
gunaydın ..optum canım sende prensesımı op...ve her opusunde kokla ve dua oku ....moralın hep ıyı olsun canım o sana ınan rabbımın bı hedıyesı ..daha ıyı olucak ınş ....bu gunlere geldı ya oohh kocaman genckız olucak hepsı canım ....herkes nerde ..ıyı bakın kendınıze sımdı hepsı yenı uyandı aglasıyolar ben kactımmm
HEr şeyimiz iyi giderken bazen küçük aksilikler yaşayıp yüreğimiz ağzımıza geliyor. Cumartesi akşamı durduk yerde beril in sol kolu atmaya gözleri kaymaya başladı panik yaptık hemen dr nu aradık sakin olun takip edin nöbete dönüşürse acile gidin dedi. kümeler halinde devam etti 5-6 defa ve durdu. Kayınvalidemlerdeydik o esnada biraz sakinleşince eve geldik oturtalım diye uğraşıyoruz oturan çocuk kasılıp oturamıyo yatırıyoruz yan dönemiyo kasıyor kendini yüz üstü yatırmayı denedik yatmıyor çıldırdık tabi yine hastaneye bu da bir nöbet cinsiymiş diazem serum eve geldik ama hala oturmasında ve yüzüstü yatırmada sıkıntı yaşıyoruz. kasıyor kendini eller açılıp yumruklar sıkılıyor vücudu yay gibi oluyor zaman zaman . beyin o akımı boşaltana kadar yaşayabilirmişiz bu durumu . dr muzda kongreye gitti 3 gecedir uykusuz gecelerimiz yine geri geldi.bizde durum böyle . diğer tüm minişlerimiz iyidir inşallah.
merhaba kizlar nasilsiniz ,,, insallah bütün melekler ,, yakisiklilar cok iyidirler ...
mehtapcim yeni evin hayirli olsun ,,, berkayi yanina alcakmisin oh ne güzel tadini cikarirsiniz insallah ... bende tasinmak istyirum dariis basima olsun da bende cabucak tasinim :)) aminnn
muallim ,,, ninim ,,, beril ,,, yagmurlu sizler nasilsiniz kizlar bebisler nasil...
muallaim kizlar yürüdümü merak ediyorum .... gökce dönüyo cok rahat artik ,, sürünmüo daha ...bu aralar disleri cok rahatsiz ediyo ,, baya beli olmuslar ... elimle hissedebilyiorum ... cok huzursuz ,, hic bisey yemiyo ,, agzini bi kapatiyo acmak imkansiz...gökcenin yemesi hep zordu zaten ama bu kadar hic olmamisti dislerden diyorum ama bu ay hic kilo almadi üzülüyroum( bizden böyle öptük hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?