Ebrizm canım çok geçmiş olsun. Tahmin edebiliyorum ne kadar tedirgin olduğunuzu. Nisan'daki kontrolüne kadar kasılmaları engelleyici herhangibirşey yapılamamasının nedeni nedir? Bir de sormak istediğim hangi tip epilepsi olduğu konusunda size bilgi verdiler mi?
Sabır canım Allah yardımcınız olsun inşallah geride kalır bütün sıkıntılarınız.
Uzun zamandır yine topiğe giremedim. Herkese sevgiler.. Kuzucukları kokluyorum.
merhaba mehtapçım. her sabah kalktığımda seni ve yumy yi arıycam diye güne başlıyorum ama bir türlü fırsat yaratamadım affınıza sığınıyorum. Malesef epilepsinin durumunu hala tam bilmiyoruz. Kendi dr muz Berili nöbet geçirdiğinden beri hala göremedi. Fizyoterapistimiz nihayet ikna etti ve bir şekilde sıkıştırıp pazartesi 11 de eeg çekilmek ve muayene edebilmek için zaman yaratıldı. Berilde sıçramalar şeklinde nöbet ve kasılmalar devam ediyor açıkçası çok endişeliyim. daha neler yaşıyacağımız konusunda çok endişeleniyorum.
nihayet nöroloğumuz bize zaman ayırabildi bu gün eeg si çekildi beril in. yaşadığımız kasılmalar nöbetmiş ve hastanenin uygulattığı dozlar ve verilen o marka ilaç beril de pek işe yaramamış. yan etkileride fazla olan bir ilaçmış. ilacımızı ve dozlarını değiştirdi. beynin her iki loopunda ön tarafta ve sağ arka tarafta hücre ölümü yaygın olduğu için hareketlilik gözleniyormuş. ve emeklemek istememe nedenlerinden biride bu olabilirmiş.Canım ne demek öyle şey olur mu? Senin sıkıntılarını çok iyi biliyoruz zaten kk için bile vakit yaratıp birşeyler yazabilmen büyük şey aslında.
Yarın çekilecek eeg o halde. Nöroloğun bu kadar geciktirmesi garip aslında. Epilepsi konusunda daha uzman nörologlar var canım. Farklı bir iki nörologdan daha fikir al istersen. Çünkü ilaçlarla bu krizler engelleniyor.
Berilcik böyle krizler geçirirken nöroloğun bir eeg için sizi bu kadar zorlaması yanlış bence.
Umudunu hiç kaybetme canım. Facebookta geçen gönderdiğin bir video vardı. İnan çok etkilendim. Hiç görmeyen ve hiç hareket edemeyen yavrucak bile refleksoloji ile hem görmeye hem yürümeye başlamış. Tıp ilerliyor. İnşallah çok daha iyi gelişimler olur ve siz de bütün sıkıntılarınızı atlatırsınız.
Bir de yay gibi kasıldığını yazmıştın. Bu pvl ile ilgili de olabilir.
Umarım yarın güzel haberler alırsın ve endişelerin biraz azalır.
çok teşekkürler canım.canım berıle acıl sıfa ınş cook ıyı olur annesı atlatır bunları herkesı optuk
çok teşekkürler canım. ilacımız değişti umarım bu ilaç sayesinde kötü günler tekrar yaşamayız.Berile çok geçmişolsun.nörolog randevunuzu öne almanız iyi olmuş,çünkü antiepileptik bi ilaç başlanması gerekir bu durumda.nöbetler fzik tedavisini yani gelişimini olumsuz etkileyebilir,bi an önce önlem almakta fayda var.
inşallah canım. temiz kalpli arkadaşlarım sizlerin içinizden gelen iyi dileklere karşılık mutlaka verecektir rabbim. sizlerin hakkını ödeyemem çok büyük desteğimsiniz.hepinize çok teşekkür ederim.Ebrizm meraba bu gece ruyamda seni gordum sarılıp teselli veriyodum sana insallah bugunleride atlatcaksınız
çok teşekkürler canım inşallah dediğin gibi tüm korkularımız geride kalsınebrizm canim insallah beril cabucak bunuda atlatir ,, anne olupta seni anlamamak mümkünmü ,, korkunu anliyorum ama insallah rabbim seni korktuklarindan emin etsin ve cooook daha güzel seyler yasatsin ...kücük melegimize güc kuvvet versin .....
can dostum inşallah atlatmışızdır.canım beril cimmmm çok çabuk iyileşşşşşşşşşşşşşşş canı m arkadaşım kendine iyi bakkkkkkkk
kuzum benim insann sınavnın evladı olması cok zor insallah atlatrsınız Allahımyar ve yardımcınız olsun dualarım sizinleprensesi kocaman opuyorum
olumlu olmaya çalışıyorum ama yaşanılanlar malesef yıkıyor zaman zaman. üç güzellerimizi çok öpüyorum.canım benım olumlu dusun ınş daha ıyı olucak melegın ....ama sen hep guzel dusun ..ve bol dua ınş canım kal saglıcakla
inşallah canım arkadaşım hepsi sağlığına kavuşsun kocaman çocuklar olsunlar.Fıstığımı şöyle koklaya koklaya öp benim için can dostum.dualarım bütün erken gelen baharlar ve tabiki canım beril ciğim için ....sağlıkla büyüyün bebişler
maşallah utkuya aferin akıllı bıdığımıza. tahmin edebiliyorum o emekleme durumundaki şirinliğini. allah bizede kısmet etsin. Beril emeklemeyi bırak yüzükoyun konumunda bile durmak istemiyor. yeni ilacımız trileptal daha önce tegrotol kullanıyorduk şu an azaltarak terk edicez o ilacı. bakalım önümüzdeki günler bizlere neler yaşatacak. Utkuyu öpüyorum.ebrizm şu an kullandığınız ilaç ne?
utkununda mr ı kötü.beyin kanaması beyin dokusunu azaltmış ama şu an emeklemeye çalışıyor,komando gibi sürünerek öyle bi hızlı gidişi var ki doktorların tahminlerine inat! önemli olan kalan hücreleri nasıl kullandığı.kimin beyni %100 kapasiteyle çalışyor ki zaten..hiç moralini bozma.epilepsiyi kontrol altına alıp yolunuza devam edeceksiniz inşallah
Bende kesinlikle buradaki teyzelerimizin içten ettikleri dualarıyla Berilin çok daha kötü durumlardan korunduğunu düşünüyorum. İnşallah yeni ilacımız daha iyi gelir kızıma.Bazrn güçsüzlüğümü hiissetsemde iki minik göz varki yıkılma anne diye bakıyor gözümün içine o zaman yeni enerji dolumu yapılmış oluyor çok şükür.minyatür prensesimi çok öp benim için.nihayet nöroloğumuz bize zaman ayırabildi bu gün eeg si çekildi beril in. yaşadığımız kasılmalar nöbetmiş ve hastanenin uygulattığı dozlar ve verilen o marka ilaç beril de pek işe yaramamış. yan etkileride fazla olan bir ilaçmış. ilacımızı ve dozlarını değiştirdi. beynin her iki loopunda ön tarafta ve sağ arka tarafta hücre ölümü yaygın olduğu için hareketlilik gözleniyormuş. ve emeklemek istememe nedenlerinden biride bu olabilirmiş.
Refleksoloji videosuna gelince ankaraya gidip gelinebilir bir kaç saatlik bir zaman tabi ama ya epilepsiyi tetiklerse ya bu bize uygun bir yöntem değilse diye endişeliyim açıkçası.
Ebrucum, inşallah beril prensesimin ilacının değişmesi ile birlikte herşey çok daha güzel olur. prensesim için dua ediyorum. Buradaki dostların duasının iyi gelecegine herzxaman inanmışımdır. Sen çok güçlü bir annesin. Senin gibi bir annesi olduğu için Berilcik her zorluğun üstesinden gelecektir.
ebrizm şu an kullandığınız ilaç ne?
utkununda mr ı kötü.beyin kanaması beyin dokusunu azaltmış ama şu an emeklemeye çalışıyor,komando gibi sürünerek öyle bi hızlı gidişi var ki doktorların tahminlerine inat! önemli olan kalan hücreleri nasıl kullandığı.kimin beyni %100 kapasiteyle çalışyor ki zaten..hiç moralini bozma.epilepsiyi kontrol altına alıp yolunuza devam edeceksiniz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?